Βουτυρενιος και δροσερος φιλελες μας λέει ότι αν κοψουμε τσιγάρα,καφέ,φαγητό θα πάρουμε σπιτι

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Re: Βουτυρενιος και δροσερος φιλελες μας λέει ότι αν κοψουμε τσιγάρα,καφέ,φαγητό θα πάρουμε σπιτι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 11 Αύγ 2024, 21:04

foscilis έγραψε:
11 Αύγ 2024, 20:48
Fata_Morgana έγραψε:
11 Αύγ 2024, 18:39
foscilis έγραψε:
11 Αύγ 2024, 18:02

Κατα τη γνωμη μου οφειλεται στο οτι οι γυναικες κανουν πρωτο παιδι σε προεμμηνοπαυτικη ηλικια οποτε το προσεγγιζουν με ψυχολογια γιαγιας.
Ψιλοασχετούλης με την εμμηνόπαυση ε;
Οχι.
Ε δε μπορεί. Άμα μας λες ότι οι ελληνίδες τεκνοποιούν το 1ο παιδί στην προεμμηνόπαυση μάλλον δε ξέρεις πότε ξεκινάει η προεμμηνόπαυση.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Βουτυρενιος και δροσερος φιλελες μας λέει ότι αν κοψουμε τσιγάρα,καφέ,φαγητό θα πάρουμε σπιτι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 11 Αύγ 2024, 21:05

foscilis έγραψε:
11 Αύγ 2024, 20:47
Ασέβαστος έγραψε:
11 Αύγ 2024, 19:12
foscilis έγραψε:
11 Αύγ 2024, 18:02

Κατα τη γνωμη μου οφειλεται στο οτι οι γυναικες κανουν πρωτο παιδι σε προεμμηνοπαυτικη ηλικια οποτε το προσεγγιζουν με ψυχολογια γιαγιας.
οι γυναικες, η οι ελληνιδες;
Ειναι παγκοσμια σχεδον ταση.
τελευταιο μηνα μου εχουν ερθει 3 χρονιαρικα. βελγοι, ιταλοι, γερμανοι. το γερμανακι 7 μηνων.

και να βουτανε και να το αφηνουν για κανα τεταρτο στη φροντιδα μου, χωρις γονιο διπλα.

και γω να πηγαινω οσο πιο μεταξωτα μπορω, μην και βρω μισο κυμα και τρανταξω το μωρο, αλλα μολις κοιτω πισω να δω αν ολα καλα, η αλλη θηλαζει.

ουτε να φανταστω ελληνιδα μανα να κανει τετοια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 11 Αύγ 2024, 21:08

Fata_Morgana έγραψε:
11 Αύγ 2024, 20:37
ΓΑΛΗ έγραψε:
11 Αύγ 2024, 20:28
Fata_Morgana έγραψε:
11 Αύγ 2024, 18:44

Ναι, ναι είμαι σίγουρη έχεις εμπειρία και από το γύρω της Ελλάδας με τροχόσπιτο.
Ρε συ Νάιδα, αυτό που λέει είναι ότι όπου μπορείς να πας με τροχόσπιτο και αυτοκινούμενο, μπορείς να πας και με λεωφορείο.

Δεν είναι μαγικά χαλιά να τα προσγειώνεις όπου θέλεις. :lol:
Πω πω μωρέ ΓΑΛΗ. Λέτε μια μαλακία και σώνει και μτε μετά να τη στηρίξετε. Ίδιο είναι το κτελ με το τροχοσπιτο; και ξαναλέω ποιος είπε ότι road trip είναι εξόρμηση με το τροχόσπιτο στα κατσαβραχα για αναρριχήσεις ή στις απάτητες παραλίες για καταδύσεις; Μια χαρά υπάρχουν πάρκινγκ τροχόσπιτων και σημεια που μπορείς να σταθμεύσεις και να έχεις όληηηη την ελευθερία να πας όπου γουστάρεις είτε να ενοικιάσεις βαρκάκι, είτε μηχανή, είτε ελικόπτερο. Και γυρνάς στη βάση σου το τροχόσπιτο και τη κάνεις για άλλο μέρος. Μπορεί και απλά να πηγαίνεις από μέρος σε μέρος να βλέπεις τα αξιοθέατα της περιοχής, να κάνεις τη βόλτα σου στα μαγαζάκια και στις ταβέρνες και να κάνεις τα μπανακια σου στη κοσμική παραλία Δηλαδή αμάν. Πηγατε 50 κάμπινγκ μας βγάλετε τη πσχούλα να καταλάβετε ότι οι άνθρωποι έχουν επιλογές. Βγείτε λίγο από τα κουτακια σας.
Αναρωτιέμαι τί πίνεις. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 11 Αύγ 2024, 21:09

Cecily Anne έγραψε:
11 Αύγ 2024, 21:00
Πασιφάη έγραψε:
11 Αύγ 2024, 20:56
Cecily Anne έγραψε:
11 Αύγ 2024, 20:51

Όχι καλά πέρασε και μετά σκέφτομαι ότι αν σε πιάσει το εναλλακτικό σε αυτές τις ηλικίες είναι καλύτερα σε ελεγχόμενο περιβάλλον. Πχ καλύτερα να κανείς κάμπινγκ στην αυλή παρά να τρέχεις στα κατσάβραχα και να σε τσιμπήσει τίποτα να τρέχουμε.
Υπάρχει πάντα και η επιλογή ενός οργανωμένου κάμπινγκ σε μια όμορφη τοποθεσία, να ανοίξει και λίγο το ματάκι που λέμε. Όχι απαραίτητα στο κατσάβραχο. Και είναι βατό και σε μεγάλους ανθρώπους. Υπάρχουν ένα κάρο ανά την Ελλάδα.
Ισχύει, αλλά δε θα έστελνα τη γιαγιά μου ρε ‘σύ, βασικά ούτε εγώ θα πήγαινα. Δηλαδή να θέλω να πάω για χεσιμο και να σκέφτομαι που θα κάτσω! Ενώ στο τροχόσπιτο πχ είσαι Σειφ!
Λοιπόν άκου περιπτώσεις. Σε πολλά κάμπινγκ υπάρχουν σκηνόσπιτα τα οποία είναι στημμένα όλο το χρόνο και άνθρωποι ηλικιωμένοι που μένουν εκεί 3 μήνες και πάνω, ή όποτε.Πληρώνουν ετήσιο ενοίκιο στο καμπ και έχουν όλα τα κομφόρ τους εντός. Κρεββάτια, κουζινάκια, ό,τι μπορείς να φανταστείς. Το έχω δει με τα μάτια μου στο καμπ του Παράλιου Αστρους, στο Γιαννιτσοχώρι Ηλείας, στην Ψάθα κλπ κλπ. Αυτά, είτε είναι δικά τους, είτε τους τα παραχωρεί το ίδιο το καμπ.
Τώρα όσο για το χέσιμο, :lol: μια χαρά αξιοπρεπείς και καθαρές τουαλέτες έχουν τα περισσότερα. Δεν τους παίρνει βάσει κανόνων υγιεινής να είναι μπίχλες, γιατί θα φάνε πρόστιμο που θα τους πάρουν και τα σώβρακα.
Απο κει και μετά, ό,τι γουστάρει ο καθένας βέβαια.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 11 Αύγ 2024, 21:12

Πασιφάη έγραψε:
11 Αύγ 2024, 21:09
Cecily Anne έγραψε:
11 Αύγ 2024, 21:00
Πασιφάη έγραψε:
11 Αύγ 2024, 20:56

Υπάρχει πάντα και η επιλογή ενός οργανωμένου κάμπινγκ σε μια όμορφη τοποθεσία, να ανοίξει και λίγο το ματάκι που λέμε. Όχι απαραίτητα στο κατσάβραχο. Και είναι βατό και σε μεγάλους ανθρώπους. Υπάρχουν ένα κάρο ανά την Ελλάδα.
Ισχύει, αλλά δε θα έστελνα τη γιαγιά μου ρε ‘σύ, βασικά ούτε εγώ θα πήγαινα. Δηλαδή να θέλω να πάω για χεσιμο και να σκέφτομαι που θα κάτσω! Ενώ στο τροχόσπιτο πχ είσαι Σειφ!
Λοιπόν άκου περιπτώσεις. Σε πολλά κάμπινγκ υπάρχουν σκηνόσπιτα τα οποία είναι στημμένα όλο το χρόνο και άνθρωποι ηλικιωμένοι που μένουν εκεί 3 μήνες και πάνω, ή όποτε.Πληρώνουν ετήσιο ενοίκιο στο καμπ και έχουν όλα τα κομφόρ τους εντός. Κρεββάτια, κουζινάκια, ό,τι μπορείς να φανταστείς. Το έχω δει με τα μάτια μου στο καμπ του Παράλιου Αστρους, στο Γιαννιτσοχώρι Ηλείας, στην Ψάθα κλπ κλπ. Αυτά, είτε είναι δικά τους, είτε τους τα παραχωρεί το ίδιο το καμπ.
Τώρα όσο για το χέσιμο, :lol: μια χαρά αξιοπρεπείς και καθαρές τουαλέτες έχουν τα περισσότερα. Δεν τους παίρνει βάσει κανόνων υγιεινής να είναι μπίχλες, γιατί θα φάνε πρόστιμο που θα τους πάρουν και τα σώβρακα.
Απο κει και μετά, ό,τι γουστάρει ο καθένας βέβαια.
Α οκ έτσι δεν ακούγεται άσχημο ιδιαίτερα. Ειδικά αν είσαι σε τροχόσπιτο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 11 Αύγ 2024, 21:17

Fata_Morgana έγραψε:
11 Αύγ 2024, 20:57
Ασέβαστος έγραψε:
11 Αύγ 2024, 20:39
Fata_Morgana έγραψε:
11 Αύγ 2024, 20:21

Εμ δε ξέρεις βρε Ασέβαστε εμ θέλεις να έχεις και δίκιο. γίνεται; δε γινεται. Ξέρεις έναν τρόπο ταξιδιών. Στοπ εκεί. Άμα χρειαστούμε πληροφορίες θα απευθυνθούμε στο γκισέ σου. Εδώ μιλάμε για εναλλακτικές. Και όχι το road trip δεν είναι μόνο οι μηχανές ή το αυτοκίνητο και σκηνή. Αυτό είναι το κάμπινγκ. Για αυτό σε ρώτησα πριν αν ξέρεις τι είναι το road trip.
ακρβως που ειπα οτι ροαντ τριπ περιλαμβανει απαραιτητα σκηνη και καμπινκ; συγκεκριμμενα ειπα οτι περιλαμβανει ξενοδοχειο. :102:

ουτε ειπα οτι ολα μου τα ταξιδια ειναι καμπινκ, μαλλον πολυ λιγοτερα απο τα μισα, δεν εχω μετρησει κιολας.

τι εννοεις εναν τροπο ταξιδιων; ξερω τον τροπο ταξιδιου στο δρομο, εκτος δρομου, και στη θαλασσα. για αεροπλανα δεν κανω τον εξυπνο, δεν ξερω. :102:

εσυ παλι σε τσιμπησε μυγα, και χωρις καταρχην να ξερεςι κανενα τροπο, κατα δηλωση σου, επιμενεις να με βγαλεις λαθος, φανταζομενη οτι λεω πραγματα που δεν εχω πει, ετσι για την κοντρα. ενταξει, πλακα εχει, αυτο κανουμε στο πχορουμ :102:

επι του θεματος εχω κανει και λιγη μελετη, οσον αφορα στη μετατροπη του οχηματος μου σε overlander, σκηνη οροφης ας πουμε, και ελαφρες μετατροπες, αλλα δεν εχω ψηθει. ακομη.
Εσύ στο αρχικό ποστ σου μου έγραφες ότι έχεις εμπειρία. Σε ρωτάω από τροχόσπιτο μου λες όχι. Μετά μου άρχισες δε θα δεις ποτέ το πέρα βρεχει και τη κάτω φουρτουνάδα και το Νείλο της Πελοποννήσου κτλ και να έχεις έχεις ενα εντουρο και ένα φουσκωτό στο τροχοσπιτο και δυο ελικες και 2 πεδιλα του σκι. Αλλιώς δεν αξίζει ,πήγαινε σε ξενοδοχειο. Όλη η παπάτζα μαζεμένη και το κυριότερο χωρίς να έχεις εμπειρία από τροχόσπιτο :lol:
δεν ειναι παπατζα, ειναι η αληθεια. εχω εμπειρεια απο δρομο, αρκετη για να εχω δει τροχοσπιτα κολλημενα σε στενα, μποτιλιαρισματα, κολληματα σε αμμο, κλπ.

και ειναι αληθεια, δεν αξιζει, πηγαινε σε ξενοδοχειο. :102:

παντως πλακα εχει που με κατηγορεςι οτι δεν εχω εμπειρια, ενω δηλωνεις οτι δεν πας καν διακοπες, και δεν οδηγεις. :102:

ε, λες δε θα ξερω κατι παραπανω, που πληρωνω τα μισα εξοδα διασκεδασης μου σε καυσιμα, απο 16 χρονων; δε θα εχει δει κατι το ματι μου λες; να εμπιστευτω εσενα, που ξερεςι γιατι ετσι;

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 11 Αύγ 2024, 21:19

Fata_Morgana έγραψε:
11 Αύγ 2024, 21:01
Feindflug έγραψε:
11 Αύγ 2024, 20:45

Μην τρελαίνεσαι, τύπισσα.

Την έχουν δει Βασιλιάδες του Camping και του ελευθεριακού τουρισμού. Μόνο αυτοί ξέρουν από διακοπές και ψαγμένες παραλίες. Βέβαια δεν κλάνουν μία μπροστά σε κάτι τύπους σαν τον Bear Grylls, που δεν έχουν ανάγκη ούτε σκηνή, ούτε υπνόσακκο, ούτε enduro, ούτε τίποτα.

Πω ο τύπος τι γαμάτος που είναι. Να παίζει τίποτα παρασκηνιακά; πίσω από τις κάμερες και έτσι;
β διαλογης ειναι. δειτε alone.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 11 Αύγ 2024, 21:23

Ασέβαστος έγραψε:
11 Αύγ 2024, 21:05
foscilis έγραψε:
11 Αύγ 2024, 20:47
Ασέβαστος έγραψε:
11 Αύγ 2024, 19:12

οι γυναικες, η οι ελληνιδες;
Ειναι παγκοσμια σχεδον ταση.
τελευταιο μηνα μου εχουν ερθει 3 χρονιαρικα. βελγοι, ιταλοι, γερμανοι. το γερμανακι 7 μηνων.

και να βουτανε και να το αφηνουν για κανα τεταρτο στη φροντιδα μου, χωρις γονιο διπλα.

και γω να πηγαινω οσο πιο μεταξωτα μπορω, μην και βρω μισο κυμα και τρανταξω το μωρο, αλλα μολις κοιτω πισω να δω αν ολα καλα, η αλλη θηλαζει.

ουτε να φανταστω ελληνιδα μανα να κανει τετοια.
Ενταξει ειναι κανονικοποιημενη η μετατοπιση στον υπερπροστατευτισμο ως προς την κουλτουρα, το αφηνει μεν στο σκαφος αλλα δε θα του ζητησει νοικι στα 18, θα περιμενει να τελειωσει το πανεπιστημιο.

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 11 Αύγ 2024, 21:24

Ασέβαστος έγραψε:
11 Αύγ 2024, 21:17
Fata_Morgana έγραψε:
11 Αύγ 2024, 20:57
Ασέβαστος έγραψε:
11 Αύγ 2024, 20:39

ακρβως που ειπα οτι ροαντ τριπ περιλαμβανει απαραιτητα σκηνη και καμπινκ; συγκεκριμμενα ειπα οτι περιλαμβανει ξενοδοχειο. :102:

ουτε ειπα οτι ολα μου τα ταξιδια ειναι καμπινκ, μαλλον πολυ λιγοτερα απο τα μισα, δεν εχω μετρησει κιολας.

τι εννοεις εναν τροπο ταξιδιων; ξερω τον τροπο ταξιδιου στο δρομο, εκτος δρομου, και στη θαλασσα. για αεροπλανα δεν κανω τον εξυπνο, δεν ξερω. :102:

εσυ παλι σε τσιμπησε μυγα, και χωρις καταρχην να ξερεςι κανενα τροπο, κατα δηλωση σου, επιμενεις να με βγαλεις λαθος, φανταζομενη οτι λεω πραγματα που δεν εχω πει, ετσι για την κοντρα. ενταξει, πλακα εχει, αυτο κανουμε στο πχορουμ :102:

επι του θεματος εχω κανει και λιγη μελετη, οσον αφορα στη μετατροπη του οχηματος μου σε overlander, σκηνη οροφης ας πουμε, και ελαφρες μετατροπες, αλλα δεν εχω ψηθει. ακομη.
Εσύ στο αρχικό ποστ σου μου έγραφες ότι έχεις εμπειρία. Σε ρωτάω από τροχόσπιτο μου λες όχι. Μετά μου άρχισες δε θα δεις ποτέ το πέρα βρεχει και τη κάτω φουρτουνάδα και το Νείλο της Πελοποννήσου κτλ και να έχεις έχεις ενα εντουρο και ένα φουσκωτό στο τροχοσπιτο και δυο ελικες και 2 πεδιλα του σκι. Αλλιώς δεν αξίζει ,πήγαινε σε ξενοδοχειο. Όλη η παπάτζα μαζεμένη και το κυριότερο χωρίς να έχεις εμπειρία από τροχόσπιτο :lol:
δεν ειναι παπατζα, ειναι η αληθεια. εχω εμπειρεια απο δρομο, αρκετη για να εχω δει τροχοσπιτα κολλημενα σε στενα, μποτιλιαρισματα, κολληματα σε αμμο, κλπ.

και ειναι αληθεια, δεν αξιζει, πηγαινε σε ξενοδοχειο. :102:

παντως πλακα εχει που με κατηγορεςι οτι δεν εχω εμπειρια, ενω δηλωνεις οτι δεν πας καν διακοπες, και δεν οδηγεις. :102:

ε, λες δε θα ξερω κατι παραπανω, που πληρωνω τα μισα εξοδα διασκεδασης μου σε καυσιμα, απο 16 χρονων; δε θα εχει δει κατι το ματι μου λες; να εμπιστευτω εσενα, που ξερεςι γιατι ετσι;
Μα εγώ δε λέω ότι ξέρω. Λέω ότι εγώ θα μπορούσα να κάνω ένα road trip με ένα τροχόσπιτο. Εσύ έρχεσαι και λες όχι δε μπορείς γιατί δε πάει στο πάντα βρέχει το τροχόσπιτο. Μα σου λέω road trip θέλω να κάνω,ξέρεις τι είναι; και τώρα μας λες ότι ξερεις από διακοπές σε τροχόσπιτο παρολο που δεν έχεις κάνει γιατί " γω από τα 16 μου έχω χρόνια στο δρόμο σε διακοπές και οδήγηση και εντούρο και πςςς τι μάγκας είμαι και ξέρω καλυτερα πως είναι οι διακοπές με τροχόσπιτο γιατί τα έχω δει στο δρόμο και στην άμμο κολλημένα. "
Άσε μας ρε Ασέβαστε :lol:

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 11 Αύγ 2024, 21:25

Fata_Morgana έγραψε:
11 Αύγ 2024, 21:04
foscilis έγραψε:
Fata_Morgana έγραψε:
11 Αύγ 2024, 18:39

Ψιλοασχετούλης με την εμμηνόπαυση ε;
Οχι.
Ε δε μπορεί. Άμα μας λες ότι οι ελληνίδες τεκνοποιούν το 1ο παιδί στην προεμμηνόπαυση μάλλον δε ξέρεις πότε ξεκινάει η προεμμηνόπαυση.
Πραγματι, εννοουσα περιεμμηνοπαυση.

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 11 Αύγ 2024, 21:31

foscilis έγραψε:
11 Αύγ 2024, 21:25
Fata_Morgana έγραψε:
foscilis έγραψε:

Οχι.
Έχεις μπλέξει τα μπούτια σου. Σύρε ρώτα τη γυναίκα σου να σου ανοίξει τα μάτια.

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 11 Αύγ 2024, 21:32

Ένα τέτοιο όταν γεράσω ναι

Εννοείται κάτι σε Toyota
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Machine ghost

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost » 11 Αύγ 2024, 21:34

Όλοι εσείς που πετάτε απερίσκεπτα λέξεις σαν κουρούτα, γιαννιτσοχώρι κουνουπέλι ιλιιιιιία zacharo, πύργος,ξέρετε
πως στρέφει σιγα σιγα,τρίζοντας, το μπέβατρον να στοχεύσει;
το θυμάται κανείς;
Χασκογελάνε τα δάσα.

Machine ghost

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost » 11 Αύγ 2024, 21:35

Fata_Morgana έγραψε:
11 Αύγ 2024, 21:31
foscilis έγραψε:
11 Αύγ 2024, 21:25
Fata_Morgana έγραψε:

Έχεις μπλέξει τα μπούτια σου. Σύρε ρώτα τη γυναίκα σου να σου ανοίξει τα μάτια.
ρε συ τα μπούτια θα έμπλεκε, τι θα εμπλεκε τους αγκώνες του; για μερομήνια μιλάμε.
Χασκογελάνε τα δάσα.

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 11 Αύγ 2024, 21:36

enterprise-psi έγραψε:
11 Αύγ 2024, 21:32
Ένα τέτοιο όταν γεράσω ναι

Εννοείται κάτι σε Toyota
Ωραίο. Και αυτό πάει παντού. Μωρέ μου φαίνεται θα πάρω το Navara του πατέρα μου και θα το κάνω τροχοσπιτο.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών