Fata_Morgana έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 22:21
Ασέβαστος έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 22:14
Fata_Morgana έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 22:03
Εν τω μεταξύ έχεις πάει το θέμα ότι έχεις εμπειρία από το θέμα road trip με τροχόσπιτο γιατί έχεις χρόνια οδήγησης στο δρόμο.
Δηλαδή οι ταρίφες πρέπει να είναι road trip consultants.
Τι διαβάζουμε ρεεεε.
δεν ειπα οτι εχω επειρια απο ροαντ τριπ με τροχοσπιτο. ειπα εμπειρια απο ροαντ τριπ.
και δεν ειναι το ιδιο με το να γυρναω στην πολη σαν ταριφας.
επισης εχω εμπειρια απο ρυμουλκηση, αν και οχι τροχοσπιτου. ομως αυτο σημαινει οτι εχω την εμπειρια, οτι για παραδειγμα στην παργα δεν πας με ρυμουλκουμενο, τη γαμησες. αυτη ειναι μια εμπειρεια που θα αποκτησει ο πρωτομπαρκος με τροχοσπιτο με το δυσκολο τροπο, οπως την απεκτησα κι εγω.
γι αυτο δινω συμβουλες. επειδη εχω δει, και εχω ζησει πραγματα, στο δρομο.
εσυ διαφωνεις, με μηδεν γνωση. απλως επειδη λεω κατι εγω και πρεπει να πεις το αντιθετο. για κατι τετοια μπαινουμε στο πχορουμ, εχει πλακα.

Για αυτοκινούμενο λέγαμε τροχόσπιτο αλλά δε γμται όπως σε βολέψει το αφήγημα. Λοιπόν ανακεφαλαιώνουμε
Έχεις εμπειρία σε road trip με τροχόσπιτο γιατί
Α).οδηγείς από 16 χρόνων και έχεις κάνει πολλά χλμ.
Β) έχεις δει τροχοσπιτα να κολλάνε στην αμμο και στη κίνηση.
Γ) έχεις κάνει roadntrip με εντούρο
Δ) επειδή έτσι.
Αυτά λοιπόν αρκούν για να έχεις άποψη σαν έμπειρος στα road trip με τροχόσπιτο.
ΔΕΝ ειπα οτι εχω εμπειρια απο ροαντ τριπ με τροχοσπιτο.

ξεκιναμε με αυτο.
εχω εμπειρια απο ροαντ τριπ, απο δρομο, απο ταξιδια γενικως, απο προορισμους στην ελλαδα, απο το ποσο στενοι ειναι οι δρομοι στα νησια, απο μποτιλιαρισματα πισω απο στριμωγμενα τροχοσπιτα και αυτοκινουμενα, απο παρκαρισμενα τροχοσπιτα που σαπιζουν γιατι δεν πανε πουθενα.
αυτα με εχουν οδηγησει στην αποψη οτι δε βολευει, εκτος απο ορισμενες συνθηκες.
απο την αλλη εχουμε εσενα, που δεν οδηγεις καν, να εχεις την αντιθετη αποψη, απλως για να μου πας κοντρα, με μηδεν γνωση.
πλακα εχει. οπως την αλλη φορα που μου ελεγες τι δουλεια κανουν οι καπετανιοι, ενω δεν μπαινεις σε πλωτα λογω ναυτιας.
ξαναλεω, για αυτα μπαινουμε εδω.