Μην κολλάς στην θεοσοφία και τα βλέπεις όλα ίδια...δεν είμαι θεοσοφιστής καλό μου παιδί...
Καλή Παναγιά !!!
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Μην κολλάς στην θεοσοφία και τα βλέπεις όλα ίδια...δεν είμαι θεοσοφιστής καλό μου παιδί...
όρα και το ωραίο
Μπα, εγώ θα έλεγα, τα ξερά τους κάτω, από την γαλανόλευκη με τον ΣΤΑΥΡΟ
Έλα, σώπα!omg kai 3 lol έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 22:05Αρίστος έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 09:50Εγω λοιπον λεω οτι το θεμα του Εωσφορου θα παιξει πολυ στη νεα θρησκεια και θα επιχειρηθει η αποκατασταση του οπως ακριβως ηθελε η Μπλαβατσκυ στη νεα παγκοσμια θρησκεια που ετοιμαζαν αυτη και οι Θεοσοφιστες φιλοι της.
Κυριος στοχος τους ηταν η αποκατασταση του Εωσφορου και των Πεπτωκοτων Αγγελων στη νεα θρησκεια απο τις συκοφαντιες που υποτιθεται ελεγαν εναντιον τους οι αβραμικες θρησκειες.
Θα εμφανισουν τους συγκεκριμενους Αγγελους λοιπον σαν φιλανθρωπους και προστατες του ανθρωπινου γενους και την επανασταση κατα του Θεου σαν μια επανασταση ελευθεριας απεναντι σε καποιον ουρανιο τυραννο που τελικα εκφραζει το σκοτος.
οι θρησκειες πεθαναν, η νεα θρησκεια ειναι η γνωση, η ελλειψη της ειναι η πηγη ολων των κακων, και οχι η διαιωνιση των δεισιδαιμονιων.-
Saturn έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 08:07Έλα, σώπα!omg kai 3 lol έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 22:05Αρίστος έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 09:50Εγω λοιπον λεω οτι το θεμα του Εωσφορου θα παιξει πολυ στη νεα θρησκεια και θα επιχειρηθει η αποκατασταση του οπως ακριβως ηθελε η Μπλαβατσκυ στη νεα παγκοσμια θρησκεια που ετοιμαζαν αυτη και οι Θεοσοφιστες φιλοι της.
Κυριος στοχος τους ηταν η αποκατασταση του Εωσφορου και των Πεπτωκοτων Αγγελων στη νεα θρησκεια απο τις συκοφαντιες που υποτιθεται ελεγαν εναντιον τους οι αβραμικες θρησκειες.
Θα εμφανισουν τους συγκεκριμενους Αγγελους λοιπον σαν φιλανθρωπους και προστατες του ανθρωπινου γενους και την επανασταση κατα του Θεου σαν μια επανασταση ελευθεριας απεναντι σε καποιον ουρανιο τυραννο που τελικα εκφραζει το σκοτος.
οι θρησκειες πεθαναν, η νεα θρησκεια ειναι η γνωση, η ελλειψη της ειναι η πηγη ολων των κακων, και οχι η διαιωνιση των δεισιδαιμονιων.-
Μα, δεν λέτε κάτι διαφορετικό, είναι λίγο αστείο να μην το καταλαβαίνεις