Machine ghost έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 01:01χα χα δεν το ξέρεις το ανεκδοτο με τον κοκό;

Machine ghost έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 01:01χα χα δεν το ξέρεις το ανεκδοτο με τον κοκό;
Για τον παιδίατρο λες; Καλά δε σου απαγορεύει κανένας να πας, μπορείς να κλείσεις ραντεβού χωρίς να σε παραπέμψει παθολόγος, μπίζνα είναι κι ο παιδίατρος, δε θα σου πει όχι. Αλλά θα σε χρεώσει ό,τι θέλει και το ταμείο δε θα καλύψει τίποτα, το οποίο απ'ό,τι κατάλαβα είναι ουσιαστικά αυτό που κάνετε στην Ελλάδα;Otto Weininger έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 18:27Όμορφα τα έχουν εκεί.
Υποθέτω υπάρχει παθολόγος - γενικός χειρουργός - νεκροθάφτης.
Τους ενδιάμεσους γιατί τους χρειαζόμαστε;
κομθουνιστης ο γεροντας ; απο την Σαιδονα ;Machine ghost έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 01:12έλα ρε Αγι, πάει ο κοκός στη στούπα και βλεπει ενα γερο να ανακατευει στο καζανι θαλασσα και λουπινα,
πλησιαζει και το ρωτα τι ειναι αυτα και γιατι τα βράζει, του εξηγει ο γέρων και ο κοκός του ζητησε να δοκιμασει και του αρεσανε. τον αντιρώτηξε αν πουλά κανά δυο σακια να τα παρει ο υποστατικος του.
και απαντά ο γέρος παρε οσα αγαπας τζάμπα,για τα μπουζία τα χουμε.
Έχεις μπει σε Defender; Ακόμα και την πιο απλή του έκδοση, δε μιλάω για την Carpathian.enterprise-psi έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 21:54Κορυφαίο και land Rover στην ίδια πρόταση μπρο μου ;Otto Weininger έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 21:38Βλέπω στο YouTube κάτι Κορεάτες που πάνε στο πουθενά με τέτοια.
Εν τω μεταξύ όλοι έχουν το Defender (κορυφαίο εργαλείο)
Επίσης πολλές φορές μπορείς να πας στο φαρμακείο και να μην χρειαστεί να πας σε γιατρό. Το κάνουν ήδη στην Αγγλία πχ.Chilloutbuddy έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 01:07Για τον παιδίατρο λες; Καλά δε σου απαγορεύει κανένας να πας, μπορείς να κλείσεις ραντεβού χωρίς να σε παραπέμψει παθολόγος, μπίζνα είναι κι ο παιδίατρος, δε θα σου πει όχι. Αλλά θα σε χρεώσει ό,τι θέλει και το ταμείο δε θα καλύψει τίποτα, το οποίο απ'ό,τι κατάλαβα είναι ουσιαστικά αυτό που κάνετε στην Ελλάδα;Otto Weininger έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 18:27Όμορφα τα έχουν εκεί.
Υποθέτω υπάρχει παθολόγος - γενικός χειρουργός - νεκροθάφτης.
Τους ενδιάμεσους γιατί τους χρειαζόμαστε;
Κατά τ'άλλα εγώ δεν είμαι γιατρός. Και ως εκ τούτου θεωρώ ότι η πιθανότητα να ξέρω εγώ καλύτερα από ένα γιατρό αν το παιδί χρειάζεται παιδίατρο ή απλά ντεπόν μάλλον τείνουν προς το μηδέν. Αν μου πει να πάω παιδίατρο πάω, αν δε μου πει δεν πάω
Πάλι σκούζεις;Fata_Morgana έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 21:41Πολύ αυτογνωσία βλέπω στο ποστ. Εύγε ΓΑΛΗ.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 21:37Η πλάκα σ' αυτό το θέμα είναι ότι όσοι δεν έχουν ιδέα τί είναι οι διακοπές με αυτοκινούμενα, τροχόσπιτα, σκάφη, κάμπινγκ κλπ έχουν πλήρη άποψη για αυτοκινούμενα, τροχόσπιτα, σκάφη, κάμπινγκ κλπ επειδή έκαναν μια φορά κάμπινγκ με το σόι ή κάπου ξέμπαρκα και θεωρούν άσχετους όλους τους άλλους, που πιθανόν να έχουν κάνει road trip (θυμήθηκα την Casp) σε όλη την Ελλάδα, με μηχανές ή απλά αυτοκίνητα.
Ε αυτή δεν είναι η ειδικότητα του παθολόγου; να σου λέει σε ποιά ειδικότητα να πας;Otto Weininger έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 08:16Διαφωνώ κάθετα. Υπάρχει λόγος που υπάρχουν ιατρικές ειδικότητες.
Εχω πάντα ως αρχή για κάθε τι να πηγαίνω στην αντίστοιχη ειδικότητα.
Όχι, δεν είναι αυτή ακριβώς. Διότι μπορεί να πας στην Χ ειδικότητα και αφού σε εξετάσει, να σου πει "από μένα είσαι οκ, πήγαινε σε παθολόγο).Chilloutbuddy έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 09:30Ε αυτή δεν είναι η ειδικότητα του παθολόγου; να σου λέει σε ποιά ειδικότητα να πας;Otto Weininger έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 08:16Διαφωνώ κάθετα. Υπάρχει λόγος που υπάρχουν ιατρικές ειδικότητες.
Εγώ οικονομικά σπούδασα, από πού κι ως που ξέρω καλύτερα απ'τον άλλον που έχει πτυχίο ιατρικής
Είδες; Τζάμπα πήγες στην Χ ειδικότητα, αν είχες πάει πρώτα στον παθολόγο δε θα συνέβαινε αυτόOtto Weininger έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 09:42Όχι, δεν είναι αυτή ακριβώς. Διότι μπορεί να πας στην Χ ειδικότητα και αφού σε εξετάσει, να σου πει "από μένα είσαι οκ, πήγαινε σε παθολόγο).Chilloutbuddy έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 09:30Ε αυτή δεν είναι η ειδικότητα του παθολόγου; να σου λέει σε ποιά ειδικότητα να πας;Otto Weininger έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 08:16Διαφωνώ κάθετα. Υπάρχει λόγος που υπάρχουν ιατρικές ειδικότητες.
Εγώ οικονομικά σπούδασα, από πού κι ως που ξέρω καλύτερα απ'τον άλλον που έχει πτυχίο ιατρικής
Με πουλμαν 15-20 μερες καθε καλοκαιρι, απο τα 10 μου μεχρι τα 18.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 21:37Η πλάκα σ' αυτό το θέμα είναι ότι όσοι δεν έχουν ιδέα τί είναι οι διακοπές με αυτοκινούμενα, τροχόσπιτα, σκάφη, κάμπινγκ κλπ έχουν πλήρη άποψη για αυτοκινούμενα, τροχόσπιτα, σκάφη, κάμπινγκ κλπ επειδή έκαναν μια φορά κάμπινγκ με το σόι ή κάπου ξέμπαρκα και θεωρούν άσχετους όλους τους άλλους, που πιθανόν να έχουν κάνει road trip (θυμήθηκα την Casp) σε όλη την Ελλάδα, με μηχανές ή απλά αυτοκίνητα.
Εγώ δεν έχω έρθει στην Κύπρο. Αλλά το ότι η Ελλάδα συνδυάζει σε μικρές αποστάσεις (βασικό) εκπληκτικές περιοχές σε βουνό και θάλασσα, είναι αλήθεια.Casp έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 12:43Με πουλμαν 15-20 μερες καθε καλοκαιρι, απο τα 10 μου μεχρι τα 18.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑11 Αύγ 2024, 21:37Η πλάκα σ' αυτό το θέμα είναι ότι όσοι δεν έχουν ιδέα τί είναι οι διακοπές με αυτοκινούμενα, τροχόσπιτα, σκάφη, κάμπινγκ κλπ έχουν πλήρη άποψη για αυτοκινούμενα, τροχόσπιτα, σκάφη, κάμπινγκ κλπ επειδή έκαναν μια φορά κάμπινγκ με το σόι ή κάπου ξέμπαρκα και θεωρούν άσχετους όλους τους άλλους, που πιθανόν να έχουν κάνει road trip (θυμήθηκα την Casp) σε όλη την Ελλάδα, με μηχανές ή απλά αυτοκίνητα.
(Και μετα μονη μου ή με παρεα)
Να' ναι καλα η γιαγιακα μου εκει που ειναι
Εχω παρα πολυ ομορφες αναμνησεις απο την Ελλαδαρα κυριως λογω της γιαγιας μου και γι αυτο και επιλεγω οποτε βρισκω ευκαιρια να βρισκομαι εκει. Αν δεν το κανω για χρονια, νιωθω οτι κατι μου λειπει. Τα καλοκαιρια μου ειναι συνδεδεμενα με την παιδικη μου ηλικια και την Ελλαδα. Γι' αυτο δεν την αλλαζω με καμια αλλη χωρα στον κοσμο. Ειναι πανεμορφη, ιδιαιτερη και μοναδικη.