Γρομπάλι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
Re: Γρομπάλι
μπράβο ! άρα σου έχει πειράξει και άλλα νεύρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Machine ghost την 12 Αύγ 2024, 15:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χασκογελάνε τα δάσα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Να αποκλειστεί με υγειονομική ζώνη αυτό το νημα σπιναλονγκα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 15:00Να αποκλειστεί με υγειονομική ζώνη αυτό το νημα σπιναλονγκα

Χασκογελάνε τα δάσα.
etmlkMachine ghost έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 14:28σιγά τη γκόμενα!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Space_Passenger
Η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα. οδευεις προς λοβοτομη.
-
- Space_Passenger
Μπερδευτηκε ο τυπος. Δεν μιλαω για την αδερφη του πατερα του.
Μιλαω για την αδερφη της μανας του - την ωραια.
Που εχει μια ελια κατω στην πλατη.
-
η θαλιδομίδη ρε μου το κανε; εσύ τι δικαιολογία έχεις για την καθυστεριά;Space_Passenger έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 15:03Η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα. οδευεις προς λοβοτομη.
Χασκογελάνε τα δάσα.
-
αυτή ρε είναι σε κασελάκι , να στο φέρω στου κόμπου να κεράσω και φυστίκι;Space_Passenger έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 15:04Μπερδευτηκε ο τυπος. Δεν μιλαω για την αδερφη του πατερα του.
Μιλαω για την αδερφη της μανας του - την ωραια.
Που εχει μια ελια κατω στην πλατη.
Χασκογελάνε τα δάσα.
Οχι τόσο μεγάλο. Είναι σαν ένα αρχιδάκι στο μέγεθος ενός φουντουκιού. Μάλλον αυτό που λένε παραπάνω τα παιδιά είναι. Αλλά το κακό είναι ότι παλιότερα που μου βγάλανε κάτι παρόμοιο έπρεπε να πάω πρώτα μια φορά να το δούνε και την επόμενη που πήγα να το αφαιρέσω έκανε ένα τσακ (1 δευτερόλεπτο υπόθεση) και αυτό ήταν. Κρίμα που τα κάνουν σε δύο επισκέψεις.Space_Passenger έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 14:52Ειχε βγαλει και ο Μητσικωστας ενα πολυ μεγαλο στο λαιμο αν θυμασαι.AlienWay έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 14:14Εχω βγάλει στο πίσω από το γόνατο σημείο, ένα γρομπάλι, σαν @@σακούλα. Σαν ένα @ σε μέγεθος φουντουκιού. Πριν ένα μήνα δεν βρισκόταν εκεί και κακώς δεν το είχα παρατηρήσει. Κρέμεται από ένα πολύ μικρό πετσάκι.
Τι είναι; Πρέπει να περιμένω να τελειώσουν οι διακοπές για να μου το χειρουργήσουν. Ευχομαι να μην είναι κάτι το σοβαρό.
https://www.metrosport.gr/mitsikostas-t ... ias-863007
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Από τότε που την αφαιρέσες εσύ, έχουν αλλάξει ένα σορό γεγονότα. 1060 ευρώ και βάλε πάει η δουλιτσα
- Space_Passenger
σε κερνανε φιστικι αραπαδες εσενα.Machine ghost έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 15:06αυτή ρε είναι σε κασελάκι , να στο φέρω στου κόμπου να κεράσω και φυστίκι;
AlienWay έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 15:07Οχι τόσο μεγάλο. Είναι σαν ένα αρχιδάκι στο μέγεθος ενός φουντουκιού. Μάλλον αυτό που λένε παραπάνω τα παιδιά είναι. Αλλά το κακό είναι ότι παλιότερα που μου βγάλανε κάτι παρόμοιο έπρεπε να πάω πρώτα μια φορά να το δούνε και την επόμενη που πήγα να το αφαιρέσω έκανε ένα τσακ (1 δευτερόλεπτο υπόθεση) και αυτό ήταν. Κρίμα που τα κάνουν σε δύο επισκέψεις.Space_Passenger έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 14:52Ειχε βγαλει και ο Μητσικωστας ενα πολυ μεγαλο στο λαιμο αν θυμασαι.AlienWay έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 14:14Εχω βγάλει στο πίσω από το γόνατο σημείο, ένα γρομπάλι, σαν @@σακούλα. Σαν ένα @ σε μέγεθος φουντουκιού. Πριν ένα μήνα δεν βρισκόταν εκεί και κακώς δεν το είχα παρατηρήσει. Κρέμεται από ένα πολύ μικρό πετσάκι.
Τι είναι; Πρέπει να περιμένω να τελειώσουν οι διακοπές για να μου το χειρουργήσουν. Ευχομαι να μην είναι κάτι το σοβαρό.
https://www.metrosport.gr/mitsikostas-t ... ias-863007
Μόνος σου δεν μπορούσες να το βγάλεις; Θέλετε και γιατρούς και σε πείραξαν οι επισκέψεις ενω πίνετε καφέδες.
Machine ghost έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 15:05η θαλιδομίδη ρε μου το κανε;Space_Passenger έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 15:03Η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα. οδευεις προς λοβοτομη.

Περαστικά ρε άτομο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.