Υποθέτω ότι τα γλυκά φιλάκια πάνε και στην αδελφοποιτή καθαρόψυχη Σουβλίτσα, διαφορετικά δε λέει.
Η Σουβλάρα έχει καθαρή ψυχή εν αντιθέσει με σένα, που πετάγεσαι σαν την πορδή που σχολιάζει και ειρωνεύεται τους πάντες
Ουστ Φούρκα.
Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση, τίποτα άλλο.
Εσας τις 2 σας θελω εξω μαζι σε ταβερνουλα να τα πινετε και να συζητατε ομορφα λες και δεν συμβαινει τιποτα.
Το εχω κανει και εικονα κιολας να γνωριζεστε και μεταξυ σας και να συμπαθει η μια την αλλη ή να ειστε και φιλες
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Υποθέτω ότι τα γλυκά φιλάκια πάνε και στην αδελφοποιτή καθαρόψυχη Σουβλίτσα, διαφορετικά δε λέει.
Η Σουβλάρα έχει καθαρή ψυχή εν αντιθέσει με σένα, που πετάγεσαι σαν την πορδή που σχολιάζει και ειρωνεύεται τους πάντες
Ουστ Φούρκα.
Παρακαλώ. Ξέρω, ξέρω..Επιβεβαίωσες την κατάντια του χιλιοφτυσμένου είδους μας, της μπαζοχυμένης κουκουρούκου εμβληματικής και βλημμενοαντιπαθούς ύπαρξής μας.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ουστ Φούρκα.
Παρακαλώ. Ξέρω, ξέρω..Επιβεβαίωσες την κατάντια του χιλιοφτυσμένου είδους μας, της μπαζοχυμένης κουκουρούκου εμβληματικής και βλημμενοαντιπαθούς ύπαρξής μας.
Απλώς υποστηρίζω τη στήριξη σου στη Σουβλίτσα και τον τραχανοσαλάτα, τίποτα άλλο.
Προς το παρόν δεν έχω οπτική εικόνα του είδους σας, αν παίξει κάποια συγκλονιστική αναθεώρηση, δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα να το παραδεχτώ. Οι εξαιρέσεις, πάντα έχουν ενδιαφέρον.
Απλώς υποστηρίζω τη στήριξη σου στη Σουβλίτσα και τον τραχανοσαλάτα, τίποτα άλλο.
Προς το παρόν δεν έχω οπτική εικόνα του είδους σας, αν παίξει κάποια συγκλονιστική αναθεώρηση, δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα να το παραδεχτώ. Οι εξαιρέσεις, πάντα έχουν ενδιαφέρον.
Η Σουβλάρα είναι φιλη μου. Πήξε που θα δώσω και αναφορά ποιούς ή ποιες θα στηρίξω. Άντε λέμε.. Πόσο άλλο να σφίξουν οι ζέστες ωρέεεε..
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ενιγουέι, το θέμα είναι η τελετή λήξης και όχι οι εκτιμήσεις για πασιφοσουβλίτσες, γιατί οσονούπω θα προκύψει και ο Άγις με το επίσης νοικοκυρέικο ποπκορν και δεν λεει.
Ρε μαλάκες, όσοι ζείτε Αθήνα, η φωτιά θα φτάσει στα σπίτια σας και σεις κολλημένοι θα συνεχίζετε ακάθεκτοι, μέχρι κόκκαλο, υπέρ του αρχηγού της πίστεώς σας...
τον αριστο φωτογραφιζεις που εχει φτασει η φωτια εξω απτο σπιτι του κι αυτος ασχολειται με τον εωσφορο που κατεβηκε χθες απο τη σκεπη ενος σταδιου στο Παρισι και θα καψει τους -χριστιανοπληκτους- κατα δικη του φρασεολογια
αυτος ισως σωθει σα καλος χριστιανεμπορας
και κατακλυσμος να γινει, το πιθανοτερο ειναι να κατσει να πληκτρολογει για την ατλαντιδα παρα να παρει τα βουνα
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.