Αυτή το είπε..Εγώ θα χορεψω τον χορό της κοιλιάς..

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Αυτή το είπε..Εγώ θα χορεψω τον χορό της κοιλιάς..
Σιγά τον πόλεμο.tanipteros έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 19:15επ...τι κάνεις εσύ εδώ....;;; γρήγορα στο ΠΑΚΥ...πίσω στην ασφάλεια εδώ είναι εμπόλεμη ζώνη...
αν μια πεταλούδα κινήσει τα φτερά της στον Αμαζόνιο, μπορεί να φέρει βροχή στην Κίνα
Α.....ούτε καλαματιανό ξέρω....
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 19:13Ακόμη ένας παπάρας που την έχει δει "κεραυνός του Διός" σε όσους τον αμφισβητούν.
Αν οι μόντυ πάιθονς σας είχαν ανακαλύψει πριν αποσυρθούν, θα είχαμε τρελλές στιγμές παγκόσμιας δόξας του ελληνίζοντος είδους.
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 19:13Ακόμη ένας παπάρας που την έχει δει "κεραυνός του Διός" σε όσους τον αμφισβητούν.
Αν οι μόντυ πάιθονς σας είχαν ανακαλύψει πριν αποσυρθούν, θα είχαμε τρελλές στιγμές παγκόσμιας δόξας του ελληνίζοντος είδους.
καλά, θα σου πω ένα της τάβλας τότε, μη φοβάσαι, καθιστή θα είσαι
Ντάξει τοτενες....Saturn έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 19:22καλά, θα σου πω ένα της τάβλας τότε, μη φοβάσαι, καθιστή θα είσαι
και συνεχίζ/ουν/τε
Πάντως Θεσσαλονίκη όταν έπαιξαν τελευταία φορά οι Watain δεν έγινε τίποταSaturn έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 19:20αν μια πεταλούδα κινήσει τα φτερά της στον Αμαζόνιο, μπορεί να φέρει βροχή στην Κίνα
Δεν ισχυρίστηκα κάτι διαφορετικό βρε μπαζοχυμένο. Αν θεωρείς τα αγγούρια ως πιο ενεργειακά από το μίζερο πολύτιμο σου, είναι δικό σου πρόβλημα και όχι δικό μου.taxalata xalasa έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 19:21
βολεψου με αυτο... δεν ειμαστε για πολλά εξοδα τωρα... το άλλο το ηλεκτρονικο θα στο στειλω την πρωτοχρονια για δωρο νεου ετους...
Να φέρω και πιάτα για σπάσιμο????
Βρε εδώ μιλούν για ουρές και μετά τις προωθούν