O Eωσφόρος στο εικαστικό της Τελετής Λήξης της Ολυμπιάδας;

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Re: O Eωσφόρος στο εικαστικό της Τελετής Λήξης της Ολυμπιάδας;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 12 Αύγ 2024, 19:35

O I έγραψε:
12 Αύγ 2024, 19:31
ΓΑΛΗ έγραψε:
12 Αύγ 2024, 19:30
Έχει πλάκα πάντως το ξεδίπλωμα του νταϊβέρσιτυ των ελληνοπρεπών, δεν έχει; :smt005:
Βρε εδώ μιλούν για ουρές και μετά τις προωθούν :D
βρε ψευτράκο, εδώ στα ποστ, κάνουμε χαβαλέ μεταξύ μας, για δικά μας θέματα βασικά, πού είδες ουρά και μάλιστα να την επικροτώ εγώ; γιατί στα δικά μου λεγόμενα αναφέρεσαι
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 12 Αύγ 2024, 19:37

O I έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
Έχει πλάκα πάντως το ξεδίπλωμα του νταϊβέρσιτυ των ελληνοπρεπών, δεν έχει; :smt005:
Εγώ απλώς βλέπω ετερόκλητες και δυναμικές (λέμε τώρα) ωσμώσεις και όχι ουρές. :lol:

Οκ, καταλαβαίνω ότι αφορούν κυρίως σε ψυχολογικές και κατανοητές σε κάποιο βαθμό αποφορτίσεις αλλά ως γεγονός παραμένει.

Το τί βλέπεις εσύ, δεν το ξέρω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 12 Αύγ 2024, 19:42

Και θα επαναλάβω ότι το θέμα έχει περισσότερο κοινωνικοπολιτικό και όχι ολυμπιακό ενδιαφέρον.

Μια ακόμη μέρα της μαρμότας, τίποτα άλλο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
O I
Phorum.gr user: Ο.Ι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I » 12 Αύγ 2024, 19:43

Saturn έγραψε:
12 Αύγ 2024, 19:35
O I έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
βρε ψευτράκο, εδώ στα ποστ, κάνουμε χαβαλέ μεταξύ μας, για δικά μας θέματα βασικά, πού είδες ουρά και μάλιστα να την επικροτώ εγώ; γιατί στα δικά μου λεγόμενα αναφέρεσαι
Ενοείται
Και να σου πω, κάποτε είχα επικοινωνία μέσο μέιλ με τη Σουβλίτσα, την πραγματική και έλεγε ότι είναι και μένει Θεσσαλονίκη, τώρα δω λες ότι είσαι Αθηναία. Λες να σου στείλω μέιλ να δω αν θα πάρω απάντηση..ή μάλλον στείλε μου εσύ με το ίδιο που μου έστειλες τότε να σιγουρευτώ, αλλιώς, τραγούδα με το παρεάκι

άντε μπράβο να σε δω :D
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.

Άβαταρ μέλους
O I

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I » 12 Αύγ 2024, 19:48

ΓΑΛΗ έγραψε:
12 Αύγ 2024, 19:37
O I έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
Εγώ απλώς βλέπω ετερόκλητες και δυναμικές (λέμε τώρα) ωσμώσεις και όχι ουρές. :lol:

Οκ, καταλαβαίνω ότι αφορούν κυρίως σε ψυχολογικές και κατανοητές σε κάποιο βαθμό αποφορτίσεις αλλά ως γεγονός παραμένει.

Περίμενε και σύ να δούμε περι τίνος πρόκειται :roll:
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 12 Αύγ 2024, 19:48

Sid Vicious έγραψε:
12 Αύγ 2024, 19:18
Saturn έγραψε:
12 Αύγ 2024, 19:13
Πάντως, είπαμε, με το που παρέδωσαν την τιμημένη σημαία μας, την ελληνορθόδοξη, στα χέρια των βδελυγμάτων, λαμπάδιασε ο τόπος και καίγονται τα πάντα.
:-?

Εικόνα
Αφού τα πίνουνε που τα πίνουνε σε αυτή την εφημερίδα, γιατί δεν παίρνουν και κάνα μπεκρί μεζέ να μην το κατεβάζουν ξεροσφύρι;

Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
O I

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I » 12 Αύγ 2024, 19:49

Βλέπω μαζεύεται κόσμος

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 12 Αύγ 2024, 19:50

Sid Vicious έγραψε:
12 Αύγ 2024, 19:18
Saturn έγραψε:
12 Αύγ 2024, 19:13
Πάντως, είπαμε, με το που παρέδωσαν την τιμημένη σημαία μας, την ελληνορθόδοξη, στα χέρια των βδελυγμάτων, λαμπάδιασε ο τόπος και καίγονται τα πάντα.
:-?

Εικόνα

γειτονας του αριστου ο αρχισυντακτης..

Εικόνα

:hebit::g094:

:102:

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 12 Αύγ 2024, 19:52

O I έγραψε:
12 Αύγ 2024, 19:43
Saturn έγραψε:
O I έγραψε:

Ενοείται
Και να σου πω, κάποτε είχα επικοινωνία μέσο μέιλ με τη Σουβλίτσα, την πραγματική και έλεγε ότι είναι και μένει Θεσσαλονίκη, τώρα δω λες ότι είσαι Αθηναία. Λες να σου στείλω μέιλ να δω αν θα πάρω απάντηση..ή μάλλον στείλε μου εσύ με το ίδιο που μου έστειλες τότε να σιγουρευτώ, αλλιώς, τραγούδα με το παρεάκι

τί λες βρε ψεύτη και συκοφάντη; πότε σου είπα εγώ οτι μένω Θεσσαλονίκη; μην με βάζεις να ψάχνω στα μεηλ για να ποστάρω τις συνομιλίες ωστε να σου αποδείξω το αντίθετο.

Ακου δω να δεις, δεν ξέρω ούτε τι καπνό φουμάρεις ούτε τί ρόλο βαράς, αλλά από αυτά που έχω διαβάσει και έχω καταλάβει, όπως πχ το συστηματικό φακέλλωμα που κάνεις για δεκαετία σε χρήστες και τα διάφορα κουφά που γράφεις κατα καιρούς, δεν σε έχω πάρει και με πολύ καλό μάτι. Ας όψεται που θεωρητικώς για τα θρησκευτικά κάνεις σωστές παρατηρήσεις.
Αλλά αυτά με εμένα κομμένα. Δεν ξέρω πώς σου κόλλησε η Θεσσαλονίκη και με ποιούς άλλους μιλάς και τί λες, κάποτε θυμάμαι είχαμε ανταλλάξει μεηλ για θεολογικά θέματα και σου εξέφραζα τις απορίες μου και τις ενστάσεις μου για τον Πατριάρχη κτλ. Άντε μπράβο, που θα πουλήσεις και υφάκι, άντε!
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 12 Αύγ 2024, 19:53

O I έγραψε:
12 Αύγ 2024, 19:48
ΓΑΛΗ έγραψε:
12 Αύγ 2024, 19:37
O I έγραψε:

Περίμενε και σύ να δούμε περι τίνος πρόκειται :roll:
Σιγά μην περιμένω. Έχω επαρκέστατη εμπειρία ώστε να καταλαβαίνω τη φκιάξη κάθε είδους από την αρχή.

Και σπανίως πέφτω έξω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 12 Αύγ 2024, 19:56

Saturn έγραψε:
12 Αύγ 2024, 19:52
O I έγραψε:
12 Αύγ 2024, 19:43
Saturn έγραψε:

Ενοείται

τί λες βρε ψεύτη και συκοφάντη; πότε σου είπα εγώ οτι μένω Θεσσαλονίκη; μην με βάζεις να ψάχνω στα μεηλ για να ποστάρω τις συνομιλίες ωστε να σου αποδείξω το αντίθετο.

Ακου δω να δεις, δεν ξέρω ούτε τι καπνό φουμάρεις ούτε τί ρόλο βαράς, αλλά από αυτά που έχω διαβάσει και έχω καταλάβει, όπως πχ το συστηματικό φακέλλωμα που κάνεις για δεκαετία σε χρήστες και τα διάφορα κουφά που γράφεις κατα καιρούς, δεν σε έχω πάρει και με πολύ καλό μάτι. Ας όψεται που θεωρητικώς για τα θρησκευτικά κάνεις σωστές παρατηρήσεις.
Αλλά αυτά με εμένα κομμένα. Δεν ξέρω πώς σου κόλλησε η Θεσσαλονίκη και με ποιούς άλλους μιλάς και τί λες, κάποτε θυμάμαι είχαμε ανταλλάξει μεηλ για θεολογικά θέματα και σου εξέφραζα τις απορίες μου και τις ενστάσεις μου για τον Πατριάρχη κτλ. Άντε μπράβο, που θα πουλήσεις και υφάκι, άντε!
Και όλα αυτά από την χαμηλοβλεπούσα θεούσα που έχει πάρει σβάρνα τα σαντομαζο σάιτς για να συλλέξει πληροφορίες.

:smt005::smt005::smt005:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 12 Αύγ 2024, 19:57

Χαζογκομενάκια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 12 Αύγ 2024, 19:58

σημερα γιορταζουν ο αγιος Φωτιος και ο αγιος Ανικητος :smt005:

μεγαλη η χαρη τους :smt005:

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 12 Αύγ 2024, 20:01

Για τους χριστιανούς εορτάζουν αυτοί

Για τους υπόλοιπους, ο μόνος άγιος Ανίκητος που εορτάζει καθημερινώς, είναι αυτός της βλακείας :lol:

Άβαταρ μέλους
Andromachi
Phorum.gr user: Andromachi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Andromachi » 12 Αύγ 2024, 20:02

Αν δε πεταχτείς σαν τη ..... δε μπορείς....
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών