Απο που προκυπτει ο πεπτωκοτας εγω δεν καταλαβαινω. Οι Ολυμπιακοι αγωνες εκφραζουν ακριβως οτι δεν εκφραζει η λεγομενη νεα εποχη. Δηλαδη τα υψηλα ιδεωδη, την αρετη της εργασιας και του αγωνα, την ειρηνη των λαων. Θαυματα δε καναν (και τα λεφτα ειναι στη μεση και οι πολεμοι δεν σταματησαν κτλ) αλλα εκατο χρονια μειναν σε αυτο. Οι προγονοι που λες παρακατω γιατι να ειχαν αντιρρηση σε ολο αυτο;O I έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 16:12Μα το πήγαν BILLO. Η παρουσίαση δεν μας τίμησε όλους τους Έλληνες με την απόδοση της σημαίας όπως αποδόθηκε από τον πεπτωκότα κλπ. Ίσως τους νεοειδωλολάτρες συμπατριώτες μας και τους νεοεποχήτες συμπατριώτες μας που εδώ και χρόνια αμφότεροι περιμένουν να γίνουν έτσι τα πράματα. Να επικρατήσει η Νέα Εποχή και ότι σημαίνει αυτό για τον καθένα μας. Για τους μεν απελευθέρωση από το Χριστιανισμό (και την ελευθερία που τους δίνει να εκφράζονται παντοιοτρόπως), για τους δε, υποταγή στη νέα θρησκεία και τα ζητούμενά της (που φέρνουν ανελεύθερες νομοθεσίες κα, που δεν ξέρουμε που θα φτάσει ακόμα).BILLO έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 15:50Αναφορα στο παρελθον ηταν Αριστο και το 19ο αιωνα. Γι αυτο σηκωσαν την Ελληνικη σημαια και μας καναν και μεγαλη τιμη ομολογουμενως με αυτη την παρουσιαση.
Ενταξει ηταν η τελετη ληξης πιστευω εγω. Οπως θα περιμενε καποιος μια τελετη ληξης. Ακομα και να ειχαν στο μυαλο τους να το πανε στο ιδιο βιολι με την εναρξη, δε το καναν και μπραβο τους.
Προσωπικά δε το βλέπω σα τιμή αλλά σαν εκ νέου υποδούλωση και νέα σφαλιάρα προς τον Ελληνισμό που πολέμησε για την ελευθερία του απ' αυτά το 19ο αι.
O Eωσφόρος στο εικαστικό της Τελετής Λήξης της Ολυμπιάδας;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: O Eωσφόρος στο εικαστικό της Τελετής Λήξης της Ολυμπιάδας;
Για πες, OI, να βγάλω δημόσια τα μεηλ σου με την διεύθυνσή σου και το περιεχόμενο όπου λέει και πού διαμένεις και τί δουλειά κάνεις και φαίνεται τί σου έγραφα εγώ και τί εσύ ή να το αφήσω στο μεταξύ μας;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Saturn την 12 Αύγ 2024, 20:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Σαν ποια Ανδρομάχη μου; Ρίξε και κάτι διευκρινιστικό γιατί το πολύ νοτιοκορεάτικο μουντ από κάτι ξανθά νοτιοκορεάτικα αγοράκια, κουράζει...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ε πόσα χλμ παραλίας κλείσανε ρε φίλε; Εδώ μιλάμε για την παραλία του Μαραθώνα, της Ν. Μάκρης και του αγ. Ανδρέα μαζί και δεν υπάρχει άνθρωπος μέσα ούτε για δείγμα.omg kai 3 lol έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 18:00Ναύτης έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 09:58χαχα τι λούσιφερ και παπαριές μαρίτσαμ' ρε, αυτό ήταν το επιχρυσωμένο σκιάχτρο από το περιβόλι της Αντουανέτας.
ΥΓ: Έβλεπα χτες την εκδήλωση στο Λος Άντζελες, μλκ μου έχουν μια παραλία 10 χλμ και δεν κολυμπάει άνθρωπος μέσα, πού να τολμήσουν, μέχρι τον αστράγαλο και πολύ είναι.
κλειστη ηταν η παραλια βρε, νομιζεις το κοινο που ηταν στους Red Hot Chilli Peppers, τον Snoop Dog, και την BIllie Eilish, ηταν τυχαιοι περαστικοι;
ενας που εκανε para-sailing και 2-3 θαλαμηγοι που περνουσαν απο πισω ηταν για να συμπληρωσουν το ονειρικο καλιφορνεζικο φοντο στα πλανα, ολα αρτια σχεδιασμενα
Τεσπά, μπορεί να φοβήθηκαν μη πέσει ο χρυσός βελζεβούλης στη θάλασσα και κάνει κάνα τσουνάμι ξερωγώ.
Οι Ολυμπιακοί αγώνες εκφράζουν την επικράτηση του καλύτερου και αυτό δεν είναι αποδεκτό γιατί θεωρείται ρατσισμός από τον κάθε αντιαθλητικό παπάρα. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.BILLO έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 20:06Απο που προκυπτει ο πεπτωκοτας εγω δεν καταλαβαινω. Οι Ολυμπιακοι αγωνες εκφραζουν ακριβως οτι δεν εκφραζει η λεγομενη νεα εποχη. Δηλαδη τα υψηλα ιδεωδη, την αρετη της εργασιας και του αγωνα, την ειρηνη των λαων. Θαυματα δε καναν (και τα λεφτα ειναι στη μεση και οι πολεμοι δεν σταματησαν κτλ) αλλα εκατο χρονια μειναν σε αυτο. Οι προγονοι που λες παρακατω γιατι να ειχαν αντιρρηση σε ολο αυτο;O I έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 16:12Μα το πήγαν BILLO. Η παρουσίαση δεν μας τίμησε όλους τους Έλληνες με την απόδοση της σημαίας όπως αποδόθηκε από τον πεπτωκότα κλπ. Ίσως τους νεοειδωλολάτρες συμπατριώτες μας και τους νεοεποχήτες συμπατριώτες μας που εδώ και χρόνια αμφότεροι περιμένουν να γίνουν έτσι τα πράματα. Να επικρατήσει η Νέα Εποχή και ότι σημαίνει αυτό για τον καθένα μας. Για τους μεν απελευθέρωση από το Χριστιανισμό (και την ελευθερία που τους δίνει να εκφράζονται παντοιοτρόπως), για τους δε, υποταγή στη νέα θρησκεία και τα ζητούμενά της (που φέρνουν ανελεύθερες νομοθεσίες κα, που δεν ξέρουμε που θα φτάσει ακόμα).BILLO έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 15:50
Αναφορα στο παρελθον ηταν Αριστο και το 19ο αιωνα. Γι αυτο σηκωσαν την Ελληνικη σημαια και μας καναν και μεγαλη τιμη ομολογουμενως με αυτη την παρουσιαση.
Ενταξει ηταν η τελετη ληξης πιστευω εγω. Οπως θα περιμενε καποιος μια τελετη ληξης. Ακομα και να ειχαν στο μυαλο τους να το πανε στο ιδιο βιολι με την εναρξη, δε το καναν και μπραβο τους.
Προσωπικά δε το βλέπω σα τιμή αλλά σαν εκ νέου υποδούλωση και νέα σφαλιάρα προς τον Ελληνισμό που πολέμησε για την ελευθερία του απ' αυτά το 19ο αι.
Τα υπόλοιπα είναι να 'χουμε να λέμε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Andromachi
- Phorum.gr user: Andromachi
Αν κατάλαβες ότι ήταν για εσένα....
Καλώς....
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
Αρα την εντελως παλια εποχη. Πιο παλια κι απ το Παρθενωνα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 20:12Οι Ολυμπιακοί αγώνες εκφράζουν την επικράτηση του καλύτερου και αυτό δεν είναι αποδεκτό γιατί θεωρείται ρατσισμός από τον κάθε αντιαθλητικό παπάρα. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.BILLO έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 20:06Απο που προκυπτει ο πεπτωκοτας εγω δεν καταλαβαινω. Οι Ολυμπιακοι αγωνες εκφραζουν ακριβως οτι δεν εκφραζει η λεγομενη νεα εποχη. Δηλαδη τα υψηλα ιδεωδη, την αρετη της εργασιας και του αγωνα, την ειρηνη των λαων. Θαυματα δε καναν (και τα λεφτα ειναι στη μεση και οι πολεμοι δεν σταματησαν κτλ) αλλα εκατο χρονια μειναν σε αυτο. Οι προγονοι που λες παρακατω γιατι να ειχαν αντιρρηση σε ολο αυτο;O I έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 16:12
Μα το πήγαν BILLO. Η παρουσίαση δεν μας τίμησε όλους τους Έλληνες με την απόδοση της σημαίας όπως αποδόθηκε από τον πεπτωκότα κλπ. Ίσως τους νεοειδωλολάτρες συμπατριώτες μας και τους νεοεποχήτες συμπατριώτες μας που εδώ και χρόνια αμφότεροι περιμένουν να γίνουν έτσι τα πράματα. Να επικρατήσει η Νέα Εποχή και ότι σημαίνει αυτό για τον καθένα μας. Για τους μεν απελευθέρωση από το Χριστιανισμό (και την ελευθερία που τους δίνει να εκφράζονται παντοιοτρόπως), για τους δε, υποταγή στη νέα θρησκεία και τα ζητούμενά της (που φέρνουν ανελεύθερες νομοθεσίες κα, που δεν ξέρουμε που θα φτάσει ακόμα).
Καμμία σχέση. Δεν παίρνω τα πάντα προσωπικά, διευκρινήσεις ζητάω. Μπορείς να τις προσδιορίσεις;Andromachi έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 20:12Αν κατάλαβες ότι ήταν για εσένα....
Καλώς....
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Andromachi
Δεν έχω τπτ να προσδιορίσωΓΑΛΗ έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 20:17Καμμία σχέση. Δεν παίρνω τα πάντα προσωπικά, διευκρινήσεις ζητάω. Μπορείς να τις προσδιορίσεις;
Κι ούτε έχω όρεξη για ψιλή κουβεντούλα
Ακόμη κι έτσι, ειλικρινά δεν θα είχα το παραμικρό πρόβλημα αν οι σύγχρονοι Ολυμπιακοί ήταν μόνον μεταξύ αντρών.BILLO έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 20:16Αρα την εντελως παλια εποχη. Πιο παλια κι απ το Παρθενωνα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 20:12Οι Ολυμπιακοί αγώνες εκφράζουν την επικράτηση του καλύτερου και αυτό δεν είναι αποδεκτό γιατί θεωρείται ρατσισμός από τον κάθε αντιαθλητικό παπάρα. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.BILLO έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 20:06
Απο που προκυπτει ο πεπτωκοτας εγω δεν καταλαβαινω. Οι Ολυμπιακοι αγωνες εκφραζουν ακριβως οτι δεν εκφραζει η λεγομενη νεα εποχη. Δηλαδη τα υψηλα ιδεωδη, την αρετη της εργασιας και του αγωνα, την ειρηνη των λαων. Θαυματα δε καναν (και τα λεφτα ειναι στη μεση και οι πολεμοι δεν σταματησαν κτλ) αλλα εκατο χρονια μειναν σε αυτο. Οι προγονοι που λες παρακατω γιατι να ειχαν αντιρρηση σε ολο αυτο;
Και όχι, δεν θα το θεωρούσα υποτίμηση για το γυναικείο φύλο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ψάξε και αν δε βρεις ίσως το κάνω εγώ αν μου δώσεις ψήγματα, για ποια θέματα μιλάγαμε. Με κανέναν δεν μιλάω και αν κάποιος έχει να πει ότι συνεργαζόμαστε με πμ, να το παραθέσει ελεύθερα, με σύνδεσμο των πμ, πλην συντονιστικών θεμάτων.Saturn έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 19:52τί λες βρε ψεύτη και συκοφάντη; πότε σου είπα εγώ οτι μένω Θεσσαλονίκη; μην με βάζεις να ψάχνω στα μεηλ για να ποστάρω τις συνομιλίες ωστε να σου αποδείξω το αντίθετο.O I έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 19:43Ενοείται
Και να σου πω, κάποτε είχα επικοινωνία μέσο μέιλ με τη Σουβλίτσα, την πραγματική και έλεγε ότι είναι και μένει Θεσσαλονίκη, τώρα δω λες ότι είσαι Αθηναία. Λες να σου στείλω μέιλ να δω αν θα πάρω απάντηση..ή μάλλον στείλε μου εσύ με το ίδιο που μου έστειλες τότε να σιγουρευτώ, αλλιώς, τραγούδα με το παρεάκι
άντε μπράβο να σε δω
Ακου δω να δεις, δεν ξέρω ούτε τι καπνό φουμάρεις ούτε τί ρόλο βαράς, αλλά από αυτά που έχω διαβάσει και έχω καταλάβει, όπως πχ το συστηματικό φακέλλωμα που κάνεις για δεκαετία σε χρήστες και τα διάφορα κουφά που γράφεις κατα καιρούς, δεν σε έχω πάρει και με πολύ καλό μάτι. Ας όψεται που θεωρητικώς για τα θρησκευτικά κάνεις σωστές παρατηρήσεις.
Αλλά αυτά με εμένα κομμένα. Δεν ξέρω πώς σου κόλλησε η Θεσσαλονίκη και με ποιούς άλλους μιλάς και τί λες, κάποτε θυμάμαι είχαμε ανταλλάξει μεηλ για θεολογικά θέματα και σου εξέφραζα τις απορίες μου και τις ενστάσεις μου για τον Πατριάρχη κτλ. Άντε μπράβο, που θα πουλήσεις και υφάκι, άντε!
Τα μέιλ δεν είναι φακέλωμα. Για τα αποθηκευμένα απ' το παλιό έχω εξηγηθεί γιατί γινόταν. Από τους σήμερα φίλους σου ζητούνταν από τη διαχείριση να μου σβήνονται ποστ επειδή προσβάλλονταν οι εν λόγο χρήστες και φυσικά δεν ήταν για λόγους υβρολογίου επειδή τότε ήμουν πιο ευπρεπής. Εδώ βλέπω δεν αποδίδει.
Τέλος πάντων, τώρα που τα ξαναδιαβάζω βλέπω ότι δε μιλάγαμε για Πατριάρχη αλλά για άλλα θέματα.
Τέσπα
Στείλε μου να σε δω...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος O I την 12 Αύγ 2024, 20:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Οκ, πετάς μια ασαφή μαλακίτσα και μετά το παίζεις ανορεκτική για τα περαιτέρω. Κανένα πρόβλημα.Andromachi έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 20:19Δεν έχω τπτ να προσδιορίσω
Κι ούτε έχω όρεξη για ψιλή κουβεντούλα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 12 Αύγ 2024, 20:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ευτυχώς δεν είδα και την τελετή λήξης και αισθάνομαι ευτυχής. 

Για βάλε ενα πριντ σκριν να δω με ποιά μιλούσες και τί έλεγεςO I έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 20:20Ψάξε και αν δε βρεις θα το κάνω εγώ, αν θες βέβαια. Με κανέναν δεν μιλάω και αν κάποιος έχει να πει ότι συνεργαζόμαστε με μέιλ, να το παραθέσει ελεύθερα, με σύνδεσμο των πμ, πλην συντονιστικών θεμάτων.Saturn έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 19:52τί λες βρε ψεύτη και συκοφάντη; πότε σου είπα εγώ οτι μένω Θεσσαλονίκη; μην με βάζεις να ψάχνω στα μεηλ για να ποστάρω τις συνομιλίες ωστε να σου αποδείξω το αντίθετο.O I έγραψε: ↑12 Αύγ 2024, 19:43
Ενοείται
Και να σου πω, κάποτε είχα επικοινωνία μέσο μέιλ με τη Σουβλίτσα, την πραγματική και έλεγε ότι είναι και μένει Θεσσαλονίκη, τώρα δω λες ότι είσαι Αθηναία. Λες να σου στείλω μέιλ να δω αν θα πάρω απάντηση..ή μάλλον στείλε μου εσύ με το ίδιο που μου έστειλες τότε να σιγουρευτώ, αλλιώς, τραγούδα με το παρεάκι
άντε μπράβο να σε δω
Ακου δω να δεις, δεν ξέρω ούτε τι καπνό φουμάρεις ούτε τί ρόλο βαράς, αλλά από αυτά που έχω διαβάσει και έχω καταλάβει, όπως πχ το συστηματικό φακέλλωμα που κάνεις για δεκαετία σε χρήστες και τα διάφορα κουφά που γράφεις κατα καιρούς, δεν σε έχω πάρει και με πολύ καλό μάτι. Ας όψεται που θεωρητικώς για τα θρησκευτικά κάνεις σωστές παρατηρήσεις.
Αλλά αυτά με εμένα κομμένα. Δεν ξέρω πώς σου κόλλησε η Θεσσαλονίκη και με ποιούς άλλους μιλάς και τί λες, κάποτε θυμάμαι είχαμε ανταλλάξει μεηλ για θεολογικά θέματα και σου εξέφραζα τις απορίες μου και τις ενστάσεις μου για τον Πατριάρχη κτλ. Άντε μπράβο, που θα πουλήσεις και υφάκι, άντε!
Τα μέιλ δεν είναι φακέλωμα. Για τα αποθηκευμένα απ' το παλιό έχω εξηγηθεί γιατί γινόταν. Από τους σήμερα φίλους σου ζητούνταν από τη διαχείριση να μου σβήνονται ποστ επειδή προσβάλλονταν οι εν λόγο χρήστες και φυσικά δεν ήταν για λόγους υβρολογίου επειδή τότε ήμουν πιο ευπρεπής. Εδώ βλέπω δεν αποδίδει.
Τέλος πάντων, τώρα που τα ξαναδιαβάζω βλέπω ότι δε μιλάγαμε για Πατριάρχη αλλά για άλλα θέματα.
Τέσπα
Στείλε μου να σε δω...
Γιατί αλλιώς θα βάλω εγώ, με πλήρη στοιχεία δικά σου, δηλαδή και την διεύθυνση του μεηλ και το περιεχόμενο
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
- Andromachi
Θα βάλω τις 4 γατες μου αλλά και τις αδέσποτες απέξω να κλαίνε.....
Στεναχωρηθηκα ....
Στεναχωρηθηκα ....

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 108 Απαντήσεις
- 4856 Προβολές
-