O Eωσφόρος στο εικαστικό της Τελετής Λήξης της Ολυμπιάδας;

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Re: O Eωσφόρος στο εικαστικό της Τελετής Λήξης της Ολυμπιάδας;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 12 Αύγ 2024, 21:03

Saturn έγραψε:
12 Αύγ 2024, 21:00
GoBack έγραψε:
12 Αύγ 2024, 20:58
Saturn έγραψε:
12 Αύγ 2024, 20:52

:smt005::smt005::smt005::smt005:

κάποια πράγματα, έχουν κάποια όρια
και με τα δικά μου τα όρια καλό είναι να μην παίζει κανείς
γιατί ξέρεις πώς κάνει μπαμ όποιος έχει και πολλή υπομονή στην ζωή του γενικότερα
:102:
Κανε οτι ειναι να κανεις και αμα σου ζητησει τα ρεστα θα τον στειλουμε να σε βρει στο σπιτι του γιαννοπουλου στην τουμπα
:lol::lol::lol::lol:

ε, ας μας πουν οι συντονιστές ή ο δικηγόρος μου, όποιος προλάβει πρώτα (αν και τον δικηγόρο βλέπω να τον χάνω μαζί με το σπίτι του στον Βαρνάβα)
Απαγορευεται και θα μπλεξεις χοντρα.
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 12 Αύγ 2024, 21:05

Πάντως παίζει πολύ αρρώστια παιδιά εδώ μέσα
Δεν πα να βρίσκεσαι είτε στην Λαυρεωτική είτε στην Νέα Σμύρνη είτε και στο ...Άγιον Όρος (ή γουατέβα τέλος πάντων), η ζέστη και ο οξαποδώ, κάνουν πολύ ζημιά στον κόσμο :102::003:
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 12 Αύγ 2024, 21:06

Bazoomba έγραψε:
12 Αύγ 2024, 21:03
Saturn έγραψε:
12 Αύγ 2024, 21:00
GoBack έγραψε:

Κανε οτι ειναι να κανεις και αμα σου ζητησει τα ρεστα θα τον στειλουμε να σε βρει στο σπιτι του γιαννοπουλου στην τουμπα
:lol::lol::lol::lol:

ε, ας μας πουν οι συντονιστές ή ο δικηγόρος μου, όποιος προλάβει πρώτα (αν και τον δικηγόρο βλέπω να τον χάνω μαζί με το σπίτι του στον Βαρνάβα)
Απαγορευεται και θα μπλεξεις χοντρα.
Ακόμα και αν δημοσίως δώσει συγκατάθεση;
Φαντάζομαι, δεν θα έχει πρόβλημα να το κάνει μετά από αυτά που δήλωσε γεμάτος σιγουριά, αυτοπεποίθηση και άνεση :102:
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
O I
Phorum.gr user: Ο.Ι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I » 12 Αύγ 2024, 21:09

Saturn έγραψε:
12 Αύγ 2024, 20:48
nemo έγραψε:
12 Αύγ 2024, 20:44
Saturn έγραψε:
12 Αύγ 2024, 20:40
Αν μπορεί κάποιος συντονιστής να μου απαντήσει, επειδή ο δικηγόρος μου τρέχει με το σπίτι του στον Βαρνάβα, επιτρέπεται με συγκατάθεση δημόσια του συνομιλητή εδώ, να δημοσιεύσω διευθύνσεις ηλεκτρονικές και συνομιλίες ή έστω να τις ανεβάσω με κεκαλυμμένο μέρος των προσωπικών στοιχείων;;;
επειδη σου ειπε οτι παλια ησουν απο θεσσαλονικη και τωρα αθηναια ;
αν ειναι μονο για αυτο μην το προχωρησεις -δεν αξιζει
όχι, γιατί σε παλαιότερο νήμα, νομίζω στο περί ανέμων, σε κάτι κουβέντες εκεί, έπιασε και έγραφε κάτω από εμένα και υπονοούσε αηδίες για κάποια θεσσαλονικιά από το φόρουμ που είχε συνομιλίες μαζί της κάποτε και του την έπεφτε άσχημα.

Αυτά σε εμένα, δεν περνάνε
Και θα του γαμήσω το ταμ τιριρίμ, καθόλου χριστιανικά
Έλα..ηρέμησε. Βεβαιώθηκα :lol:
Ήθελα να δω αν μιλάω με τη Σουβλίτσα του παλιού επειδή δε μου κόλλαγε ότι είσαι εσύ. Εξ αυτού έβγαλα τα συμπεράσματά μου για κάποια άλλα πράγματα. Αυτό

Σόρυ αν σε τάραξα προσωπικά αλλά ήταν αναγκαίο για να βγάλω κάποια συμπεράσματα. Αν θες να μάθεις ποια, ρώτα με μέσω μέιλ.

Καλή συνέχεια
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 12 Αύγ 2024, 21:13

Aυτό στο χωριό μου το λένε: ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ

Άντε, χαμένε

Άβαταρ μέλους
O I
Phorum.gr user: Ο.Ι.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I » 12 Αύγ 2024, 21:18

Saturn έγραψε:
12 Αύγ 2024, 21:13

Άντε, χαμένε
Όπως και να το λένε βρε κουτό, εγώ ωφελήθηκα, είτε επειδή δημόσια είσαι κυρία είτε επειδή έβγαλα τα δικά μου συμπεράσματα και ξεκαθάρισα κάποια πράγματα που με προβλημάτιζαν.

Να 'σαι καλά :wave:
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 12 Αύγ 2024, 21:21

Σάλτα ρε πιο πέρα

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 12 Αύγ 2024, 21:27

nemo έγραψε:
12 Αύγ 2024, 21:02
ΓΑΛΗ έγραψε:
nemo έγραψε:
12 Αύγ 2024, 20:55

στο ιδιο ραφι ειναι και οι κκεκεδες
Αρκετοί κουκουέδες δηλώνουν χριστιανοί.

Στο εθνοζαίικο πεδίο παίζει το έλα να δεις.
πιο πριν δεν το εθεσα στην σωστη βαση ..οι παπαδες μπορει να δηλωνουν χριστιανοι πρωτα και μετα ελληνες αλλα οι αριστεροι κεκεδες και λοιπες ισλαμολατρες δεν δηλωνουν ουτε ελληνες στο τελος
Εγώ εμμένω σ' αυτό που είπε ο Γιαννόπουλος, το τί δηλώνουν ως δεύτερη επιλογή οι χριστιανοί παπάδες και παπαδιές (με την ευρύτερη έννοια) ελάχιστα μ' ενδιαφέρει.

Κατά τα άλλα, από ζαίους και εθνοζαίους χριστιανούς, άλλο τίποτα στο πχόρουμ. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 12 Αύγ 2024, 21:31

:lol::lol::lol:

Andreas Loverdos
@a_loverdos
Λέμε συχνά πως ανήκουμε στη Δύση και σωστά το λέμε γιατί ανήκουμε στη Δύση. Βέβαια, πρέπει να αρχίσουμε να αναρωτιόμαστε η Δύση που ανήκει. Με όσα γίνονται στους Ολυμπιακούς αγώνες κατά την τελετή έναρξης και ίσως και μετά, εκείνο που ξεχνάμε είναι ότι αυτοί οι αγώνες είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στον πλανήτη. Όσο και αν ορισμένοι το αντιλαμβάνονται έχοντας άλλα στα μυαλό, δεν παύει αυτή να είναι η ουσία του. Ε, λοιπόν ας αρχίσουμε να ξαναβλέπουμε τα πράγματα στον σκληρό τους πυρήνα. Αθλητικό γεγονός είναι οι Ολυμπιακοί αγώνες και ως τέτοιο έχει εκατοντάδες εκατομμύρια θεατές.

https://x.com/a_loverdos/status/1819762 ... -anikei%2F

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 12 Αύγ 2024, 21:31, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban » 12 Αύγ 2024, 21:31

Saturn έγραψε:

Άντε, χαμένε
Να το θέτεις ευγενικά με μια δόση καλλιτεχνικής χροιάς: ΧΕΣΜΕΝΤΕΝ

Άβαταρ μέλους
Στύξ
Phorum.gr user: Πιτσαμπάλα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 12 Αύγ 2024, 21:35

Feindflug έγραψε:
12 Αύγ 2024, 20:59
Στύξ έγραψε:
12 Αύγ 2024, 20:35
Saturn έγραψε:
12 Αύγ 2024, 20:27
Στύγιε, κάτσε λίγο στην άκρη σου γιατί τα λεγόμενα του κυρίου κατα περιόδους είναι λίγο, ας το πούμε, περίεργα...
Το θεωρώ ηλίθιο έως ανοϊκό να μαλώνουν άγνωστες περσόνες μεταξύ τους στο διαδίκτυο.
Από κει και πέρα "ο νοών νοείτω " κι ο "έχων ώτα ακούειν, ακουέτω".
Δεν μας παρατάς ρε τύπε και συ.
Δε μου κάθεται η Στύγαινα κι είπα να σας πρήξω επαρκώς τ' αρχίδια.

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 12 Αύγ 2024, 21:37

taliban έγραψε:
12 Αύγ 2024, 21:31
Saturn έγραψε:

Άντε, χαμένε
Aυτό το λένε στο χωριό της μάνας μου :lol:

Ξέρει ο Ο.Ι., εκεί, στο κοιμητήριο που την έχω θαμμένη με τον πατέρα μου και την περίοδο που τους είχα θάψει και τους δυο και τους έκανα τα μνημόσυνα, φρόντισε σε νήμα που έγραφα για άσχετα πράγματα , δίπλα σε ποστ μου να δηλώσει ονομαστικά το κοιμητήριο, στο οποίο έκοβε βόλτες, όπως έλεγε, και ο ίδιος. Τυχαίο; Ίσως. Αλλά με τόση αρρώστια και σκατοψυχιά και τόσους λωποδύτες στους χώρους τους ιντερνετικούς, ίσως και όλα να τα περιμένει κανείς....

Και πάλι σόρυ, αλλά είμαι πολύ ευαίσθητη με ό,τι λέγεται προσωπικό δεδομένο και κάποιες κακιές εμπειρίες (κάπως σαν και του λόγου του με τις προηγούμενες πονηροπαπαριές που έγραφε) με κάνουν να γίνομαι λίγο κακιά και υπερβολική για κάποιους....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Saturn την 12 Αύγ 2024, 21:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 12 Αύγ 2024, 21:40

Αρίστος έγραψε:
:lol::lol::lol:

Andreas Loverdos
@a_loverdos
Λέμε συχνά πως ανήκουμε στη Δύση και σωστά το λέμε γιατί ανήκουμε στη Δύση. Βέβαια, πρέπει να αρχίσουμε να αναρωτιόμαστε η Δύση που ανήκει. Με όσα γίνονται στους Ολυμπιακούς αγώνες κατά την τελετή έναρξης και ίσως και μετά, εκείνο που ξεχνάμε είναι ότι αυτοί οι αγώνες είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στον πλανήτη. Όσο και αν ορισμένοι το αντιλαμβάνονται έχοντας άλλα στα μυαλό, δεν παύει αυτή να είναι η ουσία του. Ε, λοιπόν ας αρχίσουμε να ξαναβλέπουμε τα πράγματα στον σκληρό τους πυρήνα. Αθλητικό γεγονός είναι οι Ολυμπιακοί αγώνες και ως τέτοιο έχει εκατοντάδες εκατομμύρια θεατές.

https://x.com/a_loverdos/status/1819762 ... -anikei%2F

.
Δεν την αντιλαμβάνομαι την δήλωση αυτή του Λοβέρδου, τί θέλει να πει;

Αυτό με την Δύση, το η Δύση πού ανήκει; το λέω κι εγώ
Και μου θυμίζει την ταινία με τον Σούπερμαν, που πέφτει η γυναίκα από τον ουρανοξύστη και σπεύδει πετώντας και την πιάνει και της λέει: μην φοβάσαι, σε κρατάω. Και του απαντά κι εκείνη, κι εσένα, ποιός σε κρατάει;;;;;!!!!! :lol:

Άβαταρ μέλους
Στύξ
Phorum.gr user: Πιτσαμπάλα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 12 Αύγ 2024, 21:47

Saturn έγραψε:
12 Αύγ 2024, 21:37
taliban έγραψε:
Saturn έγραψε:

Άντε, χαμένε

Ξέρει ο Ο.Ι., εκεί, στο κοιμητήριο που την έχω θαμμένη με τον πατέρα μου και την περίοδο που τους είχα θάψει και τους δυο και τους έκανα τα μνημόσυνα, φρόντισε σε νήμα που έγραφα για άσχετα πράγματα , δίπλα σε ποστ μου να δηλώσει ονομαστικά το κοιμητήριο, στο οποίο έκοβε βόλτες, όπως έλεγε, και ο ίδιος. Τυχαίο; Ίσως. Αλλά με τόση αρρώστια και σκατοψυχιά και τόσους λωποδύτες στους χώρους τους ιντερνετικούς, ίσως και όλα να τα περιμένει κανείς....

Και πάλι σόρυ, αλλά είμαι πολύ ευαίσθητη με ό,τι λέγεται προσωπικό δεδομένο και κάποιες κακιές εμπειρίες (κάπως σαν και του λόγου του με τις προηγούμενες πονηροπαπαριές που έγραφε) με κάνουν να γίνομαι λίγο κακιά και υπερβολική για κάποιους....
Αρρώστια λέγεται αυτό που έχεις και εμμονές.

Έχω τον πατέρα μου ,αλλά είναι 87 χρονών με εμμονές και τον πολεμάει ο διάβολος γερά. Ο αείποτε ανθρωποκτόνος...

Άβαταρ μέλους
Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 12 Αύγ 2024, 21:49

Στύξ έγραψε:
12 Αύγ 2024, 21:47
Saturn έγραψε:
12 Αύγ 2024, 21:37
taliban έγραψε:

Αρρώστια λέγεται αυτό που έχεις και εμμονές.

Έχω τον πατέρα μου ,αλλά είναι 87 χρονών με εμμονές και τον πολεμάει ο διάβολος γερά. Ο αείποτε ανθρωποκτόνος...
δεν είναι εμμονές
είναι αυξημένα αντανακλαστικά
άμα έρθεις ποτέ στην θέση μου, θα το καταλάβεις

Δεν θα το συζητήσω άλλο μαζί σου όμως, όχι σε αυτό το νήμα σίγουρα αλλά και αλλού...δεν θα το έλεγα

Χαιρετισμούς στην Στύγαινα και στην αεροπορία , έχεις ξεχάσει να μας αναφέρεις ξανα και ξανα τελευταία οτι ήσουν ιπτάμενος. Σου κόπηκε η...εμμονή;;; :lol:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών