O Eωσφόρος στο εικαστικό της Τελετής Λήξης της Ολυμπιάδας;

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa
Δημοσιεύσεις: 20692
Εγγραφή: 27 Αύγ 2021, 20:52

Re: O Eωσφόρος στο εικαστικό της Τελετής Λήξης της Ολυμπιάδας;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 12 Αύγ 2024, 22:34

ΓΑΛΗ έγραψε:
12 Αύγ 2024, 19:26
taxalata xalasa έγραψε:
12 Αύγ 2024, 19:21
ΓΑΛΗ έγραψε:
12 Αύγ 2024, 19:13


Ακόμη ένας παπάρας που την έχει δει "κεραυνός του Διός" σε όσους τον αμφισβητούν.

Αν οι μόντυ πάιθονς σας είχαν ανακαλύψει πριν αποσυρθούν, θα είχαμε τρελλές στιγμές παγκόσμιας δόξας του ελληνίζοντος είδους.
Εικόνα

βολεψου με αυτο... δεν ειμαστε για πολλά εξοδα τωρα... το άλλο το ηλεκτρονικο θα στο στειλω την πρωτοχρονια για δωρο νεου ετους...
Δεν ισχυρίστηκα κάτι διαφορετικό βρε μπαζοχυμένο. Αν θεωρείς τα αγγούρια ως πιο ενεργειακά από το μίζερο πολύτιμο σου, είναι δικό σου πρόβλημα και όχι δικό μου. :e045:
σου χτύπα την πόρτα η φίλη σου η Άνοια...

γω είπα να σου κάνω δώρο έναν δονητή (αν και προς το παρον βολευεσαι με το τραγανο που σου δωκα) για να σωσεις τα δαχτυλα που ταχεις λιωσει στο τριψε-τριψε...

το αν θεωρω τα αγγουρια πιο ενεργειακα ή οχι ειναι εντελως ασχετο με την κλειτοριδικιά τριβή σου και το ψυχικο που κανω με το δωρο που σου δινω...

και πούσαι; μην σταματας... γραψε άλλη μια ασχετη μαλακία... σάματις ξερεις να κανεις και κατι αλλο;
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ
Δημοσιεύσεις: 85591
Εγγραφή: 05 Απρ 2018, 12:19

Re: O Eωσφόρος στο εικαστικό της Τελετής Λήξης της Ολυμπιάδας;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 12 Αύγ 2024, 22:35

Στύξ έγραψε:
12 Αύγ 2024, 22:28
Αρίστος έγραψε:
12 Αύγ 2024, 22:23
Στύξ έγραψε:
12 Αύγ 2024, 22:22
Παιδιά, τέλεψε το σκηνικό , Αντίχριστος γιοκ ,σκουπίζουμε τώρα .. Νext time,better luck.



«Η αφίσα Λήξης απεικονίζει μια εικόνα του έκπτωτου Λούσιφερ, μια εικόνα του διαβόλου», είπε ο αναπληρωτής διαχειριστής του Πατριαρχείου Μόσχας, Αρχιεπίσκοπος Ζελένογκραντ Σάββα (Τουτούνοφ).

https://dimpenews.com/2024/08/12/%CF%84 ... %B1%CE%BD/

.
Και μια εικόνα κλονίζει όλη την 2000 χρόνων πίστη .Έλα και δε μπορώ να διαβάζω μαλακίες.
Σιγά την πίστη στην τελική. Αν αφαιρέσεις από την πλειοψηφία των πιστών τη δαιμονική πρόσβαση στις καταθέσεις του λογαριασμού τους, θα αρχίσουν όλοι να κλαίνε έξω από τα σατανικά πλην απαραίτητα για την επιβίωση τους ατμ, την έχουμε ξαναζήσει τη φάση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Δημοσιεύσεις: 50729
Εγγραφή: 13 Ιαν 2019, 16:44

Re: O Eωσφόρος στο εικαστικό της Τελετής Λήξης της Ολυμπιάδας;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 12 Αύγ 2024, 22:37

Στύξ έγραψε:
12 Αύγ 2024, 22:28
Αρίστος έγραψε:
12 Αύγ 2024, 22:23
Στύξ έγραψε:
12 Αύγ 2024, 22:22
Παιδιά, τέλεψε το σκηνικό , Αντίχριστος γιοκ ,σκουπίζουμε τώρα .. Νext time,better luck.



«Η αφίσα Λήξης απεικονίζει μια εικόνα του έκπτωτου Λούσιφερ, μια εικόνα του διαβόλου», είπε ο αναπληρωτής διαχειριστής του Πατριαρχείου Μόσχας, Αρχιεπίσκοπος Ζελένογκραντ Σάββα (Τουτούνοφ).

https://dimpenews.com/2024/08/12/%CF%84 ... %B1%CE%BD/

.
Και μια εικόνα κλονίζει όλη την 2000 χρόνων πίστη .Έλα και δε μπορώ να διαβάζω μαλακίες.


Δεν σου ειπε ο εκπροσωπος του Πατριαρχειου οτι κλονιζει καμια πιστη. :102:

.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ
Δημοσιεύσεις: 85591
Εγγραφή: 05 Απρ 2018, 12:19

Re: O Eωσφόρος στο εικαστικό της Τελετής Λήξης της Ολυμπιάδας;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 12 Αύγ 2024, 22:41

Στύξ έγραψε:
12 Αύγ 2024, 22:32
ΓΑΛΗ έγραψε:
12 Αύγ 2024, 22:27
Στύξ έγραψε:
12 Αύγ 2024, 22:22
Παιδιά, τέλεψε το σκηνικό , Αντίχριστος γιοκ ,σκουπίζουμε τώρα .. Νext time,better luck.
Αν και δεν με χωνεύεις, παραμένεις Ζαχαρίας.

:smt023

Οπότε, εγώ συνεχίζω να σε πάω.
Σκατόγατα,κι εγώ σε πάω. :smt023
Το ξέρω βρε. Οι γατόφιλοι έχουμε αλάθητο κώδικα ενδοεπικοινωνίας. Και ακριβώς γι' αυτό γουστάρω και τους καυγάδες μαζί τους. Αγάπες χωρίς πείσματα δεν έχουν νοστιμάδα. :P
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Δημοσιεύσεις: 50729
Εγγραφή: 13 Ιαν 2019, 16:44

Re: O Eωσφόρος στο εικαστικό της Τελετής Λήξης της Ολυμπιάδας;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 12 Αύγ 2024, 22:41

Παρίσι 2024 – Τελετή λήξης: Η αποκρυπτογράφηση ενός Εωσφορικού μανιφέστου παγκόσμιας δικτατορίας, που βεβήλωσε την Ελλάδα

Μια μαύρη τελετή γεμάτη δαιμονικούς συμβολισμούς για την καθυπόταξη της ανθρωπότητας, που δεν είχε καμία σχέση με την ολυμπιακή ειρήνη
Παρίσι 2024

Συντάκτης: Ελευθέριος Ανδρώνης


Πιστή στο αντίχριστο πνεύμα της τελετής έναρξης, η φρικιαστική τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι ήταν το μεγαλύτερο εωσφορικό μανιφέστο που έχει προβληθεί ποτέ στα χρονικά της τηλεθέασης. Και δυστυχώς αυτό το εικαστικό έρεβος έφερε και τη σφραγίδα της Ελλάδας. Και ακόμα δυστυχέστερα, πολλοί Έλληνες θεώρησαν ότι η προβολή της Ελλάδας σε αυτό το μαύρο τελετουργικό βλασφημίας, ήταν… τιμή για τη χώρα μας.

Η τελετή λήξης ήταν ένα δαιμονικό πρελούδιο που σχεδιάστηκε για να εισάγει την ανθρωπότητα στον σατανοκίνητο, παγκοσμιοποιημένο φασισμό της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Χωρίς περιστροφές και χωρίς δυσνόητους συμβολισμούς πλέον, ανακοινώνουν (σχεδόν) επίσημα ότι προετοιμάζουν την ανθρωπότητα για τη λατρεία του Αντιχρίστου.

Ήδη από την κυκλοφορία της ανατριχιαστικής αφίσας για την τελετή λήξης, γινόταν σαφές ότι το δρώμενο θα συνδεόταν με την αρχαία πτώση του Εωσφόρου από τις τάξεις των Αγγέλων. Ένα φωτεινό ον (Εωσφόρος σημαίνει αυτός που φέρει το φως) παρουσιαζόταν να πέφτει από τον ουρανό προς μια άχρωμη Γη, και συγκεκριμένα η κάθοδος του κατευθυνόταν προς την Ευρώπη.

Η τελετή, από την αρχή ως το τέλος της, δεν είχε ίχνος ειρήνης, ενότητας, αλληλεγγύης, χαράς, ανθρωπισμού, ολυμπιακού ιδεώδους. Μια κατάμαυρη γη με ηπείρους που έχουν οξυμένες γωνίες, μοιάζει με πάζλ που είναι έτοιμο να ενωθεί. Η μουσική καθ’ όλη τη διάρκεια είχε σκοτεινό και απειλητικό τόνο που δημιουργούσε ταραχή. Οι ήπειροι μοιάζουν έρημοι από κόσμο, αναβοσβήνουν με εφέ που παραπέμπουν σε βομβαρδισμούς, και καπνοί σηκώνονται από κάθε γωνιά της γης.

Ο ουρανός φωτίζεται με ακτίνες και από την κορυφή του Stade de France εμφανίζεται αιωρούμενος ο «Golden Voyager» (Χρυσός ταξιδευτής/ εξερευνητής), ένας συγκεκαλυμμένος αλλά σαφέστατος Εωσφόρος με χρυσή στολή, κέρατα στο κεφάλι σε μορφή κεραιών, σκελετοειδές πρόσωπο, φτερά και μεγάλα νύχια. Θα μπορούσε επίσης να συμβολίζει και τον Αντίχριστο, αλλά το νόημα των όσων αναφέρουμε δεν αλλάζει.


Καθώς κατεβαίνει η χρυσή οντότητα, προσέξτε ότι τα πόδια του έχουν τη στάση του «κρεμασμένου» που παραπέμπει στις αποκρυφιστικές κάρτες ταρώ, δηλαδή το ένα πόδι είναι διπλωμένο πίσω από το άλλο. Όπως εξηγούν οι ίδιοι οι αποκρυφιστές, ο κρεμασμένος σχηματίζει με τα πόδια του ένα τρίγωνο που συμβολίζει την κάθοδο του πνεύματος στην ύλη, του ανώτερου στο κατώτερο, την παράδοση του εαυτού στην ανώτερη δύναμη, προκειμένου ν’ αποκτήσει «σοφία». Εξαρχής λοιπόν η κερασφόρος μορφή, καταφθάνει ως κατακτητής της οικουμένης.

Ο «ταξιδευτής» προσγειώνεται στον ερημωμένο πλανήτη και λάμπει (ως φορέας του «φωτός» όπως είπαμε) πάνω από το γκρίζο της άφαντης ανθρωπότητας. Σκοπίμως η παράσταση διατηρεί μια χρονική ασάφεια, καθώς δίνει την εντύπωση ότι εξελίσσεται ταυτόχρονα και σε παρελθοντικό και σε μελλοντικό χρόνο. Και αυτό διότι αφορά και την αρχαία πτώση του Εωσφόρου, αλλά και την «αναγέννησή» του στη Γη μέσω της δικτατορίας του Αντίχριστου.

Ο τριαδικός Θεός δεν υπάρχει πουθενά, δεν υφίσταται καν στο παρελθόν και το μέλλον της ιστορίας, και μοναδικός «θεός» είναι ο «Golden Voyager» που ψάχνει τα ερείπια της Γης για να ξεκινήσει τη σύσταση της παγκόσμιας αυτοκρατορίας του. Ξάφνου ακούγεται ο (σε σημεία αλλοιωμένος) εθνικός ύμνος της Ελλάδας και 2 κουκουλοφόροι απρόσωποι άνδρες έρχονται στο προσκήνιο, για να παραδώσουν την ελληνική σημαία στο κερασφόρο ον. Μια σατανική τριάδα που πιθανότατα παραπέμπει στην ανεστραμμένη τριάδα της Αποκάλυψης, τον Σατανά, τον Αντίχριστο και τον Ψευδοπροφήτη (ο πρόδρομος και υπασπιστής του Αντίχριστου, όπως λένε οι Πατέρες).

Οι 2 κουκουλοφόροι συμβολίζουν μυστηριώδη πρόσωπα που θα φανερωθούν όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου και προς το παρόν παραμένουν άγνωστα. Επιπλέον, κανένα από τα μέλη αυτής της σατανικής τριάδας δεν έχει φανερό πρόσωπο (ο «Golden Voyager» φορά μάσκα) διότι η παγκόσμια δικτατορία βασίζεται στην κατάργηση του προσώπου και τη μετατροπή του ανθρώπου σε αριθμό.

Το να κρατάει και να ανεμίζει την ελληνική σημαία ένα ον που συμβολίζει τον Διάβολο, όχι μόνο δεν είναι τιμή για τη χώρα μας, αλλά ύψιστη βλασφημία και χλευασμός προς κάθε ιερό και όσιο που πρεσβεύει η ελληνορθοδοξία.

Αμέσως μετά αναδύεται μια κακόγουστη κόπια της Νίκης της Σαμοθράκης (που άρπαξε ο Σαμπουαζό από τους Έλληνες) η οποία φαντάζει σαν άγγελος με κομμένο κεφάλι, φτερό και χέρι, ίσως μια εκδίκηση του Εωσφόρου για τον εξορισμό του από τους ουρανούς και ένα λάφυρο της επικράτησής του στη Γη.

Στη συνέχεια, για πρώτη φορά εμφανίζονται δεκάδες γκρίζα όντα που συμβολίζουν τους λαούς της ανθρωπότητας. Φορούν στολές που μοιάζουν με εργατικές (ή… υγειονομικές τύπου χημικής προστασίας), δεν έχουν πρόσωπα αλλά φορούν μάσκες, μοιάζουν με ένα ομογενοποιημένο πλήθος δούλων χωρίς ταυτότητα, μια παγκοσμιοποιημένη αγέλη χωρίς έθνη και θρησκείες. Οι άνθρωποι κατευθύνονται και ενορχηστρώνονται από τις κινήσεις του «Golden Voyager».

Προσέξτε μάλιστα ότι οι γκρίζοι μετα – άνθρωποι έχουν και καρδιές που λάμπουν στο στήθος τους, που μοιάζει ως συμβολισμός της εκφυλισμένης «αγάπης» που χρησιμοποιείται σήμερα ως δικαιολογία για την αποκτήνωση των ανθρώπων. Αυτή η «αγάπη» δεν είναι τίποτε άλλο από τη θεοποίηση του σεξουαλικού θελήματος (Law of Thelema), και η τελετή μας έδειξε ότι αυτό το θέλημα είναι η κινητήρια δύναμη των λαών για να συναινέσουν και να υποταχθούν στη δικτατορία του Αντίχριστου.

Οι γκρίζοι λαοί ξεκινούν με κόπο από κάθε ήπειρο να υψώνουν τροχούς και να χορεύουν γύρω από αυτούς, αναπαριστώντας την κοινωνικοπολιτική δράση για την ενοποίηση του κόσμου σε ένα υπερ – κράτος. Ένας πιανίστας υψώνεται από τη θάλασσα («καὶ εἶδον ἐκ τῆς θαλάσσης θηρίον ἀναβαῖνον»…;), παίζοντας τον ύμνο του Απόλλωνα (όπως μας είπαν στην μετάδοση), δηλαδή τον «θεό» του Φωτός (και πάλι το εωσφορικό φως σε πρώτο ρόλο) και της Μαντείας.

Οι απρόσωποι λαοί ως εργάτες και δούλοι του «Golden Voyager» συγκεντρώνουν όλους τους τροχούς που συμβολίζουν τους κύκλους του Ολυμπιακού σήματος και τις πέντε ηπείρους. Όταν και ο τελευταίος κρίκος της παγκόσμιας τάξης πραγμάτων υψώνεται στον ουρανό και μπαίνει στη θέση του, η γκρίζα ανθρωπότητα σχηματίζει έναν ανθρώπινο πύργο και υψώνει τον Εωσφόρο (ή τον Αντίχριστο – λίγη σημασία έχει) στην κορυφή του, αποθεώνοντάς τον.

Έτσι τελειώνει μια… «πεφωτισμένη» τελετή βαπτίσματος της ανθρωπότητας στην προσμονή του Θηρίου της Αποκαλύψεως. Εάν είναι τόση η πρεμούρα τους να δείξουν ότι υπάρχει Διάβολος και τους κυβερνάει, αποδεικνύεται ότι υπάρχει και Θεός που θα τους ισοπεδώσει, καθώς Εκείνος έχει τον τελευταίο λόγο. Τα υπόλοιπα συμπεράσματα δικά σας…

https://www.sportime.gr/bloggers/elefth ... in-ellada/

.

Άβαταρ μέλους
O I
Δημοσιεύσεις: 4781
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2018, 22:11
Phorum.gr user: Ο.Ι.
Τοποθεσία: Χαλκιδική

Re: O Eωσφόρος στο εικαστικό της Τελετής Λήξης της Ολυμπιάδας;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I » 12 Αύγ 2024, 22:45

ΓΑΛΗ έγραψε:
12 Αύγ 2024, 22:13
O I έγραψε:
12 Αύγ 2024, 22:08
BILLO έγραψε:
12 Αύγ 2024, 20:06


Απο που προκυπτει ο πεπτωκοτας εγω δεν καταλαβαινω. Οι Ολυμπιακοι αγωνες εκφραζουν ακριβως οτι δεν εκφραζει η λεγομενη νεα εποχη. Δηλαδη τα υψηλα ιδεωδη, την αρετη της εργασιας και του αγωνα, την ειρηνη των λαων. Θαυματα δε καναν (και τα λεφτα ειναι στη μεση και οι πολεμοι δεν σταματησαν κτλ) αλλα εκατο χρονια μειναν σε αυτο. Οι προγονοι που λες παρακατω γιατι να ειχαν αντιρρηση σε ολο αυτο;
Ο πεπτωκότας στην τελετή δεν καταλαβαίνεις αλλά "Ακομα και να ειχαν στο μυαλο τους να το πανε στο ιδιο βιολι με την εναρξη δε το καναν", οπότε, όσο και να μη καταλαβαίνεις, καταλαβαίνεις.

τεσπα
Οι πρόγονοι πολέμησαν υπερ Πίστεως και Πατρίδος με αυτή τη σημαία κι όχι για την κατάλυση αυτών των θεσμών που προβάλλει μια τέτοια τελετή.

Φυσικά και δε τους τιμά.
Ποιοί πρόγονοι βρε ΟΙ;

Αντιλαμβάνεσαι έστω και στοιχειωδώς το τί σημαίνουν πρόγονοι και αρχές των προγόνων;

Εκτός αν θεωρείς ότι η ιστορία των προγόνων ξεκινά από το υπέρ χριστιανικής πίστεως και πατρίδας, οπότε μιλάμε για τελείως αλλού γι' αλλού φάση. :lol:
Δεν θεωρώ κάτι τέτοιο βρε γατί :lol:
Ο ίδιος προδφιόρησε ημερομηνία, τον 19ο αιώνα, δηλαδή την Ελληνική επανάσταση.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ
Δημοσιεύσεις: 85591
Εγγραφή: 05 Απρ 2018, 12:19

Re: O Eωσφόρος στο εικαστικό της Τελετής Λήξης της Ολυμπιάδας;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 12 Αύγ 2024, 22:46

taxalata xalasa έγραψε:
12 Αύγ 2024, 22:34
ΓΑΛΗ έγραψε:
12 Αύγ 2024, 19:26
taxalata xalasa έγραψε:
12 Αύγ 2024, 19:21


Εικόνα

βολεψου με αυτο... δεν ειμαστε για πολλά εξοδα τωρα... το άλλο το ηλεκτρονικο θα στο στειλω την πρωτοχρονια για δωρο νεου ετους...
Δεν ισχυρίστηκα κάτι διαφορετικό βρε μπαζοχυμένο. Αν θεωρείς τα αγγούρια ως πιο ενεργειακά από το μίζερο πολύτιμο σου, είναι δικό σου πρόβλημα και όχι δικό μου. :e045:
σου χτύπα την πόρτα η φίλη σου η Άνοια...

γω είπα να σου κάνω δώρο έναν δονητή (αν και προς το παρον βολευεσαι με το τραγανο που σου δωκα) για να σωσεις τα δαχτυλα που ταχεις λιωσει στο τριψε-τριψε...

το αν θεωρω τα αγγουρια πιο ενεργειακα ή οχι ειναι εντελως ασχετο με την κλειτοριδικιά τριβή σου και το ψυχικο που κανω με το δωρο που σου δινω...

και πούσαι; μην σταματας... γραψε άλλη μια ασχετη μαλακία... σάματις ξερεις να κανεις και κατι αλλο;
Κάπου με μπλέκεις με την κάλυψη αναγκών των ατυχών θηλαστικών του περιβάλλοντος σου, καλό μου. Προτείνω διεύρυνση εμπειριών, τόσο σ' αυτές όσο και σε σένα, τίποτα άλλο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
O I
Δημοσιεύσεις: 4781
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2018, 22:11
Phorum.gr user: Ο.Ι.
Τοποθεσία: Χαλκιδική

Re: O Eωσφόρος στο εικαστικό της Τελετής Λήξης της Ολυμπιάδας;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I » 12 Αύγ 2024, 22:48

Saturn έγραψε:
12 Αύγ 2024, 21:37
taliban έγραψε:
12 Αύγ 2024, 21:31
Saturn έγραψε:
12 Αύγ 2024, 21:13
Aυτό στο χωριό μου το λένε: ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ


Άντε, χαμένε
Να το θέτεις ευγενικά με μια δόση καλλιτεχνικής χροιάς: ΧΕΣΜΕΝΤΕΝ
Aυτό το λένε στο χωριό της μάνας μου :lol:


Ξέρει ο Ο.Ι., εκεί, στο κοιμητήριο που την έχω θαμμένη με τον πατέρα μου και την περίοδο που τους είχα θάψει και τους δυο και τους έκανα τα μνημόσυνα, φρόντισε σε νήμα που έγραφα για άσχετα πράγματα , δίπλα σε ποστ μου να δηλώσει ονομαστικά το κοιμητήριο, στο οποίο έκοβε βόλτες, όπως έλεγε, και ο ίδιος. Τυχαίο; Ίσως. Αλλά με τόση αρρώστια και σκατοψυχιά και τόσους λωποδύτες στους χώρους τους ιντερνετικούς, ίσως και όλα να τα περιμένει κανείς....

Και πάλι σόρυ, αλλά είμαι πολύ ευαίσθητη με ό,τι λέγεται προσωπικό δεδομένο και κάποιες κακιές εμπειρίες (κάπως σαν και του λόγου του με τις προηγούμενες πονηροπαπαριές που έγραφε) με κάνουν να γίνομαι λίγο κακιά και υπερβολική για κάποιους....
Εντάξει, ηρέμησε είπαμε. Εγώ είμαι παπάς και συ εξομολογούμενη.

Τελείωσέ το. Στην ουσία δεν ξέρεις ποιος είμαι, ότι στοιχεία κι αν νομίζεις πως έχεις για μένα.
Εγώ προσωπικά έμαθα τι διαδίδεται για μένα δω μέσα και κάνω υποθέσεις ποιος τις διαδίδει...και ξέρεις κάτι; "πίσω από τις λέξεις κρύβεται ο Αλέξης" ο παπάς. :smt005:

και "Εμένα μπορείς να με λες απλά με το όνομά μου για να μη μπερδεύεσε με τέτοια.

Αν νιώθεις πιο άνετα μπορείς να μου μιλάς ελεύθερα στον ενικό."


"π. Αλέξιος" :smt005:




υγ
γνωρίζω πιο διπλομούτσουνο είσαι μπρε, από τότε. η αληθοφάνεια δεν είναι στοιχείο "μινάρα" :8)


Άντε καλό μου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος O I την 12 Αύγ 2024, 22:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ
Δημοσιεύσεις: 85591
Εγγραφή: 05 Απρ 2018, 12:19

Re: O Eωσφόρος στο εικαστικό της Τελετής Λήξης της Ολυμπιάδας;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 12 Αύγ 2024, 22:49

O I έγραψε:
12 Αύγ 2024, 22:45
ΓΑΛΗ έγραψε:
12 Αύγ 2024, 22:13
O I έγραψε:
12 Αύγ 2024, 22:08

Ο πεπτωκότας στην τελετή δεν καταλαβαίνεις αλλά "Ακομα και να ειχαν στο μυαλο τους να το πανε στο ιδιο βιολι με την εναρξη δε το καναν", οπότε, όσο και να μη καταλαβαίνεις, καταλαβαίνεις.

τεσπα
Οι πρόγονοι πολέμησαν υπερ Πίστεως και Πατρίδος με αυτή τη σημαία κι όχι για την κατάλυση αυτών των θεσμών που προβάλλει μια τέτοια τελετή.

Φυσικά και δε τους τιμά.
Ποιοί πρόγονοι βρε ΟΙ;

Αντιλαμβάνεσαι έστω και στοιχειωδώς το τί σημαίνουν πρόγονοι και αρχές των προγόνων;

Εκτός αν θεωρείς ότι η ιστορία των προγόνων ξεκινά από το υπέρ χριστιανικής πίστεως και πατρίδας, οπότε μιλάμε για τελείως αλλού γι' αλλού φάση. :lol:
Δεν θεωρώ κάτι τέτοιο βρε γατί :lol:
Ο ίδιος προδφιόρησε ημερομηνία, τον 19ο αιώνα, δηλαδή την Ελληνική επανάσταση.
Και τί σχέση έχει η Ελληνική επανάσταση με τους Ολυμπιακούς των αρχαίων χρόνων;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Saturn
Δημοσιεύσεις: 12278
Εγγραφή: 21 Ιουν 2023, 08:35
Phorum.gr user: Saturn

Re: O Eωσφόρος στο εικαστικό της Τελετής Λήξης της Ολυμπιάδας;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 12 Αύγ 2024, 22:51

Σάλτα ρε αποτρελαμένε ΟΙ που θα με πεις και διπλομούτσουνο

Αντε, όλοι οι καμμένοι στο στρουμφοχωριό μαζευτήκατε;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
Saturn
Δημοσιεύσεις: 12278
Εγγραφή: 21 Ιουν 2023, 08:35
Phorum.gr user: Saturn

Re: O Eωσφόρος στο εικαστικό της Τελετής Λήξης της Ολυμπιάδας;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 12 Αύγ 2024, 22:52

Αρίστος έγραψε:
12 Αύγ 2024, 22:41
Παρίσι 2024 – Τελετή λήξης: Η αποκρυπτογράφηση ενός Εωσφορικού μανιφέστου παγκόσμιας δικτατορίας, που βεβήλωσε την Ελλάδα

Μια μαύρη τελετή γεμάτη δαιμονικούς συμβολισμούς για την καθυπόταξη της ανθρωπότητας, που δεν είχε καμία σχέση με την ολυμπιακή ειρήνη
Παρίσι 2024

Συντάκτης: Ελευθέριος Ανδρώνης


Πιστή στο αντίχριστο πνεύμα της τελετής έναρξης, η φρικιαστική τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι ήταν το μεγαλύτερο εωσφορικό μανιφέστο που έχει προβληθεί ποτέ στα χρονικά της τηλεθέασης. Και δυστυχώς αυτό το εικαστικό έρεβος έφερε και τη σφραγίδα της Ελλάδας. Και ακόμα δυστυχέστερα, πολλοί Έλληνες θεώρησαν ότι η προβολή της Ελλάδας σε αυτό το μαύρο τελετουργικό βλασφημίας, ήταν… τιμή για τη χώρα μας.

Η τελετή λήξης ήταν ένα δαιμονικό πρελούδιο που σχεδιάστηκε για να εισάγει την ανθρωπότητα στον σατανοκίνητο, παγκοσμιοποιημένο φασισμό της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Χωρίς περιστροφές και χωρίς δυσνόητους συμβολισμούς πλέον, ανακοινώνουν (σχεδόν) επίσημα ότι προετοιμάζουν την ανθρωπότητα για τη λατρεία του Αντιχρίστου.

Ήδη από την κυκλοφορία της ανατριχιαστικής αφίσας για την τελετή λήξης, γινόταν σαφές ότι το δρώμενο θα συνδεόταν με την αρχαία πτώση του Εωσφόρου από τις τάξεις των Αγγέλων. Ένα φωτεινό ον (Εωσφόρος σημαίνει αυτός που φέρει το φως) παρουσιαζόταν να πέφτει από τον ουρανό προς μια άχρωμη Γη, και συγκεκριμένα η κάθοδος του κατευθυνόταν προς την Ευρώπη.

Η τελετή, από την αρχή ως το τέλος της, δεν είχε ίχνος ειρήνης, ενότητας, αλληλεγγύης, χαράς, ανθρωπισμού, ολυμπιακού ιδεώδους. Μια κατάμαυρη γη με ηπείρους που έχουν οξυμένες γωνίες, μοιάζει με πάζλ που είναι έτοιμο να ενωθεί. Η μουσική καθ’ όλη τη διάρκεια είχε σκοτεινό και απειλητικό τόνο που δημιουργούσε ταραχή. Οι ήπειροι μοιάζουν έρημοι από κόσμο, αναβοσβήνουν με εφέ που παραπέμπουν σε βομβαρδισμούς, και καπνοί σηκώνονται από κάθε γωνιά της γης.

Ο ουρανός φωτίζεται με ακτίνες και από την κορυφή του Stade de France εμφανίζεται αιωρούμενος ο «Golden Voyager» (Χρυσός ταξιδευτής/ εξερευνητής), ένας συγκεκαλυμμένος αλλά σαφέστατος Εωσφόρος με χρυσή στολή, κέρατα στο κεφάλι σε μορφή κεραιών, σκελετοειδές πρόσωπο, φτερά και μεγάλα νύχια. Θα μπορούσε επίσης να συμβολίζει και τον Αντίχριστο, αλλά το νόημα των όσων αναφέρουμε δεν αλλάζει.


Καθώς κατεβαίνει η χρυσή οντότητα, προσέξτε ότι τα πόδια του έχουν τη στάση του «κρεμασμένου» που παραπέμπει στις αποκρυφιστικές κάρτες ταρώ, δηλαδή το ένα πόδι είναι διπλωμένο πίσω από το άλλο. Όπως εξηγούν οι ίδιοι οι αποκρυφιστές, ο κρεμασμένος σχηματίζει με τα πόδια του ένα τρίγωνο που συμβολίζει την κάθοδο του πνεύματος στην ύλη, του ανώτερου στο κατώτερο, την παράδοση του εαυτού στην ανώτερη δύναμη, προκειμένου ν’ αποκτήσει «σοφία». Εξαρχής λοιπόν η κερασφόρος μορφή, καταφθάνει ως κατακτητής της οικουμένης.

Ο «ταξιδευτής» προσγειώνεται στον ερημωμένο πλανήτη και λάμπει (ως φορέας του «φωτός» όπως είπαμε) πάνω από το γκρίζο της άφαντης ανθρωπότητας. Σκοπίμως η παράσταση διατηρεί μια χρονική ασάφεια, καθώς δίνει την εντύπωση ότι εξελίσσεται ταυτόχρονα και σε παρελθοντικό και σε μελλοντικό χρόνο. Και αυτό διότι αφορά και την αρχαία πτώση του Εωσφόρου, αλλά και την «αναγέννησή» του στη Γη μέσω της δικτατορίας του Αντίχριστου.

Ο τριαδικός Θεός δεν υπάρχει πουθενά, δεν υφίσταται καν στο παρελθόν και το μέλλον της ιστορίας, και μοναδικός «θεός» είναι ο «Golden Voyager» που ψάχνει τα ερείπια της Γης για να ξεκινήσει τη σύσταση της παγκόσμιας αυτοκρατορίας του. Ξάφνου ακούγεται ο (σε σημεία αλλοιωμένος) εθνικός ύμνος της Ελλάδας και 2 κουκουλοφόροι απρόσωποι άνδρες έρχονται στο προσκήνιο, για να παραδώσουν την ελληνική σημαία στο κερασφόρο ον. Μια σατανική τριάδα που πιθανότατα παραπέμπει στην ανεστραμμένη τριάδα της Αποκάλυψης, τον Σατανά, τον Αντίχριστο και τον Ψευδοπροφήτη (ο πρόδρομος και υπασπιστής του Αντίχριστου, όπως λένε οι Πατέρες).

Οι 2 κουκουλοφόροι συμβολίζουν μυστηριώδη πρόσωπα που θα φανερωθούν όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου και προς το παρόν παραμένουν άγνωστα. Επιπλέον, κανένα από τα μέλη αυτής της σατανικής τριάδας δεν έχει φανερό πρόσωπο (ο «Golden Voyager» φορά μάσκα) διότι η παγκόσμια δικτατορία βασίζεται στην κατάργηση του προσώπου και τη μετατροπή του ανθρώπου σε αριθμό.

Το να κρατάει και να ανεμίζει την ελληνική σημαία ένα ον που συμβολίζει τον Διάβολο, όχι μόνο δεν είναι τιμή για τη χώρα μας, αλλά ύψιστη βλασφημία και χλευασμός προς κάθε ιερό και όσιο που πρεσβεύει η ελληνορθοδοξία.

Αμέσως μετά αναδύεται μια κακόγουστη κόπια της Νίκης της Σαμοθράκης (που άρπαξε ο Σαμπουαζό από τους Έλληνες) η οποία φαντάζει σαν άγγελος με κομμένο κεφάλι, φτερό και χέρι, ίσως μια εκδίκηση του Εωσφόρου για τον εξορισμό του από τους ουρανούς και ένα λάφυρο της επικράτησής του στη Γη.

Στη συνέχεια, για πρώτη φορά εμφανίζονται δεκάδες γκρίζα όντα που συμβολίζουν τους λαούς της ανθρωπότητας. Φορούν στολές που μοιάζουν με εργατικές (ή… υγειονομικές τύπου χημικής προστασίας), δεν έχουν πρόσωπα αλλά φορούν μάσκες, μοιάζουν με ένα ομογενοποιημένο πλήθος δούλων χωρίς ταυτότητα, μια παγκοσμιοποιημένη αγέλη χωρίς έθνη και θρησκείες. Οι άνθρωποι κατευθύνονται και ενορχηστρώνονται από τις κινήσεις του «Golden Voyager».

Προσέξτε μάλιστα ότι οι γκρίζοι μετα – άνθρωποι έχουν και καρδιές που λάμπουν στο στήθος τους, που μοιάζει ως συμβολισμός της εκφυλισμένης «αγάπης» που χρησιμοποιείται σήμερα ως δικαιολογία για την αποκτήνωση των ανθρώπων. Αυτή η «αγάπη» δεν είναι τίποτε άλλο από τη θεοποίηση του σεξουαλικού θελήματος (Law of Thelema), και η τελετή μας έδειξε ότι αυτό το θέλημα είναι η κινητήρια δύναμη των λαών για να συναινέσουν και να υποταχθούν στη δικτατορία του Αντίχριστου.

Οι γκρίζοι λαοί ξεκινούν με κόπο από κάθε ήπειρο να υψώνουν τροχούς και να χορεύουν γύρω από αυτούς, αναπαριστώντας την κοινωνικοπολιτική δράση για την ενοποίηση του κόσμου σε ένα υπερ – κράτος. Ένας πιανίστας υψώνεται από τη θάλασσα («καὶ εἶδον ἐκ τῆς θαλάσσης θηρίον ἀναβαῖνον»…;), παίζοντας τον ύμνο του Απόλλωνα (όπως μας είπαν στην μετάδοση), δηλαδή τον «θεό» του Φωτός (και πάλι το εωσφορικό φως σε πρώτο ρόλο) και της Μαντείας.

Οι απρόσωποι λαοί ως εργάτες και δούλοι του «Golden Voyager» συγκεντρώνουν όλους τους τροχούς που συμβολίζουν τους κύκλους του Ολυμπιακού σήματος και τις πέντε ηπείρους. Όταν και ο τελευταίος κρίκος της παγκόσμιας τάξης πραγμάτων υψώνεται στον ουρανό και μπαίνει στη θέση του, η γκρίζα ανθρωπότητα σχηματίζει έναν ανθρώπινο πύργο και υψώνει τον Εωσφόρο (ή τον Αντίχριστο – λίγη σημασία έχει) στην κορυφή του, αποθεώνοντάς τον.

Έτσι τελειώνει μια… «πεφωτισμένη» τελετή βαπτίσματος της ανθρωπότητας στην προσμονή του Θηρίου της Αποκαλύψεως. Εάν είναι τόση η πρεμούρα τους να δείξουν ότι υπάρχει Διάβολος και τους κυβερνάει, αποδεικνύεται ότι υπάρχει και Θεός που θα τους ισοπεδώσει, καθώς Εκείνος έχει τον τελευταίο λόγο. Τα υπόλοιπα συμπεράσματα δικά σας…

https://www.sportime.gr/bloggers/elefth ... in-ellada/

.
Ωραίο κείμενο, θα ήθελα να μπολντάρω κάποια πολύ καλά σημεία αλλά μην κουράσουμε τώρα..
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Άβαταρ μέλους
O I
Δημοσιεύσεις: 4781
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2018, 22:11
Phorum.gr user: Ο.Ι.
Τοποθεσία: Χαλκιδική

Re: O Eωσφόρος στο εικαστικό της Τελετής Λήξης της Ολυμπιάδας;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I » 12 Αύγ 2024, 22:52

ΓΑΛΗ έγραψε:
12 Αύγ 2024, 22:49
O I έγραψε:
12 Αύγ 2024, 22:45
ΓΑΛΗ έγραψε:
12 Αύγ 2024, 22:13


Ποιοί πρόγονοι βρε ΟΙ;

Αντιλαμβάνεσαι έστω και στοιχειωδώς το τί σημαίνουν πρόγονοι και αρχές των προγόνων;

Εκτός αν θεωρείς ότι η ιστορία των προγόνων ξεκινά από το υπέρ χριστιανικής πίστεως και πατρίδας, οπότε μιλάμε για τελείως αλλού γι' αλλού φάση. :lol:
Δεν θεωρώ κάτι τέτοιο βρε γατί :lol:
Ο ίδιος προδφιόρησε ημερομηνία, τον 19ο αιώνα, δηλαδή την Ελληνική επανάσταση.
Και τί σχέση έχει η Ελληνική επανάσταση με τους Ολυμπιακούς των αρχαίων χρόνων;
Έλα ρε γατί...στον BILLO απαντώ πάλι, που το έφερε στη μέση...την κολοκυθιά θα παίξουμε να παρ' ευχή :lol:
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ
Δημοσιεύσεις: 85591
Εγγραφή: 05 Απρ 2018, 12:19

Re: O Eωσφόρος στο εικαστικό της Τελετής Λήξης της Ολυμπιάδας;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 12 Αύγ 2024, 22:54

Saturn έγραψε:
12 Αύγ 2024, 22:51
Σάλτα ρε αποτρελαμένε ΟΙ που θα με πεις και διπλομούτσουνο

Αντε, όλοι οι καμμένοι στο στρουμφοχωριό μαζευτήκατε;
Δεν είσαι καν διπλομούτσουνο ρε κακομοίρα.

Είσαι αυτό ακριβώς που είσαι ανεξαρτήτως αλλαγής νικνέιμ και ...άβαταρ. Συγκλονιστικό δε λέω. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
O I
Δημοσιεύσεις: 4781
Εγγραφή: 17 Νοέμ 2018, 22:11
Phorum.gr user: Ο.Ι.
Τοποθεσία: Χαλκιδική

Re: O Eωσφόρος στο εικαστικό της Τελετής Λήξης της Ολυμπιάδας;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από O I » 12 Αύγ 2024, 22:55

Saturn έγραψε:
12 Αύγ 2024, 22:51
Σάλτα ρε αποτρελαμένε ΟΙ που θα με πεις και διπλομούτσουνο

Αντε, όλοι οι καμμένοι στο στρουμφοχωριό μαζευτήκατε;
Και γω σε αγαπώ όπως και να 'χει :wave:
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.

Άβαταρ μέλους
Στύξ
Δημοσιεύσεις: 5600
Εγγραφή: 27 Μαρ 2024, 16:59
Phorum.gr user: Πιτσαμπάλα

Re: O Eωσφόρος στο εικαστικό της Τελετής Λήξης της Ολυμπιάδας;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 12 Αύγ 2024, 22:57

O I έγραψε:
12 Αύγ 2024, 22:48
Saturn έγραψε:
12 Αύγ 2024, 21:37

Aυτό το λένε στο χωριό της μάνας μου :lol:


Ξέρει ο Ο.Ι., εκεί, στο κοιμητήριο που την έχω θαμμένη με τον πατέρα μου και την περίοδο που τους είχα θάψει και τους δυο και τους έκανα τα μνημόσυνα, φρόντισε σε νήμα που έγραφα για άσχετα πράγματα , δίπλα σε ποστ μου να δηλώσει ονομαστικά το κοιμητήριο, στο οποίο έκοβε βόλτες, όπως έλεγε, και ο ίδιος. Τυχαίο; Ίσως. Αλλά με τόση αρρώστια και σκατοψυχιά και τόσους λωποδύτες στους χώρους τους ιντερνετικούς, ίσως και όλα να τα περιμένει κανείς....

Και πάλι σόρυ, αλλά είμαι πολύ ευαίσθητη με ό,τι λέγεται προσωπικό δεδομένο και κάποιες κακιές εμπειρίες (κάπως σαν και του λόγου του με τις προηγούμενες πονηροπαπαριές που έγραφε) με κάνουν να γίνομαι λίγο κακιά και υπερβολική για κάποιους....
Εντάξει, ηρέμησε είπαμε. Εγώ είμαι παπάς και συ εξομολογούμενη.

Τελείωσέ το. Στην ουσία δεν ξέρεις ποιος είμαι, ότι στοιχεία κι αν νομίζεις πως έχεις για μένα.
Εγώ προσωπικά έμαθα τι διαδίδεται για μένα δω μέσα και κάνω υποθέσεις ποιος τις διαδίδει...και ξέρεις κάτι; "πίσω από τις λέξεις κρύβεται ο Αλέξης" ο παπάς. :smt005:

και "Εμένα μπορείς να με λες απλά με το όνομά μου για να μη μπερδεύεσε με τέτοια.

Αν νιώθεις πιο άνετα μπορείς να μου μιλάς ελεύθερα στον ενικό."


"π. Αλέξιος" :smt005:




υγ
γνωρίζω πιο διπλομούτσουνο είσαι μπρε, από τότε. η αληθοφάνεια δεν είναι στοιχείο "μινάρα" :8)


Άντε καλό μου
Σας εγκαλώ ως κατά δεύτερο πτυχίο Θεολόγος .
Λυπάμαι , πολύ λυπάμαι που το συνεχίζετε και κάνετε το χατήρι του αείποτε ανθρωποκτόνου.

Απάντηση


  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών