Μπορεί να κατασκευάσει τα πάντα αρκεί να μάθει να ψηφίζει και να απαιτεί.
Σύγχρονοι Έλληνες Εφευρέτες.
Re: Σύγχρονοι Έλληνες Εφευρέτες.
Ε, μέχρι να το κάνει αυτό, και μέχρι να βάλει τις υποδομές για να τα κάνει, δε μπορεί. Δηλαδή τώρα δε μπορεί.
Το πρόβλημα είναι οτι ο ΕΛ είναι και τέρμα φαντασμένος και κάθεται και πιστεύει τους κάθε λογής Σαρηαμπαλίδηδες.
Καλά κάνει και πιστεύει. Αν δεν πιστεύει έχει γίνει σκλάβος των πολιτικών.Kauldron έγραψε: ↑14 Αύγ 2024, 13:38Ε, μέχρι να το κάνει αυτό, και μέχρι να βάλει τις υποδομές για να τα κάνει, δε μπορεί. Δηλαδή τώρα δε μπορεί.
Το πρόβλημα είναι οτι ο ΕΛ είναι και τέρμα φαντασμένος και κάθεται και πιστεύει τους κάθε λογής Σαρηαμπαλίδηδες.
https://www.makeleio.gr/%CE%B1%CF%80%CE ... %BA%CE%B9/
seismic1 έγραψε: ↑14 Αύγ 2024, 13:40Καλά κάνει και πιστεύει. Αν δεν πιστεύει έχει γίνει σκλάβος των πολιτικών.
https://www.makeleio.gr/%CE%B1%CF%80%CE ... %BA%CE%B9/

Να ενεργοποιηθεί το Μπέμπατρον. Ή Μπέβατρον, κάπως έτσι.
- taxalata xalasa
ξέρεις εσύ άλλη χώρα που να κατασκευάζει εκατομύρια δίποδα βλήματα;
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
-
άλλη χώρα όχι , άλλη γυναίκα ναι. με τουλαχιστον ενα.taxalata xalasa έγραψε: ↑14 Αύγ 2024, 19:33ξέρεις εσύ άλλη χώρα που να κατασκευάζει εκατομύρια δίποδα βλήματα;
Χασκογελάνε τα δάσα.
ο ζωγραφος επειδη ειναι απατεωνας, εσυ επειδη εισαι ψωνιο.seismic1 έγραψε: ↑13 Αύγ 2024, 22:37Θέλω μια απάντηση της γνώμης σας.seismic1 έγραψε: ↑13 Αύγ 2024, 22:20Μπορεί μια εφεύρεση να είναι σωστή μπορεί να είναι και λανθασμένη και να μην δουλεύει.
Πολλοί Έλληνες έδειξαν την κακία τους και σε εμένα και στον Πέτρο Ζωγράφο για τις εφευρέσεις που παρουσιάσαμε.
Τον Πέτρο Ζωγράφο τον αποκάλεσαν ακόμα και απατεώνα και εμένα με αποκάλεσαν αμαθή και έβγαλαν και συμπέρασμα ότι δεν δουλεύει.
Η ενέργεια και οι δομικές κατασκευές έχουν ένα μεγάλο μερίδιο της παγκόσμιας οικονομίας και σαφώς κάθε αλλαγή σε αυτούς τους τομείς επηρεάζει πολλά συμφέροντα. Οπότε έχουν κάθε λόγο να μας συκοφαντούν.
Εμείς οι εφευρέτες για ποιο λόγο σπαταλάμε χρήμα και χρόνο έρευνας? Για να σας κοροϊδέψουμε?
Εσείς που μας συκοφαντείται θα ξοδεύατε χρόνο και χρήμα για να μας κοροϊδέψετε?
του ζωγραφου δε δουλευει και το ξερει, προσπαθει να κοροιδεψει.
εσενα επισης δε δουλευει, αλλα εισαι πολυ αμορφωτος για να το καταλαβεις.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- taxalata xalasa
δεν ειναι αμορφωτος ο εφευρετης... είναι αυτοδίδακτος... αλλά είναι άστοχος και μοιρολαγάει αντί να λύσει την αστοχία του... θέλει κι αυτός λεφτά από τους φόρους που πλερώνουμε...Ασέβαστος έγραψε: ↑14 Αύγ 2024, 22:00ο ζωγραφος επειδη ειναι απατεωνας, εσυ επειδη εισαι ψωνιο.seismic1 έγραψε: ↑13 Αύγ 2024, 22:37Θέλω μια απάντηση της γνώμης σας.seismic1 έγραψε: ↑13 Αύγ 2024, 22:20Μπορεί μια εφεύρεση να είναι σωστή μπορεί να είναι και λανθασμένη και να μην δουλεύει.
Πολλοί Έλληνες έδειξαν την κακία τους και σε εμένα και στον Πέτρο Ζωγράφο για τις εφευρέσεις που παρουσιάσαμε.
Τον Πέτρο Ζωγράφο τον αποκάλεσαν ακόμα και απατεώνα και εμένα με αποκάλεσαν αμαθή και έβγαλαν και συμπέρασμα ότι δεν δουλεύει.
Η ενέργεια και οι δομικές κατασκευές έχουν ένα μεγάλο μερίδιο της παγκόσμιας οικονομίας και σαφώς κάθε αλλαγή σε αυτούς τους τομείς επηρεάζει πολλά συμφέροντα. Οπότε έχουν κάθε λόγο να μας συκοφαντούν.
Εμείς οι εφευρέτες για ποιο λόγο σπαταλάμε χρήμα και χρόνο έρευνας? Για να σας κοροϊδέψουμε?
εγώ δεν δίνω...
άμα σταματήσει την κλάψα και λύσει την αστοχία που έχει τότε θα δώσω...
-
πως δεν δουλευει ρε! και συ, αστειρευτη γεννητρια γέλιου ,απειρη ενεργεια απο την αντλια της μαλακίας του, free vacuum energy απο το κενό του μυάλου του, ποιος τους γαμα τους θερμοδυναμικούς νόμους ,Ασέβαστος έγραψε: ↑14 Αύγ 2024, 22:00ο ζωγραφος επειδη ειναι απατεωνας, εσυ επειδη εισαι ψωνιο.seismic1 έγραψε: ↑13 Αύγ 2024, 22:37Θέλω μια απάντηση της γνώμης σας.seismic1 έγραψε: ↑13 Αύγ 2024, 22:20Μπορεί μια εφεύρεση να είναι σωστή μπορεί να είναι και λανθασμένη και να μην δουλεύει.
Χασκογελάνε τα δάσα.
Επειδή εγώ είμαι αμόρφωτος δεν μπορώ να καταλάβω πως από τότε που σε γνώρισα πριν πολλά χρόνια δεν έχεις γράψει έστω και μία φορά κάτι που να μην είναι μαλακία. Τον ευφυεί άνθρωπο πολύ τον ζήλεψαν Τον μαλάκα κανένας Αν δεν ασχολούνται οι άλλοι μαζί σου είσαι μαλάκαςΑσέβαστος έγραψε: ↑14 Αύγ 2024, 22:00ο ζωγραφος επειδη ειναι απατεωνας, εσυ επειδη εισαι ψωνιο.seismic1 έγραψε: ↑13 Αύγ 2024, 22:37Θέλω μια απάντηση της γνώμης σας.seismic1 έγραψε: ↑13 Αύγ 2024, 22:20Μπορεί μια εφεύρεση να είναι σωστή μπορεί να είναι και λανθασμένη και να μην δουλεύει.
Αν γράψω ένα άρθρο θα μου πεις που είναι η αστοχία μου ή θα κάνεις τον μαλάκα σαν τους άλλους?taxalata xalasa έγραψε: ↑14 Αύγ 2024, 22:04δεν ειναι αμορφωτος ο εφευρετης... είναι αυτοδίδακτος... αλλά είναι άστοχος και μοιρολαγάει αντί να λύσει την αστοχία του... θέλει κι αυτός λεφτά από τους φόρους που πλερώνουμε...
εγώ δεν δίνω...
Δεν υπάρχει τίποτα από αυτά που λέω που να μην τα έχει τεκμηρίωση η επιστήμη.
ναι.seismic1 έγραψε: ↑13 Αύγ 2024, 23:54Ρε ούφο με τι ιδιότητα μιλάτε εσείς ανώνημα τρολιά Σε επιστήμη μπορείτε να με κοντράρεται Όχι.taxalata xalasa έγραψε: ↑13 Αύγ 2024, 23:50
εσύ βιάστηκες να κακαρίσεις ταυγό που δεν είχες κάνει
Αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες
συνέχα το κακάρισμα*... γελάει ο κόζμος δωρεάν...
*που το πλερώνεις κιόλας...
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- taxalata xalasa
ξέρω ήδη την αστοχία σου...seismic1 έγραψε: ↑14 Αύγ 2024, 22:11Αν γράψω ένα άρθρο θα μου πεις που είναι η αστοχία μου ή θα κάνεις τον μαλάκα σαν τους άλλους?taxalata xalasa έγραψε: ↑14 Αύγ 2024, 22:04δεν ειναι αμορφωτος ο εφευρετης... είναι αυτοδίδακτος... αλλά είναι άστοχος και μοιρολαγάει αντί να λύσει την αστοχία του... θέλει κι αυτός λεφτά από τους φόρους που πλερώνουμε...
εγώ δεν δίνω...
αλλά δεν στην λέω αν δεν πλερώσεις... και τα λεφτά μπροστά...
αλλιώς να την βρεις μόνος σου...
Για πάμε μια κόντρα αν ο κώλος σου δέχεται ξένα σώματα.Ασέβαστος έγραψε: ↑14 Αύγ 2024, 22:13ναι.seismic1 έγραψε: ↑13 Αύγ 2024, 23:54Ρε ούφο με τι ιδιότητα μιλάτε εσείς ανώνημα τρολιά Σε επιστήμη μπορείτε να με κοντράρεται Όχι.taxalata xalasa έγραψε: ↑13 Αύγ 2024, 23:50
εσύ βιάστηκες να κακαρίσεις ταυγό που δεν είχες κάνει
Αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες
συνέχα το κακάρισμα*... γελάει ο κόζμος δωρεάν...
*που το πλερώνεις κιόλας...
Τι κάνει η βίδα? Απάντησε ή δεν ξέρεις?
Δεν είναι ανάγκη να τεκμηριώσω αυτά που έχω τεκμηριώσει στην εφεύρεσή μου. Όλα τα έχω τεκμηριωμένα μόνος μου και δεν πληρώνω ποτέ κατώτερούς μου. Από την στιγμή που κρύβεσαι πίσω από ένα ψευδώνυμο ντρέπεσαι για τον εαυτό σου και κωλώνεις να μιλήσεις επώνυμα.taxalata xalasa έγραψε: ↑14 Αύγ 2024, 22:14ξέρω ήδη την αστοχία σου...seismic1 έγραψε: ↑14 Αύγ 2024, 22:11Αν γράψω ένα άρθρο θα μου πεις που είναι η αστοχία μου ή θα κάνεις τον μαλάκα σαν τους άλλους?taxalata xalasa έγραψε: ↑14 Αύγ 2024, 22:04
δεν ειναι αμορφωτος ο εφευρετης... είναι αυτοδίδακτος... αλλά είναι άστοχος και μοιρολαγάει αντί να λύσει την αστοχία του... θέλει κι αυτός λεφτά από τους φόρους που πλερώνουμε...
εγώ δεν δίνω...
αλλά δεν στην λέω αν δεν πλερώσεις... και τα λεφτά μπροστά...
αλλιώς να την βρεις μόνος σου...
Εγώ είμαι αρχηγός στα αρχίδια μου η γνώμη σας θα εκτιμήσω την επιστημονική τεκμηριωμένη απάντηση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic1 την 14 Αύγ 2024, 22:40, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Oι συγχρονοι δουλοι της Ελ σεζον
από Μαδουραίος » 21 Ιούλ 2024, 10:35 » σε Κοινωνικά θέματα - 67 Απαντήσεις
- 1527 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
23 Ιούλ 2024, 00:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση [poll] Τι πιστεύετε ότι θα προτιμούσαν οι σύγχρονοι Κύπριοι;
από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 03 Αύγ 2024, 10:17 » σε Διεθνής πολιτική - 12 Απαντήσεις
- 452 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
25 Οκτ 2024, 12:58
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 306 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
02 Ιούλ 2024, 21:19
-