Μέγιστος εκβιασμός του Κουλισταν.Αυξημενος ΕΝΦΙΑ σε ιδιοκτήτες που δεν ενοικιάσουν τα κλειστά σπίτια τους
- Dwarven Blacksmith
Re: Μέγιστος εκβιασμός του Κουλισταν.Αυξημενος ΕΝΦΙΑ σε ιδιοκτήτες που δεν ενοικιάσουν τα κλειστά σπίτια τους
Σιγκαπούρη θα γίνουμε.

Re: Μέγιστος εκβιασμός του Κουλισταν.Αυξημενος ΕΝΦΙΑ σε ιδιοκτήτες που δεν ενοικιάσουν τα κλειστά σπίτια τους
Τελείως αντίθετες πολιτικές ιδεολογίες από την νεοφιλελεύθερη θεωρία της Ελευθερίας της Αγοράςhellegennes έγραψε: ↑15 Αύγ 2024, 13:52Ναι, λέγεται νομοθεσία και σε αποτρέπει από το να γίνεσαι τοπικός άρχοντας μαζεύοντας εξουσία από την διαχείριση μέσων, δηλαδή προστατεύει την δημοκρατία, την δυνατότητα του συνόλου να έχει πολιτική δύναμη.
Επίσης προστατεύει το κοινωνικό σύνολο και τους διαθέσιμους πόρους του σε θέματα υγείας, διαχείρισης σκουπιδιών και αποβλήτων και ένα σωρό άλλα θέματα που έχουν να κάνουν με την δημόσια υγεία και την διαχείριση εθνικών πόρων (μεταλλεύματα, νερό, γη, κτλ).
Αυτό δεν λέγεται κομμουνισμός, παλιέ μου φίλε, λέγεται δημοκρατία και την εφηύραν οι αρχαίοι μας πρόγονοι.
- Ληστοσυμμορίτης
άμα θέλει να λύσει το στεγαστικό πρόβλημα η κυβέρνηση ας φτιάξει κατοικίες για εργατικές λαικές οικογένειες ΔΩΡΕΑΝ, αυτό το μέτρο λέτε να αγγίξει αυτόν που είναι εισοδηματίας; χέστηκε ο εισοδηματίας να πληρώσει λίγο παραπάνω φόρο, τα κοράκια θα αυξήσουν κι άλλο τις τιμές σε αυτά που μπορούν να νοικιαστούν για να αποπληρώσουν τον φόρο για τα ανοίκιαστα, αν τους έκαιγε τόσο πολύ να τα νοικιάσουν απλά θα κατέβαζαν τις τιμές.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- Eθνικοκοινωνιστης
ευτυχως δεν θα σας παρουν οι κομμουνισται τα σπιτια 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
ταιλανδη

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
ειδες η κνδ?

Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- hellegennes
Αυτό που ονομάζεις ελευθερία της αγοράς δεν είναι νεοφιλελεύθερη θεωρία, είναι παραφιλελεύθερη θεωρία, όπως λέμε παραθρησκευτικός ή παραστρατιωτικός. Η νεοφιλελεύθερη θεωρία μέσα στα πλαίσια της δημοκρατίας έχει μέτρα και σταθμά που προστατεύουν το πολίτευμα και το δημόσιο συμφέρον.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑15 Αύγ 2024, 13:57Τελείως αντίθετες πολιτικές ιδεολογίες από την νεοφιλελεύθερη θεωρία της Ελευθερίας της Αγοράςhellegennes έγραψε: ↑15 Αύγ 2024, 13:52Ναι, λέγεται νομοθεσία και σε αποτρέπει από το να γίνεσαι τοπικός άρχοντας μαζεύοντας εξουσία από την διαχείριση μέσων, δηλαδή προστατεύει την δημοκρατία, την δυνατότητα του συνόλου να έχει πολιτική δύναμη.
Επίσης προστατεύει το κοινωνικό σύνολο και τους διαθέσιμους πόρους του σε θέματα υγείας, διαχείρισης σκουπιδιών και αποβλήτων και ένα σωρό άλλα θέματα που έχουν να κάνουν με την δημόσια υγεία και την διαχείριση εθνικών πόρων (μεταλλεύματα, νερό, γη, κτλ).
Αυτό δεν λέγεται κομμουνισμός, παλιέ μου φίλε, λέγεται δημοκρατία και την εφηύραν οι αρχαίοι μας πρόγονοι.
Εννοείται ότι μεγάλες εταιρείες ή ιδιώτες βρίσκουν τρόπους να καταστρατηγούν τις διατάξεις και τους κανόνες αλλά αυτό δεν είναι μέσα στα πλαίσια της θεωρίας, είναι παραβίασή της.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Πρε ευχαριστώ, γκιοζη, μήπως βρεις ενοίκιο χαμηλό.Μαδουραίος έγραψε: ↑15 Αύγ 2024, 09:02
ΠΗΔΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΗ ΠΗΔΑ ΤΟΥΣ,ΑΝΤΕΧΟΥΝ
41ΤΑΚΑΤΟ
Νέα μέτρα για να ανοίξουν 200.000 κλειστά σπίτια και να αποκλιμακωθούν τα ενοίκια
Το πρώτο μέτρο που ετοιμάζεται για το ερχόμενο φθινόπωρο εστιάζει σε περισσότερα από 200.000 (από τα περίπου ένα εκατομμύριο) οικιστικά ακίνητα, τα οποία διατηρούνται κλειστά από τους ιδιοκτήτες τους. Γι' αυτά έχει αποφασιστεί να αναπροσαρμοστεί ο ΕΝΦΙΑ - δηλαδή να αυξάνεται για όσο διάστημα οι ιδιοκτήτες τους τα διατηρούν εκτός της αγοράς, προφανώς για όσο δεν θα έχουν καμία χρήση, είτε ενοικίαση, είτε πώληση, είτε ιδιοκατοίκηση.
https://www.protothema.gr/economy/artic ... ta-spitia/
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- hellegennes
Δεν υφίσταται πράγμα "εργατική, λαϊκή οικογένεια". Είναι μια προσφιλής έκφραση του ΚΚΕ για έναν μονόκερο της κοινωνίας.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑15 Αύγ 2024, 14:06άμα θέλει να λύσει το στεγαστικό πρόβλημα η κυβέρνηση ας φτιάξει κατοικίες για εργατικές λαικές οικογένειες ΔΩΡΕΑΝ
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Μαδουραίος
ΠΗΔΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΗ ΠΗΔΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΑ ΓΊΔΙΑ

Όλο εκεί που λέω να μη του το ρίξω, κάτι καλό κάνει και με κρατάει.
Κουλή σκίσε τους μαυραγοριτες στα τέσσερα
Κουλή σκίσε τους μαυραγοριτες στα τέσσερα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Εάν τολμήσει και βάλει πραγματικά αυστηρούς περιορισμούς στο airbnb θα τονε ψηφίσω
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Όλοι Κυριάκο θα ψηφίσετε στο τέλος. Και θα κάτσουν στο παγωτό ο μάδου με το πηζουλίνι
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μέγιστος Ζαμπέτας, Η Αθήνα είναι δικια μου ρε!
από Αλιόσα » 26 Ιούλ 2024, 19:08 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 234 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
26 Ιούλ 2024, 19:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μέγιστος Πολιτικός Απατεώνας ο Άδωνις σύμφωνα με το Μητσοτάκη.
από Kauldron » 19 Μαρ 2025, 14:54 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 90 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
19 Μαρ 2025, 15:02
-
-
- 12 Απαντήσεις
- 381 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
21 Δεκ 2024, 19:53