Μέγιστος εκβιασμός του Κουλισταν.Αυξημενος ΕΝΦΙΑ σε ιδιοκτήτες που δεν ενοικιάσουν τα κλειστά σπίτια τους

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.

Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Re: Μέγιστος εκβιασμός του Κουλισταν.Αυξημενος ΕΝΦΙΑ σε ιδιοκτήτες που δεν ενοικιάσουν τα κλειστά σπίτια τους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης » 16 Αύγ 2024, 03:28

hellegennes έγραψε:
15 Αύγ 2024, 16:03
Ληστοσυμμορίτης έγραψε:
15 Αύγ 2024, 14:06
άμα θέλει να λύσει το στεγαστικό πρόβλημα η κυβέρνηση ας φτιάξει κατοικίες για εργατικές λαικές οικογένειες ΔΩΡΕΑΝ
Δεν υφίσταται πράγμα "εργατική, λαϊκή οικογένεια". Είναι μια προσφιλής έκφραση του ΚΚΕ για έναν μονόκερο της κοινωνίας.
είναι ζόρικες έννοιες ε;
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει

Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Re: Μέγιστος εκβιασμός του Κουλισταν.Αυξημενος ΕΝΦΙΑ σε ιδιοκτήτες που δεν ενοικιάσουν τα κλειστά σπίτια τους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 16 Αύγ 2024, 03:58

hellegennes έγραψε:
15 Αύγ 2024, 16:00
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
15 Αύγ 2024, 13:57
hellegennes έγραψε:
15 Αύγ 2024, 13:52

Ναι, λέγεται νομοθεσία και σε αποτρέπει από το να γίνεσαι τοπικός άρχοντας μαζεύοντας εξουσία από την διαχείριση μέσων, δηλαδή προστατεύει την δημοκρατία, την δυνατότητα του συνόλου να έχει πολιτική δύναμη.

Επίσης προστατεύει το κοινωνικό σύνολο και τους διαθέσιμους πόρους του σε θέματα υγείας, διαχείρισης σκουπιδιών και αποβλήτων και ένα σωρό άλλα θέματα που έχουν να κάνουν με την δημόσια υγεία και την διαχείριση εθνικών πόρων (μεταλλεύματα, νερό, γη, κτλ).

Αυτό δεν λέγεται κομμουνισμός, παλιέ μου φίλε, λέγεται δημοκρατία και την εφηύραν οι αρχαίοι μας πρόγονοι.
Τελείως αντίθετες πολιτικές ιδεολογίες από την νεοφιλελεύθερη θεωρία της Ελευθερίας της Αγοράς
Αυτό που ονομάζεις ελευθερία της αγοράς δεν είναι νεοφιλελεύθερη θεωρία, είναι παραφιλελεύθερη θεωρία, όπως λέμε παραθρησκευτικός ή παραστρατιωτικός. Η νεοφιλελεύθερη θεωρία μέσα στα πλαίσια της δημοκρατίας έχει μέτρα και σταθμά που προστατεύουν το πολίτευμα και το δημόσιο συμφέρον.

Εννοείται ότι μεγάλες εταιρείες ή ιδιώτες βρίσκουν τρόπους να καταστρατηγούν τις διατάξεις και τους κανόνες αλλά αυτό δεν είναι μέσα στα πλαίσια της θεωρίας, είναι παραβίασή της.
Διαφωνώ. Οι φιλελεύθεροι που υποστηρίζουν την ελεύθερη αγορά πιστεύουν ακριβώς σε αυτό: στην αυτορρύθμιση. οποιοδήποτε κυβερνητικό μέτρο που επεμβαίνει ή προσπαθεί με κάποιο έστω έμμεσο τρόπο να "κατευθύνει" την αγορά, θεωρείται στρέβλωση

σε αυτό το πλαίσιο θεωρούν ότι το δημόσιο συμφέρον εξασφαλίζεται ακριβώς από τον περιορισμό της κεντρικής εξουσίας (κράτους) και την απρόσκοπτη λειτουργία της αγοράς την οποία θεωρούν το πιο ελεύθερο πεδίο της ανθρώπινης δραστηριότητας. όσο πιο ελεύθερη είναι η αγορά, τόσο πιο δίκαιη η κοινωνία

αυτές είναι βέβαια μαλακίες, αλλά όντως τις πιστεύουν οι φιλελέδες
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 16 Αύγ 2024, 07:33

Ληστοσυμμορίτης έγραψε:
16 Αύγ 2024, 03:28
hellegennes έγραψε:
15 Αύγ 2024, 16:03
Ληστοσυμμορίτης έγραψε:
15 Αύγ 2024, 14:06
άμα θέλει να λύσει το στεγαστικό πρόβλημα η κυβέρνηση ας φτιάξει κατοικίες για εργατικές λαικές οικογένειες ΔΩΡΕΑΝ
Δεν υφίσταται πράγμα "εργατική, λαϊκή οικογένεια". Είναι μια προσφιλής έκφραση του ΚΚΕ για έναν μονόκερο της κοινωνίας.
είναι ζόρικες έννοιες ε;
Όχι, ανύπαρκτες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 16 Αύγ 2024, 07:38

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
16 Αύγ 2024, 03:58
Διαφωνώ. Οι φιλελεύθεροι που υποστηρίζουν την ελεύθερη αγορά πιστεύουν ακριβώς σε αυτό: στην αυτορρύθμιση. οποιοδήποτε κυβερνητικό μέτρο που επεμβαίνει ή προσπαθεί με κάποιο έστω έμμεσο τρόπο να "κατευθύνει" την αγορά, θεωρείται στρέβλωση

σε αυτό το πλαίσιο θεωρούν ότι το δημόσιο συμφέρον εξασφαλίζεται ακριβώς από τον περιορισμό της κεντρικής εξουσίας (κράτους) και την απρόσκοπτη λειτουργία της αγοράς την οποία θεωρούν το πιο ελεύθερο πεδίο της ανθρώπινης δραστηριότητας. όσο πιο ελεύθερη είναι η αγορά, τόσο πιο δίκαιη η κοινωνία

Υπάρχουν ηλίθιοι που λένε τέτοιες μαλακίες, αλλά αφενός δεν καταλαβαίνουν τι λέει η θεωρία, αφετέρου είναι μόνο όταν αφορά τους άλλους. Μια χαρά πιστεύουν στον κρατικό παρεμβατισμό όταν αφορά το τομάρι τους ή ό,τι τους συμφέρει γενικότερα.

Εδώ ο Οργισμένος πιστεύει στην κρατική λογοκρισία, που είναι η υπέρτατη και πιο βίαιη μορφή κρατικού παρεμβατισμού.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Chupacabra

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chupacabra » 16 Αύγ 2024, 08:49

hellegennes έγραψε:
16 Αύγ 2024, 07:38
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
16 Αύγ 2024, 03:58

Υπάρχουν ηλίθιοι που λένε τέτοιες μαλακίες, αλλά αφενός δεν καταλαβαίνουν τι λέει η θεωρία, αφετέρου είναι μόνο όταν αφορά τους άλλους. Μια χαρά πιστεύουν στον κρατικό παρεμβατισμό όταν αφορά το τομάρι τους ή ό,τι τους συμφέρει γενικότερα.

Εδώ ο Οργισμένος πιστεύει στην κρατική λογοκρισία, που είναι η υπέρτατη και πιο βίαιη μορφή κρατικού παρεμβατισμού.
Η κρατική λογοκρισία είναι κάτι που γίνεται
κατά κόρο στη Ρωσία την Κίνα τη Βόρεια και
την Νότια Κορέα και στο Ιράν.

Για αυτούς ο οργιος σκίζει το στριγκακι του
αλλά όταν το κάνουν οι Ευρωπαίοι όλα είναι
μέλι γάλα.

Άβαταρ μέλους
Rakomelofronas
Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rakomelofronas » 16 Αύγ 2024, 09:16

Άλλη μία καταπληκτική φούσκα της κυβέρνησης. Δηλώνω φιλοξενούμενο το παιδί μου στο άλλο σπίτι ή εμφανίζω ενοικιαστήριο συμβόλαιο με μισθωτή τον κουμπάρο μου, για να ξέρω ότι δεν θα κατσικωθεί στο σπίτι στ' αλήθεια, και ενοίκιο 1€ τον μήνα.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 16 Αύγ 2024, 09:20

nemo έγραψε:
15 Αύγ 2024, 09:07
θετικο μετρο ...ειπα και εγω για πρωτη φορα μπραβο κουλι
Νοικάρης ντιτέκτιντ.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 16 Αύγ 2024, 09:20

Beria έγραψε:
15 Αύγ 2024, 18:51
Ερμής έγραψε:
15 Αύγ 2024, 18:12
Όλο εκεί που λέω να μη του το ρίξω, κάτι καλό κάνει και με κρατάει.
Κουλή σκίσε τους μαυραγοριτες στα τέσσερα
Εάν τολμήσει και βάλει πραγματικά αυστηρούς περιορισμούς στο airbnb θα τονε ψηφίσω
Σιγά μην τους αγγίξει. Μα και με το μέτρο αυτό αγγίζει κυρίως αυτούς που τα έχουν κλειστά, για διάφορους λόγους άκυρους, πλην αυτού που πιστεύετε, ότι δηλαδή δεν παίρνουν όσα ζητάνε! Μα για σοβαρευτείτε που θα υποχρεώνουμε τον κόσμο να βάζει την προσωπική του περιουσία σε ενοίκιο, αν δε θέλει ! Βαρεμένοι. Δεν αναφέρομαι σε σένα Μπέρια απλά βαριέμαι να κάνω δεύτερο ποστ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 16 Αύγ 2024, 09:20

Rakomelofronas έγραψε:
16 Αύγ 2024, 09:16
Άλλη μία καταπληκτική φούσκα της κυβέρνησης. Δηλώνω φιλοξενούμενο το παιδί μου στο άλλο σπίτι ή εμφανίζω ενοικιαστήριο συμβόλαιο με μισθωτή τον κουμπάρο μου, για να ξέρω ότι δεν θα κατσικωθεί στο σπίτι στ' αλήθεια, και ενοίκιο 1€ τον μήνα.
Κράτος-Απατεώνας, πολίτης-Απατεώνας.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita » 16 Αύγ 2024, 09:24

εχουμε να δούμε πολλά πρωτοφανή, μέχρι τα ύστερα του κοσμου.

προχθές έπεσα σε μονοπρόσωπη ανώνυμη εταιρεία. λέω δεν μπορεί με πείραξαν τα χαπάκια. μέχρι που διάβασα το ΦΕΚ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Άβαταρ μέλους
Rakomelofronas
Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rakomelofronas » 16 Αύγ 2024, 09:25

Kauldron έγραψε:
16 Αύγ 2024, 09:20
Rakomelofronas έγραψε:
16 Αύγ 2024, 09:16
Κράτος-Απατεώνας, πολίτης-Απατεώνας.
Υπάρχει και το "σφάξε με αγά μου ν' αγιάσω" για τους μη "απατεώνες".

Αν οι σχεδιαστές αυτού του μέτρου δεν γνωρίζουν τα τυπικά νομιμότατα παραθυράκια που έγραψα, που σιγά το δύσκολο να τα σκεφτείς, τότε ή είναι παντελώς άσχετοι (το αποκλείω) ή συμμετέχουν και αυτοί στον γνωστό και αγαπημένο διαγωνισμό "ποιος δουλεύει ποιον".
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 16 Αύγ 2024, 09:28

Naranjita έγραψε:
16 Αύγ 2024, 09:24

προχθές έπεσα σε μονοπρόσωπη ανώνυμη εταιρεία. λέω δεν μπορεί με πείραξαν τα χαπάκια. μέχρι που διάβασα το ΦΕΚ....
Δεν κατάλαβα το πρόβλημα. Δεν έχω τελειώσει οικονομικά , αλλά γενικά έπαιρνα όλα τα επιλογής. Σε ανώνυμη , άπαξ και ένας πάρει όλες τις μετοχές πχ ονομάζεται ανώνυμη και είναι μονοπρόσωπη νομίζω. Εννοω δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita » 16 Αύγ 2024, 09:33

Cecily Anne έγραψε:
16 Αύγ 2024, 09:28
Naranjita έγραψε:

Δεν κατάλαβα το πρόβλημα. Δεν έχω τελειώσει οικονομικά , αλλά γενικά έπαιρνα όλα τα επιλογής. Σε ανώνυμη , άπαξ και ένας πάρει όλες τις μετοχές πχ ονομάζεται ανώνυμη και είναι μονοπρόσωπη νομίζω. Εννοω δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση.
ο νόμος ψηφίστηκε το 2018. πριν, δεν υπήρχε στην επωνυμία της εταιρείας το μον...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 16 Αύγ 2024, 09:36

Naranjita έγραψε:
16 Αύγ 2024, 09:33
Cecily Anne έγραψε:
16 Αύγ 2024, 09:28
Naranjita έγραψε:

ο νόμος ψηφίστηκε το 2018. πριν, δεν υπήρχε στην επωνυμία της εταιρείας το μον...
Α δεν ξέρω ότι αλλάζει και η επωνυμία, θεωρούσα ότι παραμένει ανώνυμη.

Είσαι σίγουρη ότι δεν είναι υποκατηγορία ανώνυμης ;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών