Rakomelofronas έγραψε: ↑16 Αύγ 2024, 09:51
Otto Weininger έγραψε: ↑16 Αύγ 2024, 09:42
Rakomelofronas έγραψε: ↑16 Αύγ 2024, 09:16
Άλλη μία καταπληκτική φούσκα της κυβέρνησης. Δηλώνω φιλοξενούμενο το παιδί μου στο άλλο σπίτι ή εμφανίζω ενοικιαστήριο συμβόλαιο με μισθωτή τον κουμπάρο μου, για να ξέρω ότι δεν θα κατσικωθεί στο σπίτι στ' αλήθεια, και ενοίκιο 1€ τον μήνα.
Αφενός θα την φας στον κωλο μιας και όπως έμαθα προχτές θα παίξει πολύς έλεγχος σε ύποπτα χαμηλά ενοικιαστηρια. Όχι για αυτό που λες εσύ, αλλά για τα μαύρα.
Αφετέρου, κανένα πρόβλημα, κράτα τα ακίνητα σου κλειστά, ίσα για να σου τραβάνε λεφτά ΕΝΦΙΑ και συντήρησης μιας και θα σαπίζουν και χάσε κάθε ελπίδα να νοικιάζεις το δυάρι στα Ταμπούρια 600 ευρώ.
Δυστυχώς δεν έχω τέτοιο πρόβλημα, μακάρι να είχα

.
Για τα μαύρα θα δυσκολευτούν πιστεύω να αποδείξουν ο,τιδήποτε γιατί ο νόμος αναφέρεται σε "ελεύθερη διαπραγμάτευση" κτλ. Επίσης, δεν ξέρω κατά πόσο αυτό έχει σχέση με την ύπαρξη ανοίκιαστων σπιτιών.
Η κυβέρνηση δεν έχει στόχο να αυξήσει την προσφορά κατοικιών αλλά τα φορολογικά έσοδα. Δεν έχει να κάνει με ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ κτλ αυτό, είναι απλώς η διαχρονική λογική του μηχανισμού.
Δε πήγαινε προσωπικά για σένα.
Επίσης το παράδειγμα μου εννοούσε ότι μπορούν να δουν τα ψεύτικα ενοικιαστηρια αν θέλουν. Γενικά δε θες να σε βάλει στο μάτι ο κρατικός μηχανισμός.
Ακόμα και αν έχει στόχο να αυξήσει τς φορολογικά έσοδα, καλά κάνει. Κοντά στον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα. Ας βρει ο κόσμος σπίτι να μένει και ας κερδίζει το κράτος φόρους.
Η νοοτροπία του με "3 διαμερίσματα θα ζούμε εσαεί όλη η οικογένεια" τελείωσε.
Να πρόσεχαν να μην ζητούσαν τιμές Μονακό.