Μέγιστος εκβιασμός του Κουλισταν.Αυξημενος ΕΝΦΙΑ σε ιδιοκτήτες που δεν ενοικιάσουν τα κλειστά σπίτια τους

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Μέγιστος εκβιασμός του Κουλισταν.Αυξημενος ΕΝΦΙΑ σε ιδιοκτήτες που δεν ενοικιάσουν τα κλειστά σπίτια τους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 16 Αύγ 2024, 09:42

Rakomelofronas έγραψε:
16 Αύγ 2024, 09:16
Άλλη μία καταπληκτική φούσκα της κυβέρνησης. Δηλώνω φιλοξενούμενο το παιδί μου στο άλλο σπίτι ή εμφανίζω ενοικιαστήριο συμβόλαιο με μισθωτή τον κουμπάρο μου, για να ξέρω ότι δεν θα κατσικωθεί στο σπίτι στ' αλήθεια, και ενοίκιο 1€ τον μήνα.
Αφενός θα την φας στον κωλο μιας και όπως έμαθα προχτές θα παίξει πολύς έλεγχος σε ύποπτα χαμηλά ενοικιαστηρια. Όχι για αυτό που λες εσύ, αλλά για τα μαύρα.

Αφετέρου, κανένα πρόβλημα, κράτα τα ακίνητα σου κλειστά, ίσα για να σου τραβάνε λεφτά ΕΝΦΙΑ και συντήρησης μιας και θα σαπίζουν και χάσε κάθε ελπίδα να νοικιάζεις το δυάρι στα Ταμπούρια 600 ευρώ.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Re: Μέγιστος εκβιασμός του Κουλισταν.Αυξημενος ΕΝΦΙΑ σε ιδιοκτήτες που δεν ενοικιάσουν τα κλειστά σπίτια τους

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα » 16 Αύγ 2024, 09:48

Cecily Anne έγραψε:
16 Αύγ 2024, 09:20
Μα για σοβαρευτείτε που θα υποχρεώνουμε τον κόσμο να βάζει την προσωπική του περιουσία σε ενοίκιο, αν δε θέλει !
Πάει για χρεοκοπία το κράτος και προσπαθούνε να τα αρπάξουνε όπως μπορούνε, με παράλογα προστιμα, φορολογια πάνω σε φανταστικά εισοδήματα, εκβιασμούς του τύπου έαν δεν το νοικιάσεις με μηνιάτικο σου ανεβάζω τον ήδη ληστρικό ενφια κτλ. Έχει χαθεί η μπάλα στο ελληνικο κράτος.

Άβαταρ μέλους
Rakomelofronas
Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rakomelofronas » 16 Αύγ 2024, 09:51

Otto Weininger έγραψε:
16 Αύγ 2024, 09:42
Rakomelofronas έγραψε:
Άλλη μία καταπληκτική φούσκα της κυβέρνησης. Δηλώνω φιλοξενούμενο το παιδί μου στο άλλο σπίτι ή εμφανίζω ενοικιαστήριο συμβόλαιο με μισθωτή τον κουμπάρο μου, για να ξέρω ότι δεν θα κατσικωθεί στο σπίτι στ' αλήθεια, και ενοίκιο 1€ τον μήνα.
Αφενός θα την φας στον κωλο μιας και όπως έμαθα προχτές θα παίξει πολύς έλεγχος σε ύποπτα χαμηλά ενοικιαστηρια. Όχι για αυτό που λες εσύ, αλλά για τα μαύρα.

Αφετέρου, κανένα πρόβλημα, κράτα τα ακίνητα σου κλειστά, ίσα για να σου τραβάνε λεφτά ΕΝΦΙΑ και συντήρησης μιας και θα σαπίζουν και χάσε κάθε ελπίδα να νοικιάζεις το δυάρι στα Ταμπούρια 600 ευρώ.
Δυστυχώς δεν έχω τέτοιο πρόβλημα, μακάρι να είχα :lol: .

Για τα μαύρα θα δυσκολευτούν πιστεύω να αποδείξουν ο,τιδήποτε γιατί ο νόμος αναφέρεται σε "ελεύθερη διαπραγμάτευση" κτλ. Επίσης, δεν ξέρω κατά πόσο αυτό έχει σχέση με την ύπαρξη ανοίκιαστων σπιτιών.

Η κυβέρνηση δεν έχει στόχο να αυξήσει την προσφορά κατοικιών αλλά τα φορολογικά έσοδα. Δεν έχει να κάνει με ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ κτλ αυτό, είναι απλώς η διαχρονική λογική του μηχανισμού.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 16 Αύγ 2024, 09:56

Rakomelofronas έγραψε:
16 Αύγ 2024, 09:51
Otto Weininger έγραψε:
16 Αύγ 2024, 09:42
Rakomelofronas έγραψε:

Δυστυχώς δεν έχω τέτοιο πρόβλημα, μακάρι να είχα :lol: .

Για τα μαύρα θα δυσκολευτούν πιστεύω να αποδείξουν ο,τιδήποτε γιατί ο νόμος αναφέρεται σε "ελεύθερη διαπραγμάτευση" κτλ. Επίσης, δεν ξέρω κατά πόσο αυτό έχει σχέση με την ύπαρξη ανοίκιαστων σπιτιών.

Η κυβέρνηση δεν έχει στόχο να αυξήσει την προσφορά κατοικιών αλλά τα φορολογικά έσοδα. Δεν έχει να κάνει με ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ κτλ αυτό, είναι απλώς η διαχρονική λογική του μηχανισμού.
Δε πήγαινε προσωπικά για σένα.
Επίσης το παράδειγμα μου εννοούσε ότι μπορούν να δουν τα ψεύτικα ενοικιαστηρια αν θέλουν. Γενικά δε θες να σε βάλει στο μάτι ο κρατικός μηχανισμός.

Ακόμα και αν έχει στόχο να αυξήσει τς φορολογικά έσοδα, καλά κάνει. Κοντά στον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα. Ας βρει ο κόσμος σπίτι να μένει και ας κερδίζει το κράτος φόρους.

Η νοοτροπία του με "3 διαμερίσματα θα ζούμε εσαεί όλη η οικογένεια" τελείωσε.
Να πρόσεχαν να μην ζητούσαν τιμές Μονακό.

Let them make the first mistake. We make the last move.

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 16 Αύγ 2024, 10:03

υπαρχουν και καταστημα δεν ειναι μονο σπιτια τα οποια ζητανε τοσα γιατι ετσι
αντε να πουμε οτι το σπιτι εχει πραγματα μεσα τα οποια εχουν φθορες
τα καταστηματα τι εχουν περα απο ντουβαρια;

οποτε πηδηξτε τους χωρις σαλιο ...

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 16 Αύγ 2024, 10:06

Το ότι κάτι είναι ανοίκιαστο δε σημαίνει ότι σώνει και ντε είχε υψηλό ενοίκιο ! Μπορεί να σημαίνει ότι δεν γουστάρω να το νοίκιασω, γιατί με έχουν φεσώσει και αποφάσισα ότι θα το κλείσω και θα το δώσω στο παιδί μου μελλοντικά ! Τι σε αφορά εσένα τί θα κάνω την περιουσία μου ; Μαζί την αγοράζαμε ; Δεν πλήρωσα την φορολογία την απαιτούμενη όταν το αγόρασα !; Βρε άντε από δω!
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 16 Αύγ 2024, 10:11

Rakomelofronas έγραψε:
Εντάξει ρε μαν άμα έχεις τόσα παιδιά χαλάλι. Αυτό με το 1 ευρώ όμως δε νομίζω να στέκει.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 16 Αύγ 2024, 10:19

Cecily Anne έγραψε:
16 Αύγ 2024, 10:06
Το ότι κάτι είναι ανοίκιαστο δε σημαίνει ότι σώνει και ντε είχε υψηλό ενοίκιο ! Μπορεί να σημαίνει ότι δεν γουστάρω να το νοίκιασω, γιατί με έχουν φεσώσει και αποφάσισα ότι θα το κλείσω και θα το δώσω στο παιδί μου μελλοντικά ! Τι σε αφορά εσένα τί θα κάνω την περιουσία μου ; Μαζί την αγοράζαμε ; Δεν πλήρωσα την φορολογία την απαιτούμενη όταν το αγόρασα !; Βρε άντε από δω!
Λολ
Αν δεν γουστάρεις να το νοικιάσεις, είναι προς το συμφέρον της κοινωνίας να το δώσεις σε κάποιον που γουστάρει. Η αύξηση της προσφοράς θα μειώσει τα ενοίκια.

Οπότε γίνεται και προφανής η απάντηση στο γιατί δεν αφορά μόνο εσένα. Η στέγαση είναι ζωτική ανάγκη, το φετίχ σου να μείνει άδειο κάποιο σπίτι δεν είναι, οπότε ιεραρχουμε.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Rakomelofronas
Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rakomelofronas » 16 Αύγ 2024, 10:21

Dwarven Blacksmith έγραψε:
16 Αύγ 2024, 10:11
Rakomelofronas έγραψε:
Εντάξει ρε μαν άμα έχεις τόσα παιδιά χαλάλι. Αυτό με το 1 ευρώ όμως δε νομίζω να στέκει.
Παιδιά και ανίψια έχω, σπίτια δεν έχω :)

Είμαι σίγουρος ότι θα βρεθούν και άλλες "λύσεις" αν χρειαστεί.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 16 Αύγ 2024, 10:23

απο οτι θυμαμαι στην αμερικη τα ανοικιαστα καταστηματα και σπιτια πληρωνουν αυξημενους φορους
τοσο που δεν συμφερει να μενουν ανοικιαστα ..οι ελ ιδιοκτητες θελουν πατημα στο λαιμο

πριν αποκτησω το δικο μου σπιτι αναγκαζομουν να νοικιαζω και αχουρια για λογους οικονομιας
και ειχα και τον ιδιοκτητη να μου το παιζει οτι μου εδωσε την περιουσια του

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 16 Αύγ 2024, 10:25

και φυσικα και δεν περιμενω να αλλαξει κατι γιατι αυτες οι κυβερνησεις στηριζονται απο ιδιοκτητες

μονο μια εθνικιστικη και πατριωτικη κυβερνηση ειναι ικανη να πατησει το θεριο στο κεφαλι

Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα » 16 Αύγ 2024, 10:27

nemo έγραψε:
16 Αύγ 2024, 10:23
απο οτι θυμαμαι στην αμερικη τα ανοικιαστα καταστηματα και σπιτια πληρωνουν αυξημενους φορους
τοσο που δεν συμφερει να μενουν ανοικιαστα ..οι ελ ιδιοκτητες θελουν πατημα στο λαιμο
Στην Αμερική τι γίνεται αν ο ιδιοκτήτης δεν εισπράτει τα ενοίκια ή οι ενοικιαστές του κάνουνε ζημιές στην περιουσία του; Ερχεται στο σπίτι με εναν πιστολέρο Σερίφη δίπλα του ή είναι σαν το ελλαδιστάν όπου ο ιδιοκτήτης πληρώνει την νύφη;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 16 Αύγ 2024, 10:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 16 Αύγ 2024, 10:28

nemo έγραψε:
16 Αύγ 2024, 10:25
και φυσικα και δεν περιμενω να αλλαξει κατι γιατι αυτες οι κυβερνησεις στηριζονται απο ιδιοκτητες

μονο μια εθνικιστικη και πατριωτικη κυβερνηση ειναι ικανη να πατησει το θεριο στο κεφαλι
Και αυτή η εθνικιστική πατριωτική κυβέρνηση από ιδιοκτήτες θα στηρίζονταν
Και από εφοπλιστές και βιομήχανους

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 16 Αύγ 2024, 10:31

Αλιόσα έγραψε:
16 Αύγ 2024, 10:27
nemo έγραψε:
16 Αύγ 2024, 10:23
Στην Αμερική τι γίνεται αν ο ιδιοκτήτης δεν εισπράτει τα ενοίκια ή οι ενοικιαστές του κάνουνε ζημιές στην περιουσία του; Ερχεται στο σπίτι με εναν πιστολέρε Σερίφη δίπλα του;
αμεσως η εξωση !

ο δικος μου ενοικιαστης στο χωριο χθες που τον πηρα τηλεφωνο μου ειπε οτι εβαλε τα χρηματα
αλλα εγω δεν ειδα τιποτα σημερα αν δεν μου τα βαλει τι να κανω;
του εδωσα και μηνες καβατζα και το ενοικιο ειναι 100 ευρω :smt017
ουτε εξωση δεν με συμφερει να κανω

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών