Καλοκαίρι. Βουνό ή θάλασσα;
Καλοκαίρι. Βουνό ή θάλασσα;
Ναι καπως έτσι.
Οι άνθρωποι με εξαίρεση τα τελευταία 60, 70 χρόνια, τα καλοκαίρια πήγαιναν στο βουνό.
Από που προέκυψε η θάλασσα;
Επίσης δε πολύ καταλαβαίνω γιατί είναι προτιμότερο να ιδρώνεις μες την άμμο και να βουτάς μετά στη θάλασσα για δροσιά από το να εισαι κάτω από ένα πλάτανο και να σε παίρνει το αεράκι
Οι άνθρωποι με εξαίρεση τα τελευταία 60, 70 χρόνια, τα καλοκαίρια πήγαιναν στο βουνό.
Επίσης δε πολύ καταλαβαίνω γιατί είναι προτιμότερο να ιδρώνεις μες την άμμο και να βουτάς μετά στη θάλασσα για δροσιά από το να εισαι κάτω από ένα πλάτανο και να σε παίρνει το αεράκι
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Space_Passenger
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Καλοκαίρι. Βουνό ή θάλασσα;
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Χειμώνα Βουνό στα Απάτητα Βουνά της Ρούμελης και το καλοκαίρι σε νησί στα Δωδεκάνησα
Επειδή ως συνταξιούχος έχω σπίτια και στα βουνά και στα νησιά δεν ξέρω εάν θεωρείται ότι κάνω διακοπές άμα μένω στα δικά μου σπίτια
Επειδή ως συνταξιούχος έχω σπίτια και στα βουνά και στα νησιά δεν ξέρω εάν θεωρείται ότι κάνω διακοπές άμα μένω στα δικά μου σπίτια
Αν θέλεις δροσιά πηγαίνεις βουνό.
Τα βουνά έχουν ωραιότατες λίμνες ή ποτάμια για μπάνιο δέντρα για σκιά και γενικά δροσιά.
Αν θες ταλαιπωρία μέσα στον ήλιο και στους καύσωνες, να πληρώνεις τα μαλλιοκεφαλα σου για ξαπλώστρες και να πασαλειβεσσι με ένα κιλό αντηλιακο για να μπορέσεις να ξεμυτισεις από την σκια, πήγαινε θάλασσα.
Τα βουνά έχουν ωραιότατες λίμνες ή ποτάμια για μπάνιο δέντρα για σκιά και γενικά δροσιά.
Αν θες ταλαιπωρία μέσα στον ήλιο και στους καύσωνες, να πληρώνεις τα μαλλιοκεφαλα σου για ξαπλώστρες και να πασαλειβεσσι με ένα κιλό αντηλιακο για να μπορέσεις να ξεμυτισεις από την σκια, πήγαινε θάλασσα.
Αυτα τα κανουν οι Σκανδιναβοι. 2 ωρες στον ηλιο, 2 λεπτα στη θαλασσα, και παει λεγοντας. Εγω παλι θελω μονο θαλασσα. Μεσα στο νερο για μια ωρα, μετα στη σκια, και μετα παλι μεσα.Ερμής έγραψε: ↑16 Αύγ 2024, 11:06Ναι καπως έτσι.
Τους Σκανδιναβους να τους καταλάβω γιατί παίρνουν κάτι που δεν έχουν εκεί δλδ ήλιο.
- nik_killthemall
Βουνο με θαλασσα. Μου κατσε τελη ιουλιου και ειδα 3 εποχες σε 10 ωρες
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
θαλασσα δαγκωτό.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Τρεις ημέρες είναι η θάλασσα, μετά την μπεζερίζεις.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Το βουνό μπορούμε να το απολαύσουμε όλο το χρόνο.
Αλλά τη θάλασσα μόνο καλοκαίρι...
Αλλά τη θάλασσα μόνο καλοκαίρι...
Yippie Kay Yay
Στην Ελλάδα, άλλο τίποτα από περιοχές που συνδυάζουν και τα δύο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
τύποι εγώ θαλασσάκιας και μπιτσόμπαρος ήμουνα αλλά τώρα με τη ζέστα έχω εκτιμήσει το βουνό. αν και κάτω από τα 700-800 μέτρα πλέον και εκεί παίζει κάψων. Τύπου να θέλει a/c και να μην βρίσκεις, γτ πού να το φανταστούν ότι θα ερχόταν ο καιρός που θα το χρειαζόντουσαν
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Όποιος συνήθισε στο a/c έχει μπει πλέον σε μουντ ψιλοαναπηρίας, που οτιδήποτε πάνω από 30 βαθμούς, το θεωρεί καύσωνα.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑16 Αύγ 2024, 11:30τύποι εγώ θαλασσάκιας και μπιτσόμπαρος ήμουνα αλλά τώρα με τη ζέστα έχω εκτιμήσει το βουνό. αν και κάτω από τα 700-800 μέτρα πλέον και εκεί παίζει κάψων. Τύπου να θέλει a/c και να μην βρίσκεις, γτ πού να το φανταστούν ότι θα ερχόταν ο καιρός που θα το χρειαζόντουσαν

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καουντ μι ιν.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑16 Αύγ 2024, 11:30τύποι εγώ θαλασσάκιας και μπιτσόμπαρος ήμουνα αλλά τώρα με τη ζέστα έχω εκτιμήσει το βουνό. αν και κάτω από τα 700-800 μέτρα πλέον και εκεί παίζει κάψων. Τύπου να θέλει a/c και να μην βρίσκεις, γτ πού να το φανταστούν ότι θα ερχόταν ο καιρός που θα το χρειαζόντουσαν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
11 Μαρ 2025, 18:53
-
-
Νέα δημοσίευση Που μπορούν οι πεζοπόροι/ορειβάτες να βρούν φρούτα στο δάσος και το βουνό
από Ourania-Rania » 09 Μαρ 2024, 18:34 » σε Οικολογία & Φύση - 1 Απαντήσεις
- 430 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
09 Μαρ 2024, 18:36
-
-
- 20 Απαντήσεις
- 1382 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από aLiCat
03 Σεπ 2023, 23:21