Θυμάμαι τον

τον

και τον

Δεν μου είχε κάνει εντύπωση σε κανένα, μάλλον μετριότατο θα τον χαρακτήριζα σαν ηθοποιό με βάση αυτά.

Τώρα που γαμει ο Κούλης θα ψοφήσει ?
ο μπράντο ρε ζουλάπ. οσοι αναφέρονται εδώ ψοφολογάνε ή τίναξαν πέταλα. ο ΓΓ ξέρω πως ζει αλλοίμονο
κορυφαιος ηθοποιος ολων των εποχων. Δεν τον γουσταρω ως προσωπικοτητα αλλα ολοι οι μεγαλοι ηθοποιοι σημερα τον παραδεχονται ως κορυφαιο. Εδωσε ανεπαναληπτες ερμηνείες και κυριως εβαλε στο χρονοντουλαπο της ιστοριας τον αγγλικο θεατρικο επικο μονοδιαστατο μοιρολατρικο τροπο ερμηνειας.
Επέτρεψε μου να σου πω πως εδώ κάνεις λάθοςΟργισμένος έγραψε: ↑19 Αύγ 2024, 18:37Εκοψε καθε σχεση με τον δικο μας Ελληνοαμερικανό σκηνοθετη μολις εμαθε οτι ηταν σπιουνος του Μακαρθι.SpoilerShowκορυφαιος ηθοποιος ολων των εποχων. Δεν τον γουσταρω ως προσωπικοτητα αλλα ολοι οι μεγαλοι ηθοποιοι σημερα τον παραδεχονται ως κορυφαιο. Εδωσε ανεπαναληπτες ερμηνείες και κυριως εβαλε στο χρονοντουλαπο της ιστοριας τον αγγλικο θεατρικο επικο μονοδιαστατο μοιρολατρικο τροπο ερμηνειας.
hellegennes έγραψε: ↑18 Αύγ 2024, 13:07
Ομολογώ ότι τον έχω δει σε ελάχιστα φιλμ. Θυμάμαι τον Ζορό, τον Καζανόβα και τον Καίσαρα από τον Αστερίξ. Δεν μου είχε κάνει εντύπωση σε κανένα, μάλλον μετριότατο θα τον χαρακτήριζα σαν ηθοποιό με βάση αυτά.
μην το κάνεις αυτό. Είναι ο μπακάλης που έχει το ωραιότερο παράστημα , στο εξώτερο διάστημα.georgebi έγραψε: ↑20 Αύγ 2024, 01:27Το προφανέστατα βλακώδες ερώτημά αυτού του νήματος μου.... στα όρια της λοβοτομής
είπα να το κρατήσω μυστικό σε ποιου σχόλιο βασίστηκε.... αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι....άλλαξα γνώμη
hellegennes @ RIP Alainhellegennes έγραψε: ↑18 Αύγ 2024, 13:07
Ομολογώ ότι τον έχω δει σε ελάχιστα φιλμ. Θυμάμαι τον Ζορό, τον Καζανόβα και τον Καίσαρα από τον Αστερίξ. Δεν μου είχε κάνει εντύπωση σε κανένα, μάλλον μετριότατο θα τον χαρακτήριζα σαν ηθοποιό με βάση αυτά.
Machine ghost έγραψε: ↑19 Αύγ 2024, 16:26Εδώ θέλουμε το θεσφατο του μπακογιαννόπουλα του φοφοφοφορουμ hellegennes δεύρο παιδι μου!
ΥΓ το λεωφορείο ο πόθος ήταν ΟΛΑ τα λεφτά.