O Eωσφόρος στο εικαστικό της Τελετής Λήξης της Ολυμπιάδας;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- Sid Vicious
Re: O Eωσφόρος στο εικαστικό της Τελετής Λήξης της Ολυμπιάδας;
Oh no
You're being stupid again
Well done
It's the students again
So sloganed again
Verbatim again
You're being students again
Oh no
Ban the bomb
Save the whale
Give peace a chance
You're being sponges again
You're being minges again
Full to the brim
All Marx and Lenin again
Oh no
Pretending again
Being stupid again
Well done, it's students again
Ban the bomb
Save the whale
Give peace a chance
Men into women
And back into men
Again and again
All banning all men
Happy hippy drippy shit
All maths is racist
Pretending again
Passive-aggressive
Again and again
All accepters are deads
You're all stupid again
All stupid again
Well, here's a question again
Does that make me racist again?
How much money for that education?
I'm not paying for that
I'm not gonna be stupid again
Ban the bomb
Save the whale
Give peace a chance
Well done
It's the students again
So sloganed again
Verbatim again
Oh no
Ban the bomb
Save the whale
Give peace a chance
You're being sponges again
You're being minges again
Full to the brim
All Marx and Lenin again
Oh no
Pretending again
Being stupid again
Well done, it's students again
Ban the bomb
Save the whale
Give peace a chance
Men into women
And back into men
Again and again
All banning all men
Happy hippy drippy shit
All maths is racist
Pretending again
Passive-aggressive
Again and again
All accepters are deads
You're all stupid again
All stupid again
Well, here's a question again
Does that make me racist again?
How much money for that education?
I'm not paying for that
I'm not gonna be stupid again
Ban the bomb
Save the whale
Give peace a chance
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Ό,τι και να λέτε, η αλήθεια βρίσκεται στους Ντορς. Ε μα πχια, μου τα πρήξατε. 

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Θα ξεκινήσω από τα τελευταία που γράφεις: δεν νονίζω οτι τα περιγράφεις επακριβώς και ολόσωστα. Τί πάει να πει 2000 χρόνια τον περιμένουν και δεν έρχεται; Και πρώτα από όλα, δεν έζησαν οι άνθρωποι με καμιά ελπίδα να έλθει ο Αντίχριστος. Αλλα ούτε επι 2000 χρόνια ΟΛΟΙ οι άνθρωποι περίμεναν οτι θα τον συναντήσουν. Στην Καινή Διαθήκη αναφέρεται οτι ήδη από την εποχή του Χριστού ζούμε την απαρχή των εσχάτων χρόνων...πότε θα γίνει αυτό το τελικό καμ αουτ, δεν μπορούμε εμείς να το γνωρίζουμε, μόνο στο τέλος να βλέπουμε τα σημάδια και στο αναμεταξύ τους σπόρους, αφού η Ιστορία για τον χριστιανισμό έχει ευθεία και φθίνουσα πορεία...Blackdog έγραψε: ↑19 Αύγ 2024, 21:52Aυτα που λες εσυ δαιμονια, εγω το λεω ταλεντο. Ο Λενον πχ ειχε τονους τετοιο οσο υποκριτης και να ηταν. Για το υπολοιπο, μου φαινεται οτι αν κανεις τετοια παραδοχη φτανεις σε παραλογα συμπερασματα οπως ας πουμε οτι ο Καρλ Ορφ ηταν μερος του σχεδιου για να κυβερνησει το ΠΑΣΟΚ.Saturn έγραψε: ↑19 Αύγ 2024, 21:35Τώρα, άμα κάτσω και γράψω για τον ρόλο των δαιμονίων στην έμπνευση των καλλιτεχνών, θα αρχίσετε να σκούζετε σαν μωρές παρθένες. Γι αυτό δεν θα το αναλύσω πολύ, απλά θα το αφήσω να υπάρχει. (εγώ πάντως πλεον το καταλαβαίνω οτι λειτουργεί έτσι, ειδικά με την μουσική με την οποία είχα πάντα τρελό πάθος...)Blackdog έγραψε: ↑19 Αύγ 2024, 21:30Πιστευω οτι οσο ηξεραν οι ABBA οτι εγραφαν γκεη ανθεμς, αλλο τοσο ηξερε και ο Λενον οτι εγραφε τραγουδια παγκοσμιοποησης
Θα ελεγα επισης οτι, προσωπικα παντα, η προσμονη της συντελειας-του αντιχριστου -της καταστροφης-του πολεμου κλπ μου ακουγεται μαλλον σαν death wish. Εχει ριζες δηλ στην παιδικη ηλικια
Για το άλλο που λες, ψυχολογικά βεβαίως γίνεται να συμβαίνει και αυτό ξεχωριστά με άτομα ή και μαζικά με ομάδες ανθρώπων. Και να πέφτει και μαζική υστερία κατα καιρούς κτλ κτλ κτλ
Άλλο αυτό όμως και άλλος ο ρόλος της Αποκάλυψης που λειτουργεί ως φάρος και οδοδείκτης
Πως εισαι τοσο σιγουρη οτι αυτο με τον αντιχριστο δεν ειναι υστερια; εχει ολα τα χαρακτηριστικα. Το οτι εδω και 2000 χρονια τον περιμενουν και δεν ερχεται, δεν σε προβληματιζει καθολου;
Εδω και δυο χιλιαδες χρονια δηλαδη, υπαρχουν αμετρητοι ανθρωποι που εζησαν με τον φοβο (η την ελπιδα;) μια επικειμενης καταστροφης η οποια δεν ηρθε ποτε. Ποσο υγιες ειναι αυτο;
Για το πρώτο, πες το όπως θες, εγώ το λεω και τα δυο, δεν υπάρχουν μόνο τα δαιμόνια που παίζουν ρόλο στην έμπνευση βέβαια.
Γενικώς, νομίζω δεν καταλαβαίνουμε πώς επικοινωνεί μαζί μας ο πνευματικός κόσμος. Οκ. Το καταλαβαίνω.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Eνδιαφερον εχει οτι και το πιανο που επαιζε το Imagine εγινε φλαμπε.
.
.
Δεν ξέρω αν έχει όντως ρίζες εκεί,( ίσως να μην ισχύει για αρκετές των περιπτώσεων θέλω να πω..),αλλά συν τω χρόνω με τις ανάλογες επαφές, ενδεχομένως να γιγαντωθεί. Υπάρχουν άνθρωποι που εκμεταλλεύονται και χειραγωγούν μυαλά δυνατά μεν, αλλά ευάλωτα δε.Blackdog έγραψε: ↑19 Αύγ 2024, 21:30Πιστευω οτι οσο ηξεραν οι ABBA οτι εγραφαν γκεη ανθεμς, αλλο τοσο ηξερε και ο Λενον οτι εγραφε τραγουδια παγκοσμιοποησης
Θα ελεγα επισης οτι, προσωπικα παντα, η προσμονη της συντελειας-του αντιχριστου -της καταστροφης-του πολεμου κλπ μου ακουγεται μαλλον σαν death wish. Εχει ριζες δηλ στην παιδικη ηλικια
Γενικά συμφωνώ μαζί σου και στο μπολνταρισμένο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Mουσικό διάλειμμα 

δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άρα ήταν σκληρός σεξιστής και πατριαρχικό γουρούνι, ο τύπος.
Πέρα από την πλάκα, καταλαβαίνεις, τύπε, τι λέω; Τότε ήταν στην μόδα αυτά τα χίπικα, όχι τα 63 φύλα, τα τραβεστοειδή και οι δικαιωματισμοί κάθε είδους. Για αυτά που ζούσε και πίστευε θα έγραφε ο τύπος. Μετά ήρθε το πανκ, γράφανε για σεξ, βία, αναρχία. Μετά πιάσανε το μέταλ με τις τσαντίλες, τους αποκρυφισμούς και τους διαβόλους κοκ με την κάθε υποκουλτούρα.
Τι να βάλουν σε τελετή λήξης Ολυμπιακών Αγώνων, σε μια εποχή πασιφισμού; Είναι σαν έκθεση στις πανελλήνιες. Γράψε εκεί τα τετριμμένα και κράτα τις απόψεις σου για άλλη ώρα. Παίξε Τζον Λένον, αγάπη, ομόνοια, ειρήνη και όλα καλά.
Δεν νομίζω να ακούνε αυτό όμως οι Αμερικάνοι στρατιώτες όταν πάνε στην μάχη. Ή μήπως η Αμερική δεν θέλει αυτήν την Νέα Εποχή και την παγκόσμια δικτατορία που λες; Όλα είναι ανάλογα την φάση.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Αυτα τα ελεγε και ο διογενης ο κυνικος. Λες να ηταν στο κολπο;
Εγω πιστευω οτι απλα υπαρχει κατι δημοφιλες το οποιο διαστρεβλωνεται για να εξυπηρετησει μια ατζεντα. Αν ηταν τετοιος ο Λενον θα φαινοταν και σε αλλα τραγουδια του οχι μονο σε αυτο. Το working class hero πχ γιατι δεν εχει παιξει πουθενα;
- Sid Vicious
Μήπως ήταν πριν δαιμονιστεί;Blackdog έγραψε: ↑19 Αύγ 2024, 22:05Αυτα τα ελεγε και ο διογενης ο κυνικος. Λες να ηταν στο κολπο;
Εγω πιστευω οτι απλα υπαρχει κατι δημοφιλες το οποιο διαστρεβλωνεται για να εξυπηρετησει μια ατζεντα. Αν ηταν τετοιος ο Λενον θα φαινοταν και σε αλλα τραγουδια του οχι μονο σε αυτο. Το working class hero πχ γιατι δεν εχει παιξει πουθενα;
Btw το imagine ειναι πολύ χάλια τραγούδι, δεν ακούγεται, σαν το να με αγαπας του Σιδηρόπουλου
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
Από προηγουμένο άρθρο που έβαλα, το παρακάτω: ο τύπος είχε απορρίψει τα πάντα και το τραγούδι αυτό ήταν η αποκορύφωση μιας προσωπικής τους ας το πούμε, απελευθέρωσης, η οποία όμως σίγουρα δένει με πολιτικές προεκτάσεις τις οποίες υποστήριζε σε κάποιο βαθμό, έστω και τελείως θεωρητικά
“Imagine” was not the first time Lennon sang his secular humanism. A year before, in 1970, he released “I Found Out,” declaring his lack of belief in either Jesus or Krishna. Also in 1970, he put out the haunting, scorching “God.” Beginning with a classic psychological explanation of theism – that humans construct the concept of God as a way to cope with and measure their pain – “God” goes on to list all the things that Lennon most decidedly does not believe in: the Bible, Jesus, Gita, Buddha, I-Ching, magic and so on. In the end, all that he believes in is his own verifiable personal reality. Arriving at such a place was, for the bespectacled walrus from Liverpool, to be truly “reborn.”
But neither “I Found Out” nor “God” achieved anywhere near the massive success that “Imagine” did. No other atheist pop song has.
Blackdog έγραψε: ↑19 Αύγ 2024, 22:05Αυτα τα ελεγε και ο διογενης ο κυνικος. Λες να ηταν στο κολπο;
Γιατι ο Λενον ΔΕΝ ηταν οπαδος μιας παγκοσμιας κυβερνησης αλλα καποιος, ενδεχομενως ενα μανατζερι, τον επεισε να χρησιμοποιησει τους συγκεκριμενους στιχους. Ισχυει οτι μανατζερια και ιδιοκτητες δισκογραφικων παρεμβαιναν και στους τιτλους και στους στιχους δημοφιλων τραγουδιων στα σουπερ ποπ ειδωλα, ειχαν αποψη ακομη και για το θεμα του εξωφυλλου των δισκων. Συνεπως οι Beatles και ο Λενον δεν ηταν μονοι τους, πισω τους υπηρχε μια ολοκληρη βιομηχανια και μεγαλα συμφεροντα.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 19 Αύγ 2024, 22:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
όχι, η αλήθεια είναι οτι δεν μπορώ να γράψω κάτι παραπάνω από αυτό που έγραψα
δεν μπορώ να περιγράψω δηλαδή, ούτε νομίζω οτι μπορει κανείς, την διαδραστικότητα στον πνευματικό κόσμο

dreadlocks και γιαχ, ουουουεξεξεξουουου, αλλά δεν φτάσαμε στον Μάρλεϊ ακόμα. Προς το παρόν, ο θάλαμος αναλύει μπουχαχα τον Λένον.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 108 Απαντήσεις
- 4822 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1
17 Μάιος 2024, 21:11