Αγαπημένη αλυσίδα junk food

Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).
Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Re: Αγαπημένη αλυσίδα junk food

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ελβετός Τραπεζίτης » 26 Μάιος 2018, 14:28

Ερμής έγραψε:
26 Μάιος 2018, 14:22
Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε:
26 Μάιος 2018, 14:06
Chilloutbuddy έγραψε:
26 Μάιος 2018, 13:54
Όλος ο κόσμος το έχει πετάξει εκτός απ'την Αμερική.

Τραπεζίτη φάε τα κρακεράκια σου εσύ :lol:
Αν αρρωστήσω και θέλω να τσιμπήσω τίποτα με το χαμομήλι μου θα σε πάρω να μου πεις πού έχει καλή πίτσα :003:

Υπαρχει το ψημμένο ψωμί με τυρί και ντοματα.

Υπαρχει και η πιτσα.

Μπορει μερικα μαγαζια να ονομαζουν το ψημενο χοντρο ψωμι "πιτσα", αλλα δεν ειναι παντοτε ταυτόσημα αυτά τα δυο. :smt005::smt005:
Ελβετέ για να πώ τη μαύρη μου αλήθεια όταν πρωτοδοκίμασα καναδέζικη πίτσα τρελάθηκα, δεν ήμουν μικρός αλλά μετά τα 13. Μέχρι τότε κλασσική χειροποίητη margherita που καμια φορά μας έβαζε salami ή αντζουγιες.

Υπάρχουν αλλά δύο είδη πίτσας που είναι χοντρά και υπεργεμάτα, αλλά πολύ ψωμομμένα στην γευση.

Η "σικελική", που ειναι τετράγωνα κομματια απο χοντρο ψωμι με τυρι και σαλτσα ντοματας.

Και τύπου " σικαγο", που ειναι διώροφη με γέμιση από τυρι,κρεατικα,σασλαμια, μανιτάρια, πιπεριές, και τυρί ντομάτα στην κορυφή. Πολλές φορές την λένε και pizza pie.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 26 Μάιος 2018, 14:30

Ναι βρε ελβετέ, λες να μη ξέρω απο pizza;
Η ναπολετάνικη ταιριάζει περισσότερο στις γεύσεις μου αλλά υπάρχουν φορές που σκοτώνω για μερικά κομμάτια πληθωρικής Hut.

α και σικάγο έχω βρει μαγαζί στην Ηλιούπολη που την κάνει σα να έχει βγεί απο την έβδομη πύλη της κολάσεως :romance-hearteyes:
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ελβετός Τραπεζίτης » 26 Μάιος 2018, 14:38

Ερμής έγραψε:
26 Μάιος 2018, 14:30
Ναι βρε ελβετέ, λες να μη ξέρω απο pizza;
Η ναπολετάνικη ταιριάζει περισσότερο στις γεύσεις μου αλλά υπάρχουν φορές που σκοτώνω για μερικά κομμάτια πληθωρικής Hut.

α και σικάγο έχω βρει μαγαζί στην Ηλιούπολη που την κάνει σα να έχει βγεί απο την έβδομη πύλη της κολάσεως :romance-hearteyes:
Καλό!! :lol:

Ερμή, για να σου την αλήθεια, έχω χρόνια να φάω πίτσα. Έχω φάει τόσες αμέτρητες φορές που την έχω βαρεθεί.

Αλλά Χθες έφαγα πίτσα το μεσημέρι και το βραδυ. Το μεσημέρι την σέρβιραν στο διάλλειμα από τα γυρίσματα του βίντεο στην εταιρεία. ( Ολόκληρη ιστορία για το πώς εκπεδευει η εταιρεία το προσωπικο για πιθανότητα τρομοκρατικής επιθεσης ή εκδικητικής ενέργειας .)
Και το βράδυ έφαγα δύο κομμάτια που απέμειναν από την πίτσα που παρήγγειλαν τα παιδια.

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 26 Μάιος 2018, 17:13

26 Μάιος 2018, 14:28
Ερμής έγραψε:
26 Μάιος 2018, 14:22
26 Μάιος 2018, 14:06

Υπαρχει το ψημμένο ψωμί με τυρί και ντοματα.

Υπαρχει και η πιτσα.

Μπορει μερικα μαγαζια να ονομαζουν το ψημενο χοντρο ψωμι "πιτσα", αλλα δεν ειναι παντοτε ταυτόσημα αυτά τα δυο. :smt005::smt005:
Ελβετέ για να πώ τη μαύρη μου αλήθεια όταν πρωτοδοκίμασα καναδέζικη πίτσα τρελάθηκα, δεν ήμουν μικρός αλλά μετά τα 13. Μέχρι τότε κλασσική χειροποίητη margherita που καμια φορά μας έβαζε salami ή αντζουγιες.

Υπάρχουν αλλά δύο είδη πίτσας που είναι χοντρά και υπεργεμάτα, αλλά πολύ ψωμομμένα στην γευση.

Η "σικελική", που ειναι τετράγωνα κομματια απο χοντρο ψωμι με τυρι και σαλτσα ντοματας.

Και τύπου " σικαγο", που ειναι διώροφη με γέμιση από τυρι,κρεατικα,σασλαμια, μανιτάρια, πιπεριές, και τυρί ντομάτα στην κορυφή. Πολλές φορές την λένε και pizza pie.
Chicago deep dish λεγεται και φτιαχνεται σε μαντεμενιο τηγανι. Η υφη της ειναι σαν μπισκοτο.

Στην αμερικη υπαρχει και η ελληνικου τυπου που ψηνεται σε ταψι και το τυρι πηγαινει μεχρι την ακρη του ταψιου και γινεται τραγανο.

Άβαταρ μέλους
MightyMouse
Phorum.gr user: MightyMouse

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MightyMouse » 27 Μάιος 2018, 05:21

Την ελληνική είτε δεν την έχω πετύχει πουθενά, είτε που θεώρησα πως είναι τρελός καραμπαμπισμός να προσπαθεί να σου πουλήσει ο άλλος Greek style pizza, που απλά αγνόησα την πληροφορία.

Για deep dish, Lou Malnati's, αν κι έχω να φάω καμιά πενταετία.

Εν τω μεταξύ με αυτά και με αυτά, τα έχω πάρει σβάρνα τρεις μέρες τώρα κι εγώ. Μιχαλάκης προχθές, χθες χτύπησα ένα κομμάτι πίτσα από το Κόστκο και σήμερα Shake Shack. Αύριο με βλέπω για Potbelly.

Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus » 27 Μάιος 2018, 06:37

το ανησυχητικο ειναι οτι ο τραπεζιτης θεωρει χοντρη την πιτσα του Κοσκο

Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ελβετός Τραπεζίτης » 27 Μάιος 2018, 13:40

Εννοείες οτι υπάρχει και πιο χοντρή απο την πίτσα του κόστκο ; :lol:

Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella » 30 Μάιος 2018, 10:34

Deep dish pizza, μόλις την ανακάλυψα! :romance-hearteyes::romance-hearteyes::romance-hearteyes:

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 05 Ιουν 2018, 14:05

Δοκιμαστε πιτσα απο Portofino Χαλανδρι και πειτε μου τη γνωμη σας.
Μαργαριτα 8 κομματια.
Στα 10 και 12 κομματια χανει την μαγεια της κι επισης χανει οταν ειναι φορτωμενη με αλλα υλικα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 20 Ιούλ 2018, 21:33

✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Πάρταλος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάρταλος » 02 Αύγ 2018, 22:55

Σάμπγουεη στο χαλαρό και μερικές φορές,κάπου στα ξημερώματα,μάκκας.
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.

Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας » 02 Αύγ 2018, 23:02

goodys αραια και chicken stories

Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John » 01 Δεκ 2018, 04:55

Σαρακατσανος έγραψε:
22 Απρ 2018, 15:36
Τί τρώτε ρε σεις;
Ρε Σαρακατσάνε,με κούφανες τώρα...όχι για αυτό που έγραψες αλλά για την εικόνα στο αβατάρ σου.Ξημεροβραδιάζομαι στο νοσοκομείο της πόλης μας τον τελευταίο μήνα και στους χώρους του φιλοξενείται μία έκθεση φωτογραφίας του Τάκη Τλούπα,για να ξεχνιούνται και λίγο οι ασθενείς και οι συνοδοί τους.Τη συγκεκριμένη φωτογραφία που έχεις στο αβατάρ την βλέπω ακριβώς απέναντί μου αυτή τη στιγμή,Πρωινό Στην Κεντρική Πλατεία,φοβερή λήψη και φοβερές επίσης οι εναλλαγές στις σκιές και στο φως ! :smt023

Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John » 01 Δεκ 2018, 05:17

21 Μάιος 2018, 04:32
25 Απρ 2018, 16:05
Ερμής έγραψε:
25 Απρ 2018, 15:31
Αν θες σοβαρό burger πήγαινε στο new Orleans στην Πεύκη /Μαρούσι
Μενω μερικα τετραγωνα πιο περα και το ξερω. Καλό μπέργκερ, αλλά δεν με τρελαίνει.

Σκεφτηκα οτι ίσως ημουν πολύ αυστηρός στην κριτική μου, και ξαναπήγα.
Εικόνα

Στην ουσία πήγα επειδή ηταν μετα τα μεσάνυχτα και ηταν το μόνο μέρος κοντά που ήταν ανοιχτό για να παραγγείλω. :P

Παρήγγειλα «το καυτερό της Νέας Ορλεάνης».

Στην αρχη είπα να κάτσω στο εστιατόριο αλλα μετα δεν μου έκανε πολύ διάθεση. Το εστιατόριο ειναι καλή απομίμηση αμερικάνικου «βρώμικου» (= dive bar).

Το εκνευριστικό (και γελοίο ταυτόχρονα) ειναι οι πόζες και οι μανερισμοί όλων όσων δουλευουν εκει .
Εχει κάποια πλάκα να να βλέπεις ντελιβεράδες να ποζάρουν και να μιλάν με στόμφο , λες και κατ οίκον παραδίδουν κάτι διαμάντια/χρυσ'αφι/μαργαριτάρια και όχι μπιφτέκια. :) Εχει καποια πλάκα να σου μιλάνε λες και εισαι πιτσιρικάς απο γκέττο στο Μπρόνξ, αλλά τελικά ειναι δηθενιά και μου χάλασε την διάθεση.
Ολοι εκει στο μαγαζί κάνουν σαν να είναι αμερικανοί, 'η για να ακριβολογώ, μιμούνται αυτο που νομίζουν οτι ειναι αμερικανικό.

Αλλά δεν ειναι μόνο το προσωπικό που ζει την αμερικάνικη φαντασίωση, ειναι και οι πελάτες που συμπεριφέρονται με την ίδια φαντασίωση. Ειδικά μια που καθόταν δίπλα μου και έμοιαζε σαν κνίτισσα χωρις ταγάρι αλλά με χειρωνομίες και τονισμό στην φωνή σαν ντεμέκ ΝΥ.

Τελος πάντων, η δηθενιά του μαγαζιού μπορεί να ειναι λόγος να πάει εκει κάποιος για διασκέδαση, αλλά το φαγητό ειναι το θέμα. .

Επί του θέματος.

Το μπιφτέκι ηταν καλής ποιότητος κρέας και σωστά ψημένο αλλά το σύνολο δεν ηταν «δεμένο» γευστικά. Το τυρί δεν ηταν λιωμένο με το μπιφτέκι.
Προφανώς πρόσθεσαν πριν το τελικό σερβίρισμα το τυρί και για αυτό δεν ηταν λιωμένο. Εννοείται για την αμερικάνική «βρώμικη κουζίνα» του χαμπεργκερά, τον μην ψηθεί το τυρί μέχρι λιωσίματος ειναι ανεπίτρεπτο. Αλλά επειδή δεν ηταν λιωμένο δεν έδεσε με το μπιφτέκι ουτε με τα συνοδευτικά και αυτό επιβεβαίωσε την μέτρια εντύπωση που έχω για το μαγαζί.

Επίσης, δεύτερο ΑΝΕΠΊΤΡΕΠΤΟ: το ψωμί δεν ηταν ζεστό και ψημένο στην σχάρα που ψήθηκε το μπιφτέκι.

Χα χα,πράγματι κάπως έτσι είναι τα τελευταία χρόνια οι μπεργκεράδες !
Το ίδιο και οι μπαρμπέρηδες (μήπως επειδή και τα δύο αρχίζουν από -μπ ; :) )
Στην πόλη μου έχουν ανοίξει κάτι επιχειρήσεις τυπου μπαρμπέρικα,που προφανέστατα η προυπόθεση για να τα ανοίξεις είναι να έχεις εφτακόσια πενήντα τατού,να είσαι γυμνασμένος σαν αυτούς που κάνουν ufc και λοιπές παπαριές και φυσικά,να έχεις μούσια.Σιχαμένο και πολύ δήθεν στυλ.
Το ίδιο και τα μπεργκεράδικα,όσοι δουλεύουν μέσα ,πέραν του σιχαμένου λουκ με κάτι ποδιές που δείχνουν εξοικείωση με το αντικείμενο και έρωτα για το φαγητό (παπαριές του αιώνα δηλαδή),προσπαθούν επίσης να σε πείσουν ότι αυτό που θα φας δεν υπάρχει σε όλη την Πλάση,αλλά στο τέλος,αφού το φας,έχεις φάει απλά ένα ακόμη μπέργκερ με σως που την έχεις γευτεί άπειρες φορές στο παρελθόν και γενικά...έχεις φάει απλά ένα μπέργκερ.
Συμφωνώ με Nameless Ghoul και Σαρακατσάνο,πως τα τρώτε όλα αυτά με τέτοια συχνότητα ; Μου δίνετε την εντύπωση ότι,εκτός του ότι είστε όλοι Ωνάσηδες και έχετε κάθε φορά περισσευάμενα τουλάχιστον 10 ευρώ για να τα ξοδέψετε ελαφρά τη καρδία σε ένα βρωμοφαγητό,πως επίσης είστε ολίγον αμερικανάκια οσον αφορά τις διατροφικές συνήθειες.Δεν έχετε σκεφτεί ποτέ,όταν σας κόβει πείνα,να φάτε απλά λίγο ή πολύ ψημένο ψωμί,με λάδι,φέτα και ντομάτα ,στο σπίτι ; Ή πιστεύετε ότι δεν θα χορτάσετε ; Πως μπορείτε και τρώτε τους παλιοκιμάδες αυτούς τόσο συχνά ;;

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 01 Δεκ 2018, 06:31

Αγαπημένη αλυσίδα junk food:La Pasteria
Hellegenes likes this post
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μαγειρική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών