https://www.pronews.gr/elliniki-politik ... yo-andres/

μιλάμε είναι για γέλια πια
δεν πιστεύω να έχει τόσο πιασάρικο τίτλο;Fata_Morgana έγραψε: ↑21 Αύγ 2024, 16:31Υπάρχει ήδη νήμα και επίσης δεν έχω καταλάβει το προβλημα είναι με πόσους χόρευε;
ε βέβαια
Μα όντως τώρα μας ενδιαφέρει με πόσους και πως χορεύει η υπουργός; δηλαδή σε όλο αυτο που συντελείται στη χώρα μας, αυτό βρίσκουμε άξιο αναφοράς;βοθρατζης έγραψε: ↑21 Αύγ 2024, 16:45δεν πιστεύω να έχει τόσο πιασάρικο τίτλο;Fata_Morgana έγραψε: ↑21 Αύγ 2024, 16:31Υπάρχει ήδη νήμα και επίσης δεν έχω καταλάβει το προβλημα είναι με πόσους χόρευε;
ε όπως και να το κάνουμε το να βλέπεις την υφυπουργό της κυβερνησάρας μας ..σάντουιτσ.. ε είναι κάπως
θα μου πεις
έχουμε εξελιχτεί τώρα πια
παντρεύουμε τις συκιές με τα μήλα
και κάνουνε καρύδια
τι μας πείραξε;
Δεν συμφωνώ με την άποψή σουFata_Morgana έγραψε: ↑21 Αύγ 2024, 18:06Μα όντως τώρα μας ενδιαφέρει με πόσους και πως χορεύει η υπουργός; δηλαδή σε όλο αυτο που συντελείται στη χώρα μας, αυτό βρίσκουμε άξιο αναφοράς;βοθρατζης έγραψε: ↑21 Αύγ 2024, 16:45δεν πιστεύω να έχει τόσο πιασάρικο τίτλο;Fata_Morgana έγραψε: ↑21 Αύγ 2024, 16:31Υπάρχει ήδη νήμα και επίσης δεν έχω καταλάβει το προβλημα είναι με πόσους χόρευε;
ε όπως και να το κάνουμε το να βλέπεις την υφυπουργό της κυβερνησάρας μας ..σάντουιτσ.. ε είναι κάπως
θα μου πεις
έχουμε εξελιχτεί τώρα πια
παντρεύουμε τις συκιές με τα μήλα
και κάνουνε καρύδια
τι μας πείραξε;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Συμφωνώβοθρατζης έγραψε: ↑22 Αύγ 2024, 00:03Δεν συμφωνώ με την άποψή σουFata_Morgana έγραψε: ↑21 Αύγ 2024, 18:06Μα όντως τώρα μας ενδιαφέρει με πόσους και πως χορεύει η υπουργός; δηλαδή σε όλο αυτο που συντελείται στη χώρα μας, αυτό βρίσκουμε άξιο αναφοράς;
Μας ενδιαφέρουν στοιχεί προσωπικότητας ενός πολιτικού που έχει θεσμικό ρόλο
Ανάλογα με τα στοιχεία αυτά κρίνεται ως αξιόπιστος στο να διαχειριστεί τις καταστάσεις του υπουργείου του και να χαράξει πολιτικές.
Εκτός και έχει κάποιος την εντύπωση ότι η αξιοπιστία δεν συμβαδίζει με μια συνετή προσωπική ζωή.
Έτσι όπως έχουμε καταντήσει σε λίγο θα μοιράζουν μπάφους και κόκες στη βουλή...
αλλά κι αυτό έχει ξεπεραστεί
sharp έγραψε: ↑22 Αύγ 2024, 00:28Συμφωνώβοθρατζης έγραψε: ↑22 Αύγ 2024, 00:03Δεν συμφωνώ με την άποψή σουFata_Morgana έγραψε: ↑21 Αύγ 2024, 18:06
Μα όντως τώρα μας ενδιαφέρει με πόσους και πως χορεύει η υπουργός; δηλαδή σε όλο αυτο που συντελείται στη χώρα μας, αυτό βρίσκουμε άξιο αναφοράς;
Μας ενδιαφέρουν στοιχεί προσωπικότητας ενός πολιτικού που έχει θεσμικό ρόλο
Ανάλογα με τα στοιχεία αυτά κρίνεται ως αξιόπιστος στο να διαχειριστεί τις καταστάσεις του υπουργείου του και να χαράξει πολιτικές.
Εκτός και έχει κάποιος την εντύπωση ότι η αξιοπιστία δεν συμβαδίζει με μια συνετή προσωπική ζωή.
Έτσι όπως έχουμε καταντήσει σε λίγο θα μοιράζουν μπάφους και κόκες στη βουλή...
αλλά κι αυτό έχει ξεπεραστεί