ποιος ειναι ο οποιοσδηποτε; ο βελοπουλος; ο γιανης; ο κασελας;
αμα δε φυτρωσει κανας καινουριος, που πραγματι να ειναι καλυτερος, 1000 χρονια μητσοτακη θα εχουμε.
ποιος ειναι ο οποιοσδηποτε; ο βελοπουλος; ο γιανης; ο κασελας;
Ναι πιστεύω ότι αυτοί που ανέφερες είναι καλύτεροι. Κλείνω το γραφείο μου επί Μητσοτάκη μετά από 25 χρόνια
οχι, δεν ειναι. απο τους σημερινους πολιτικους, κανενας δεν ειναι.Ίακχος έγραψε: ↑21 Αύγ 2024, 22:01Ναι πιστεύω ότι αυτοί που ανέφερες είναι καλύτεροι. Κλείνω το γραφείο μου επί Μητσοτάκη μετά από 25 χρόνια
θες να ανοιξεις ή να ανοιξω εγω ενα νηματακι να μας αποδειξεις τα γελοια ψεμματα που λες?Ασέβαστος έγραψε: ↑21 Αύγ 2024, 22:25οχι, δεν ειναι. απο τους σημερινους πολιτικους, κανενας δεν ειναι.
το οτι κλεινεις το γραφειο σου δεν εχει σχεση. αλλα γραφεια παραμενουν ανοιχτα, αλλα ανοιγουν τωρα, και αλλα κλεινουν. και αυτο συμβαινει με καθε κυβερνηση, συνεβαινε, και θα συνεχισει να συμβαινει.
ισχυει οτι ο μητσοτακης ειναι μεγαλο καθαρμα, και απατεωνας, και κοροιδευει τον κοσμο.
αλλα ολοι οι αλλοι ειναι χειροτεροι. οι περισσοτεροι, ειναι 100 φορες χειροτεροι, γιατι εκτος απο καθαρματα ειναι και πανιβλακες. ο βελοπουλος ας πουμε ειναι 1000 φορες χειροτερος.
καλό!πήζον bot έγραψε: ↑21 Αύγ 2024, 22:49ησυχο ησυχο το πουτανακι
αργοκυλαει το γαλαζιο του νερακι
και τραγουδαει την αγαπη την χρυση
μια και ηρθες πηζομποτη μου εσυ
taxalata xalasa
κι απανω σ εναν βλαχο
τα ποιηματα μου γραφω
Και φταίει ο Μητσοτάκης για αυτό ας πούμε.Ίακχος έγραψε: ↑21 Αύγ 2024, 22:01Ναι πιστεύω ότι αυτοί που ανέφερες είναι καλύτεροι. Κλείνω το γραφείο μου επί Μητσοτάκη μετά από 25 χρόνια
taxalata xalasa έγραψε: ↑21 Αύγ 2024, 23:08πήζον bot
αφιερώνω κύηση...
μιζοτοκώλης όριξε
χσεφτέργια κι'όλοι άσσοι,
η γκαντεμιά τον δώριξε
μονάχος του να χάσει...ανάλαφρο κι ωραίο...SpoilerShow
Σαφώς κλείνω λόγω της φορολογικής πολιτικής τουOtto Weininger έγραψε: ↑21 Αύγ 2024, 23:11Και φταίει ο Μητσοτάκης για αυτό ας πούμε.