Ότι και να είναι ο Πούτιν όσο οι Ρώσοι υπερασπίζονται κρίσιμα ιστορικά εδάφη της αυτοκρατορίας που ίδρυσε ο Ρούρικ από την σκοτεινή blackrock και τους επίδοξους απορωσοποιητές θα έχουν το ηθικό πλεονέκτημα, και επιπλέον από την στιγμή που εξοντώνεται στρατός, μισθοφόροι και πόροι που ελέγχονται από την διεθνή τοκογλυφική συμμορία, αυτό είναι καλό για όλη την ανθρωπότητα.metaxoskolikas έγραψε: ↑22 Αύγ 2024, 02:26ο πούτιν είναι ένας βρωμοκαγκεμπιτης που γενοκτονει τους ουκρανούς
Α.Ντούγκιν: « Δεν πρόκειται για πόλεμο με την Ουκρανία- Είναι μια σύγκρουση με την παγκοσμιοποίηση» (upd)
Re: Α.Ντούγκιν: « Δεν πρόκειται για πόλεμο με την Ουκρανία- Είναι μια σύγκρουση με την παγκοσμιοποίηση» (upd)
Re: Α.Ντούγκιν: « Δεν πρόκειται για πόλεμο με την Ουκρανία- Είναι μια σύγκρουση με την παγκοσμιοποίηση» (upd)
Τώρα το ομολογούν και οι πουτινοτσολιάδες! Η εισβολή τής Ρωssίας στην Ουκρανία δεν έχει να κάνει ούτε με την επέκταση του ΝΑΤΟ, ούτε με τους πυραύλους, ούτε με την "αποναζιστικοποίηση", ούτε με τους ... ομοφυλόφιλους. Πρόκειται απλώς γιά παλιάς κοπής πόλεμο εδαφικής επέκτασης με τελικό σκοπό την ανασύσταση τής ρωσικής αυτοκρατορίας που περιλάμβανε την Ουκρανία, την Πολωνία, την Φινλανδία, τις Βαλτικές χώρες, τον Καύκασο και την Κεντρική Ασία.Pillars έγραψε: ↑22 Αύγ 2024, 07:25Ότι και να είναι ο Πούτιν όσο οι Ρώσοι υπερασπίζονται κρίσιμα ιστορικά εδάφη της αυτοκρατορίας που ίδρυσε ο Ρούρικ από την σκοτεινή blackrock και τους επίδοξους απορωσοποιητές θα έχουν το ηθικό πλεονέκτημα, και επιπλέον από την στιγμή που εξοντώνεται στρατός, μισθοφόροι και πόροι που ελέγχονται από την διεθνή τοκογλυφική συμμορία, αυτό είναι καλό για όλη την ανθρωπότητα.metaxoskolikas έγραψε: ↑22 Αύγ 2024, 02:26ο πούτιν είναι ένας βρωμοκαγκεμπιτης που γενοκτονει τους ουκρανούς
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Re: Α.Ντούγκιν: « Δεν πρόκειται για πόλεμο με την Ουκρανία- Είναι μια σύγκρουση με την παγκοσμιοποίηση» (upd)
Ο πόλεμος γίνεται από τα χαζάρικα αφεντικά σου Ροθτσιλντ Σορος κλπ στην προσπάθειά τους να ελέγξουν τον κόσμο. Αυτοί είναι η πηγή του κακού για όλο τον πλανήτη, τον δυτικό κόσμο αλλά και τον Ελληνισμό.Leporello έγραψε: ↑22 Αύγ 2024, 08:51Τώρα το ομολογούν και οι πουτινοτσολιάδες! Η εισβολή τής Ρωssίας στην Ουκρανία δεν έχει να κάνει ούτε με την επέκταση του ΝΑΤΟ, ούτε με τους πυραύλους, ούτε με την "αποναζιστικοποίηση", ούτε με τους ... ομοφυλόφιλους. Πρόκειται απλώς γιά παλιάς κοπής πόλεμο εδαφικής επέκτασης με τελικό σκοπό την ανασύσταση τής ρωσικής αυτοκρατορίας που περιλάμβανε την Ουκρανία, την Πολωνία, την Φινλανδία, τις Βαλτικές χώρες, τον Καύκασο και την Κεντρική Ασία.Pillars έγραψε: ↑22 Αύγ 2024, 07:25Ότι και να είναι ο Πούτιν όσο οι Ρώσοι υπερασπίζονται κρίσιμα ιστορικά εδάφη της αυτοκρατορίας που ίδρυσε ο Ρούρικ από την σκοτεινή blackrock και τους επίδοξους απορωσοποιητές θα έχουν το ηθικό πλεονέκτημα, και επιπλέον από την στιγμή που εξοντώνεται στρατός, μισθοφόροι και πόροι που ελέγχονται από την διεθνή τοκογλυφική συμμορία, αυτό είναι καλό για όλη την ανθρωπότητα.metaxoskolikas έγραψε: ↑22 Αύγ 2024, 02:26ο πούτιν είναι ένας βρωμοκαγκεμπιτης που γενοκτονει τους ουκρανούς

Re: Α.Ντούγκιν: « Δεν πρόκειται για πόλεμο με την Ουκρανία- Είναι μια σύγκρουση με την παγκοσμιοποίηση» (upd)
Το καταλάβαμε ότι είσαι ψέκας πουτινοτσολιάς. Δεν χρειάζεται να το επαναλαμβάνεις.Pillars έγραψε: ↑22 Αύγ 2024, 09:04Ο πόλεμος γίνεται από τα χαζάρικα αφεντικά σου Ροθτσιλντ Σορος κλπ στην προσπάθειά τους να ελέγξουν τον κόσμο. Αυτοί είναι η πηγή του κακού για όλο τον πλανήτη, τον δυτικό κόσμο αλλά και τον Ελληνισμό.Leporello έγραψε: ↑22 Αύγ 2024, 08:51Τώρα το ομολογούν και οι πουτινοτσολιάδες! Η εισβολή τής Ρωssίας στην Ουκρανία δεν έχει να κάνει ούτε με την επέκταση του ΝΑΤΟ, ούτε με τους πυραύλους, ούτε με την "αποναζιστικοποίηση", ούτε με τους ... ομοφυλόφιλους. Πρόκειται απλώς γιά παλιάς κοπής πόλεμο εδαφικής επέκτασης με τελικό σκοπό την ανασύσταση τής ρωσικής αυτοκρατορίας που περιλάμβανε την Ουκρανία, την Πολωνία, την Φινλανδία, τις Βαλτικές χώρες, τον Καύκασο και την Κεντρική Ασία.Pillars έγραψε: ↑22 Αύγ 2024, 07:25Ότι και να είναι ο Πούτιν όσο οι Ρώσοι υπερασπίζονται κρίσιμα ιστορικά εδάφη της αυτοκρατορίας που ίδρυσε ο Ρούρικ από την σκοτεινή blackrock και τους επίδοξους απορωσοποιητές θα έχουν το ηθικό πλεονέκτημα, και επιπλέον από την στιγμή που εξοντώνεται στρατός, μισθοφόροι και πόροι που ελέγχονται από την διεθνή τοκογλυφική συμμορία, αυτό είναι καλό για όλη την ανθρωπότητα.Αυτοί είναι ο παγκόσμιος κίνδυνος και αν ο Πούτιν φανεί πατριώτης για την χώρα του, μπορεί να είναι ταυτόχρονα χρήσιμος σύμμαχος της δύσης για την αποκαθήλωσή των παγκόσμιων παρασίτων οπότε τόσο το καλύτερο για όλους μας.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Re: Α.Ντούγκιν: « Δεν πρόκειται για πόλεμο με την Ουκρανία- Είναι μια σύγκρουση με την παγκοσμιοποίηση» (upd)
Το καταλάβαμε από καιρό ότι είσαι τουρκοχαζάρικο νεοταξικό LGBT τρολάκι.Leporello έγραψε: ↑22 Αύγ 2024, 09:31Το καταλάβαμε ότι είσαι ψέκας πουτινοτσολιάς. Δεν χρειάζεται να το επαναλαμβάνεις.Pillars έγραψε: ↑22 Αύγ 2024, 09:04Ο πόλεμος γίνεται από τα χαζάρικα αφεντικά σου Ροθτσιλντ Σορος κλπ στην προσπάθειά τους να ελέγξουν τον κόσμο. Αυτοί είναι η πηγή του κακού για όλο τον πλανήτη, τον δυτικό κόσμο αλλά και τον Ελληνισμό.Leporello έγραψε: ↑22 Αύγ 2024, 08:51Τώρα το ομολογούν και οι πουτινοτσολιάδες! Η εισβολή τής Ρωssίας στην Ουκρανία δεν έχει να κάνει ούτε με την επέκταση του ΝΑΤΟ, ούτε με τους πυραύλους, ούτε με την "αποναζιστικοποίηση", ούτε με τους ... ομοφυλόφιλους. Πρόκειται απλώς γιά παλιάς κοπής πόλεμο εδαφικής επέκτασης με τελικό σκοπό την ανασύσταση τής ρωσικής αυτοκρατορίας που περιλάμβανε την Ουκρανία, την Πολωνία, την Φινλανδία, τις Βαλτικές χώρες, τον Καύκασο και την Κεντρική Ασία.Αυτοί είναι ο παγκόσμιος κίνδυνος και αν ο Πούτιν φανεί πατριώτης για την χώρα του, μπορεί να είναι ταυτόχρονα χρήσιμος σύμμαχος της δύσης για την αποκαθήλωσή των παγκόσμιων παρασίτων οπότε τόσο το καλύτερο για όλους μας.

-
- Δημοσιεύσεις: 28034
- Εγγραφή: 25 Ιαν 2019, 00:26
Re: Α.Ντούγκιν: « Δεν πρόκειται για πόλεμο με την Ουκρανία- Είναι μια σύγκρουση με την παγκοσμιοποίηση» (upd)
Ο καντιροβ πάντως στην αρχή της εισβολης για τζιχαντ μιλουσεScouser έγραψε: ↑22 Αύγ 2024, 04:19Αυτοί του Καντίροφ, μισθοφόροι του Πούτιν στην πράξη. Κατακαθια οπωσδήποτε αλλά ιερό πόλεμο δεν κάνουν.
Δεν νομιζω να υπάρχει πολεμος που να εμπλέκονται μουσουλμάνοι και δεν γίνεται τζιχαντ
- dna replication
- Δημοσιεύσεις: 34898
- Εγγραφή: 16 Απρ 2018, 21:29
- Phorum.gr user: dna
Re: Α.Ντούγκιν: « Δεν πρόκειται για πόλεμο με την Ουκρανία- Είναι μια σύγκρουση με την παγκοσμιοποίηση» (upd)
δεν προκειται να σταματήσουν αλλά είναι καλό για την ομολογία
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ανεξέλεγκτη τροπή λαμβάνει η ιμπεριαλιστική σύγκρουση στην Ουκρανία
από Frappezitis » 08 Μάιος 2024, 22:59 » σε Εθνικά Θέματα - 93 Απαντήσεις
- 2589 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από NewModelArmy
28 Ιουν 2024, 23:20
-
-
-
Νέα δημοσίευση Υπάρχει σύγκρουση επιστήμης και θρησκείας;
από gmoutzour » 18 Μαρ 2025, 14:16 » σε Θρησκειολογία - 99 Απαντήσεις
- 10233 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
20 Μαρ 2025, 15:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόλεμος Ισραήλ - Παλαιστίνιοι. Θα επεκταθεί η σύγκρουση?
από student » 20 Ιαν 2024, 17:06 » σε Διεθνής πολιτική - 31 Απαντήσεις
- 895 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
01 Απρ 2024, 09:05
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί οι ΗΠΑ δεν επιθυμούν τώρα μια σύγκρουση με το Ιράν..;
από Parrot » 15 Απρ 2024, 13:15 » σε Διεθνής πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 193 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
15 Απρ 2024, 15:38
-