Καλό;
Τι ήχο κλήσης έχετε;
Re: Τι ήχο κλήσης έχετε;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Πολύ παγιά είχα το shut your fucking face uncle fucker.
.
.
-
NAI!!!vantono έγραψε: ↑22 Αύγ 2024, 22:41Έπος το κοκκινοπούλειο desierto. Οι γουοκαμπάουτς έχουν διασκευάσει πολύ ωραία και το Μίκειο τραίνο που την κάνει στις 8.Jolly Roger_ έγραψε: ↑22 Αύγ 2024, 22:36Σοβαρά.
Αυτά τα δύο, για κάποιο λόγο που δεν θυμάμαι, είχα τύχει να τα ακούσω την ίδια μέρα, πριν 15 χρόνια - το ένα σε κάποιο γιουτιουμπικό σαχλογκρήκ πάροντυ που καιγόμασταν ως νεανίαι τότε, το άλλο στον Κοκκινόπουλο.
Από τότε τα κόλλησα συνειδησιακά, και όταν με δώσαν εταιρικό κινητό στην επόμενη δουλειά, έβαλα την κομματάρα την ατμοσφαιρική, και στο παλιό νόκια 103 που έχω ακόμα σπίτι για να παίζω φιδάκι, έχωσα την τρασίλα.
Επικό από τα κοκκινοπούλεια είναι και το σαδ μαφιόζο.
To Sad Mafioso από τους Καναδούς ποστροκάδες GYBE είναι βασισμένο σε κομμάτι του Χατζιδάκι IIRC.
επίσης Madrugada - Sirens, κάτι άλλα από 16 Horsepower κλπ.
(Αυτά, ο Κοκκινόπουλος έχει πει, του τα σύστησε η κόρη του, κι αλήθεια είναι, στον Κόκκινο Κύκλο δεν παίζαν, από Εντολή κι εντεύθεν ακούγονται).
Το sad mafioso είναι είναι μέρος του κομματιού East Hastings που βρίσκεται στο δίσκο με τον περίεργο τίτλο, αΝ δε κάνω λάθος ο πρώτος τους και ναι βασίζεται σε Χατζηδάκη
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
έχω εδώ και 100 χρόνια ένα άνευ που ακούγεται καμπάνα και που σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου η πιθανότητα να χει κάποιος άλλος το ίδιο και να χτυπήσει την ίδια στιγμή είναι μιά στα 20.000.000
Μ'αρέσει. Αλλά άμα σε καλέσουν στο πρώτο ραντεβού, δεν ξέρω πώς το σώζεις.

Πολύ γερό μυαλό

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Cecily Anne
Το red right hand για όλους πλην συζύγου !
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Καταλαβα δικέ μου.
Συμβαίνει σε όλους.
Πάω να κάνω μια τρομερή αφιέρωση τώρα.
.
.
Ούτε που ξέρω. Πάντα αθόρυβο το έχω.
αναλογα το ποιος καλεί
τα intro (~45") από τα 3 πρώτα
+
τα intro (~45") από τα 3 πρώτα
+
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Και ξαφνιάζονται οι πάντες γύρω! 

- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Καλά όταν ήμουν μικρός, άλλαζα κάθε βδομάδα, από μετάλλικα σε άιρον μέιντεν, και πιο βαριά πχ
Τότε βέβαια, όλοι είχαν ψύχωση να αλλάζουν ringtones κάθε 3 και λίγο.
Δεν ξέρω πότε έγινα NPC, αλλά τώρα έχω ένα προεπιλεγμένο της Σάμσουνγκ, το Galaxy Bells, που το μισώ κιόλας, αλλά δεν κάθομαι μια στιγμή να το αλλάξω. Αυτό το νήμα με βάζει στο mood όμως. Κάποια που μου έρχονται στο νού...
Από κλασική, ίσως την αρχή αυτού
Από μέταλ, κάποιο instrumental για μην απολυθώ στην δουλειά! (αν και μπορείς να θέσεις διαφορετικά ringtones ανάλογα την ώρα μέσω Routines στο Samsung). Πχ το επαναλαμβανόμενο κομμάτι εδώ ως το 43" που μπαίνουν τα μπουζούκια:
ή το Always With Me, Always With You, εκεί που μπαίνει η κιθάρα...
Ή αυτό, αν και θα έμπαινα στον πειρασμό να το αφήνω να βαράει μέχρι το drop στα 50". Goddammit.
Τόσες επιλογές, analysis paralysis. 
SpoilerShow
Δεν ξέρω πότε έγινα NPC, αλλά τώρα έχω ένα προεπιλεγμένο της Σάμσουνγκ, το Galaxy Bells, που το μισώ κιόλας, αλλά δεν κάθομαι μια στιγμή να το αλλάξω. Αυτό το νήμα με βάζει στο mood όμως. Κάποια που μου έρχονται στο νού...
Από κλασική, ίσως την αρχή αυτού
SpoilerShow
SpoilerShow
SpoilerShow
SpoilerShow

- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Τί άλλο θα μπορούσα να έχω εγώ βέβαια εκτός από κάτι τέτοιο:
Και για ήχο μηνύματος διάφορα calls από πουλιά του Kruger.
Και για ήχο μηνύματος διάφορα calls από πουλιά του Kruger.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε καυλώσει ποτέ με φωτογραφίες συγγραφέα βιβλίου που έχετε διαβάσει;
από Εκτωρ » 31 Ιούλ 2023, 23:10 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 5 Απαντήσεις
- 1904 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
31 Ιούλ 2023, 23:31
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 222 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
30 Ιαν 2025, 14:47
-