εγγύηση

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Μαδουραίος

Re: εγγύηση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαδουραίος » 23 Αύγ 2024, 09:26

AlienWay έγραψε:
23 Αύγ 2024, 09:24
Καλωσήρθατε στην πολιτική του πλαισίου.

Εχω αγοράσει μέχρι στιγμής έναν εκτυπωτή και μια οθόνη από το πλαίσιο.

ΚΑΙ τα δύο ήταν χαλασμένα.

Δύο φορές χρειάστηκε να μεταβώ ξανά εκεί για να μου πούνε ότι θα τα στείλουν στην αντιπροσωπία και θα μου έρθουν τα καλά.

Αυτή είναι η ΤΑΚΤΙΚΗ του καταστήματος.

Από τότε δεν ξαναγοράζω ΤΙΠΟΤΑ από το πλαίσιο. Είμαι σίγουρος πια ότι πουλάει εσκεμμένα ελαττωματικές συσκευές.
Turbo x τυπε

:smt005::smt005:

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 23 Αύγ 2024, 09:33

Μα κύριε αυτό το turbo x τροφοδοτικό είναι πολύ καλύτερο από το seasonic που θέλετε .

Τελευταία φορά που πήγα πλαίσιο
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 23 Αύγ 2024, 10:42

Μαδουραίος έγραψε:
23 Αύγ 2024, 09:26
AlienWay έγραψε:
23 Αύγ 2024, 09:24
Καλωσήρθατε στην πολιτική του πλαισίου.

Εχω αγοράσει μέχρι στιγμής έναν εκτυπωτή και μια οθόνη από το πλαίσιο.

ΚΑΙ τα δύο ήταν χαλασμένα.

Δύο φορές χρειάστηκε να μεταβώ ξανά εκεί για να μου πούνε ότι θα τα στείλουν στην αντιπροσωπία και θα μου έρθουν τα καλά.

Αυτή είναι η ΤΑΚΤΙΚΗ του καταστήματος.

Από τότε δεν ξαναγοράζω ΤΙΠΟΤΑ από το πλαίσιο. Είμαι σίγουρος πια ότι πουλάει εσκεμμένα ελαττωματικές συσκευές.
Turbo x τυπε

:smt005::smt005:
Η οθόνη ήταν Samsung και ο εκτυπωτής HP
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
Gordian Knot
Phorum.gr user: Gordian Knot

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gordian Knot » 23 Αύγ 2024, 11:26

enterprise-psi έγραψε:
23 Αύγ 2024, 09:33
Μα κύριε αυτό το turbo x τροφοδοτικό είναι πολύ καλύτερο από το seasonic που θέλετε .

Εσύ αυτοπροσώπως; Μήπως είχες στείλει σύζυγο/ηλικιωμένο συγγενή με ταμπέλα «αρμέξτε με» στο κούτελο;
Ακόμα και στην εξαπάτηση προηγείται κάποια αξιολόγηση, οι επιτήδειοι υπάλληλοι (που φυσικά λειτουργούν κατ’ εντολή της εταιρείας) «μετρούν» τον πελάτη.
1οι στη λίστα των θυμάτων είναι τα γερόντια που μπαίνουν στο κατάστημα να πάρουν ένα entry level κινητό (μια συσκευή των €150 καλύπτει άνετα τις ανάγκες τους) και τους πασάρουν ναυαρχίδα που αγγίζει 4ψήφιο νούμερο.
Αν φαίνεται πως γνωρίζεις το αντικείμενο δύσκολα θα επιχειρήσουν να σου πουλήσουν φίδια.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ :lol:

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 23 Αύγ 2024, 11:42

Gordian Knot έγραψε:
23 Αύγ 2024, 11:26
enterprise-psi έγραψε:
23 Αύγ 2024, 09:33

Εσύ αυτοπροσώπως; Μήπως είχες στείλει σύζυγο/ηλικιωμένο συγγενή με ταμπέλα «αρμέξτε με» στο κούτελο;
Ακόμα και στην εξαπάτηση προηγείται κάποια αξιολόγηση, οι επιτήδειοι υπάλληλοι (που φυσικά λειτουργούν κατ’ εντολή της εταιρείας) «μετρούν» τον πελάτη.
1οι στη λίστα των θυμάτων είναι τα γερόντια που μπαίνουν στο κατάστημα να πάρουν ένα entry level κινητό (μια συσκευή των €150 καλύπτει άνετα τις ανάγκες τους) και τους πασάρουν ναυαρχίδα που αγγίζει 4ψήφιο νούμερο.
Αν φαίνεται πως γνωρίζεις το αντικείμενο δύσκολα θα επιχειρήσουν να σου πουλήσουν φίδια.
Εγώ πήγα , αφού το έκλεισα online και παραλαβή από το κατάστημα, και πάω εκεί και μου λένε δεν υπάρχει 🤣

Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ » 23 Αύγ 2024, 12:07

Μπορεί να λοιδορείτε το λαπτοπάκι Turbo x, ωστόσο μου λειτούργησε άψογα επί 11 χρόνια (!) και στη συνέχεια χρειάστηκε νέο σκληρό και είμαστε πάλι μια χαρά :102:
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία

Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ » 23 Αύγ 2024, 12:36

Νομίζω πως εδώ ξεκαθαρίζονται τα πράγματα:

https://www.plaisio.gr/Help/GeneralInfo ... IFpvoweuw6
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 23 Αύγ 2024, 12:41

foscilis έγραψε:
22 Αύγ 2024, 22:03
Αυτό ξέρω κι εγώ.

Αλλά στο τιμολόγιο λέει "συνοδεύεται από 2 χρόνια εγγύηση αντιπροσωπείας", δηλαδή βγάζουν τον κώλο τους απέξω που νομίζω είναι παράνομο και έχουν φάει και πρόστιμο για αυτό στο παρελθόν αλλά προφανώς ξανάρχισαν.
Εμένα το dell μου, που το είχα παρει refurbished από Αγγλία, δείχνει την εγγύηση του στο σάιτ της dell που έχω περασμένα τα στοιχεία του και επειδή ήταν της dell αντιπρόσωπος, μέτρησε η διετία από την ημέρα αγοράς του refurbished . Τσέκαρε το.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 23 Αύγ 2024, 12:58

Μπα δεν νομίζω να είναι σαν τα σπασμένα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα που τα φέρνουν εδώ , δεν μπορεί να είμαστε τόσο μπανανία 😁

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 23 Αύγ 2024, 13:09

Μου ειπε η Dell οτι ειναι εντος εγγυησης γιατι το site αν δεν κανεις register εχει απλα την ημερομηνια που φευγει η παρτιδα.

Παρηγγειλαν καινουριο πληκτρολογιο και οταν ερθει θα ερθει τεχνικος εδω να το φτιαξει.

Παρ' ολα αυτα δεν ξαναπαιρνω ποτε τιποτα απο το Πλαισιο γιατι ολο αυτο ειναι δικια τους ευθυνη, το Public δηλαδη που τους το αφηνεις και αναλαμβανουν τα παντα ειναι μαλακες;

Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor » 23 Αύγ 2024, 13:41

Αν δεν σ'το φτιαξουν κανε καταγγελια.
Ετσι δεν εβρισκα ακρη με μια τι βι και μολις εκανα καταγγελια ηρθαν και τη πηραν και την επισκευασαν δυο φορες μαλιστα.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.

Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg » 23 Αύγ 2024, 14:03

ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε:
23 Αύγ 2024, 12:07
Μπορεί να λοιδορείτε το λαπτοπάκι Turbo x, ωστόσο μου λειτούργησε άψογα επί 11 χρόνια (!) και στη συνέχεια χρειάστηκε νέο σκληρό και είμαστε πάλι μια χαρά :102:
Εμένα πάλι όλος ο περίγυρος που αγόραζε turbox γιατί είναι βαλκάνιοι μαλάκες, τους χαλάγανε όλα (από λαπτοπ, τάμπλετ μέχρι πολύπριζα) σε 2-3 μήνες. Για αυτό άλλωστε πλασάρουν τώρα νέο brand (Fazn or something) τα άχρηστα μουνόπανα.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 23 Αύγ 2024, 14:10

ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε:
23 Αύγ 2024, 12:07
Τί Turbo-X ρε παιδιά... τί σημαίνει "Turbo-X"; Είναι ένα γραφείο μέσα στο Πλαίσιο που απλά ψάχνουν ποιός Κινέζος φτιάχνει αυτό που θέλουν σε τιμή που να τους συμφέρει. Σήμερα μπορεί να τύχει να είναι ένα αξιοπρεπές πχ μόνιτορ, αύριο ένα τελείως χάλια. Με δεδομένο ότι θέλουν να έχουν πάντα από τις πιο φτηνές τιμές της αγοράς στην κάθε κατηγορία, η πιθανότητα για "χάλια" είναι αυξημένη. Αλλά το Πλαίσιο αμφιβάλλω και αν ακόμα κολάει το ταμπελάκι που γράφει "Turbo-X" πάνω στο προϊόν. Κι αυτό μάλλον στην Κίνα το κολάνε.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 23 Αύγ 2024, 14:15

Παρτε Huawei να τ'ευχαριστηθειτε.
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 23 Αύγ 2024, 14:47

Bazoomba έγραψε:
23 Αύγ 2024, 14:15
Παρτε Huawei να τ'ευχαριστηθειτε.
Για λαπ ομιλείς σ/φε;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα