Πώς είσαι τόσο σίγουρος;
Ξεφτίλα κάθε μέρα ο ΣΥΡΙΖΑ
- Golden Age
Re: Ξεφτίλα κάθε μέρα ο ΣΥΡΙΖΑ
Σιγά τα ωά. Κάθε τρεις και λίγο τίθεται θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό δεν έχει γίνει πουθενά αλλού.Aitwlos έγραψε: ↑23 Αύγ 2024, 23:04Golden Age έγραψε: ↑23 Αύγ 2024, 22:12Πολύ ίντριγκα παίζει στην Αριστερά των πάλαι ποτέ "κινημάτων"Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑23 Αύγ 2024, 22:07Αυτά είναι εσωτερικά ζητήματα που γίνονται οπουδήποτε υπάρχει δημοκρατικός έλεγχος. Οι άλλοι γίνονται ξεφτίλα καθημερινά ενώ έχουν την εξουσία και είναι και ακουνητοι.
Καλά, μεγαλύτερη ίντριγκα από ότι έχει παιχτεί στο κύριο καρκίνωμα που στηρίζες, δεν πρόκειται να παιχτεί. Λάρωσε λιγο
Ε όχι δε φτάνω σε αυτό το σημείο. Είμαι στο πατριωτικό ΠΑΣΟΚ να ξέρεις, υπάρχουν αριστεροί που με θεωρούν ακροδεξιο. Αλλά ναι ο Κούλης με κατέστρεψε και θέλω να φύγει.
γιατί πάνω κάτω όλοι ίδιοι είμαστε. Οι συγκυρίες στη ζωή του καθενός διαφέρουν.
Μου αρέσει η απάντηση. Μου είσαι συμπαθής.

- Οργισμένος
Den eiναι καθολου λογικο απο υλιστικη ορθολογιστικη σκοπια, καθως ερχομος Ερντογαν στην εξουσια θα σημαινε πουτσο και ξυλο για ελληνες οπως εχει αποδειξει η παγκοσμια ιστορια μεχρι στιγμης. Αντιθετως ο εκπατριωτισμος και δυτικοποιηση της ελλ αριστερας ειναι ιδιαιτερα σημαντικα και τρομερα ωφελιμα για τη χωρα. Αυτο επιχειρειται τωρα σε συριζα αλλα οι ανατολικοι επιτιθενται με βαγγελα. Για να δουμε.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Βρε ζωο ο κουλης που ψηφισες βαραει υποκλισσεις στον ερντογανΟργισμένος έγραψε: ↑24 Αύγ 2024, 00:17Den eiναι καθολου λογικο απο υλιστικη ορθολογιστικη σκοπια, καθως ερχομος Ερντογαν στην εξουσια θα σημαινε πουτσο και ξυλο για ελληνες οπως εχει αποδειξει η παγκοσμια ιστορια μεχρι στιγμης. Αντιθετως ο εκπατριωτισμος και δυτικοποιηση της ελλ αριστερας ειναι ιδιαιτερα σημαντικα και τρομερα ωφελιμα για τη χωρα. Αυτο επιχειρειται τωρα σε συριζα αλλα οι ανατολικοι επιτιθενται με βαγγελα. Για να δουμε.
Τι μαλακιες γραφεις?
Ομολογώ ότι δεν έχω αντιληφθεί γιατί, επειδή έβαλε αντικειμενικά κριτήρια; Το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ τα εισήγαγε πρώτο, δεν το θυμάσαι;
Για το τεκμαρτό φόρο. Όχι τέτοιο φόρο δεν εχω ξαναπληρωσει.sharp έγραψε: ↑24 Αύγ 2024, 00:48Ομολογώ ότι δεν έχω αντιληφθεί γιατί, επειδή έβαλε αντικειμενικά κριτήρια; Το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ τα εισήγαγε πρώτο, δεν το θυμάσαι;
- Ληστοσυμμορίτης
Η γαμημενη ευρωπαϊκή ένωση σε κατεστρεψε το παιδί εφάρμοσε απλά τις οδηγίες
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- taxalata xalasa
πήζονα,
αν ο συριζας σταματήσει να είναι αρχηγικό κομματίδιο όπως όλα τάλλα, τότε θα ψηφίσουν τον σύριζα κι απέχοντες...
να γίνει δημοκρατικό κίνημα άνευ καισαρίσκου... και ιζνογκούντιδων...
μπορεί;
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Ισχυρό πολιτικό κόμμα χωρίς ισχυρό ηγέτη μέσα σε αυτό ΔΕΝ μπορεί να υπάρξειtaxalata xalasa έγραψε: ↑24 Αύγ 2024, 08:37πήζονα,
αν ο συριζας σταματήσει να είναι αρχηγικό κομματίδιο όπως όλα τάλλα, τότε θα ψηφίσουν τον σύριζα κι απέχοντες...
να γίνει δημοκρατικό κίνημα άνευ καισαρίσκου... και ιζνογκούντιδων...
μπορεί;
- Frappezitis
ΣΥΡΙΖΑ, σκραπ του καπιταληστικου συστήματος. Όχι, δεν έκανε λάθη!!! Παρήγαγε και υπηρέτησε αυταπάτες. Τώρα εισπράττει τα επίχειρα.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Με ποια θα θέλατε να μπινελικώνεστε κάθε μέρα στο φορουμ;
από βοθρατζης » 27 Αύγ 2024, 16:45 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 13 Απαντήσεις
- 337 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
31 Αύγ 2024, 23:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Πάπας μιλάει κάθε μέρα με τους Καθολικούς της Γάζας
από Dwarven Blacksmith » 25 Δεκ 2024, 11:49 » σε Θρησκειολογία - 0 Απαντήσεις
- 119 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
25 Δεκ 2024, 11:49
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 136 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
11 Απρ 2025, 22:17
-
-
Νέα δημοσίευση Μέρα παρά μέρα ένας εργαζόμενος δεν επιστρέφει όρθιος από την δουλειά στο σπίτι
από Ληστοσυμμορίτης » 13 Νοέμ 2024, 09:16 » σε Οικονομία - 0 Απαντήσεις
- 269 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
13 Νοέμ 2024, 09:16
-