Για οικογένεια και να μεγαλώσεις παιδιά είναι τέλειο μέρος. Έχει φοβερές πρόνοιες. Μήπως δεν τα εξήγησε καλά;Misty_Blue έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 17:48Ή που γενικά δεν έχει ιδέα πως σε μία σχέση, πόσω μάλλον γάμο με παιδιά γίνονται κάποιες αμοιβαίες υποχωρήσεις..Μιας και η Νέα Ζηλανδία είναι μια ώρα δρόμος με το αεροπλάνο έπρεπε να την αφήσει να κλαίει..
Νέα Ζηλανδία
Re: Νέα Ζηλανδία
-
Ρε μάστορα καλή η θεωρία αλλά στην πράξη αλλάζει το πράγμα.Misty_Blue έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 17:48Ή που γενικά δεν έχει ιδέα πως σε μία σχέση, πόσω μάλλον γάμο με παιδιά γίνονται κάποιες αμοιβαίες υποχωρήσεις..Μιας και η Νέα Ζηλανδία είναι μια ώρα δρόμος με το αεροπλάνο έπρεπε να την αφήσει να κλαίει..
Επίσης,στο μάθημα της Γεωγραφίας διαπιστώνω ότι είσαι πολύ δυνατός.
Τύφλα να έχουν οι μεγάλοι εξερευνητές του παρελθόντος!
Το ειδα το βιντεο...δεν μου αρεσουν μερη με στενους δρομους, στροφες, ελλειψη ευκολου παρκιγκ, ελλειψη πεζοδρομιων, ανηφοροκατηφορες παντου κλπ.
Θα μου πεις, αυτα ειναι τα κριτηρια σου;
Οχι, απλα λεω την γνωμη μου για το μερος στο βιντεο. Μπορει αλλου να μην ειναι ετσι.
Πώς φαίνεται αυτός που δεν έχει μυαλό.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
εντωμεταξυ και στο περιβαλλον μου ενας ηθελε να παει εκει; τι γινεται ακριβως; επιρροες απο lord of the rings; 

- Misty_Blue
Φυσικά και έχει δεν αντιλέγω.Pillars έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 17:52Για οικογένεια και να μεγαλώσεις παιδιά είναι τέλειο μέρος. Έχει φοβερές πρόνοιες. Μήπως δεν τα εξήγησε καλά;Misty_Blue έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 17:48Ή που γενικά δεν έχει ιδέα πως σε μία σχέση, πόσω μάλλον γάμο με παιδιά γίνονται κάποιες αμοιβαίες υποχωρήσεις..Μιας και η Νέα Ζηλανδία είναι μια ώρα δρόμος με το αεροπλάνο έπρεπε να την αφήσει να κλαίει..
Αλλά το να φύγεις εξωτερικό είναι μια δύσκολη απόφαση όταν υπάρχει οικογένεια και παιδιά.
Αν δεν υπάρχει τίποτα απολύτως να σε κρατάει Ελλάδα τότε ναι.
Αλλά πίστεψε με είναι πολλοί οι λόγοι που κάποιοι δεν θέλουν να πάνε κάπου τόσο μακριά.
Υπάρχουν χώρες πιο κοντινές με παρόμοιες παροχές..Μη μου πείτε πως το μοναδικό μέρος στον κόσμο για έναν μηχανικό είναι η Νέα Ζηλανδία..

To scare myself with my own desert places.
Φίλος μηχανικός που τα φερνε πάρα πολύ δύσκολα, στα 40+ κατέβηκε εκεί και σώθηκε...Misty_Blue έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 17:59Φυσικά και έχει δεν αντιλέγω.Pillars έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 17:52Για οικογένεια και να μεγαλώσεις παιδιά είναι τέλειο μέρος. Έχει φοβερές πρόνοιες. Μήπως δεν τα εξήγησε καλά;Misty_Blue έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 17:48
Ή που γενικά δεν έχει ιδέα πως σε μία σχέση, πόσω μάλλον γάμο με παιδιά γίνονται κάποιες αμοιβαίες υποχωρήσεις..Μιας και η Νέα Ζηλανδία είναι μια ώρα δρόμος με το αεροπλάνο έπρεπε να την αφήσει να κλαίει..
Αλλά το να φύγεις εξωτερικό είναι μια δύσκολη απόφαση όταν υπάρχει οικογένεια και παιδιά.
Αλλά πίστεψε με είναι πολλοί οι λόγοι που κάποιοι δεν θέλουν να πάνε κάπου τόσο μακριά.
Υπάρχουν χώρες πιο κοντινές με παρόμοιες παροχές..Μη μου πείτε πως το μοναδικό μέρος στον κόσμο για έναν μηχανικό είναι η Νέα Ζηλανδία..
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Παιδιά κάντε το ταξίδι μια φορά Ελλάδα-Πινέζα να δείτε πώς είναι. Δύο μέρες είναι μόνο το πήγαινε-έλα κι άλλες τρεις να συνέρθεις, χώρια τα λεφτά.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

- Κόκκορας
ναι αλλα σχετικα προσφατο ειναι το φαινομενο,παλια δεν επαιζε,αρα παιζει ρολο και η Mass culture
εχει και αλλου πορτοκαλιες και πολυ κοντα και μαλιστα εντος ΕΕ με ευκολη μετακινηση π.χ σκανδιναβια,αλλος θα προσθετε και ελβετια μετους περιορισμους της καθως και η ΝΖ , αλλοι τα ιδια λενε για την χωρα σου για καποια μερη
εξαρταται τι ψαχνει ο καθ ενας
μερος με 80% υγρασια παραδεισο π.χ εγω δεν θα τον πωποτε

- Misty_Blue
Το μάστορας σε μένα πάει;;stergiosbik έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 17:54Ρε μάστορα καλή η θεωρία αλλά στην πράξη αλλάζει το πράγμα.Misty_Blue έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 17:48Ή που γενικά δεν έχει ιδέα πως σε μία σχέση, πόσω μάλλον γάμο με παιδιά γίνονται κάποιες αμοιβαίες υποχωρήσεις..Μιας και η Νέα Ζηλανδία είναι μια ώρα δρόμος με το αεροπλάνο έπρεπε να την αφήσει να κλαίει..
Επίσης,στο μάθημα της Γεωγραφίας διαπιστώνω ότι είσαι πολύ δυνατός.
Τύφλα να έχουν οι μεγάλοι εξερευνητές του παρελθόντος!
Αν κατάλαβες (που δεν κατάλαβες μάλλον) την άποψή σου στήριξα.
Στη Γεωγραφία ήμουν καλή . Αν δεν μπορείς να διακρίνεις την ας πούμε ειρωνεία για το μία ώρα δρόμος κ ας την να κλαίγεται δεν μπορώ να κάνω κάτι..που να μην έβαζα και φατσούλα..Κάποιοι είστε έτοιμοι όμως να διαλύσετε θέματα έτσι για πλάκα.
Ξαναδιάβασε "μάστορα" την απάντησή μου μπας και καταλάβεις τι θέλω να πω.
- Κόκκορας
τρεις για σενα ισωςChilloutbuddy έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 18:02Παιδιά κάντε το ταξίδι μια φορά Ελλάδα-Πινέζα να δείτε πώς είναι. Δύο μέρες είναι μόνο το πήγαινε-έλα κι άλλες τρεις να συνέρθεις, χώρια τα λεφτά.
9 ωρες μπροστα ειναι ,περιπου μια μερα με μιαμιση για καθε ωρα θες για το τζετ λανγκ(ιδιως αν ταξιδευεις προς ανατολικα)
δηλαδη
αλλος ουτε με δυο εβδομαδες δεν το χει
οσο ανεβαινει η ηλικια ακομα χειροτερα για αρκετους
Δεν μιλάμε θεωρητικά.Chilloutbuddy έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 18:02Παιδιά κάντε το ταξίδι μια φορά Ελλάδα-Πινέζα να δείτε πώς είναι. Δύο μέρες είναι μόνο το πήγαινε-έλα κι άλλες τρεις να συνέρθεις, χώρια τα λεφτά.
Έχω ακούσει από Έλληνες που μεγάλωσαν τα παιδιά τους εκεί και γύρισαν ότι μετάνιωσαν την ώρα και στιγμή που γύρισαν στο τριμπούρδελο
Εκεί σε σένα δεν θέλουν μηχανικούς;
- Misty_Blue
Δεν αντιλέγω..Έγραψα πως έχω γνωστούς εκεί.Pillars έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 18:01Φίλος μηχανικός που τα φερνε πάρα πολύ δύσκολα, στα 40+ κατέβηκε εκεί και σώθηκε...Misty_Blue έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 17:59Φυσικά και έχει δεν αντιλέγω.
Αν κάποιος δεν έχει τίποτα να τον κρατάει Ελλάδα καλώς να πάει..
Η απόφαση δεν είναι το ίδιο εύκολη για όλους..Αυτό λέω.
- Κόκκορας
τωρα για τα τοπια περι ορεξεως κολοκυθοπιτα και στην ηπειρο αν απας τετοια και καλυτερα θα δεις ή ακομα και στο Διον...
προφανως δεν πας στην αλλη ακρη του πλανητη για τα τοπια...
προφανως δεν πας στην αλλη ακρη του πλανητη για τα τοπια...