δεν ειναι

δεν ειναι
Προαγωγή στο κόμμα.
Ο ναυτικός τα χώνει παντού κατά το δοκούν,δεν είμαι σίγουρος ότι στα 85 του έχει κατασταλάξει κάπου.Bazoomba έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 17:27Ο Ναυτικος τα εχωσε ομως στους Originals χθες.waldorf έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 17:25Ούτε under,ούτε Otto μήτε καν talaipwros.
Η μεγαλύτερη λεκανατζού μακράν είναι οNandros.
Οι τρείς πρώτοι είναι δηλωμένοι δεξιοί-ΝΔημοκράτες και ώς εκ τούτου τους θεωρώ "κομματικούς" άρα δεν μπορώ και να τους κατηγορήσω για κάτι.
Ο ξέμπαρκος ναυτικός όμως που παριστάνει τον ισαποστάκια και τον δημοκράτη είναι μεγάλο βδέλυγμα.
Ειλικρινά δεν έχω να χωρίσω τίποτα από τους "χειρότερους,φανατικούς" δεξιούς,όμως από τους τάχα μου ίσους "δημοκράτες" με χωρίζουν πολλά.
Τον ρολο που αναφερεις τον παιζει ο Ασεβαστος και η Γαλη.
α μάλιστα
Χέζουν οι αρκούδες στο δάσος;
Προς το παρόν χέζονται οι κυνηγοί των αρκούδων του δάσους.
Το άθλιο τομάρι κουβαλάει από το παλιό το μίσος του εναντίον μου και μου επιτίθεται.
Εγώ θεωρώ απολύτως φυσιολογική για το είδος την έλλειψη διευκρίνησης για το κόμμα που υποστηρίζουν όσοι αναφέρονται σε λεκανατζούδες.
εσύ βέβαια , ανορθόγραφη λεκανατζού, πάνε στη πηγάδα σου , έχεις μυρίσει σκατίλα , παντού.βοθρατζης έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 16:37καταθέστε προτάσεις και στο τέλος θα φτιάξουμε και ψηφοφορία
είναι σημαντικό να αναδείξουμε ποιοι όντως κάνουν δουλειά
ποιοι ξεπλένουν την κυβερνησάρα που τσίμπησε το 41% στις πρόσφατες εκλογές και απ ότι φαίνεται κυβερνά τον τόπο με τον δικό της τρόπο
ρουφιανέψτε ελεύθερα και μη φοβάστε τον κρυφό μηχανισμό φακελώματος
αφορμή του τοπικ η κονσέρβα απάντηση του πρετεντέρη...