o Boris Johnson ομολογει. Το ΕΣΥ της ΝΔ καλυτερο απο το μπρεξιτοNHS
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: o Boris Johnson ομολογει. Το ΕΣΥ της ΝΔ καλυτερο απο το μπρεξιτοNHS
Βρηκε γιατρο σε περιφερειακο ιατρειο κυριακατικα?
Και η μακαριτισα γιατι δεν εβρισκε?
Και η μακαριτισα γιατι δεν εβρισκε?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Τόσο χάλια είναι το NHS? Δεν το περίμενα.talaipwros έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 15:38Απο Μαιο αρχες Σεπτεμβριου; Μιλαμε για ραντεβου εξπρες σε σχεση με το NHSΊακχος έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 15:33Πάντως να σου δώσω να καταλάβεις τι περνάω με το ΕΣΥ. Τον Μαιο αποδείχτηκε ότι πρέπει να κάνω 2 εγχειρήσεις. Εκεί που έδωσα προτεραιότητα με πήγε μέσα Ιουνίου για να εγχειριστω. Περίμενα να περάσει λίγος καιρός και χωρίς να έχει πάει πολύ καλά η εγχείρηση, και τέλη Ιουλίου άρχισα να ψάχνω για τη δεύτερη. Όλα τα νοσοκομεία δε δίναν ραντεβού τον Αύγουστο λόγω διακοπών και έκλεισα αρχές Σεπτεμβρίου για να με δουν, ποιος ξέρει πότε θα εγχειριστω. Και βέβαια δε μπορώ να ψάξω για δουλειά όσο έχω αυτή την αναμονή στο ΕΣΥ της ΝΔ
Α, και υποθετω θα δεις γιατρο και οχι βοηθο νοσοκομου
Εγώ έχω να κάνω εγχείρηση στη μύτη, καυτηριασμό στις κογχες και πιθανώς διάφραγμα ( μου λένε ότι είμαι μεγάλος για το διάφραγμα παρότι είναι στραβό). Εντωμεταξύ είναι μονίμως βουλωμένη η μύτη μου, ένα ρουθούνι δε λειτουργεί, και μου έχει δώσει ιγμοριτιδα και ωτίτιδα. Κοιμάμαι μόνο με κορτιζονουχο σπρέι που ο γιατρός μου έχει πει να το κόψω για κάποιο καιρό αλλά αν δεν το πάρω μένω αυπνος. Και όλη αυτή η ταλαιπωρία γιατί τον Αύγουστο δε λειτουργεί τίποτα στο ΕΣΥ.
-
διαφραγμα στο NHS ? καμια 2ετια θα το παλευει ο γενικος γιατρος με ματζουνια και μετα κανα χρονο για να δεις ωρλ και βλεπουμεΊακχος έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 22:51Τόσο χάλια είναι το NHS? Δεν το περίμενα.talaipwros έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 15:38Απο Μαιο αρχες Σεπτεμβριου; Μιλαμε για ραντεβου εξπρες σε σχεση με το NHSΊακχος έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 15:33
Πάντως να σου δώσω να καταλάβεις τι περνάω με το ΕΣΥ. Τον Μαιο αποδείχτηκε ότι πρέπει να κάνω 2 εγχειρήσεις. Εκεί που έδωσα προτεραιότητα με πήγε μέσα Ιουνίου για να εγχειριστω. Περίμενα να περάσει λίγος καιρός και χωρίς να έχει πάει πολύ καλά η εγχείρηση, και τέλη Ιουλίου άρχισα να ψάχνω για τη δεύτερη. Όλα τα νοσοκομεία δε δίναν ραντεβού τον Αύγουστο λόγω διακοπών και έκλεισα αρχές Σεπτεμβρίου για να με δουν, ποιος ξέρει πότε θα εγχειριστω. Και βέβαια δε μπορώ να ψάξω για δουλειά όσο έχω αυτή την αναμονή στο ΕΣΥ της ΝΔ
Εγώ έχω να κάνω εγχείρηση στη μύτη, καυτηριασμό στις κογχες και πιθανώς διάφραγμα ( μου λένε ότι είμαι μεγάλος για το διάφραγμα παρότι είναι στραβό). Εντωμεταξύ είναι μονίμως βουλωμένη η μύτη μου, ένα ρουθούνι δε λειτουργεί, και μου έχει δώσει ιγμοριτιδα και ωτίτιδα. Κοιμάμαι μόνο με κορτιζονουχο σπρέι που ο γιατρός μου έχει πει να το κόψω για κάποιο καιρό αλλά αν δεν το πάρω μένω αυπνος. Και όλη αυτή η ταλαιπωρία γιατί τον Αύγουστο δε λειτουργεί τίποτα στο ΕΣΥ.
Μια χαρά είναι το NHS. Τον γείτονά μου τον κράτησαν στην ζωή, σε υποφερτες συνθήκες για καμμια δεκαρια χρόνια πριν πεθανει πέρυσι. Όποτε τον επισκεφτομουνα νοσοκομείο έμενα εκπληκτος απο το επίπεδο της φροντίδας που του παρείχαν, σχεδον σε επίπεδο ιδιωτικής, και φυσικά τσαμπα. Ουδέποτε υπήρξε η παραμικρή καθυστέριση στα ραντεβού ή στη φροντίδα του.Ίακχος έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 22:51Τόσο χάλια είναι το NHS? Δεν το περίμενα.talaipwros έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 15:38Απο Μαιο αρχες Σεπτεμβριου; Μιλαμε για ραντεβου εξπρες σε σχεση με το NHSΊακχος έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 15:33
Πάντως να σου δώσω να καταλάβεις τι περνάω με το ΕΣΥ. Τον Μαιο αποδείχτηκε ότι πρέπει να κάνω 2 εγχειρήσεις. Εκεί που έδωσα προτεραιότητα με πήγε μέσα Ιουνίου για να εγχειριστω. Περίμενα να περάσει λίγος καιρός και χωρίς να έχει πάει πολύ καλά η εγχείρηση, και τέλη Ιουλίου άρχισα να ψάχνω για τη δεύτερη. Όλα τα νοσοκομεία δε δίναν ραντεβού τον Αύγουστο λόγω διακοπών και έκλεισα αρχές Σεπτεμβρίου για να με δουν, ποιος ξέρει πότε θα εγχειριστω. Και βέβαια δε μπορώ να ψάξω για δουλειά όσο έχω αυτή την αναμονή στο ΕΣΥ της ΝΔ
Τον ταλαιπ μην τον πολυακούς, αυτός μόνο να τρώει απο το NHS ξέρει

Και συχνα-πυκνά (σαν σωστός κρυφο-ζαίος) ξεχνάει πόσο καλά τον έχει θρέψει τον ίδιο το σύστημα.
Και έχω και παραδείγματα πολύ πιο κοντά σε εμένα, που απολαμβάνουν αυτην την στιγμή άριστη περιθαλψη, ανωτάτου (διεθνούς) επιπέδου, χωρίς ποτέ να έχει υπάρξει το παραμικρό θέμα με καθυστερήσεις, ραντεβού, εγχειρήσεις, τίποτα, τίποτα, τίποτα. Αμα διαπιστωθεί οτι η περίπτωση είναι πραγματικά επείγουσα, αντιμετωπίζεται άμεσα και υπεύθυνα, σφαιρα.
Τώρα βεβαια υπάρχουν και κάποιοι που το έχουν κάνει και χόμπυ και μερίμνά τους πάντα να κλαίγονται. Για λύπηση είναι αυτοί.
Τώρα βεβαια υπάρχουν και κάποιοι που το έχουν κάνει και χόμπυ και μερίμνά τους πάντα να κλαίγονται. Για λύπηση είναι αυτοί.
-
π.χ , μεση αναμονη για ΩΡΛ μετα το παραπεμπτικο απο το γενικο ιατροΊακχος έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 22:51Τόσο χάλια είναι το NHS? Δεν το περίμενα.talaipwros έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 15:38Απο Μαιο αρχες Σεπτεμβριου; Μιλαμε για ραντεβου εξπρες σε σχεση με το NHSΊακχος έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 15:33
https://www.myplannedcare.nhs.uk/nwest/ ... d%20Throat
δηλαδη αφου περασουν μερικοι μηνες που θα το παλευει ο GP, θα σε παραπεμψει στο νοσοκομειο οπου κανα εξαμηνο μετα θα σε παρουν τηλεφωνοAverage waiting time for first outpatient appointment at this hospital for this specialty 24 weeks
The average waiting time for first outpatient appointment is the average waiting time for your first appointment with a clinician having been referred by your GP. This may be face to face, online or by telephone
επισης αυτο ειναι ο μεσος ορος, αν δεις λεει
δηλαδη για το διαφραγμα καταλαβαινεις, κανα τηλεφωνακι του χρονου πρωτα ο ΘεοςPatients are being managed based on clinical urgency and therefore waiting times can vary depending on each patient's clinical condition.
Σήμερα έπαθα σταφυλιτιδα. Εν αναμονή του χειρουργείου για το διάφραγμα. Μπουκώνει η μύτη μου και στον ύπνο μου αναπνέω με το στόμα και πρήζεται η σταφυλη μου. Δηλαδή όποιος πάθει τίποτα καλοκαιριατικα και δεν έχει λεφτά να πάει σε ιδιωτικό νοσοκομείο τη βγάζει δεν τη βγάζει. Ειναι περήφανος για αυτό ο Άδωνις?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μαρτυριάρης ομολογεί...
από taxalata xalasa » 04 Ιουν 2023, 01:40 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 373 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
04 Ιουν 2023, 03:17
-
-
-
Νέα δημοσίευση Hockey: Η δολοφονία του Adam Johnson
από Otto Weininger » 31 Οκτ 2023, 17:58 » σε Αθλητικά - 28 Απαντήσεις
- 854 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γάταρος
31 Οκτ 2023, 19:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Hockey: Η δολοφονία του Adam Johnson
από Otto Weininger » 31 Οκτ 2023, 17:44 » σε Αθλητικά - 0 Απαντήσεις
- 247 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
31 Οκτ 2023, 17:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Bryan Johnson Πούτσα 18χρονου με ραβδισμό.....
από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ » 12 Νοέμ 2023, 06:08 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 4 Απαντήσεις
- 588 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
12 Νοέμ 2023, 08:21
-