Ο ΓΓ είναι απλά σπασαρχίδης.
Σε ποιόν αποδίδετε τον τίτλο της καλύτερης λεκανατζούς της νυοδούλας εδώ μέσα
Re: Σε ποιόν αποδίδετε τον τίτλο της καλύτερης λεκανατζούς της νυοδούλας εδώ μέσα
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Re: Σε ποιόν αποδίδετε τον τίτλο της καλύτερης λεκανατζούς της νυοδούλας εδώ μέσα
Γενικώς, προτείνω μια περαιτέρω ειλικρινή διάγνωση του οίκου του καθενός αναφορικά με τις λεκανατζούδες του οίκου τους (πατεράδες ή μανούλες) πριν προχωρήσουν σε εκτιμήσεις για τις λεκανατζούδες του δήμου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Χασκογελάνε τα δάσα.
-
whore είναι , οχι hore, ξέρεις αυτο που κάθεται συνοδηγός στη διπλανη θέση στο βοθρατζίδικο.βοθρατζης έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 22:45Γιώργο το ατομάκι είναι αυτό που λένε attention horeGeorge_V έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 18:38Καλα μην εκνευριζεστε και σας ανεβει καμια πιεση.Machine ghost έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 18:36
πανε πέρα ρε, για την Γκάβλα μας .
λογαριασμό θα σου δώσουμε;
Περαστικος ειμουν και ρωτησα.
Μυγιαγγιχτοι εχετε γινει τωρα τελευταια.
ίσως είναι τόσο καταθλιπτική η ζωή του που έχει ανάγκη από ιντερνετικές διαμάχες
εάν όλα αυτά τα βαριέσαι ...αγνόησέ τον
προσωπικά πλέον μου είναι αδιάφορος, καταλαβαίνω βέβαια ότι σας εκπλήσσει όλους μια τέτοια συμπεριφορά
αλλά πίστεψέ με
τέτοιους υπάνθρωπους απλά τους αγνοείς, δεν υπάρχουν , είναι ανύπαρκτοι, είναι αόρατοι
και έτσι το διασκεδάζουμε
πάμε παρακάτω
το ερώτημα παραμένει
ποιος είναι η καλύτερη λεκανατζού του κούλη....!!!!!
Χασκογελάνε τα δάσα.
-
εμ βέβαια έχει δύο γάμα. γαμα γαμα.
Χασκογελάνε τα δάσα.
Διαφωνώ. Ο βοθρατζής έχει τουλάχιστον 20 βαθμούς αϊκιού πάνω από τη σιτεμένη μπουμπουλοπαρμένη κρητικιά πρωταγωνίστρια γραφικών πλέον μιούζικαλς της Κρήτης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
χεστήκαμε, σε ρώτησε κανεις;
https://www.cnn.gr/ellada/story/435906/ ... as-marinas
Χασκογελάνε τα δάσα.
Και συνιστώ προσοχή στα σχόλια...
Απλώς γιατί ξέρω ακριβώς που θέλω να καταλήξω αναφορικά με τις πχορουμικές λεκανατζούδες...
Απλώς γιατί ξέρω ακριβώς που θέλω να καταλήξω αναφορικά με τις πχορουμικές λεκανατζούδες...

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όσο ρώτησε και σένα.Machine ghost έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 23:40χεστήκαμε, σε ρώτησε κανεις;

Κατά τα άλλα, μπορείς να χέζεσαι όποτε γουστάρεις.
Είναι δικό σου πρόβλημα και όχι δικό μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
και βεβαια δικό σου είναι ,αλλο λεκανατζού , αλλο καλντεριμιτζούΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 23:46Όσο ρώτησε και σένα.Machine ghost έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 23:40χεστήκαμε, σε ρώτησε κανεις;
Κατά τα άλλα, μπορείς να χέζεσαι όποτε γουστάρεις.
Είναι δικό σου πρόβλημα και όχι δικό μου.
Χασκογελάνε τα δάσα.
Μπορώ να πω και περισσότερα από "όλα αυτά", βλαξ.
Απλώς γιατί έχω περισσότερο αϊκιού από το δικό σου.
Είναι εγγενώς αδύνατον να το αντιληφθείς, το ξέρω.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-

Χασκογελάνε τα δάσα.
Δώσε όποιον προσδιορισμό θέλεις και γέλα όσο γουστάρεις αφανή χλαπάτσα, το ίδιο μου κάνει.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε κάποιον τίτλο Ευγενείας;
από Exodus » 27 Ιαν 2024, 19:17 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 83 Απαντήσεις
- 3731 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
27 Αύγ 2024, 09:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δέν ξέρω τι τίτλο να βάλω ντρέπομαι.
από Niki » 30 Σεπ 2024, 13:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 894 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
09 Οκτ 2024, 21:12
-
-
- 20 Απαντήσεις
- 1830 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
19 Ιουν 2023, 12:03