Short Horror Stories - Phorum Edition
Re: Short Horror Stories - Phorum Edition
Δεν έχουν διαβάσει Κινγκ ,αλλά έχουν δει τις ταινίες.
Γάμησε τα...
Γάμησε τα...
Για το είδος που υποθέτω ότι θέλεις εσύ έπαιξε και μια σειρά από χόρορ στόρυς με μαύρα εξώφυλλα στις αρχές των έιτις, δεν θυμάμαι τώρα τον ακριβή τίτλο τους κάτι σε βιβλιοθήκη του τρόμου ή κάτι παρεμφερές, αν έχει διασωθεί σε κούτες στο πατάρι θα σε ενημερώσω.Otto Weininger έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 22:12Εγώ δεν διάβαζα King γιατί είναι πολύ soft για το είδος Horror που θέλω εγώ.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 22:05Όλα είναι θέμα συνήθειας Otto. Και σίγουρο είναι ότι άλλη είναι η αίσθηση που σου δίνει το κείμενο και άλλη οι ταινίες.Otto Weininger έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 21:55
Γενικά, πέραν της Κάρυ δεν έχω διαβάσει Κινγκ. Όλα τα έχω δει σε ταινίες.
Στα κείμενα, είναι πιο εύκολο να παρατηρήσεις το επαναλαμβανόμενο μοτίβο, που ουσιαστικώς σβήνει/διαγράφει σιγά σιγά λόγω επανάληψης την πρώτη αίσθηση.
Στις αρχές των έιτις, τα χόρορ αναγνώσματα ήταν για μένα κάτι σαν άρλεκιν, τα οποία ομολογώ ότι βαρέθηκα μετά από δυο τρεις αναγνώσεις. Η πλάκα είναι ότι και τα χόρορ παίζουν στο ίδιο ακριβώς μοτίβο. Τα ίδια και τα ίδια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σιγά το πρόβλημα ρε Στύγιε.
Οι περισσότεροι πχορουμίστας δεν έχουν διαβάσει καν συγγραφείς για τους οποίους εκφέρουν άποψη, χωρίς καν να έχουν γυριστεί τα έργα τους σε ταινίες.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι
Χασκογελάνε τα δάσα.
- hellegennes
Καλό είναι πριν παραθέσουμε προτάσεις που βρήκαμε στο Google να ξέρουμε πρώτα τι σημαίνουν. Ειδάλλως το αποτέλεσμα είναι τραγέλαφος όταν ο τρόπος σκέψης είναι "χμμ... θυμάμαι κάτι σαν γνωμικό με την λέξη «μωραίνει», ας το γκουγκλίσω για να δω πώς είναι η φράση, να την χρησιμοποιήσω αντί να πω «ξεμωράθηκες», γιατί θα ακούγεται πιο εξεζητημένο".Machine ghost έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 23:43μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ενίοτε μωραίνει και όσους κανενοπαπάρες δεν βούλεται να απωλέσει.Machine ghost έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 23:43μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι

Από τέτοια πχορουμικά δήγματα άλλο τίποτα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
αναι μπράβο!hellegennes έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 23:49Καλό είναι πριν παραθέσουμε προτάσεις που βρήκαμε στο Google να ξέρουμε πρώτα τι σημαίνουν. Ειδάλλως το αποτέλεσμα είναι τραγέλαφος όταν ο τρόπος σκέψης είναι "χμμ... θυμάμαι κάτι σαν γνωμικό με την λέξη «μωραίνει», ας το γκουγκλίσω για να δω πώς είναι η φράση, να την χρησιμοποιήσω αντί να πω «ξεμωράθηκες», γιατί θα ακούγεται πιο εξεζητημένο".
η φράση αυτή λέγεται σε περιπτώσεις επισήμανσης μιας ανοησίας, ή μιας καταστροφικής απόφασης.
Χασκογελάνε τα δάσα.
-
δήξης όφεως.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 23:52Ενίοτε μωραίνει και όσους κανενοπαπάρες δεν βούλεται να απωλέσει.
Από τέτοια πχορουμικά δήγματα άλλο τίποτα.
Χασκογελάνε τα δάσα.
Αν μη τι άλλο, ο hell την τίμησε δεόντως την πχορουμική πασαρέλα.
Με φαντασματάκια που στην καλύτερη τους τίμησαν το μπάρμπιμι, σαφώς και είναι γελοίο να ασχοληθώ περαιτέρω...
Με φαντασματάκια που στην καλύτερη τους τίμησαν το μπάρμπιμι, σαφώς και είναι γελοίο να ασχοληθώ περαιτέρω...

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
θρασο πουστισμός θρασοπουτανισμος , όταν δεν εγκαλεις αυτους που αναφέρεις, αναμενόμενο 

Χασκογελάνε τα δάσα.
- Otto Weininger
Δε νομίζω ότι μπορεί να συγκριθεί με συγγραφείς που έχω στο νου μου, αλλά αν έχεις κάτι τρομακτικό του King να προτείνεις, μου λες.hellegennes έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 22:27Νομίζεις.Otto Weininger έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 22:12Εγώ δεν διάβαζα King γιατί είναι πολύ soft για το είδος Horror που θέλω εγώ.
Το prequel και το sequel του Salems Lot που λες εμπεριέχονται στην έκδοση που πήρα.
Θα τα διαβάσω.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Αν τα βρεις ανέβασε καμία φωτο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 22:32Για το είδος που υποθέτω ότι θέλεις εσύ έπαιξε και μια σειρά από χόρορ στόρυς με μαύρα εξώφυλλα στις αρχές των έιτις, δεν θυμάμαι τώρα τον ακριβή τίτλο τους κάτι σε βιβλιοθήκη του τρόμου ή κάτι παρεμφερές, αν έχει διασωθεί σε κούτες στο πατάρι θα σε ενημερώσω.Otto Weininger έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 22:12Εγώ δεν διάβαζα King γιατί είναι πολύ soft για το είδος Horror που θέλω εγώ.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 22:05
Όλα είναι θέμα συνήθειας Otto. Και σίγουρο είναι ότι άλλη είναι η αίσθηση που σου δίνει το κείμενο και άλλη οι ταινίες.
Στα κείμενα, είναι πιο εύκολο να παρατηρήσεις το επαναλαμβανόμενο μοτίβο, που ουσιαστικώς σβήνει/διαγράφει σιγά σιγά λόγω επανάληψης την πρώτη αίσθηση.
Στις αρχές των έιτις, τα χόρορ αναγνώσματα ήταν για μένα κάτι σαν άρλεκιν, τα οποία ομολογώ ότι βαρέθηκα μετά από δυο τρεις αναγνώσεις. Η πλάκα είναι ότι και τα χόρορ παίζουν στο ίδιο ακριβώς μοτίβο. Τα ίδια και τα ίδια.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- hellegennes
To chatgpt σ'το είπε αυτό;Machine ghost έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 23:53αναι μπράβο!hellegennes έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 23:49Καλό είναι πριν παραθέσουμε προτάσεις που βρήκαμε στο Google να ξέρουμε πρώτα τι σημαίνουν. Ειδάλλως το αποτέλεσμα είναι τραγέλαφος όταν ο τρόπος σκέψης είναι "χμμ... θυμάμαι κάτι σαν γνωμικό με την λέξη «μωραίνει», ας το γκουγκλίσω για να δω πώς είναι η φράση, να την χρησιμοποιήσω αντί να πω «ξεμωράθηκες», γιατί θα ακούγεται πιο εξεζητημένο".
η φράση αυτή λέγεται σε περιπτώσεις επισήμανσης μιας ανοησίας, ή μιας καταστροφικής απόφασης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Barbie & Ken - Phorum Edition
από Otto Weininger » 07 Αύγ 2023, 21:47 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 164 Απαντήσεις
- 9113 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πλέριος
10 Σεπ 2023, 08:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εξομολόγηση Καραμπαμπισμών (Phorum edition)
από Λεγεών » 20 Μάιος 2023, 20:03 » σε Life style - 105 Απαντήσεις
- 4329 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από άγνωστος γνωστός
23 Μάιος 2023, 10:23
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 753 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
18 Μάιος 2024, 23:50