Σε ποιόν αποδίδετε τον τίτλο της καλύτερης λεκανατζούς της νυοδούλας εδώ μέσα
Re: Σε ποιόν αποδίδετε τον τίτλο της καλύτερης λεκανατζούς της νυοδούλας εδώ μέσα
Ό,τι προλάβετε. Μετά θα πέσει φασίνα. 

Re: Σε ποιόν αποδίδετε τον τίτλο της καλύτερης λεκανατζούς της νυοδούλας εδώ μέσα
δεν ειναι υποτιμητικη η χειρωναχτικη εργασια αρκει να ειναι τιμια
και προχθες ειδα στο τουητερ για πρωτη φορα μια γυναικα να αυνανιζεται δημοσια σε μια ακρη του δρομου
εδω καποιοι το κανουν ιντερνετικα
και προχθες ειδα στο τουητερ για πρωτη φορα μια γυναικα να αυνανιζεται δημοσια σε μια ακρη του δρομου
εδω καποιοι το κανουν ιντερνετικα
-
ξεγούβωμα όλο, δεν σώζεται
να μπουν νέα κουμούλια
να μπουν νέα κουμούλια
Χασκογελάνε τα δάσα.
Να χρωστάς χάρη ''γατούλα'' που δεν μπαίνω ποτέ σε προσωπικά όταν ξεκατινιάζομαι. Ούτε για παιδιά, ούτε για οικογένειες.
Στον επόμενο τόνο, θα σου κοπεί το νιαούρισμα με ένα ωραιότατο εξώδικο στο χώρο σου, αβάδιστα.
Στον επόμενο τόνο, θα σου κοπεί το νιαούρισμα με ένα ωραιότατο εξώδικο στο χώρο σου, αβάδιστα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
ξεκουμπίδια ρε μπόζο! που θα μας πεις!
Χασκογελάνε τα δάσα.
όλο αυτό μου έδωσε νέα ιδέα για πιο πιασάρικο τοπικ
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
-
- Επικοινωνία:
-
δεκαπεντατονο; επικαθήμενο; με γραναζωτή;
Χασκογελάνε τα δάσα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Τι έγινε ρε παιδιά ; 3 μέρες λείψαμε.... Θα κάνει κανείς περίληψη;
Να μαντέψω ...η παραληρηματικη θειά πλακωνεται με τον αέρα , η πασιφω την απειλεί πως θα πέσει ξύλο και τελικά δεν έγινε τίποτα.
Να μαντέψω ...η παραληρηματικη θειά πλακωνεται με τον αέρα , η πασιφω την απειλεί πως θα πέσει ξύλο και τελικά δεν έγινε τίποτα.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
εμενα με ειπε κοντο ενω ειμαι 1.83Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑27 Αύγ 2024, 16:48Τι έγινε ρε παιδιά ; 3 μέρες λείψαμε.... Θα κάνει κανείς περίληψη;
-
εμένα μακρυ και είμαι 1.52 με τακούνι μέχρι και η σιώνη μου ριχνει κεφάλι.Zundapp έγραψε: ↑27 Αύγ 2024, 16:52εμενα με ειπε κοντο ενω ειμαι 1.83Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑27 Αύγ 2024, 16:48Τι έγινε ρε παιδιά ; 3 μέρες λείψαμε.... Θα κάνει κανείς περίληψη;
Χασκογελάνε τα δάσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε κάποιον τίτλο Ευγενείας;
από Exodus » 27 Ιαν 2024, 19:17 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 83 Απαντήσεις
- 3723 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
27 Αύγ 2024, 09:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δέν ξέρω τι τίτλο να βάλω ντρέπομαι.
από Niki » 30 Σεπ 2024, 13:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 889 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
09 Οκτ 2024, 21:12
-
-
- 20 Απαντήσεις
- 1830 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
19 Ιουν 2023, 12:03