αυριο εχω 2 δρομολογια, 9 με 4 και 5 με 8. δεν προκαμω να κανω δοκιμες.enaon έγραψε: ↑27 Αύγ 2024, 23:26ειπες οτι θα το φαει αμέσως γιαυτο φαντάστηκα διαμετρο, αν εχουν μικρη κοκομετρία πως θα τα φαει, απλα θα πατινάρουν πανω. Τεσπα δοκιμασε αν θές, στο ζηταω γιατι λογικά αυριο θα ειναι τοσο απλο οσο ηταν τωρα για εμενα, απο περιεργεια, και για να μην σε βριζω ασκοπα αν παω να παρω και δεν τρώει καλυτερα απο γυαλόχαρτο.
αυτες τις ημερες φτιαχνω αλλες 5 τουαλετες, εχω φαει αλουμινιο ατασαλι και ριτίνη παρα πολυ, αν αληθεια τροχιζουν οι πετρες σου θα παρω, οι δικές μου ξερω οτι ειναι αστειο μπροστα στους κοφτες διαμαντιου για γρανιτη που εβαλα πριν, χειρότερες απο γυαλοχαρτο.
να παρεις, ε, κι αν με βριζεις μετα, σιγα, πρωτη φορα θαναι;
αλλα 2-3 ευρω εχει να παρεις μια, καπου θα σε βολεψει εστω λογω σχηματος μεγεθους, χαμενη δε θα παει. ακομη κι αν δεν κοψει το υλικο που θες.
οι κοφτες διαμαντιου φυσικα κοβουν καλυτερα (οχι η ρασπα που εβαλες στην αρχη, ετσι;) αλλα η διαμετρος τους δεν ειναι βολικη για καθε χρηση.
να παρεις και αυτο που ειναι σαν την ρασπα, αλλα λιμα, ψιλο δοντι. παλι δεν κοβει οπως το διαμαντι, αλλα παλι καπου θα χρειαστει, λογω διαμετρου.