έτσι πρέπει, να τους κοπανάς σε κάθε ευκαιρία τα ίδια τους τα λόγια
ο φτηνός λαϊκισμός γυρνάει μπούμερανγκ
Όλο αυτό είναι απότοκο της αυξημένης πολιτικής αντιπαράθεσης και αντιπαλότητας, που πλέον απαντάται παντού στον κόσμο, σε κάθε χώρα, και σε κάθε επίπεδο (πολιτικό, πολιτισμικό, κοινωνικό, φυλετικό [και με την έννοια της φυλής, και με την έννοια του φύλου]). Κάποτε τα κοινωνικά δικαιώματα ήταν μία σπουδαία κατάκτηση, πλέον είναι μειωτικός χαρακτηρισμός, η δε ελευθερία του λόγου έχει εκφυλιστεί στην δυνατότητα να μπορεί κανείς να κηρύττει μίσος και να προσβάλλει κοινωνικές ομάδες και κόσμο ελεύθερα και χωρίς να κρίνεται.
To βλέπουμε και εδώ μέσα: Οι μεν ακραίοι αποκαλούν όλους τους άλλους φασίστες και οι δε άλλοι ακραίοι όλους τους άλλους κομμούνια.Yochanan έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 20:38Eμείς εδώ γελάμε αλλα είμαι σίγουρος οτι και στην Δημοκρατία της Βαϊμάρης κάποιοι θα βλέπανε το χάλι τους και θα υπομειδιούσανε με παράδοση και ειρωνία. Αλλά δεν είναι για γέλια εκεί που οδηγεί αυτή η ιστορία. Το μισος και η ακραια ιδεολογια καθε πλευρας τρεφεται απο το αντιστοιχο της απεναντι - εινια ενα self-sustaining cycle.
Και κυρ παντελήδες μικροαστούς που νομιμοποιούν τον φασισμό...Nandros έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 21:04To βλέπουμε και εδώ μέσα: Οι μεν ακραίοι αποκαλούν όλους τους άλλους φασίστες και οι δε άλλοι ακραίοι όλους τους άλλους κομμούνια.Yochanan έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 20:38Eμείς εδώ γελάμε αλλα είμαι σίγουρος οτι και στην Δημοκρατία της Βαϊμάρης κάποιοι θα βλέπανε το χάλι τους και θα υπομειδιούσανε με παράδοση και ειρωνία. Αλλά δεν είναι για γέλια εκεί που οδηγεί αυτή η ιστορία. Το μισος και η ακραια ιδεολογια καθε πλευρας τρεφεται απο το αντιστοιχο της απεναντι - εινια ενα self-sustaining cycle.
.
Δεν είναι ακρότητα το να λες φασίστα τον φασίστα.Nandros έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 21:04To βλέπουμε και εδώ μέσα: Οι μεν ακραίοι αποκαλούν όλους τους άλλους φασίστες και οι δε άλλοι ακραίοι όλους τους άλλους κομμούνια.Yochanan έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 20:38Eμείς εδώ γελάμε αλλα είμαι σίγουρος οτι και στην Δημοκρατία της Βαϊμάρης κάποιοι θα βλέπανε το χάλι τους και θα υπομειδιούσανε με παράδοση και ειρωνία. Αλλά δεν είναι για γέλια εκεί που οδηγεί αυτή η ιστορία. Το μισος και η ακραια ιδεολογια καθε πλευρας τρεφεται απο το αντιστοιχο της απεναντι - εινια ενα self-sustaining cycle.
.
Ιδού ένα παράδειγμα!Highlander έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 21:07Δεν είναι ακρότητα το να λες φασίστα τον φασίστα.Nandros έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 21:04To βλέπουμε και εδώ μέσα: Οι μεν ακραίοι αποκαλούν όλους τους άλλους φασίστες και οι δε άλλοι ακραίοι όλους τους άλλους κομμούνια.Yochanan έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 20:38Eμείς εδώ γελάμε αλλα είμαι σίγουρος οτι και στην Δημοκρατία της Βαϊμάρης κάποιοι θα βλέπανε το χάλι τους και θα υπομειδιούσανε με παράδοση και ειρωνία. Αλλά δεν είναι για γέλια εκεί που οδηγεί αυτή η ιστορία. Το μισος και η ακραια ιδεολογια καθε πλευρας τρεφεται απο το αντιστοιχο της απεναντι - εινια ενα self-sustaining cycle.
Για εσένα μιλάς; Δε θα διαφωνήσω καθόλου, χαίρομαι που πλέον αποδέχεσαι τον χαρακτηρισμό.Nandros έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 21:11Ιδού ένα παράδειγμα!