Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Για εσένα μιλάς; Δε θα διαφωνήσω καθόλου, χαίρομαι που πλέον αποδέχεσαι τον χαρακτηρισμό.
Τα νάζουλα εδώ μέσα με αποκαλούν κομμούνι και τα κομμούνια με αποκαλούν φασίστα. Όταν αποφασίσετε πέστε μου και μένα!
Εσύ βέβαια είσαι άλλη περίπτωση: συριζόμποτάκι των 0,60.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Περιμένω η επόμενη κυβέρνηση να εφαρμόσει την πρακτική που καθιέρωσε χθες ο Τσίπρας στο Αγρίνιο και να συλλαμβάνει γονείς και μαθητές κι οποιονδήποτε άλλον σε κάθε περίπτωση κατάληψης.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Για εσένα μιλάς; Δε θα διαφωνήσω καθόλου, χαίρομαι που πλέον αποδέχεσαι τον χαρακτηρισμό.
Τα νάζουλα εδώ μέσα με αποκαλούν κομμούνι και τα κομμούνια με αποκαλούν φασίστα. Όταν αποφασίσετε πέστε μου και μένα!
Μα πως μπόρεσαν αυτά τα απεχθή "κομμουνια" να αποκαλέσουν έτσι έναν άνθρωπο με τέτοιο ήθος που ανεβάζει ξενοφοβικά τοπικ προπαγάνδας ενάντια στους μουσουλμάνους πρόσφυγες και μετανάστες;
γιατί μετα απο 8 χρονια οικονομικης και κοινωνικης διαλυσης, αντι να εξεγερθουν εναντια σε αυτην την αθλιοτητα, οπως κανουν τωρα στη γαλλια πχ, και να οργανωθουν με δημοκρατικες βασεις για να καλυτερευσουν το δικο τους μελλον, φανατιζονται με εθνικιστικες μαλακιες λες και κινδυνευουμε αμεσα απο τον σλαβομακεδονικό ιμπεριαλισμο. ειναι απλα συπτωμα της βαθιας παρακμης που βιωνουμε, και ολο καποιος κανει οτι μπορει να σκαβει με κομπρεσερ τον πάτο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Περιμένω η επόμενη κυβέρνηση να εφαρμόσει την πρακτική που καθιέρωσε χθες ο Τσίπρας στο Αγρίνιο και να συλλαμβάνει γονείς και μαθητές κι οποιονδήποτε άλλον σε κάθε περίπτωση κατάληψης.
Ποιος συνεληφθει;Τα φεηκ νιους λες;Για βαλε κανενα λινκ να δουμε.
Απορία που δεν χρειαζόταν απο τον νηματοθέτη. Όταν ολόκληρος κόσμος που κατέβηκε στα συλλαλητήρια, λοιδορήθηκε ως όχλος, ως εθνογκαγκά, ως πατριδοκάπηλοι κλπ, όχι μόνο απο τα ΜΜΕ που πρόσκεινται στην κυβέρνηση απο σχεδόν απο το σύνολο του λεγόμενων "μετριοπαθών"/"εκσυγχρονιστών", "κεντρώων", είναι αστείο του να συζητείται γιατί τέτοια επιθετικότητα με την πιτσιρικαρία.
Ποιος συνεληφθει;Τα φεηκ νιους λες;Για βαλε κανενα λινκ να δουμε.
Τ είδα σε ειδήσεις στο .net.
Δεν ισχύει;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Παιδιά περα απο το κομματικο ειναι τραγικο που γιναν και τα σχολειο μερος ιδεολογικου πολεμου. Απο τη μια χρυσαυγιτες απο την αλλη αριστεραντζες - δεν παει καλα το πραμα.
Όλο αυτό είναι απότοκο της αυξημένης πολιτικής αντιπαράθεσης και αντιπαλότητας, που πλέον απαντάται παντού στον κόσμο, σε κάθε χώρα, και σε κάθε επίπεδο (πολιτικό, πολιτισμικό, κοινωνικό, φυλετικό [και με την έννοια της φυλής, και με την έννοια του φύλου]). Κάποτε τα κοινωνικά δικαιώματα ήταν μία σπουδαία κατάκτηση, πλέον είναι μειωτικός χαρακτηρισμός, η δε ελευθερία του λόγου έχει εκφυλιστεί στην δυνατότητα να μπορεί κανείς να κηρύττει μίσος και να προσβάλλει κοινωνικές ομάδες και κόσμο ελεύθερα και χωρίς να κρίνεται.
Η Δεξιά και η Αριστερά ετοιμάζονται ξανά για μία μεγάλη μάχη, έχει χρόνια τώρα που η μεταπολεμική ευημερία έχει μειωθεί και ο λαουτζίκος δεν αισθάνεται χορτάτος αλλά κοιτάει δεξιά και αριστερά και ψάχνει για εχθρούς. Μένει μόνο να δούμε τι θα γίνει.
τιποτα κακο δεν θα γινει εκτος κι περασουν ιδεες περι...δημοκρατιας σταλιν μαο χοτζα κι αρχισουν συλληψεις ή τραμπουκισμούς κι ντου των κνατ
δεν συγκρούεται δεκσια κι αριστερα
συγκρούονται πατριδα κι παγκοσμιο χωριο κι οι οπαδοι του παγκοσμιου χωριου κι αν εχουν στηριξη
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Μα πως μπόρεσαν αυτά τα απεχθή "κομμουνια" να αποκαλέσουν έτσι έναν άνθρωπο με τέτοιο ήθος που ανεβάζει ξενοφοβικά τοπικ προπαγάνδας ενάντια στους μουσουλμάνους πρόσφυγες και μετανάστες; Θέλετε μια τόσο φιλήσυχη οικογένεια δίπλα σας;
Έχουμε μια διαφορά αγοράκι:
Εγώ ΓΝΩΡΙΖΩ και έχω άποψη για τα μουσλίμια. Δεν έχω ξενοφοβία, δεν θα βρεις ποστ δικό μου κατά μεταναστών δυτικής νοοτροπίας. Εξάλλου εγώ ήμουν μετανάστης και η πρώην μου μετανάστρια εδώ.
Εσύ ΔΕΝ γνωρίζεις και απλά μας σπρώχνεις το σανό που ο ίδιος καταναλώνεις, υιοθετώντας ολόκληρο το ιδεοληπτικό πακέτο των αλητών που μας εξουσιάζουν και δεν έχεις καν το ανάλογο μυαλό να κρίνεις.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Μα πως μπόρεσαν αυτά τα απεχθή "κομμουνια" να αποκαλέσουν έτσι έναν άνθρωπο με τέτοιο ήθος που ανεβάζει ξενοφοβικά τοπικ προπαγάνδας ενάντια στους μουσουλμάνους πρόσφυγες και μετανάστες; Θέλετε μια τόσο φιλήσυχη οικογένεια δίπλα σας;
Έχουμε μια διαφορά αγοράκι:
Εγώ ΓΝΩΡΙΖΩ και έχω άποψη για τα μουσλίμια. Δεν έχω ξενοφοβία, δεν θα βρεις ποστ δικό μου κατά μεταναστών δυτικής νοοτροπίας. Εξάλλου εγώ ήμουν μετανάστης και η πρώην μου μετανάστρια εδώ.
Εσύ ΔΕΝ γνωρίζεις και απλά μας σπρώχνεις το σανό που ο ίδιος καταναλώνεις, υιοθετώντας ολόκληρο το ιδεοληπτικό πακέτο των αλητών που μας εξουσιάζουν και δεν έχεις καν το ανάλογο μυαλό να κρίνεις.
.
Το να κρίνεις και να κατηγορείς με βάση τα "δυτική νοοτροπία" και "ανατολική νοοτροπία" και "μουσουλμανική νοοτροπία", κάνοντας μάλιστα γενικεύσεις και στηρίζοντας στερεότυπα είναι μισαλλοδοξία.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.