σύλληψη για ρατσιστική επίθεση
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: σύλληψη για ρατσιστική επίθεση
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ.foscilis έγραψε: ↑28 Αύγ 2024, 15:07
οι Έλληνες πάντα ήταν ρατσίσταροι ακόμα και με το διπλανό χωριό, αλλά ο ρατσισμός ήταν του στυλ δε θέλω η κόρη μου να μου φέρει έναν τέτοιο/ο γιος μου μία τέτοια. Οι περισσότεροι δε νομίζω ότι θα ήταν ΟΚ να την πέσεις σε κάποιον διαφορετικό απλώς και μόνο επειδή είναι διαφορετικός και ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τους μαύρους δεν έχουμε καθόλου όλη την προϊστορία με οργανωμένο θεσμικά εκμεταλλευτικό ρατσισμό αιώνων που έχουν οι Αμερικάνοι και οι Άραβες, μάλλον συμπαθείς είναι. Αντίθετα π.χ. με τους Πακιστανούς.
Διαφωνώ ριζικά με τον δήθεν ρατσισμό απέναντι στους μαύρους στις ΗΠΑ. Πολύ γελοίο αν σκεφτεί κανείς ότι υπάρχει πληθώρα Αφροαμερικανών πολιτικών, ανώτατων στρατιωτικών, διακεκριμένων επιστημόνων, καλλιτεχνών, δημοσιογράφων και αθλητών. Ρατσιστικές απόψεις για τους μαύρους υπάρχουν αποκλειστικά λόγω της εγκληματικότητας. Πέραν από τελειωμένους Αμερικανούς ναζί και Κου Κλουξ Κλαν, δε νομίζω ότι ο φυσιολογικός λευκός τους θεωρεί κατώτερους.
Μπορεί και αφομοιωμενοι πριν πολλές γενιές γύφτοι

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Οι Έλληνες που το παίζουν λευκοί είναι σαν σώγαμπροι που κορδώνονται για την περιουσία του πεθερού τους.
Ανθρώπινα σκουπίδια οι δυο δράστες. Τέτοια φαινόμενα αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά με το να μάθει η γειτονιά τους ποιοι είναι και να μη βρίσκουν άνθρωπο ούτε ψωμί να τους πουλήσει.
Ανθρώπινα σκουπίδια οι δυο δράστες. Τέτοια φαινόμενα αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά με το να μάθει η γειτονιά τους ποιοι είναι και να μη βρίσκουν άνθρωπο ούτε ψωμί να τους πουλήσει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Βίνγκιλοτ την 28 Αύγ 2024, 15:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Otto Weininger έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Υπάρχουν αφομοιωνενοι γύφτοι?
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Κάτι που δεν γνωρίζουν οι δύο της ... επίθεσης

Ούτε εγώ

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ναι, η νδ έχει και στελέχη. Ένας που κάνει συνέχεια ανακοινώσεις, δεν θυμάμαι πως τον λένε.
Νεοέλληνες λέγονται
Από ότι διαβάζω εσύ είσαι ο ρατσιστής και φανατικός της πέραν του σοφρωνισμου τιμωρίας
Άνθρωποι είμαστε, τσακωνόμαστε, μετανιώνουμε

Μετανιώστε πρώτα και βλέπουμε. Μέχρι τότε φτύσιμο μόλις στρίβετε στον δρόμο.
Otto Weininger έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Καλύτεροι από σένα είναι τιμωρε
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Θεσσαλονίκη. Να πω ότι δεν ήμουν σίγουρος, θα πω ψέματα.foscilis έγραψε: ↑28 Αύγ 2024, 14:392 παρακμιακά άτομα την έπεσαν σε μια κοπέλα στο λεωφορείο επειδή ήταν μαύρη:
https://www.protagon.gr/epikairotita/el ... 4342994461
έχει χαζέψει λίγο ο κόσμος με τα radio genoa κι όλα αυτά.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ρομά ναι, πακηδες γιατί ξύλο?
Αυτοί μπορεί να μαλώνουν μεταξύ τους σαν τρελοί, αλλά μόλις δουν Έλληνα μπροστά τους σκύβουν το κεφάλι.
Λολ, θίγονται όσοι ταυτίζονται συναισθηματικά με ρατσιστικά εμέσματα. Δεν έχει να κάνει με τιμωρία, έχει να κάνει με κοινωνική απόρριψη. Και είναι το μόνο που σας αξίζει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ρατσιστική επίθεση σε ντελιβερά στον Άγιο Δημήτριο..!
από Parrot » 24 Απρ 2024, 13:26 » σε Κοινωνικά θέματα - 49 Απαντήσεις
- 1955 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
27 Απρ 2024, 14:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είναι η Ραμόνα Μπούρσι ρατσιστική ?
από Μπίστης » 07 Ιαν 2025, 13:14 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 2 Απαντήσεις
- 147 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
07 Ιαν 2025, 13:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ρατσιστικη επιλογη Τσεχας για Μις Κοσμος
από panos291 » 10 Μαρ 2024, 18:35 » σε Κοινωνικά θέματα - 40 Απαντήσεις
- 1082 Προβολές
-