Εδώ στο δίνω ,κάπως έτσι είναι τα πράγματα γτχ τους για σούπερ μάρκετ.Μαδουραίος έγραψε: ↑29 Αύγ 2024, 12:18Mε τον Κουλη και την ακριβεια οι εργαζομενοι δεν προλαβαινουν ν αλλαζουν συνεχεια προς τα πανω τις τιμεςGeorge_V έγραψε: ↑29 Αύγ 2024, 12:16Η λιστα ηταν σωστη.Machine ghost έγραψε: ↑29 Αύγ 2024, 12:11
συμβουλή διασταύρωνε πάντα τα παραγγελθέντα με τα παραδοτέα και αυτά με τα τιμολογημένα.
Η ιδια λιστα υπηρχε στο μαιηλ που μου εστειλαν με αξια 70.67
Τα προιοντα ηταν σωστα στην αποδειξη
Οι τιμες ηταν λαθος ηταν αυξημενες σε σχεση με το μαιηλ που ελαβα. Π.χ. 1.5 κιλο κρεας στο μαιηλ με τιμη 12.5 ευρω ενω στην αποδειξη χρεωμενο 19.80.
Και τωρα μου λεει η μανα μου οτι το σταφυλι που παρηγγειλε ειναι σαπιο και ακαταλληλο για φαγητο.
Kλεφτες και τα σουπερμαρκετ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Re: Kλεφτες και τα σουπερμαρκετ
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Χελλη που κανω καταγγελια?hellegennes έγραψε: ↑29 Αύγ 2024, 12:39Θα φάνε όντως πρόστιμο γιατί υπάρχει νόμος που απαγορεύει αυτό που έκαναν.George_V έγραψε: ↑29 Αύγ 2024, 12:08Κανει η μανα μου μια παραγγελια ονλαιν σε γνωστο σουπερμαρκετ αξιας 70 ευρω
Μου ερχεται μαιηλ επιβεβαιωσης (γιατι εχει βαλει το δικο μου μαιηλ για να κανει εγγραφη) με τη λιστα με τα ψωνια και τελικη αξια 70.67
Ερχονται σημερα τα ψωνια και της λεει το παιδι 84 ευρω.
Οκ τα πληρωσε για να μην καθυστερησει το παιδι (που δεν φταιει αυτος, απλα ντελιβερι κανει) και παιρνει τηλ. το σουπερμαρκετ.
Τους λεει εγω πηρα 70 ευρω πράγματα και μου χρεωσατε 84.
Και η απαντηση ηταν η εξης:
"Ξερετε οι τιμες στο εσοπ μας δεν εχουν αλλαξει και καποια πράγματα ηταν πιο ακριβα (οπως π.χ. 1.5 κιλο κρεας το οποιο στο μαιηλ μου ηρθε με τιμη 12.5 ευρω και στην αποδειξη ειχαν χρεωσει 19.80) ε τι να κανουμε τωρα δεν αλλαξαμε τις τιμες"
Θα φανε μια καταγγελια που θα ειναι ολη δικη τους. Θα τους στειλω το μαιηλ που λεει για 70 ευρω και την αποδειξη που λεει 84 και ελπιζω να τους χωσουν ενα προστιμο απο δω μεχρι την Κορινθο.
Εχω και το μαιηλ που μου ελεγαν για 70 ευρω και την αποδειξη σε φωτογραφια που χρεωνουν 84 ευρω
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
προστασια του καταναλωτη ρε , που αλλου λιμεναρχείο;George_V έγραψε: ↑29 Αύγ 2024, 13:31Χελλη που κανω καταγγελια?hellegennes έγραψε: ↑29 Αύγ 2024, 12:39Θα φάνε όντως πρόστιμο γιατί υπάρχει νόμος που απαγορεύει αυτό που έκαναν.George_V έγραψε: ↑29 Αύγ 2024, 12:08Κανει η μανα μου μια παραγγελια ονλαιν σε γνωστο σουπερμαρκετ αξιας 70 ευρω
Μου ερχεται μαιηλ επιβεβαιωσης (γιατι εχει βαλει το δικο μου μαιηλ για να κανει εγγραφη) με τη λιστα με τα ψωνια και τελικη αξια 70.67
Ερχονται σημερα τα ψωνια και της λεει το παιδι 84 ευρω.
Οκ τα πληρωσε για να μην καθυστερησει το παιδι (που δεν φταιει αυτος, απλα ντελιβερι κανει) και παιρνει τηλ. το σουπερμαρκετ.
Τους λεει εγω πηρα 70 ευρω πράγματα και μου χρεωσατε 84.
Και η απαντηση ηταν η εξης:
"Ξερετε οι τιμες στο εσοπ μας δεν εχουν αλλαξει και καποια πράγματα ηταν πιο ακριβα (οπως π.χ. 1.5 κιλο κρεας το οποιο στο μαιηλ μου ηρθε με τιμη 12.5 ευρω και στην αποδειξη ειχαν χρεωσει 19.80) ε τι να κανουμε τωρα δεν αλλαξαμε τις τιμες"
Θα φανε μια καταγγελια που θα ειναι ολη δικη τους. Θα τους στειλω το μαιηλ που λεει για 70 ευρω και την αποδειξη που λεει 84 και ελπιζω να τους χωσουν ενα προστιμο απο δω μεχρι την Κορινθο.
Εχω και το μαιηλ που μου ελεγαν για 70 ευρω και την αποδειξη σε φωτογραφια που χρεωνουν 84 ευρω
https://kataggelies.mindev.gov.gr/
θα χάσεις κανα δυο μεροκάματα απο εδω μέσα.
και θα έχει καζουρα με την αλληλογραφια
κρατα μας ενημερους να γελάσουμε και μεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Machine ghost την 29 Αύγ 2024, 13:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χασκογελάνε τα δάσα.
- George_V
Ναι ρε το ξερω. Αλλα ρωταω και για αλλου. Π.χ. Υπουργειο η αλλους φορεις. Θα τους παω παντου.Machine ghost έγραψε: ↑29 Αύγ 2024, 13:37προστασια του καταναλωτη ρε , που αλλου λιμεναρχείο;George_V έγραψε: ↑29 Αύγ 2024, 13:31Χελλη που κανω καταγγελια?hellegennes έγραψε: ↑29 Αύγ 2024, 12:39
Θα φάνε όντως πρόστιμο γιατί υπάρχει νόμος που απαγορεύει αυτό που έκαναν.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
υπουργειο ειναι ρε! τι άλλο υπουργειο θες θρησκευματων προεδρίας υγιειας αμυνας ενωμενα έθνη τι;;;George_V έγραψε: ↑29 Αύγ 2024, 13:39Ναι ρε το ξερω. Αλλα ρωταω και για αλλου. Π.χ. Υπουργειο η αλλους φορεις. Θα τους παω παντου.
Χασκογελάνε τα δάσα.
για πρόσεξε μην γράφει στο ehop ότι μπορούν να τροποποιούν τις τιμές χωρίς ενημέρωση του πελάτη
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
- George_V
Δεν μιλαμε για τροποποιηση τιμης.
Πηρε πριν λιγο η μανα μου τηλεφωνο και της ειπαν οτι επειδη η παραγγελια δεν εφυγε απο αποθηκη αλλα απο καταστημα αυτοι στο καταστημα δεν εχουν την προσφορα στο κρεας και της βαλανε το ακριβοτερο που ειχαν.
- hellegennes
Δεν μπορούν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
εδω μάλιστα ντοτόρι , του πεδίου σου!
Χασκογελάνε τα δάσα.
- hellegennes
Στην περιφέρεια. Αυτοί κάνουν τους ελέγχους.George_V έγραψε: ↑29 Αύγ 2024, 13:39Ναι ρε το ξερω. Αλλα ρωταω και για αλλου. Π.χ. Υπουργειο η αλλους φορεις. Θα τους παω παντου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
ρε φλόμπαhellegennes έγραψε: ↑29 Αύγ 2024, 14:38Στην περιφέρεια. Αυτοί κάνουν τους ελέγχους.
η περιφέρεια κανει του ελεγχους του αγιου ανήμερα,
αλλα δεν διαταζει αυτη ελεγχους απο καταναλωτες , μόνο αυτοφωρα αυταπαγγελτα αν τους καβλώσει.
καταγγελιες καταναλωτων οριζει το κέντρο και μόνο.
ακόμα και εδω είσαι αδαης;;
Χασκογελάνε τα δάσα.
- hellegennes
Σταμάτα να κάνεις παρέλαση την αμάθειά σου και να χώνεσαι σε κάθε συζήτηση για να παρέχεις μη πληροφορίες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
θα μπαινω όπου γουστάρω , μπας και χάψει κανεις τις παγετωνικες ανακρίβειες που αποπεμπεις.hellegennes έγραψε: ↑29 Αύγ 2024, 14:47Σταμάτα να κάνεις παρέλαση την αμάθειά σου και να χώνεσαι σε κάθε συζήτηση για να παρέχεις μη πληροφορίες.
Χασκογελάνε τα δάσα.
- hellegennes
Το eshop οφείλει να λαμβάνει τις τιμές των προϊόντων από την ίδια βάση δεδομένων που αντλούν τις τιμές τα barcoders και το ταμειακό σύστημα των ΣΜ. Στα καρτελάκια μπορεί όντως να γράφει διαφορετικές τιμές, εκεί μπορεί να συμβεί να υπάρχουν διαφορές μεταξύ ταμείου και αναγραφόμενης τιμής. Αλλά όχι στο eshop. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ τέτοιο πράγμα.Πτολεμαίος έγραψε: ↑29 Αύγ 2024, 12:44Εδώ στο δίνω ,κάπως έτσι είναι τα πράγματα γτχ τους για σούπερ μάρκετ.Μαδουραίος έγραψε: ↑29 Αύγ 2024, 12:18Mε τον Κουλη και την ακριβεια οι εργαζομενοι δεν προλαβαινουν ν αλλαζουν συνεχεια προς τα πανω τις τιμεςGeorge_V έγραψε: ↑29 Αύγ 2024, 12:16
Η λιστα ηταν σωστη.
Η ιδια λιστα υπηρχε στο μαιηλ που μου εστειλαν με αξια 70.67
Τα προιοντα ηταν σωστα στην αποδειξη
Οι τιμες ηταν λαθος ηταν αυξημενες σε σχεση με το μαιηλ που ελαβα. Π.χ. 1.5 κιλο κρεας στο μαιηλ με τιμη 12.5 ευρω ενω στην αποδειξη χρεωμενο 19.80.
Και τωρα μου λεει η μανα μου οτι το σταφυλι που παρηγγειλε ειναι σαπιο και ακαταλληλο για φαγητο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Είναι μέχρι να φας μπαν γιατί μιλάς σαν ζώο και σπαμάρεις χωρίς να συνεισφέρεις σε καμμιά συζήτηση.Machine ghost έγραψε: ↑29 Αύγ 2024, 14:49θα μπαινω όπου γουστάρω , μπας και χάψει κανεις τις παγετωνικες ανακρίβειες που αποπεμπεις.hellegennes έγραψε: ↑29 Αύγ 2024, 14:47Σταμάτα να κάνεις παρέλαση την αμάθειά σου και να χώνεσαι σε κάθε συζήτηση για να παρέχεις μη πληροφορίες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Έρχεται!!! Ανοίγει σουπερμάρκετ στο Άγιον Όρος.
από Libre arbitre » 27 Σεπ 2023, 06:48 » σε Εσωτερική Πολιτική - 121 Απαντήσεις
- 2547 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
29 Σεπ 2023, 01:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πρωκτοσάλτε: Τί το θέλετε το καρότσι, γυρίστε στο καλαθάκι για το σούπερμάρκετ
από Kauldron » 21 Νοέμ 2023, 20:28 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 285 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
22 Νοέμ 2023, 06:48
-