όχι βρε, εσένα περίμενα να φανείς
ξεκινάμε;

Εγώ ξέρω γιατί θα σε έκραζα. Οι γούνες που φτιάχνουν για να τις φοράς είναι από ζώα που τα σκοτώνουν μόνο για αυτό.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 22:51.
Στή Νορβηγία έμαθα μιά σοφή παροιμία .....
Δέν κάνει κρύο ...... φοράς κρύα ρούχα ........... λένε ....καί έχουν κάποιο δίκιο .....
Κρυώνει ο Εσκιμώος ;;; ........ μάλα όχι ........ φοράει τό γουναρικό ......
Εγώ πάντως ακολουθώ τή λογική τους καί αντί μπλούζας πουλόβερ καί άλλων προτιμώ νά φοράω μιά γούνα .....
Ελαφριά , μεταξένια απαλή , συνθετική η πραγματική είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει .....
Θά ήθελα νά μπορώ νά τή φοράω καί έξω αλλά οι κώδικες ντυσίματος τών απανταχού μπουρτζόβλαχων
δέν τό επιτρέπουν χωρίς νά σέ κάνουν κραγμένη ρόμπα ..... χωρίς νά ξέρουν τό γιατί φυσικά ..... γιατί έτσι ......
Καί ισοθερμικές είναι καλές ..... αλλά καλύτερα νά διαλέξεις νά μένεις σέ παραλιακό ζεστότερο μέρος γενικά .....
ΥΓ
Πρέπει νά είμαστε οι μοναδικοί στόν Πλανήτη πού Χειμώνα στά λεωφορεία Μετρό έχουν ανοικτά
τά παράθυρα κάνοντας ρεύμα ..... Τρέλλα καί ψηλομυτιά στά κόκκινα ......
.
Πάνας έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 22:55Εγώ ξέρω γιατί θα σε έκραζα. Οι γούνες που φτιάχνουν για να τις φοράς είναι από ζώα που τα σκοτώνουν μόνο για αυτό.ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 22:51.
Στή Νορβηγία έμαθα μιά σοφή παροιμία .....
Δέν κάνει κρύο ...... φοράς κρύα ρούχα ........... λένε ....καί έχουν κάποιο δίκιο .....
Κρυώνει ο Εσκιμώος ;;; ........ μάλα όχι ........ φοράει τό γουναρικό ......
Εγώ πάντως ακολουθώ τή λογική τους καί αντί μπλούζας πουλόβερ καί άλλων προτιμώ νά φοράω μιά γούνα .....
Ελαφριά , μεταξένια απαλή , συνθετική η πραγματική είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει .....
Θά ήθελα νά μπορώ νά τή φοράω καί έξω αλλά οι κώδικες ντυσίματος τών απανταχού μπουρτζόβλαχων
δέν τό επιτρέπουν χωρίς νά σέ κάνουν κραγμένη ρόμπα ..... χωρίς νά ξέρουν τό γιατί φυσικά ..... γιατί έτσι ......
Καί ισοθερμικές είναι καλές ..... αλλά καλύτερα νά διαλέξεις νά μένεις σέ παραλιακό ζεστότερο μέρος γενικά .....
ΥΓ
Πρέπει νά είμαστε οι μοναδικοί στόν Πλανήτη πού Χειμώνα στά λεωφορεία Μετρό έχουν ανοικτά
τά παράθυρα κάνοντας ρεύμα ..... Τρέλλα καί ψηλομυτιά στά κόκκινα ......
.