Τα ορειβατικά είναι κατηγορία από μόνα τους. Ψαξτο αλλά δε νομίζω πως θα βολευτείς εκεί.brb και tyt έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 23:34Κοίτα, τα φυτά είναι μονοετή και δεν τραβάνε αυτά που τραβάνε τα ζώα για το γάλα και τα αυγά.Από το φυτό παίρνεις τον καρπό. Τα ζώα είναι σε ακινησία (και για να παχαίνουν) και τα μαστάρια τους κρεμάνε από τις μηχανές αρμέγματος. Οι κότες αν δεν είναι σε κλουβιά, είναι σε κλειστό χώρο πάρα πολλές μαζί.Θα χρησιμοποιήσω, νομίζω ότι μετά το μεγάλο πατατράκ με το όζον δεν έχουν CFC. Ωραία η ιδέα σου, ευχαριστώ.Gherschaagk έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 23:31Υπάρχει ειδικό σπρέι στα σούπερ μάρκετ που κάνει αδιάβροχα τα υφάσματα. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει, δεν το ξέρω, αξίζει μια προσπάθεια αν και πιστεύω πως θα γράψεις πως δεν χρησιμοποιείς σπρέι.
Αν δεν βρω σε σουπερμάρκετ θα πάω σε κανένα κατάστημα με ορειβατικά είδη. Πιθανώς να τα χρησιμοποιούν οι ακροβάτες και να βρω εκεί.
Τι κανετε οταν κανει κρυο;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Τι κανετε οταν κανει κρυο;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Οκ τότε, στα σουπερμάρκετ.Gherschaagk έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 23:37Τα ορειβατικά είναι κατηγορία από μόνα τους. Ψαξτο αλλά δε νομίζω πως θα βολευτείς εκεί.
Τώρα που το σκέφτομαι, μπορεί να έχουν κάτι σχετικό τα μαγαζιά με είδη για ιστιοπλοΐα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στα σούπερ μάρκετ το βλέπω εκεί που είναι οι βαφές για τα παπούτσια.brb και tyt έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 23:38Οκ τότε, στα σουπερμάρκετ.Gherschaagk έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 23:37Τα ορειβατικά είναι κατηγορία από μόνα τους. Ψαξτο αλλά δε νομίζω πως θα βολευτείς εκεί.
Τώρα που το σκέφτομαι, μπορεί να έχουν κάτι σχετικό τα μαγαζιά με είδη για ιστιοπλοΐα.
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Πάντως ευχαριστώ για την ιδέα, δεν το σκέφτηκα.Gherschaagk έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 23:41Στα σούπερ μάρκετ το βλέπω εκεί που είναι οι βαφές για τα παπούτσια.brb και tyt έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 23:38Οκ τότε, στα σουπερμάρκετ.Gherschaagk έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 23:37Τα ορειβατικά είναι κατηγορία από μόνα τους. Ψαξτο αλλά δε νομίζω πως θα βολευτείς εκεί.
Αν το εφαρμόσω δεν θα αγοράσω ξανά δερμάτινα παπούτσια.
Να πάρεις για χειμώνα μποτάκια γκορτούρα για μηχανή που είναι αδιάβροχα (αδιάβροχη επένδυση). Όλα θα πρέπει να σας τα μαθαίνω; Κουράζομαι.
the end
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Και αν τα βάψεις σκούρα, ίσως να μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις με πιο καλό ντύσιμο.brb και tyt έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 23:43Πάντως ευχαριστώ για την ιδέα, δεν το σκέφτηκα.Gherschaagk έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 23:41Στα σούπερ μάρκετ το βλέπω εκεί που είναι οι βαφές για τα παπούτσια.brb και tyt έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 23:38
Οκ τότε, στα σουπερμάρκετ.
Αν το εφαρμόσω δεν θα αγοράσω ξανά δερμάτινα παπούτσια.
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Θα βρω και γι' αυτό καμιά άκρη.Gherschaagk έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 23:45Και αν τα βάψεις σκούρα, ίσως να μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις με πιο καλό ντύσιμο.
Μπορεί να πει κανείς ότι πολύ ασχολούμαι, τσάμπα κόπος κλπ. Αλλά όπως το βλέπει ο καθένας.
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Από τι είναι φτιαγμένα αυτά; Δεν τα ξέρω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ο τσαγκάρης θα βοηθήσει.brb και tyt έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 23:51Θα βρω και γι' αυτό καμιά άκρη.Gherschaagk έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 23:45Και αν τα βάψεις σκούρα, ίσως να μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις με πιο καλό ντύσιμο.
Μπορεί να πει κανείς ότι πολύ ασχολούμαι, τσάμπα κόπος κλπ. Αλλά όπως το βλέπει ο καθένας.
Η κορτνούρα είναι το χοντρό ύφασμα που έχουν και τα μπουφάν της μηχανής, πλαστική σόλα καουτσούκ και αδιάβροχη επένδυση και πολύ ζεστά μάλιστα, αλλά έχουν κανένα 150άρι σίγουρα. Μερικά έχουν και κάτι σαν δέρμα αλλά δεν είναι είναι, συνθετικό δέρμα.
Βρίσκεις και πολύ ωραία κάσουαλ και δεν είσαι σαν τον ρόμποκοπ.
the end
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Αν και τα 150 είναι πολλά, θα το ψάξω.Πάνας έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 23:58Η κορτνούρα είναι το χοντρό ύφασμα που έχουν και τα μπουφάν της μηχανής, πλαστική σόλα καουτσούκ και αδιάβροχη επένδυση και πολύ ζεστά μάλιστα, αλλά έχουν κανένα 150άρι σίγουρα. Μερικά έχουν και κάτι σαν δέρμα αλλά δεν είναι είναι, συνθετικό δέρμα.
Βρίσκεις και πολύ ωραία κάσουαλ και δεν είσαι σαν τον ρόμποκοπ.
μη επανδρωμένη σέλφι έγραψε: ↑01 Δεκ 2018, 20:30
οποιος θελει να διαβασει τις αμαρτιες της bluerose να σηκώσει χέρι

Φαντάζομαι κάτι σαν
11/12/98 σκότωσα 4 μυρμήγκια, δε τα είδα
13/5/05 έφτιαξα πρασόπιτα νηστίσιμη αλλά μού πεσε μέσα τυρί και την πέταξα, πάει τοσο υλικό
22/8/10 έβρισα την γειτόνισσα που πέταξε τις στάχτες στο γκαζόν μου
2/12/18 ακόμα δεν καθάρισα το τζάκι
-
Συνδυασες σοκολάτα πριν το λικέρ ε; αυξάνει την απορρόφηση του αλκοόλ καλη μου
Υγ
Η μπλου δεν πσιζει να μην εχει κανει απίστευτες αμαρτίες, ομως με έναν γλυκο τροπο
Υγ
Η μπλου δεν πσιζει να μην εχει κανει απίστευτες αμαρτίες, ομως με έναν γλυκο τροπο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε κάνει ποτέ τεστ dna ή σκοπεύετε να κάνετε;
από masterridley » 14 Μάιος 2024, 00:22 » σε Θετικές Επιστήμες - 7 Απαντήσεις
- 642 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
08 Ιούλ 2024, 19:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι τα κάνετε τα φλέματα όταν βήχετε;
από Έκτωρ » 26 Μαρ 2024, 22:11 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 683 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ
26 Μαρ 2024, 22:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ακρόπολη: όταν κάνει καραγκιοζιλίκια το ΚΚΕ ειναι οκ - όταν τα κάνουν τουρίστες ειναι αίσχος
από georgebi » 29 Απρ 2024, 16:35 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 359 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
29 Απρ 2024, 18:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Όταν κάνει κάτι σωστό το netflix να το λεμε
από georgebi » 27 Οκτ 2024, 11:37 » σε Διεθνής πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 179 Προβολές
-