Aδειοι 7 στους 10 λογαριασμοί καταθέσεων!

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις
Άβαταρ μέλους
Unique

Re: Aδειοι 7 στους 10 λογαριασμοί καταθέσεων!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 30 Αύγ 2024, 14:00

GoBzi έγραψε:
30 Αύγ 2024, 13:11
Unique έγραψε:
30 Αύγ 2024, 12:41
N26 και Revolut φυσικά για να μήν τα παιρνουν οι σοσιαλιστές του νοδουσόκ και τα μοιράζουν στους κοπριτες της αδεδυ.

Το τι μαύρο χρήμα υπάρχει στην αγορά δε λέγεται. Φέτος ειδικά υπήρξαν μαρτυρίες ότι ο τζίρος ανέβηκε μέχρι και 10%
Έχω φιλο, μισθωτός σε μεγάλη εταιρεία, όπου ο μισθός μπαίνει στάνταρ μέρα στον λογαριασμό του στην Εθνική. Πέρσι με το που πληρωνόταν μετέφερε τα λεφτά του στην Revolut για να μην του τα τρώνε σε μαλακίες όπως λες. Ε, αρχές Ιουλίου του ήρθε πρόστιμο από την εφορία ένα χιλιάρικο γιατί δεν έκανε αγορές με κάρτα από τις τράπεζες καρτέλ.
Πάλι πιο φθηνά του ήρθε. :wink
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.

Άβαταρ μέλους
Unicex

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unicex » 30 Αύγ 2024, 14:03

Κάπου διάβασα μια είδηση. Απ' το 2026 όλες οι φορολογικές δηλώσεις θα γίνονται αυτόματα. Απ' οτι φαίνεται θα ξέρουν τα πάντα για σένα. Μέχρι και το τελευταίο cent. Θα τα έχεις στη τράπεζα και θα στα παίρνουν από 10 μεριές.

Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 30 Αύγ 2024, 14:08

20--- έγραψε:
30 Αύγ 2024, 14:03
Κάπου διάβασα μια είδηση. Απ' το 2026 όλες οι φορολογικές δηλώσεις θα γίνονται αυτόματα. Απ' οτι φαίνεται θα ξέρουν τα πάντα για σένα. Μέχρι και το τελευταίο cent. Θα τα έχεις στη τράπεζα και θα στα παίρνουν από 10 μεριές.
Μόλις πέσει κάτω από το 20% το νουδουσόκ, θα δεις πώς όλα αυτά οι "αυτόματες" δηλώσεις θα εξαφανισθούν λόγω "τεχνικών προβλημάτων" :smt005:
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.

Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V » 30 Αύγ 2024, 14:11

20--- έγραψε:
Eχει γινει ηδη ως ενα βαθμο.

Επειδη ειμαι διαχειριστης της περιουσιας του ξαδελφου μου στην Ελλάδα οταν του εκανα την δηλωση τον Ιουλιο μου ειπε ο λόγιστης οτι η Εφορεια εκανε δηλωση απο μονη της για το ετος 2018 που δεν ειχε υποβληθει δηλωση τοτε (ειχε πεθανει ο πατερας μου τοτε που ηταν ο προηγουμενος διαχειριστης πριν απο μενα και μεσα σε ολα που τρεχαμε τοτε ειχαμε ξεχάσει να κανουμε δηλωση).
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 30 Αύγ 2024, 14:16

hades έγραψε:
30 Αύγ 2024, 13:22
foscilis έγραψε:
30 Αύγ 2024, 13:08
εγώ είχα έναν ευροβανκ γιατί τον ήθελε για τη μισθοδοσία η εταιρεία που δούλεψα 3 μήνες το '14. Δεν ασχολιόμουν καθόλου γιατί νόμιζα ότι είχε 0. Το Μάιο με καλωσορίσανε στο πρόγραμμα συνδρομής 0.60/μήνα οπότε τσακίστηκα και τον έκλεισα. Για τεράστια έκπληξή μου δεν είχε 0 αλλά 7 ευρώ και κάτι.
αυτό με το πρόγραμμα σύνδεσης δεν το έχω καταλάβει .Ολοι μπορεί να έχουμε παλιούς ανενεργούς λογαριασμούς και πολύ από αυτούς άδειοι και ξεχασμένοι Τι θα κάνουν δλδ αντί να τους κλείνουν θα σε χρεώνουν ;
άμα έχει 0 λογικά δε σε χρεώνουν, γι' αυτό και δεν έχω πληρώσει τίποτα για τον επαγγελματικό λογαριασμό Viva ενώ θεωρητικά έχει 10 ευρώ συνδρομή.

αυτός όμως που είχε 7.5 ευρώ θα με χρέωναν κανονικότατα για 1 χρόνο.

Πρέπει να πω ότι πριν από εμένα ήταν μια κυρία και μετά από εμένα δύο τύποι στην ουρά, όλοι ήμασταν ίδια φάση, κλείσιμο λογαριασμού. :)

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 30 Αύγ 2024, 14:19

BOOMER έγραψε:
30 Αύγ 2024, 11:57
Εμ ,πρέπει να έχω κι εγώ τουλάχιστον 7 άδειους λογαριασμούς καταθέσεων που δεν χρησιμοποιώ χρόνια . Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω άλλους 2 με κεφάλαιο κίνησης ,ή αμοιβαία και προθεσμιακές. Εντάξει ,άεργοι μπατήρηδες δεν το κατανοούν αυτό.
Δεν έχει σημασία γιατί οι περισσότεροι μισθωτοί έχουν ένα κάρο λογαριασμούς επίσης. Αν αφαιρούσαμε όλους τους ανενεργούς λογαριασμούς τα ποσοστά θα ήταν πάλι ίδια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 30 Αύγ 2024, 14:21

GoBzi έγραψε:
30 Αύγ 2024, 13:11
Unique έγραψε:
30 Αύγ 2024, 12:41
N26 και Revolut φυσικά για να μήν τα παιρνουν οι σοσιαλιστές του νοδουσόκ και τα μοιράζουν στους κοπριτες της αδεδυ.

Το τι μαύρο χρήμα υπάρχει στην αγορά δε λέγεται. Φέτος ειδικά υπήρξαν μαρτυρίες ότι ο τζίρος ανέβηκε μέχρι και 10%
Έχω φιλο, μισθωτός σε μεγάλη εταιρεία, όπου ο μισθός μπαίνει στάνταρ μέρα στον λογαριασμό του στην Εθνική. Πέρσι με το που πληρωνόταν μετέφερε τα λεφτά του στην Revolut για να μην του τα τρώνε σε μαλακίες όπως λες. Ε, αρχές Ιουλίου του ήρθε πρόστιμο από την εφορία ένα χιλιάρικο γιατί δεν έκανε αγορές με κάρτα από τις τράπεζες καρτέλ.
:smt005::smt005::smt005:

Συγγνώμη, δεν θα έπρεπε να γελάω με την τριτοκοσμική κατάντια μας αλλά από μια άποψη είναι κωμικό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 30 Αύγ 2024, 14:32

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
30 Αύγ 2024, 13:40
α, οκ δε το ήξερα
και πάλι όμως το επιχείρημα παραμένει. έστω ότι εγώ βγάζω 15k το χρόνο. σημαίνει ότι υποχρεούμαι να ξοδέψω τουλάχιστον 4,5k μέσω τράπεζας. στη περίπτωση που εγώ ζω με τους γονείς μου πχ και δεν έχω σχεδόν καθόλου έξοδα, παρόλα αυτά θα πρέπει να ξοδεψω 4,5k με το στανιό υπό την απειλή πρόστιμου
αυτά δε νομίζω να συμβαίνουν ούτε στην Ουγκάντα
Άκου πώς δουλεύει τώρα αυτό. Ο γονιός σου δεν απαγορεύεται να πληρώνει για σένα. Βασικά κανείς νόμος δεν απαγορεύει να πληρώνει για σένα οποιοσδήποτε. Αν όμως σου τα δώσει στο χέρι για να πληρώσεις εσύ, τότε είναι δωρεά και πρέπει να πληρώσεις φόρο (για ζουρλομανδύα).

Στο μεταξύ εσύ θα πληρώσεις φόρο γιατί δεν κάλυψες το ποσοστό που πρέπει μέσω ηλεκτρονικών συναλλαγών. Τα αποταμίευσες, γαρ. Αλλά τον επόμενο χρόνο οι γονείς σου δεν μπορούν πλέον να πληρώνουν για σένα οπότε όχι μόνο καλύπτεις το 100% των εισοδημάτων σου ηλεκτρονικά αλλά βάζεις χέρι και στις αποταμιεύσεις σου. Τι έκανες εκεί, σατανά; Πλήρωσες πάνω από το 100% του εισοδήματός σου ηλεκτρονικά; Πού τα βρήκες (δεν υπάρχει rollover στο ποσοστό δαπανών σου);

Έτσι κι αλλιώς ο νόμος αυτός είναι κάργα αντισυνταγματικός. Δεν θέλω, ρε φίλε, να κάνω ηλεκτρονικά τις αγορές μου. Με ποιο δικαίωμα με υποχρεώνει το κράτος;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
BOOMER

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BOOMER » 02 Σεπ 2024, 11:47

20--- έγραψε:
Μακάρι να σου παίρνουν από 1000 μεριές αυτά που χρωστάς ,απ΄το να στα πληρώνω εγώ και οι άλλοι συνεπείς πολίτες!
Φέτος έμαθα από πελάτες ,ότι πέρα από αυτό ,οι Σουηδοί έχουν δημόσιες τις φορολογικές δηλώσεις όλων των πολιτών τους προς των καθένα ,για καταπολέμιση της διαφθοράς.

Άβαταρ μέλους
Unicex

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unicex » 02 Σεπ 2024, 13:12

BOOMER έγραψε:
02 Σεπ 2024, 11:47
20--- έγραψε:
Μακάρι να σου παίρνουν από 1000 μεριές αυτά που χρωστάς ,απ΄το να στα πληρώνω εγώ και οι άλλοι συνεπείς πολίτες!
Φέτος έμαθα από πελάτες ,ότι πέρα από αυτό ,οι Σουηδοί έχουν δημόσιες τις φορολογικές δηλώσεις όλων των πολιτών τους προς των καθένα ,για καταπολέμιση της διαφθοράς.
Που ξέρεις τι θα διαλέξουν να σε χρεώσουν-φορολογήσουν αύριο; Μακάρι να υπήρχε θεία δικαιοσύνη που να σε εξασφάλιζε...όμως δεν.

Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis » 02 Σεπ 2024, 13:32

Και πως να γεμισουν οι λογαριασμοι....

Εικόνα

Φαίνεται για πόσο στούρνους περνά τους πολίτες! Σηκώνουν τον σταυρό του μαρτυρίου καθημερινά και φταίνε κιόλας! Ας όψονται κάποιοι γνωστοί και μη εξαιρεταίοι συριζαιοι που δεν τον απέμπεψαν όταν έπρεπε!
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.

Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης » 02 Σεπ 2024, 14:33

Frappezitis έγραψε:
02 Σεπ 2024, 13:32
Και πως να γεμισουν οι λογαριασμοι....

[img]https://i.postimg.cc/cLGH8DyT/4581 ... .jpg[/img]

Φαίνεται για πόσο στούρνους περνά τους πολίτες! Σηκώνουν τον σταυρό του μαρτυρίου καθημερινά και φταίνε κιόλας! Ας όψονται κάποιοι γνωστοί και μη εξαιρεταίοι συριζαιοι που δεν τον απέμπεψαν όταν έπρεπε!
Επειδή υπάρχει ζήτηση ανεβαίνουν οι τιμές. Σε λέει κάνε ασκητική για να πέσουν οι τιμές.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει

Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.

Άβαταρ μέλους
BOOMER

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BOOMER » 02 Σεπ 2024, 14:39

Να δοκιμάσετε να δουλέψετε ,ώστε να μην έχετε άγχος για τις τιμές.

Άβαταρ μέλους
Ληστοσυμμορίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης » 02 Σεπ 2024, 14:43

BOOMER έγραψε:
02 Σεπ 2024, 14:39
Αμ δουλεύουμε και δεν φτάνει.
Εκτός αν εννοείς ότι πρέπει να δουλεύουμε σαν ζωα.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει

Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.

Άβαταρ μέλους
BOOMER

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BOOMER » 02 Σεπ 2024, 14:47

Ληστοσυμμορίτης έγραψε:
02 Σεπ 2024, 14:43
BOOMER έγραψε:
02 Σεπ 2024, 14:39
Αμ δουλεύουμε και δεν φτάνει.
Εκτός αν εννοείς ότι πρέπει να δουλεύουμε σαν ζωα.
Ο μέσος ντιλιβεράς βγάζει περίπου 1.500 ευρώ μόνο χάρη στον κόπο του ,χωρίς καν να γνωρίζει καλά Ελληνικά.
Εννοώ να αποκτήσετε στοιχειώδες δεξιότητες κουρέα,υδραυλικού ,ηλεκτρολόγου,λογιστή κλπ κλπ που δουλεύοντας πενθήμερο ,οκτάωρο αρκούν για 3.000+ τον μήνα. Οπότε δεν θα ασχολούσασταν καθόλου με το αν το κόστος του ρεύματος τον ένα μήνα είναι 55 ευρώ και τον άλλο 58.
Δεν φτάνει μάλλον επειδή τώρα δουλεύετε σαν ζώα κι όχι σαν άνθρωποι και δεν υπάρχει κανένας λόγος που κάποιος θα σας δώσει μεγαλύτερη αμοιβή από αυτή του υποζυγίου.
Οποιος πάνω απ τα 30 ,κλαψουρίζει γιατί βγάζει κάτω από 20.000 το χρόνο στη σημερινή Ελληνική αγορά ,είναι καθαρά τεμπέλης.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικονομία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών