Και να αντέχεις δεν πρέπει να το κάνεις εκτός αν όντως δεν έχεις καμιά άλλη επιλογή. Είναι λάθος με τόσους πολλούς τρόπους.kongrosian έγραψε: ↑03 Σεπ 2024, 18:20αν είσαι υγιής και νέος αντέχεις.
εγώ πλέον δεν αντέχω. δουλεύω μαξ 7 ώρες, 5ήμερο.
Μεγιστο εβδομαδιαιο ωραριο που μπορει να αντεξει ο οργανισμος
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Μεγιστο εβδομαδιαιο ωραριο που μπορει να αντεξει ο οργανισμος
- kongrosian
άλλη κουβέντα αυτή, δεν είναι για το πχορουμ πια. δεν θα βγάλει κάτι.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: ↑03 Σεπ 2024, 18:46Αν είσαι υγιής και νέος και το κάνεις αυτό θα πάψεις να είσαι υγιής και νέος.kongrosian έγραψε: ↑03 Σεπ 2024, 18:20αν είσαι υγιής και νέος αντέχεις.
Η ή σωματική σου υγεία θα κλονίστει ή η ψυχική ή και οι 2.
Περα από αυτό δεν μπορείς να έχεις υγεία σχέση, οικογένεια, φίλους, παιδιά με τέτοιες συνθήκες. Δουλεύεις σαν κτήνος, τρως σαν κτήνος, και εις σεξ σαν κτήνος. Γενικά αποκτηνωνεσαι.
- kongrosian
καλά, ναι. οι περισσότεροι αναγκάζονται.Green Dragon έγραψε: ↑03 Σεπ 2024, 20:56Και να αντέχεις δεν πρέπει να το κάνεις εκτός αν όντως δεν έχεις καμιά άλλη επιλογή. Είναι λάθος με τόσους πολλούς τρόπους.kongrosian έγραψε: ↑03 Σεπ 2024, 18:20αν είσαι υγιής και νέος αντέχεις.
εγώ απλά λέω ότι δεν αντέχω καν πλέον.
έχω καταλήξει ότι το περιβάλλον της δουλειάς με στρεσάρει και τελικά με κουράζει πολύ.
από το σπίτι, μπορώ να δουλέψω περισσότερες ώρες.
τεσπά. αυτά.

- Fata_Morgana
Νομίζω ότι αντέχω άπειρες ώρες εργασίας αρκεί να έχει πίεση, τρέλα και να έχω καφε. Ωρες ωρες νομίζω είμαι ρομποτ. Αν είναι χαλαρά γίνομαι κακιά με τους πελάτες 
Το μαξ που έχω βάλει σε ώρες είναι 95-97 ώρες την εβδομάδα μαζί και Σάββατο αλλά μειωμένο ωράριο το Σάββατο και παιρνοντας δουλειά στο σπτι. Για κάνα 6μηνο αυτό. Α ρε τι ωραια ήταν.

Το μαξ που έχω βάλει σε ώρες είναι 95-97 ώρες την εβδομάδα μαζί και Σάββατο αλλά μειωμένο ωράριο το Σάββατο και παιρνοντας δουλειά στο σπτι. Για κάνα 6μηνο αυτό. Α ρε τι ωραια ήταν.
- Sid Vicious
ΠροσλαμβάνεσαιFata_Morgana έγραψε: ↑03 Σεπ 2024, 21:09Νομίζω ότι αντέχω άπειρες ώρες εργασίας αρκεί να έχει πίεση
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- kongrosian
Fata_Morgana έγραψε: ↑03 Σεπ 2024, 21:09Νομίζω ότι αντέχω άπειρες ώρες εργασίας αρκεί να έχει πίεση, τρέλα και να έχω καφε. Ωρες ωρες νομίζω είμαι ρομποτ. Αν είναι χαλαρά γίνομαι κακιά με τους πελάτες

Μένιος που σου χρειάζεται.

- Fata_Morgana
Δε νομίζω να με ήθελες.Sid Vicious έγραψε: ↑03 Σεπ 2024, 21:14ΠροσλαμβάνεσαιFata_Morgana έγραψε: ↑03 Σεπ 2024, 21:09Νομίζω ότι αντέχω άπειρες ώρες εργασίας αρκεί να έχει πίεση
Γιατί πασά μ;kongrosian έγραψε: ↑03 Σεπ 2024, 21:14Fata_Morgana έγραψε: ↑03 Σεπ 2024, 21:09Νομίζω ότι αντέχω άπειρες ώρες εργασίας αρκεί να έχει πίεση, τρέλα και να έχω καφε. Ωρες ωρες νομίζω είμαι ρομποτ. Αν είναι χαλαρά γίνομαι κακιά με τους πελάτες
- Sid Vicious
Xα! Το θέμα θα ήταν αν αλήθεια θα άντεχες την πίεσηFata_Morgana έγραψε: ↑03 Σεπ 2024, 21:33Δε νομίζω να με ήθελες.Sid Vicious έγραψε: ↑03 Σεπ 2024, 21:14ΠροσλαμβάνεσαιFata_Morgana έγραψε: ↑03 Σεπ 2024, 21:09Νομίζω ότι αντέχω άπειρες ώρες εργασίας αρκεί να έχει πίεση
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
- Otto Weininger
Ναι δική μου δουλειά, σημαίνει επίσης παραπάνω ευθύνες και άγχη. Τι νομίζεις, ότι είναι εύκολο να πεις το "κλείνω και κάνω κάτι άλλο;" όταν μεταξύ άλλων έχεις ρίξει έναν σκασμό λεφτά;Green Dragon έγραψε: ↑03 Σεπ 2024, 17:461) Δική ΣΟΥ δουλειάOtto Weininger έγραψε: ↑03 Σεπ 2024, 13:59Μέχρι να στρώσει κάθε φαρμακείο και να έρχονται υπάλληλοι, έχω δουλέψει και 12ωρες × 5 μέρες, συν 6 το Σάββατο, συν εφημερίες, συν διανυκτερεύσεις.
Έχω κλείσει και 30ωρο σχεδόν μέσα στο φαρμακείο.
2) Η ταλαιπωρία σου είχε ημερομηνία λήξης
Αλλά υπάρχουν ένα σωρό φαρμακοποιοί που δουλεύουν το φαρμακείο μόνοι τους γατί δεν τους παίρνει για υπάλληλο και το 60ωρο την βδομάδα το έχουν στο νερό, συν εφημερίες, συν διανυκτερεύσεις.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- hellegennes
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑03 Σεπ 2024, 17:20Καλά κάνεις, το Ίδρυμα είναι γεμάτο λυσσαρες που καραδοκούν

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μην ξεχάσετε στον ελεύθερο σας χρόνο να κάνετε ελληνόπουλα. Το χρειάζεται η πατρίδα
- hellegennes
Καθημερινά 12ωρο πάντως μπορείς να δουλεύεις συστηματικά και χωρίς ρεπό. Τι επιπτώσεις μπορεί να έχει μακροπρόθεσμα στην υγεία σου δεν ξέρω, αλλά περίπου αυτό έκαναν οι άνθρωποι πριν την βιομηχανική επανάσταση, τουλάχιστον αυτοί που είχαν αγροτικές εργασίες. Βέβαια τον χειμώνα κυρίως δεν δούλευαν, αλλά τον υπόλοιπο χρόνο ήταν από την ανατολή μέχρι την δύση ή τουλάχιστον 12 ώρες την ημέρα.foscilis έγραψε: ↑03 Σεπ 2024, 18:01Σε μια βδομαδα ή και μεχρι καμια δεκαρια βδομαδες αντεχεις μεχρι 90 ωρες ανετα. Συστηματικα δε νομιζω οτι γινεται παραπανω απο καμια εβδομηνταρια κι αυτο υπο προϋποθεσεις, πχ αν σκαβεις δεκα ωρες τη μερα καθε μερα λεγεται στρατοπεδο εργασιας και συνηθως πεθαινεις καποια στιγμη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πριν την βιομηχανική επανάσταση οι αγροτικές δουλειές ήταν από την ανατολή μέχρι τη δύση αλλά για 150 μέρες το χρονο
- kongrosian
Γιατί οι αντιφάσεις σου είναι εξοργιστικες. Μας το παίζεις και αριστερη.Fata_Morgana έγραψε: ↑03 Σεπ 2024, 21:33Δε νομίζω να με ήθελες.Sid Vicious έγραψε: ↑03 Σεπ 2024, 21:14ΠροσλαμβάνεσαιFata_Morgana έγραψε: ↑03 Σεπ 2024, 21:09Νομίζω ότι αντέχω άπειρες ώρες εργασίας αρκεί να έχει πίεσηΓιατί πασά μ;kongrosian έγραψε: ↑03 Σεπ 2024, 21:14Fata_Morgana έγραψε: ↑03 Σεπ 2024, 21:09Νομίζω ότι αντέχω άπειρες ώρες εργασίας αρκεί να έχει πίεση, τρέλα και να έχω καφε. Ωρες ωρες νομίζω είμαι ρομποτ. Αν είναι χαλαρά γίνομαι κακιά με τους πελάτες

- Fata_Morgana
Μιλάς με άνθρωπο σουπερ πουμα.Sid Vicious έγραψε: ↑03 Σεπ 2024, 21:39Xα! Το θέμα θα ήταν αν αλήθεια θα άντεχες την πίεση
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μέγιστο εβδομαδιαίο ωράριο που μπορεί ν' αντέξει ο οργασμός
από Kauldron » 03 Σεπ 2024, 17:47 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 9 Απαντήσεις
- 309 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
03 Σεπ 2024, 19:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση δώσε περιγραφή ρένου με μέγιστο όριο 2 λέξεις...
από taxalata xalasa » 08 Νοέμ 2024, 19:21 » σε Ιστορία - 0 Απαντήσεις
- 257 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
08 Νοέμ 2024, 19:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ελάχιστο και μέγιστο μέγεθος μάζας ενός κατοικήσιμου πλανήτη
από Ourania-Rania » 14 Φεβ 2024, 13:24 » σε Θετικές Επιστήμες - 0 Απαντήσεις
- 454 Προβολές
-