Οδηγός επιβίωσης ορθολογιστών
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Re: Οδηγός επιβίωσης ορθολογιστών
εγώ ήθελα να κρατήσω τα ρούχα από την κηδεία της γιαγιάς μου..(από της μάνας μου)
τελικά με τα πολλά τα έδωσα..
- Cecily Anne
Εντάξει, εγώ διαφωνώ στο εξής.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑02 Απρ 2018, 13:50εγώ ήθελα να κρατήσω τα ρούχα από την κηδεία της γιαγιάς μου..(από της μάνας μου)
Αυτοί έχουν 10 άτομα σόι που μιλιούνται πεθαίνουν 2 στη δεκαετία οπότε ΟΚ πετάνε 2 κοστούμια.
Εγώ έχω 200 άτομα συγγενείς, χάνουμε ένα-δυο το χρόνο στην καλύτερη. Είναι δυνατόν κάθε τρεις και λίγο να ψωνίζω για κηδείες;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Dwarven Blacksmith
I mean, έχουν πεθάνει ήδη, τι άλλο μπορεί να πάει στραβά;Cecily Anne έγραψε: ↑02 Απρ 2018, 13:48Tα ρούχα που βάζετε σε κηδείες τα πετάτε;
Έχω αυτή τη διαφωνία με την πεθερά μου. Αυτή έχει πετάξει τη μισή ντουλάπα.
Εγώ έχω ένα ίδιο σετ και το βάζω σε όλα τα ντέντλι ιβέντς.
Τα κρατάω.

- κουλούρι Θεσσαλονίκης
όχι ρε συ..εγω το έδωσα σε ενα ξεσκαρταρισμα της ντουλάπας..
ένα μαυρο φορεμα ηταν πλεκτο που δε με βολευε να το φοράω στην καθημερινοτητα μου.
και μετά το μετανιωσα.
αλλα κρατας κρατας ρούχα και γεμίζει τζάμπα με πράγματα που σου ειναι πρακτικά αχρηστα!
σιγα μην πεταω ρουχα επειδη πηγα σε κηδεια..
ένα μαυρο φορεμα ηταν πλεκτο που δε με βολευε να το φοράω στην καθημερινοτητα μου.
και μετά το μετανιωσα.
αλλα κρατας κρατας ρούχα και γεμίζει τζάμπα με πράγματα που σου ειναι πρακτικά αχρηστα!
σιγα μην πεταω ρουχα επειδη πηγα σε κηδεια..
Θέλω να πω πως, αν κάποιος μου δώσει μια άλλη εξήγηση που να ικανοποιεί τη δική μου λογική κ τον δικό μου τρόπο σκέψης παραπανω, δεν έχω πρόβλημα ναλλαξω γνώμη πχ από εγωισμό.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑02 Απρ 2018, 13:47να δέχεσαι ότι σκέφεσαι διαφορετικά..
με το ζόρι να σκεφτείς κάτι άλλο δε γίνεται!
Τα ρούχα που φοράω σε κηδείες δεν τα συνδέω με τις κηδείες. Κ σιγά μην τα πετούσα!!!! Ούτε που θυμάμαι τι έχω βάλει. Ούτε κ έχω συνδέσει ποτέ κάποιο αντικείμενο με μια άσχημη στιγμή. Τη βλακεια κ την απροσεξία μου συνδέω συνήθως με τα άσχημα που μπορει να μου συμβούν. Αν όμως κάποιος νιώθει καλύτερα πετώντας τα, να τα πετάει. Αρκεί να μη μου λέει να κάνω το ίδιο.
Κχμ κχμ... :xDwarven Blacksmith έγραψε: ↑02 Απρ 2018, 12:15όταν περνάει καιρός χωρίς να με κουτάρει κανείς, αναρωτιέμαι μήπως είμαι εγώ το φάντασμα...
hellegennes έγραψε: ↑02 Απρ 2018, 12:43Μπορεί να νιώθεις ότι σε επηρεάζει ψυχολογικά, αλλά υπάρχουν ορθολογικοί λόγοι να το νιώθεις αυτό. Όπως το να μην σου αρέσει, να έχει κάποιο σχέδιο επάνω που σου δημιουργεί αρνητικότητα, να μην σου ταιριάζει σωστά, να έχει αλλάξει το σώμα σου και να μην ταιριάζει πλέον σωστά ενώ κάποτε ταίριαζε και άλλα διάφορα. Αλλά... αν θεωρείς ότι σου δημιουργεί αρνητικότητα επειδή όταν το φόρεσες σου συνέβησαν κακά πράγματα, το να το βαφτίζεις ψυχολογικό αρνητισμό είναι νηστίσιμο κρέας. Πρέπει να πάψεις να πιστεύεις σε γούρια και γρουσουζιές. Δεν ξέρω αν γίνεται, βέβαια. Εγώ ποτέ δεν πίστευα σε τέτοιες παπαριές και έτσι δεν το έχω περάσει. Θυμώνω όταν κάποιος μιλάει για γρουσουζιές και ποδαρικά.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑02 Απρ 2018, 12:15Όχι χέλι, ο αρνητικός ψυχολογικός συσχετισμός είναι κάτι υπαρκτό και δεν υπάρχει λόγος να το πολεμήσει κανείς.
Άλλοι έχουν φλασμπακ στο Βιετνάμ, εμείς που έχουμε μια απλή υποβόσκουσα φοβία προς το μπλουζάκι είμαστε μια χαρά.Ορθολογισμός 101: όσο μεγαλώνει η απόσταση από ένα γεγονός, τόσο μικραίνει η πιθανότητα να το παραδεχτεί ο δράστης. Γιατί; Επειδή η αντίδραση στην ομολογία του θα είναι ανάλογη με το πόσο καιρό το αρνιόταν.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑02 Απρ 2018, 12:15Μου θύμισες ότι υπάρχουν ακόμα unsolved cases στο πατρικό, ζημιές που δεν έκανα ούτε εγώ, και το ίδιο λέει κι ο αδερφός μου.
Πλέον τα αδικήματα έχουν παραγραφεί, γιατί δεν το παραδέχεται; :?
Ωραία τα λες.
Ορθολογισμός είναι και το να σκέφτεσαι "βλακείες" λόγω κάποιας ασθένειας; Εκτός από τα αίτια που περιγράφεις δηλαδή ένας ορθολογικός λόγος δεν είναι και μια ασθένεια;
- Dwarven Blacksmith
casper quantum έγραψε: ↑02 Απρ 2018, 14:19Κχμ κχμ... :xDwarven Blacksmith έγραψε: ↑02 Απρ 2018, 12:15όταν περνάει καιρός χωρίς να με κουτάρει κανείς, αναρωτιέμαι μήπως είμαι εγώ το φάντασμα...

Καλώς ήρθες κι εσύ!

Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑02 Απρ 2018, 14:35casper quantum έγραψε: ↑02 Απρ 2018, 14:19Κχμ κχμ... :xDwarven Blacksmith έγραψε: ↑02 Απρ 2018, 12:15όταν περνάει καιρός χωρίς να με κουτάρει κανείς, αναρωτιέμαι μήπως είμαι εγώ το φάντασμα...
Καλώς ήρθες κι εσύ!
Καλώς σας βρήκα

(Θέλουμε φατσούλα wave και πιο στρογγυλά εμοτικον

- hellegennes
Εξαρτάται τον βαθμό που η ασθένεια επηρεάζει την φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου. Δηλαδή κατά πόσο θεωρείται ότι δεν βρίσκεσαι υπό την επήρεια ορμονών και φυσικών ή τεχνητών ουσιών που επηρεάζουν την κρίση σου.casper quantum έγραψε: ↑02 Απρ 2018, 14:23
Ωραία τα λες.
Ορθολογισμός είναι και το να σκέφτεσαι "βλακείες" λόγω κάποιας ασθένειας; Εκτός από τα αίτια που περιγράφεις δηλαδή ένας ορθολογικός λόγος δεν είναι και μια ασθένεια;
Εννοείται όμως πως η βαθμολόγηση του ορθολογισμού σου εξαρτάται από αυτό. Δηλαδή κατά πόσο την στιγμή που κρίνεις κάτι δεν επηρεάζεται η κρίση σου από παράγοντες που θολώνουν την διαύγειά σου. Δεν θα κρίνω αν είσαι ή όχι ορθολογιστής όσο βρίσκεσαι υπό την επήρεια κάποιου τέτοιου παράγοντα αλλά υπό κανονικές συνθήκες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
ναι ρε συ..αυτό το καρδουλοειδές σχήμα με σκιάζει..casper quantum έγραψε: ↑02 Απρ 2018, 14:44
Καλώς σας βρήκα
(Θέλουμε φατσούλα wave και πιο στρογγυλά εμοτικον)
αφού αρχίζω να βλέπω με συμπάθεια το πηγούνι μου!

hellegennes έγραψε: ↑02 Απρ 2018, 16:55Εξαρτάται τον βαθμό που η ασθένεια επηρεάζει την φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου. Δηλαδή κατά πόσο θεωρείται ότι δεν βρίσκεσαι υπό την επήρεια ορμονών και φυσικών ή τεχνητών ουσιών που επηρεάζουν την κρίση σου.casper quantum έγραψε: ↑02 Απρ 2018, 14:23
Ωραία τα λες.
Εννοείται όμως πως η βαθμολόγηση του ορθολογισμού σου εξαρτάται από αυτό. Δηλαδή κατά πόσο την στιγμή που κρίνεις κάτι δεν επηρεάζεται η κρίση σου από παράγοντες που θολώνουν την διαύγειά σου. Δεν θα κρίνω αν είσαι ή όχι ορθολογιστής όσο βρίσκεσαι υπό την επήρεια κάποιου τέτοιου παράγοντα αλλά υπό κανονικές συνθήκες.
Τέλεια. Συμφωνώ

Χαχαχαχα. Ε ναι ρε συ, είναι πολύ αστείο αυτό το οβάλ! :ρκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑02 Απρ 2018, 16:59ναι ρε συ..αυτό το καρδουλοειδές σχήμα με σκιάζει..
αφού αρχίζω να βλέπω με συμπάθεια το πηγούνι μου!
Εγώ δε πάω σε κηδείες. Αλλά ούτε μπορώ να είμαι ορθολογίστρια.Cecily Anne έγραψε: ↑02 Απρ 2018, 13:48Tα ρούχα που βάζετε σε κηδείες τα πετάτε;
Έχω αυτή τη διαφωνία με την πεθερά μου. Αυτή έχει πετάξει τη μισή ντουλάπα.
Εγώ έχω ένα ίδιο σετ και το βάζω σε όλα τα ντέντλι ιβέντς.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οδηγός επιβίωσης στην Ελλάδα!
από Κοιτάσματα » 12 Φεβ 2025, 03:37 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 199 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian
12 Φεβ 2025, 09:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο οδηγός του Nascar Kyle Larson υποστηρίζει ότι είναι καλύτερος οδηγός από τον Verstappen
από Ίακχος » 16 Αύγ 2024, 14:36 » σε Μηχανοκίνηση - 4 Απαντήσεις
- 695 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
16 Αύγ 2024, 19:55
-
-
- 20 Απαντήσεις
- 785 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
06 Νοέμ 2024, 15:37
-
-
Νέα δημοσίευση οδηγός κρασιού
από βοθρατζης » 24 Σεπ 2024, 16:24 » σε Χόμπυ • Κατασκευές • Μοντελισμός - 27 Απαντήσεις
- 1005 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Feindflug
25 Δεκ 2024, 11:29
-