O Δίας κι ο Προμηθέας ομοφυλόφιλοι στη νέα σειρά ΚΑΟS του Netflix

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Re: O Δίας κι ο Προμηθέας ομοφυλόφιλοι στη νέα σειρά ΚΑΟS του Netflix

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 05 Σεπ 2024, 15:09

AlienWay έγραψε:
05 Σεπ 2024, 15:06
Πασιφάη έγραψε:
05 Σεπ 2024, 15:02
Αρίστος έγραψε:
05 Σεπ 2024, 14:32

Σε καθε σειρα τους γινονται αυτες οι "ωραιες εικαστικες παρεμβασεις με χιουμορ" οποτε μιλαμε για ατοφια επιθετικη προβολη στερεοτυπων.

Εγω το ΜΕΤΑΞΑ το πινω βρε, δεν το γυροφερνω λεγοντας το Καμπαρι.

.
Α, κι εγώ στα ποτά, είμαι πολύ αυστηρή.. :lol:
Εγώ κρασάκι ήπια πριν λίγο.
Και πολύ καλά έκανες.
Εγω έφαγα φασολάκια και τώρα πάω να ξαπλωσω. :D
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 05 Σεπ 2024, 15:13

Πασιφάη έγραψε:
05 Σεπ 2024, 15:09
AlienWay έγραψε:
05 Σεπ 2024, 15:06
Πασιφάη έγραψε:
05 Σεπ 2024, 15:02

Α, κι εγώ στα ποτά, είμαι πολύ αυστηρή.. :lol:
Εγώ κρασάκι ήπια πριν λίγο.
Και πολύ καλά έκανες.
Εγω έφαγα φασολάκια και τώρα πάω να ξαπλωσω. :D
Προσωπικός επιβάλλεται να ξαπλώσω γιατί θα ξενυχτήσω στη δουλειά.

Αλλά δε με πιάνει προς το παρόν.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 05 Σεπ 2024, 15:17

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε:
05 Σεπ 2024, 15:07
πατησιωτης έγραψε:
05 Σεπ 2024, 14:33
Αρίστος έγραψε:
05 Σεπ 2024, 14:14
Και τελικα αυτο ειναι ανεξαρτητο τηλεοπτικο δικτυο η το μεγαλυτερο προπαγανδιστικο εργαλειο για την ανατροπη των δυτικων κοινωνικων αξιων;

To δίκτυο αυτό είναι δυτικότατο.Απλά θέλει να καθιερώσει άλλες αξίες από αυτές που υπήρχαν και έχει μαζί του πολύ κόσμο.
Έχει ξαναγίνει αυτό στην ιστορία.Μια που ασχολείσαι με τους αρχαίους θεούς αυτοί αποκαθηλώθηκαν από τους Ρωμαίους και όχι κανένα άλλον όταν η εξουσία εκεί έκρινε ότι πρέπει να υιοθετήσει τον χριστιανισμό.
Και σήμερα ισχυρά τμήματα της δυτικής εξουσίας θέλουν να καθιερώσουν τη νέα γουοκοθρησκεία και έχουν κόσμο που τους υποστηρίζει και άλλους που είναι αντίθετοι.Αλλά όλα αυτά εντός της Ρωμαικής αυτοκρατορίας συμβαίνουν. :D Οι άνθρωποι που ζούσαν πριν 1600 χρόνια δεν είχαν την αίσθηση ότι τους κατέκτησε κάποιο "Βυζάντιο".Ρωμαίοι συνέχιζαν να αποκαλούνται με το ίδιο σύστημα διοίκησης,απλώς με άλλη θρησκεία.
Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί θέλουν να καθιερωθεί το γουοουκ. Που αποβλέπουν. Δεν εννοώ στο να μας κάνουν έναν αχταρμά χωρίς ταυτότητα μα ποιο είναι ακριβώς το κέρδος τους.
Είναι μεγάλη η ελτζιμπιτί κοινότητα, τα αρκτικόλεξα της αυξάνονται προοδευτικά, οπότε είναι ένα νέο ελντοράντο, τόσο στον αμιγώς εμπορικό όσο και ιδεολογικοπολιτικό τομέα. Και πάει πακέτο με το γενικότερο νταϊβέρσιτυ στις κουλτούρες, που κάνει το στόρυ ακόμη πιο αστείο.

Υποθέτω ότι αυτό μόνον αν εκληφθεί με τον ίδιο τρόπο που γίνεται αντιληπτό το ΚΑΟS, δηλαδή ως μια μαύρη κωμωδία, μπορεί να γίνει αποδεκτό.

Το σίγουρο είναι απαξιώνονται και οι φιλογουόκ πολιτικοί θεσμοί μαζί με τις "παρωχημένες" αξίες. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 05 Σεπ 2024, 15:28

πατησιωτης έγραψε:
Αρίστος έγραψε:
Και τελικα αυτο ειναι ανεξαρτητο τηλεοπτικο δικτυο η το μεγαλυτερο προπαγανδιστικο εργαλειο για την ανατροπη των δυτικων κοινωνικων αξιων;

To δίκτυο αυτό είναι δυτικότατο.Απλά θέλει να καθιερώσει άλλες αξίες από αυτές που υπήρχαν και έχει μαζί του πολύ κόσμο.
Έχει ξαναγίνει αυτό στην ιστορία.Μια που ασχολείσαι με τους αρχαίους θεούς αυτοί αποκαθηλώθηκαν από τους Ρωμαίους και όχι κανένα άλλον όταν η εξουσία εκεί έκρινε ότι πρέπει να υιοθετήσει τον χριστιανισμό.
Και σήμερα ισχυρά τμήματα της δυτικής εξουσίας θέλουν να καθιερώσουν τη νέα γουοκοθρησκεία και έχουν κόσμο που τους υποστηρίζει και άλλους που είναι αντίθετοι.Αλλά όλα αυτά εντός της Ρωμαικής αυτοκρατορίας συμβαίνουν. :D Οι άνθρωποι που ζούσαν πριν 1600 χρόνια δεν είχαν την αίσθηση ότι τους κατέκτησε κάποιο "Βυζάντιο".Ρωμαίοι συνέχιζαν να αποκαλούνται με το ίδιο σύστημα διοίκησης,απλώς με άλλη θρησκεία.
Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί θέλουν να καθιερωθεί το γουοουκ. Που αποβλέπουν. Δεν εννοώ στο να μας κάνουν έναν αχταρμά χωρίς ταυτότητα μα ποιο είναι ακριβώς το κέρδος τους.
Ενας αχταρμας χωρις ταυτοτητα ειναι πιο δεκτικος σε κυβερνησεις με ισχυ παγκοσμιοτητας. Αιρεται το φυλετικο, γλωσσικο και θρησκευτικο φραγμα και τσουπ!

Εχεις την τελεια σουπα απο NPC's για να κουμανταρεις.

Bazoomba @ Γιατί οι Νεοτάξ θεωρούν τη Ρωσία νο1 εχθρό τους
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Blackdog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog » 05 Σεπ 2024, 15:54

Για να κοιτας αλλου οταν σε πηδανε και να μην τσινας. Οι νεολαιοι σημερα δεν παλευουν για ενα καλυτερο αυριο, αλλα για το αν η γυναικα μπορει να εχει παπαρι η οχι. Η τουλαχιστον εχουν συνδεσει το ενα με το αλλο.

Βλεπεις τι γινεται σε ολο τον δυτικο κοσμο και με τι ασχολουμαστε οι πολλοι. Δεν ειναι τυχαιο που και τα δυο ξεκινησαν ταυτοχρονα :102:

Η νεα αγορα που προκυπτει ειναι και αυτη μια πραγματικοτητα, αλλα κατα την γνωμη μου το κινητρο ειναι αυτο που ειπα προηγουμενως.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 05 Σεπ 2024, 15:57

Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί
ασχετο λίγο με το θέμα, αλλα αυτό που γραφεις σε προβληματίζει λίγο οταν το γράφεις, νοιώθεις κατι περίεργο;

Εχει κατι σπουδαίο αυτή απορία νομιζω, την λέμε σε ψεκες πιο πολύ οταν θελουμε να τους δειξουμε πόσο ανόητοι ειναι, ζητάμε να μας εξηγήσουν αλλιώς να το αποδεχθούν. Αλλά εχει και μια ύβρη μέσα, σαν να μπορούμε δυνητικά να καταλάβουμε τα πάντα.

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 05 Σεπ 2024, 16:06

πατησιωτης έγραψε:
Αρίστος έγραψε:

Θα σου πω τη γνώμη μου χωρίς να σημαίνει αυτό ότι είναι αναγκαστικά σωστή.Το κίνημα γουόκ λειτουργεί σαν εμβόλιο σε μια ενδεχόμενη αμφισβήτηση του κοινωνικού συστήματος που θα θέσει σε κίνδυνο τη θέση των δισεκατομμυριούχων που το χρηματοδοτούν.
Όπως τα εμβόλια δημιουργούν ανοσία έναντι των πραγματικών ασθενειών έτσι και αυτό δημιουργεί τις εξής ανοσιακές συνθήκες.
1) Διασπά την κοινωνία σε αντιμαχόμενες αδικημένες ομάδες (μαύροι,λευκοί,κίτρινοι,ομοφυλόφιλοι,τρανς κλπ) που μάχονται μεταξύ τους για το ποιά θέλει υποστήριξη.
2) Απασχολεί πολλά επαναστατικά πνεύματα που κατατρίβονται με παρόμοιους αγώνες.
3) Πολώνει τη διαμάχη συσπειρώνοντας από την άλλη μεριά τα συντηρητικά πνεύματα υπέρ της υπάρχουσας κατάστασης με την οποία δεν έχουν πραγματικό πρόβλημα.
Μπορεί να υπάρχουν και άλλα.Στο κάτω κάτω μπορούν να πληρώσουν τους καλύτερους πολιτικούς αναλυτές,ψυχολόγους και κοινωνιολόγους και ιστορικούς που θα χρησιμοποιήσουν την πείρα από δύο αιώνες επαναστάσεων και κινημάτων για να τους πει τι θα πρέπει να προωθήσουν για να κοιμούνται κατά το δυνατόν ήσυχοι.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 05 Σεπ 2024, 16:48

Oλα οσα αναφερατε συν τη γενοκτονια της λευκης φυλης γιατι οι δυτικοι λαοι λογω ψηλου μορφωτικου επιπεδου και πολιτικης κουλτουρας δεν θα θελησουν να εγκαταλειψουν τα εθνη-κρατη τους, την κοινοβουλευτικη εκπροσωπηση και τις ελευθεριες που τους αναγνωριζουν τα συνταγματα. Ολα αυτα ειναι εμποδια για μια παγκοσμια κυβερνηση η οποια θα προτιμουσε αμορφωτους πληθυσμους που εχουν μεγαλωσει σε χωρες μηδενικων ελευθεριων και οι οποιοι ειναι εξαρτημενοι απο επιδοματα η βολευονται με χαμηλους μισθους.

Η γενοκτονια γινεται χωρις σφαιρες αλλα με δυο ξεκαθαρους τροπους.

α) Υπερφορολογηση των δυτικων λαων ενω παραλληλα δινεται δωρεαν στεγη και επιδοματα στους λαθρομεταναστες. Νομοι ανεκτικοι στην εκληματικοτητα των ευαλωτων ομαδων κατα των λευκων πληθυσμων ενω στους λευκους δεν δινεται ουτε το δικαιωμα της αυτοαμυνας στην Ευρωπη.

β) Το κινημα των ΛΟΑΤΚΙ μειωνει τις γεννησεις καθως στρεφεται κατα της πατριαρχικης δυτικης οικογενειας αλλα και του στρειτ σεξ. Μς φαινεται αστειο οτι οι αξιες του μπορει να γινουν καποτε μεηνστρημ αλλα η επομενη γενια θα εχει μαθει στα σχολεια για την ρευστοτητα των φυλων, τα πιο αρρενωπα αγορια θα καταγγελονται ως σεξιστικα, η εκστρατεια για φυλομεταβασεις που εχει γινει μαστιγα στις ΗΠΑ θα μετακομισει και σε αλλες χωρες ενω καποια παιδια θα εχουν μεγαλωσει ηδη διπλα σε ομοφυλοφιλους γονεις. Ακομη και για λογους συμφεροντος καποιος στρειτ σε τετοιες κοινωνιες μπορει να επιλεξει να το παιξει ομοφυλοφιλος αν αυτο τον βοηθησει στην καριερα.

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 05 Σεπ 2024, 16:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 05 Σεπ 2024, 16:53

Αρίστος έγραψε:
05 Σεπ 2024, 16:48
Oλα οσα αναφερατε συν τη γενοκτονια της λευκης φυλης γιατι οι δυτικοι λαοι λογω ψηλου μορφωτικου επιπεδου και πολιτικης κουλτουρας δεν θα θελησουν να εγκαταλειψουν τα εθνη-κρατη τους, την κοινοβουλευτικη εκπροσωπηση και τις ελευθεριες που τους αναγνωριζουν τα συνταγματα. Ολα αυτα ειναι εμποδια για μια παγκοσμια κυβερνηση η οποια θα προτιμουσε αμορφωτους πληθυσμους που εχουν μεγαλωσει σε χωρες μηδενικων ελευθεριων και οι οποιοι ειναι εξαρτημενοι απο επιδοματα η βολευονται με χαμηλους μισθους.

α) Υπερφορολογηση των δυτικων λαων ενω παραλληλα δινεται δωρεαν στεγη και επιδοματα στους λαθρομεταναστες. Νομοι ανεκτικοι στην εκληματικοτητα των ευαλωτων ομαδων κατα των λευκων πληθυσμων ενω στους λευκους δεν δινεται ουτε το δικαιωμα της αυτοαμυνας στην Ευρωπη.

β) Το κινημα των ΛΟΑΤΚΙ μειωνει τις γεννησεις καθως στρεφεται κατα της πατριαρχικης δυτικης οικογενειας αλλα και του στρειτ σεξ. Μς φαινεται αστειο οτι οι αξιες του μπορει να γινουν καποτε μεηνστρημ αλλα η επομενη γενια θα εχει μαθει στα σχολεια για την ρευστοτητα των φυλων, η εκστρατεια για φυλομεταβασεις που εχει γινει μαστιγα στις ΗΠΑ θα μετακομισει και σε αλλες χωρες ενω καποια παιδια θα εχουν μεγαλωσει ηδη διπλα σε ομοφυλοφιλους γονεις.

αριστο μπορεις να φανταστεις πως θα ειναι ο κοσμος λιγο μακρυτερα; σε 500, 1000, 2000 χρονια;

ή σε τρομαζει και μονο η ιδεα της παραμικρης αλλαγης απο γενια σε γενια;

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 05 Σεπ 2024, 16:58

omg kai 3 lol έγραψε:
05 Σεπ 2024, 16:53
Αρίστος έγραψε:

β) Το κινημα των ΛΟΑΤΚΙ μειωνει τις γεννησεις καθως στρεφεται κατα της πατριαρχικης δυτικης οικογενειας αλλα και του στρειτ σεξ. Μς φαινεται αστειο οτι οι αξιες του μπορει να γινουν καποτε μεηνστρημ αλλα η επομενη γενια θα εχει μαθει στα σχολεια για την ρευστοτητα των φυλων, η εκστρατεια για φυλομεταβασεις που εχει γινει μαστιγα στις ΗΠΑ θα μετακομισει και σε αλλες χωρες ενω καποια παιδια θα εχουν μεγαλωσει ηδη διπλα σε ομοφυλοφιλους γονεις.

αριστο μπορεις να φανταστεις πως θα ειναι ο κοσμος λιγο μακρυτερα; σε 500, 1000, 2000 χρονια;

Αν δεν εχουμε Παγκοσμιο Πολεμο οι δυτικες κοινωνιες θα καταρρευσουν απο τη συνεχη λαθρομεταναστευση και την υπονομευση της δυτικης οικογενειας απο τους φορους συν τη Woke κουλτουρα. Αν παλι εχουμε Παγκοσμιο Πολεμο το μελλον θα το ορισουν οι νικητες εαν και εφοσον υπαρξουν.

.

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 05 Σεπ 2024, 17:06

Αρίστος έγραψε:
05 Σεπ 2024, 16:58
omg kai 3 lol έγραψε:
05 Σεπ 2024, 16:53
Αρίστος έγραψε:

Αν δεν εχουμε Παγκοσμιο Πολεμο οι δυτικες κοινωνιες θα καταρρευσουν απο τη συνεχη λαθρομεταναστευση και την υπονομευση της δυτικης οικογενειας απο τους φορους συν τη Woke κουλτουρα. Αν παλι εχουμε Παγκοσμιο Πολεμο το μελλον θα το ορισουν οι νικητες εαν και εφοσον υπαρξουν.

αυτα ειναι βραχυπροθεσμα.. πχ. η Αφρικη θα εχει 1 δις παραπανω κατοικους μεχρι το 2050 ενω η ΕΕ στο ιδιο διαστημα θα ειναι σχεδον στασιμη, για πιο μακρια μιλαμε με τοσα ΕΦ που εχεις διαβασει θα επρεπε να εχεις 2-3 ετοιμα σεναρια

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 05 Σεπ 2024, 17:14

σε χίλια χρόνια θα εχουν αλλάξει πολλά. Κατ’ αρχάς θα εχουμε neuralink στο πχωρουμ και θα μπορούμε να τσακωνόμαστε με όλους μαζί ταυτόχρονα.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 05 Σεπ 2024, 17:15

omg kai 3 lol έγραψε:
05 Σεπ 2024, 17:06

αυτα ειναι βραχυπροθεσμα.. για πιο μακρια μιλαμε με τοσα ΕΦ που εχεις διαβασει θα επρεπε να εχεις 2-3 ετοιμα σεναρια

Το μονο εναλλακτικο σεναριο και μονο για τη Δυση ειναι να επικρατησουν τα συμφεροντα που υποστηριζουν την Παλια Ταξη. Σε αυτα υπρχουν καποιοι σημαντικοι δισεκατομμυριουχοι οπως ο Μασκ αλλα η οικονομικη τους δυναμη ειναι πολυ μικροτερη απο των δισεκατομμυριουχων που θελουν Παγκοσμια Κυβερνηση και στηριζουν λαθρομετναστευση και Woke. Στους Παγκοσμιοποιητες εχουμε τη συμμαχια μεγαλων οικων οπως οι Ροκφελερ και οι Ροτσιλντ που εχουν ενοποιησει τα συμφεροντα τους συν τους δισεκατομμυριουχους των Bigh Tech με τυπους οπως ο Γκειτς και ο Μπεζος.

Δεν ειμαι αισιοδοξος και πιστευω πως σε 5-10 χρονια μπορει να καταργηθουν και οι εκλογες στη Δυση.

.

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 05 Σεπ 2024, 17:21

Αρίστος έγραψε:
05 Σεπ 2024, 13:30
Isildur έγραψε:
05 Σεπ 2024, 09:37
Αρίστος έγραψε:
04 Σεπ 2024, 13:50

Εγω εβαλα ακριβως τι ελεγε το newsbomb που το ρεπορταζ του εκανε κοπυ το tromaktiko.

Κατα τα αλλα αν η σειρα ειναι καλη και οι ηθοποιοι δινουν ρεστα για μενα δεν ειναι καλυτερο αλλα χειροτερο. Ακριβως γιατι δεν θελω να εχουν διεισδυτικοτητα τα προιοντα της Woke παρακουλτουρας.

Για να το δω φυσικα ουτε λογος. Αν ειχα χρονο θα προηγουντουσαν γυρω στις 20 αλλες σειρες, καποιες απο τις οποιες κωμικες ελληνικες και καποιες καλες ξενες sci fi χωρις woke παρλαπιπες.

.
Ειλικρινά τώρα, όντως δεν καταλαβαίνεις πόσο προβληματικό είναι αυτό που λες και κάνεις εδώ, ή απλώς στα @@, κουβέντα να γίνεται και σελίδες να γεμίζουν στα νήματά σου (για όποιον λόγο σε φτιάχνει κάτι τέτοιο);

Μπήκα μόλις τώρα και διάβασα το... """άρθρο""" πάνω στο οποίο πάτησες για να ανοίξεις το νήμα. Πραγματικά δηλαδή, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ούτε ο τύπος που το έγραψε κάθισε να δει την σειρά πρώτα. Μοιάζει λες και σχημάτισε κι αυτός γνώμη από τις περιγραφές που τού έκανε κάποιος τρίτος, που με την σειρά του είχε δει ένα τρέιλερ.

Η σειρά δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, οπότε μην στενοχωριέσαι για διεισδυτικότητες και τα ρέστα, απλά περνάει ευχάριστα η ώρα κι έχει κάποια καλά στοιχέία για να μην σε κουράζει, αυτό μόνο. Αλλά τα γκεϊλίκια που βλέπει ο αρθογράφος παντού και σε όλους, απλά δεν υπάρχουν. Ναι, έχει, και όπως είπα πιο πάνω προσωπικά δεν θα με χαλούσε να ήταν λιγότερα, αλλά μέχρι εκεί. Ούτε ο Δίας (που έτρεξες να το βάλεις και στον τίτλο σου) προβάλλεται σαν γκέι (που μια χαρά θα μπορούσαν να πετάξουν καμμιά σκηνή με Γανυμήδη αν θέλανε...), ούτε η Ήρα, ούτε ο Άδης (παρεμπιπτόντως, θεούλης ο Θιούλις). Τον Διόνυσο δείχνει να πηδιέται μόνο, αλλά κι αυτός είναι μπάι και στο τέλος ερωτεύεται και μια γυναίκα.

Θα μπορούσαν βέβαια να σας ενοχλήσουν άλλα πράγματα, εννοώ τον αρθρογράφο κι εσένα (ελπίζω να είστε διαφορετικά πρόσωπα), αλλά εκεί δεν βλέπω καμμιά αναφορά. Όπως πχ ότι ο Ποσειδώνας πηδάει την γυναίκα του αδερφού του. Σόρυ, ήθελα να πω την ίδια του την αδερφή. Εεεε λάθος, εννοούσα την γυναίκα του αδερφού του και ταυτόχρονα αδερφή και των δυο. Αλλά βλέπω ότι γι' αυτές τις ανωμαλίες δεν βγάζετε* άχνα. Γιατί έτσι; Μήπως όλα αυτά είναι τέρμα φυσιολογικά για τις τελευταίες (αλήθεια, πόσες;) δεκαετίες του 20ου αιώνα, αρκεί να μην παίζουν πουστριλίκια στις περιπτύξεις;

* ο πληθυντικός, επειδή αρνείσαι πεισματικά να το δεις για να σχηματίσεις προσωπική άποψη, οπότε λες ό,τι λέει κι ο άσχετος αρθρογράφος.

Δεν εχω καμια σχεση με τον αρθρογραφο του newsbomb, αν ημουν εγω ξερεις πολυ καλα οτι θα το ελεγα, δεν ειμαι ντροπαλο παιδι.

Συνεχιζεις να με εγκαλεις για το Δια οταν σου ειπα οτι εκανα κοπυ πεηστ το αρθρο οπως ολοι εδω μεσα κανουμε σε αρθρα που ανοιγουν νημα.

Οποτε ακυρο που με κατηγορεις και γιατι δεν ανεφερα την αιμομιξια του Ποσειδωνα. Και πιο συγκεκριμενα οτι δεν εβγαλα αχνα.
Συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις ότι ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα, ε; :lol:
Δεν βαριέσαι, μην τα ξαναλέω (και εγώ, όπως και σχεδόν όλοι άλλοι).
Αρίστος έγραψε:
05 Σεπ 2024, 13:30
Λες οτι δεν εχει ιδιαιτερα γκειλικια η σειρα.

Σωστο απο μια αποψη γιατι εχει τρανσιλικια.

Γι' αυτο με τους τρεις Τρανς στη θεση των τριων Μοιρων τι λες;

Εικόνα

Για το Θησεα που διαβαζω οτι ειναι γκει και μαυρος ολα καλα;

Και το παρακατω δεν ειναι καθολου προπαγανδα;

According to the ancient myth, Caeneus was born a girl but, after being raped by Poseidon, he was transformed into a man by the sea-god.

https://www.digitalspy.com/tv/ustv/a620 ... sentation/

.
Βασικά, αυτό που είπα είναι ότι δεν έχει τόσα γκεϊλίκια όσα παρουσιάζει το άρθρο, που τους έβγαλε όλους ντιντήδες. Είπα επίσης, ότι έχει περισσότερα απ' όσα θα ήθελα εγώ να έχει. Εγώ, ε; Με την δική μου αισθητική. Κάτι που δεν σημαίνει τίποτα για τον άλλο παραδίπλα, που μπορεί να του πέφτουν ακόμα πιο πολλά ή πολύ λιγότερα. Ο καθένας έχει τα δικά του στάνταρντς, τα δικά του κριτήρια και τα δικά του γούστα. Ποιοι είμαστε εμείς να τού επιβάλουμε κάτι άλλο;

Για τις 3 τρανς που λες, προσωπικά... χέστηκα. Τις μοίρες υποδύονται, ας ήταν και έφηβες μεταλλαγμένες χελώνες, τι θα άλλαζε; Κι αν σε χάλασε αυτό, που να την έβλεπες κιόλας την σειρά, να δεις ότι οι Ερινύες είναι 3 λεσβιόφατσες μηχανόβιες ή ότι ο μαύρος-γκέι Θησέας ήταν ζευγάρι με τον Σκάμανδρο (ναι, τα έχουν κάνει εντελώς μπουρδέλο χρονολογικά... λέμε τώρα). Το πράμα όμως είναι απλό νομίζω: ε, και; Μαύρη κωμωδία (στα όρια της παρωδίας) είναι, που απλώς πατάει πάνω σε μια πανάρχαια μυθολογία. Δεν είναι ούτε κάποιο σοβαρό έργο, ούτε -ακόμα χειρότερα- κανένα ντοκιμαντέρ, να έχει κάποια βάση το να σ' ενοχλούν όλα αυτά τα γκεϊλίκια ή τα race και τα gender swaps. Αν και, απ' όσο προσπαθώ να θυμηθώ τώρα, απ' αυτό το τελευταίο δεν νομίζω να είχε η σειρά.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 05 Σεπ 2024, 17:23

Αρίστος έγραψε:
05 Σεπ 2024, 17:15
Σε αυτα υπρχουν καποιοι σημαντικοι δισεκατομμυριουχοι οπως ο Μασκ αλλα η οικονομικη τους δυναμη ειναι πολυ μικροτερη απο των δισεκατομμυριουχων που θελουν Παγκοσμια Κυβερνηση και στηριζουν λαθρομετναστευση και Woke. Στους Παγκοσμιοποιητες εχουμε τη συμμαχια μεγαλων οικων οπως οι Ροκφελερ και οι Ροτσιλντ που εχουν ενοποιησει τα συμφεροντα τους συν τους δισεκατομμυριουχους των Bigh Tech με τυπους οπως ο Γκειτς και ο Μπεζος.

Δεν ειμαι αισιοδοξος και πιστευω πως σε 5-10 χρονια μπορει να καταργηθουν και οι εκλογες στη Δυση.

.
νομίζω εχεις δίκιο, η μαχη εχει χαθεί, οι κακοί παιζουν πολυ έξυπνα, εχουν στρατολογήσει χιλιαδες τυπους που το παιζουν Παλια Τάξη, αλλα στην ουσία κανουν πλήση εγκεφάλου στον καλό και δίκαιο λαό, γουοκ και γουοκ και γουοκ, θα το αγαπήσουμε στο τέλος, Παβλόφ.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Θρησκειολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών