Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
-
Αρίστος
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Αρίστος » 05 Σεπ 2024, 17:57
Isildur έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 17:51
Αρίστος έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 17:50
Isildur έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 17:41
Τίποτα δεν ξέχασα, μια χαρά τα είπα πιο πάνω για τον Διόνυσο. Εσύ μπερδεύεσαι
πάλι, επειδή κριτικάρεις (εδώ θα ταίριαζε και το κρητηκάρεις, αλλά πού να το ξες χωρίς να το δεις...) κάτι που δεν έχεις δει και στην πραγματικότητα δεν έχεις ιδέα για τι μιλάς. 8 επεισόδια επί μια ώρα περίπου έκαστο κι έχει όοοολα αυτά τα γκεϊλίκια που συζητάμε εδώ. Ναι, μού πέσανε κάπως πολλά για τα γούστα μου (να το πω τρίτη φορά μπας και το καταλάβεις), αλλά και ναι, είναι πολύυυυυ λιγότερα από αυτά που υπονοεί το άρθρο που κοπιάρησες χωρίς ψάξιμο πρώτα, και που ούτε λίγο-ούτε πολύ τους βγάζει όλους αδερφές και νομίζεις αν το διαβάσεις ότι επί 8 ώρες θα βλέπεις γκέι όργια.
Δες το, λέμε. Δες το και γράψε την άποψή
σου, μην κάνεις τον ιεραπόστολο και πετάς μύδρους δεξά κι αρστερά βασισμένος σε απόψεις άλλων.
Αν καταδεχομουν να γραψω αρθρο θα το εβλεπα πρωτα.
Διαφορετικα δεν διδω κλικ στο Netflix (σε οποιαδηποτε σειρα) γιατι θεωρω οτι με σιχαινεται ως λευκο στρειτ ανδρα και μου το πεταει καταμουτρα.
Ουτε χρειαζεται να βαλω γκει-ομετρο η τρανσ-ομετρο βλεποντας τη σειρα, δεν εχει για μενα σημασια αν εχει 5 τετοιες φασεις η 10. Σημασια εχει οτι το Netflix σε καθε σειρα του ακολουθει τα ιδια στερεοτυπα και συνεπως κανει ρατσιστικη προπαγανδα κατα των λευκων.
Αναζητουνται οι ενωσεις δικηγορων και τα δικαιωματιστικα σωματεια λευκων να του τραβηξουν καταγγελιες. Αλλα οι λευκοι ειναι κοροιδα και θα σβησουν χωρις καν να διαμαρτυρηθουν.
.
Οκ, κατανοητό. Λέμε για να λέμε και για να γεμίζουμε σελίδες. Το 'πιασα...

Κι ομως ημουν σαφης αλλα αντιλογο δεν βλεπω, για ρατσιστικα στερεοτυπα που επαναλαμβανονται σε καθε σειρα εγραψα κι αυτο στοιχειοθετει το λογο που δεν το βλεπω.
Ειναι ο ιδιος που δεν θα ακουγαν οι Εβραιοι το ραδιο του Γκαιμπελς στη ναζιστικη Γερμανια.
Εξαλλου παραδεχτηκες πως για τα δικα σου (φανταζομαι ανεκτικα) γουστα ηταν λιγο πιο πανω οι ομοφυλοφιλικες φασεις. Αρα δεν τιθεται θεμα οτι αδικησα το σκηνοθετη που στο φιναλε αυτοπροσδιοριζεται ως ουδετερου γενους. Συν οτι αυτο που λεω το υποστηριζουν οι ιδιες οι ΛΟΑΤΚΙ ομαδες που αποθεωνουν το εργο.

.
-
Polaris3
- Phorum.gr user: Polaris3
από Polaris3 » 05 Σεπ 2024, 18:03
Ο Δίας το γυάλιζε το πόμολο. Είναι γνωστό ότι έκανε ''παρέα'' με τον Γανυμήδη, ένα μικρό όμορφο αγοράκι.
Οι αρχαίοι τον έπαιρναν γενικώς.
-
Isildur
- Phorum.gr user: Isildur
από Isildur » 05 Σεπ 2024, 18:05
Αρίστος έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 17:57
Διαφορετικα δεν διδω κλικ στο Netflix (σε οποιαδηποτε σειρα) γιατι θεωρω οτι με σιχαινεται ως λευκο στρειτ ανδρα και μου το πεταει καταμουτρα.
Ουτε χρειαζεται να βαλω γκει-ομετρο η τρανσ-ομετρο βλεποντας τη σειρα, δεν εχει για μενα σημασια αν εχει 5 τετοιες φασεις η 10. Σημασια εχει οτι το Netflix σε καθε σειρα του ακολουθει τα ιδια στερεοτυπα και συνεπως κανει ρατσιστικη προπαγανδα κατα των λευκων.
Αναζητουνται οι ενωσεις δικηγορων και τα δικαιωματιστικα σωματεια λευκων να του τραβηξουν καταγγελιες. Αλλα οι λευκοι ειναι κοροιδα και θα σβησουν χωρις καν να διαμαρτυρηθουν.
.

Κι ομως ημουν σαφης αλλα αντιλογο δεν βλεπω, για ρατσιστικα στερεοτυπα που επαναλαμβανονται σε καθε σειρα εγραψα κι αυτο στοιχειοθετει το λογο που δεν το βλεπω.
Ειναι ο ιδιος που δεν θα ακουγαν οι Εβραιοι το ραδιο του Γκαιμπελς στη ναζιστικη Γερμανια.
Εξαλλου παραδεχτηκες πως για τα δικα σου (φαντζομαι ανεκτικα) γουστα ηταν λιγο πιο πανω οι ομοφυλοφιλικες φασεις. Αρα δεν τιθεται θεμα οτι αδικησα το σκηνοθετη που στο φιναλε αυτοπροσδιοριζεται ως ουδετερου γενους. Συν οτι αυτο που λεω το υποστηριζουν οι ιδιες οι ΛΟΑΤΚΙ ομαδες που αποθεωνουν το εργο.

.
Εγώ πάλι είμαι σχεδόν σίγουρος, ότι αν ένας Εβραίος ήθελε να προστατέψει τους ομόθρησκούς του όπως αυτόκλητα προσπαθείς να κάνεις εσύ εδώ, όχι μόνο θα άκουγε το ράδιο Γκέμπελς, αλλά δεν θα γύριζε καν τη βελόνα στο ραδιόφωνο. Δεν θα έβγαινε να κάνει κηρύγματα στις συναγωγές, λέγοντας κάτι που του είπε κάποιος που το άκουσε από έναν άλλον.
Το πόσο "ανεκτικά" είναι τα γούστα μου όπως λες, άσε να το ξέρω καλύτερα εγώ. Άλλο πράγμα να αποδέχεσαι τα πάντα και να σ' ευχαριστεί κιόλας η τρέχουσα κατάσταση, κι άλλο να στρουθοκαμηλίζεις και να υποκρίνεσαι πως δεν υπάρχει κάτι, επειδή δεν συμφωνείς μαζί του.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία...

-
Polaris3
- Phorum.gr user: Polaris3
από Polaris3 » 05 Σεπ 2024, 18:15
.

Εξαλλου παραδεχτηκες πως για τα δικα σου (φανταζομαι ανεκτικα) γουστα ηταν λιγο πιο πανω οι ομοφυλοφιλικες φασεις. Αρα δεν τιθεται θεμα οτι αδικησα το σκηνοθετη που στο φιναλε αυτοπροσδιοριζεται ως ουδετερου γενους. Συν οτι αυτο που λεω το υποστηριζουν οι ιδιες οι ΛΟΑΤΚΙ ομαδες που αποθεωνουν το εργο.

.
Καλά, εσένα τι σε πειράζει ? Υπάρχουν πολλές ιστορίες με το δωδεκάθεο όπου συμμετέχουν σε ομοφυλοφιλικές συμπεριφορές. Είναι κάτι γνωστό, το περίεργο θα ήταν να τους έδειχναν στρ8 ενώ ξέρουμε ότι αυτό δεν ισχύει και η κατάσταση ήταν πιο ρευστή.
-
Αρίστος
από Αρίστος » 05 Σεπ 2024, 18:17
Isildur έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 18:05

Εξαλλου παραδεχτηκες πως για τα δικα σου (φαντζομαι ανεκτικα) γουστα ηταν λιγο πιο πανω οι ομοφυλοφιλικες φασεις. Αρα δεν τιθεται θεμα οτι αδικησα το σκηνοθετη που στο φιναλε αυτοπροσδιοριζεται ως ουδετερου γενους. Συν οτι αυτο που λεω το υποστηριζουν οι ιδιες οι ΛΟΑΤΚΙ ομαδες που αποθεωνουν το εργο.

.
Εγώ πάλι είμαι σχεδόν σίγουρος, ότι αν ένας Εβραίος ήθελε να προστατέψει τους ομόθρησκούς του όπως αυτόκλητα προσπαθείς να κάνεις εσύ εδώ, όχι μόνο θα άκουγε το ράδιο Γκέμπελς, αλλά δεν θα γύριζε καν τη βελόνα στο ραδιόφωνο. Δεν θα έβγαινε να κάνει κηρύγματα στις συναγωγές, λέγοντας κάτι που του είπε κάποιος που το άκουσε από έναν άλλον.
Το πόσο "ανεκτικά" είναι τα γούστα μου όπως λες, άσε να το ξέρω καλύτερα εγώ. Άλλο πράγμα να αποδέχεσαι τα πάντα και να σ' ευχαριστεί κιόλας η τρέχουσα κατάσταση, κι άλλο να στρουθοκαμηλίζεις και να υποκρίνεσαι πως δεν υπάρχει κάτι, επειδή δεν συμφωνείς μαζί του.
Πολυ επιθετικοτητα βγαζεις ρε φιλε και νομιζω δεν σου εχω δωσει προσωπικα δικαιωματα.
Σιγα δηλαδη το εγκλημα καθοσιωσεως που εκανα που δεν βλεπω το ρατσιστικο Netflix.
Το ιδιο κανουν οι μισοι τουλαχιστον Αμερικανοι που ψηφιζουν Ρεπς και το δηλωνουν με παρησια στα σοσιαλς.
Και το ιδιο εκανε και ο Μασκ.
Elon Musk
@elonmusk
The woke mind virus is making Netflix unwatchablehttps://x.com/elonmusk/status/1516600269899026432
.
-
Αρίστος
από Αρίστος » 05 Σεπ 2024, 18:20
Εν τω μεταξυ μολις εμαθα οτι ο Μακρον επιχειρησε να διορισει παρατυπα κυβερνηση της αρεσκειας του και η Αριστερα κατεβαινει στους δρομους στις 7 Σεπτεμβριου.
.
-
Αρίστος
από Αρίστος » 05 Σεπ 2024, 18:23
Eπιτελους ειδαμε μια πρωτη αντιδραση.
Συντηρητική επανάσταση στα σχολεία – Γονείς κατά σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως – Η Κεραμέως και η πλατφόρμα 21+Ενώ οι πολυεθνικές εγκαταλείπουν την woke ατζέντα - Ζητούν εγγράφως την απαλλαγή των τέκνων τους από την διδασκαλία του γιατί τα καθοδηγεί να μην θεωρούν ως «υγιή στάση» τις «ετεροκανονικές σχέσεις» και επειδή προάγει το «τρίτο φύλο»https://www.newsbreak.gr/ellada/695279/ ... tforma-21/
.
-
Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
από Πορφύριος Εξαρχίδης » 05 Σεπ 2024, 20:12
enaon έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 15:57
ασχετο λίγο με το θέμα, αλλα αυτό που γραφεις σε προβληματίζει λίγο οταν το γράφεις, νοιώθεις κατι περίεργο;
Εχει κατι σπουδαίο αυτή απορία νομιζω, την λέμε σε ψεκες πιο πολύ οταν θελουμε να τους δειξουμε πόσο ανόητοι ειναι, ζητάμε να μας εξηγήσουν αλλιώς να το αποδεχθούν. Αλλά εχει και μια ύβρη μέσα, σαν να μπορούμε δυνητικά να καταλάβουμε τα πάντα.
Καθόλου και δεν θεωρώ πως ο πατησιώτης είναι ανόητος χώρια που νομίζω πως έδωσε την πιο πειστική απάντηση. Σε γνωστικό επίπεδο δεν θα έλεγα πως είμαι δυνατός ούτε πως θα μπορούσα δυνητικά να καταλάβω τα πάντα. Ούτε τα μισά σε κάποιες περιπτώσεις. Γι' αυτό και πολλές φορές ρωτάω. Δεν ξέρω τόσο πολύ όσο αισθάνομαι όταν κάποιος πουλάει παπάντζες. Πάρε τον Δημοκράτη π.χ. που μας έχει καταπλήξει με τις γνώσεις του με δηλώσεις όπως με τους δυο στιχους της οδύσσειας που αναιρούν την Ιλιάδα ή τα άλλα περί Γανυμίδη και Κριτών που τα ανέφερε σε δυο ξεχωριστά ποστ ενώ είναι και τα δυο παρμένα από τους νόμους του Πλάτωνα και τυχαίνει να είναι από την ίδια σελίδα. Ε από αυτό καταλαβαίνω ότι τα πηρε αποσπασματικά για να δηλώσει πως ο Πλάτωνας δεν είναι πισωγλέντης λες κι αυτό το αποδεικνύει ή ότι πάλι ο Πλάτωνας δεν θα δεχόταν κάποιους στίχους του Ομήρου σημαίνει ότι αναιρείται η Ιλιάδα. Είναι αστεία πράγματα και δεν θα μπορούσες να πείσεις ούτε υπνωτισμένο ραπανάκι γι' αυτά. Μα αυτά είναι απλά μαθηματικά. Κανένα ποστ μου δεν περιέχει ύβρη. Πάντα αφήνω μια μικρή γωνία στην δεκτικότητα μου ακόμα και για τις πιο ψεκασμένες θεωρίες και ξέρω φυσικά πως είναι άσκοπο να προσπαθείς να πείσεις τον Αρίστο π.χ. για κάτι που δεν έχει από πριν πείσει τον εαυτό του.
-
enaon
από enaon » 05 Σεπ 2024, 20:31
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 20:12
Μα αυτά είναι απλά μαθηματικά. Κανένα ποστ μου δεν περιέχει ύβρη. Πάντα αφήνω μια μικρή γωνία στην δεκτικότητα μου ακόμα και για τις πιο ψεκασμένες θεωρίες και ξέρω φυσικά πως είναι άσκοπο να προσπαθείς να πείσεις τον Αρίστο π.χ. για κάτι που δεν έχει από πριν πείσει τον εαυτό του.
εχει πάντως μια ιδιαίτερη ομορφιά η απορία αυτου του τύπου γενικά νομιζω. Αν δεν καταφέρει να μας πείσει εκεινος που ρωτάμε, οκ ηταν ψεκας λιγο, δεν πειράζει, αν μας πείσει όμως, μια τεράστια συνωμοσία ξαφνικά εχει βαση, ειναι στο χέρι μας η πραγματικότητα, ουτε σε θεωρίες συνομωσίας αυτα.
-
Πορφύριος Εξαρχίδης
από Πορφύριος Εξαρχίδης » 05 Σεπ 2024, 20:52
enaon έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 20:31
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 20:12
Μα αυτά είναι απλά μαθηματικά. Κανένα ποστ μου δεν περιέχει ύβρη. Πάντα αφήνω μια μικρή γωνία στην δεκτικότητα μου ακόμα και για τις πιο ψεκασμένες θεωρίες και ξέρω φυσικά πως είναι άσκοπο να προσπαθείς να πείσεις τον Αρίστο π.χ. για κάτι που δεν έχει από πριν πείσει τον εαυτό του.
εχει πάντως μια ιδιαίτερη ομορφιά η απορία αυτου του τύπου γενικά νομιζω. Αν δεν καταφέρει να μας πείσει εκεινος που ρωτάμε, οκ ηταν ψεκας λιγο, δεν πειράζει, αν μας πείσει όμως, μια τεράστια συνωμοσία ξαφνικά εχει βαση, ειναι στο χέρι μας η πραγματικότητα, ουτε σε θεωρίες συνομωσίας αυτα.
Έχει ασύγκριτη ομορφιά και σαγήνη. Δεν είναι ανάγκη να πειστούμε εντελώς. Κάνουμε τις συμβάσεις μας άλλωστε όταν διαβάζουμε ένα βιβλίο ή βλέπουμε μια ταινία για το τι είναι πραγματικό και τι μυθοπλασία. Δεν είναι μια υπερφυσική ικανότητα. Την κατέχουμε όλοι. Εδώ, στις μεγαλιθικές κατασκευές ο κάθε Αρίστος παίζει τον ρόλο του αφηγητή κι εμείς όταν θέλουμε να απολαύσουμε του παθητικού δέκτη. Για λίγο περίεργα τέρατα κοιτούν πίσω από σκιές ή οι νεοταξίτες προδίδουν τις προθέσεις τους στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών. Σαγηνευτικό και συναρπαστικό ένας κόσμος πίσω από τον κόσμο. Και μετά ξαναγυρνάμε στην καθημερινότητα.
-
Bazoomba
- Phorum.gr user: Bazoomba
από Bazoomba » 05 Σεπ 2024, 20:53
Σε μια καθημερινοτητα που τα συμφεροντα δεν συνασπιζονται και τον κοσμο τον κυβερναει ο Μπαιντεν και η Καμαλα.
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
από πατησιωτης » 05 Σεπ 2024, 20:58
Αρίστος έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 18:20
Εν τω μεταξυ μολις εμαθα οτι ο Μακρον επιχειρησε να διορισει παρατυπα κυβερνηση της αρεσκειας του και η Αριστερα κατεβαινει στους δρομους στις 7 Σεπτεμβριου.
.
Και τι σε νοιάζει εσένα τι κάνει η αριστερά αφού αυτή υποστηρίζει τα διάφορα γουόκ;

Η οποιαδήποτε κυβέρνηση πρέπει να έχει ψήφο εμπιστοσύνης από την εθνοσυνέλευση στην οποία κανένα κόμμα δεν έχει πλειοψηφία.Εάν είχε η αριστερά θα την είχε φτιάξει την κυβέρνηση η ίδια.
-
Πορφύριος Εξαρχίδης
από Πορφύριος Εξαρχίδης » 05 Σεπ 2024, 21:02
Bazoomba έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 20:53
Σε μια καθημερινοτητα που τα συμφεροντα δεν συνασπιζονται και τον κοσμο τον κυβερναει ο Μπαιντεν και η Καμαλα.
Αυτή ίσως ήταν η μεγαλύτερη επικοινωνιακή επιτυχία του συστήματος. Να μας κάνει να συγχέουμε τις θεωρίες συνωμοσίας με την πραγματικότητα όπου τα συμφέροντα πράγματι συνασπίζονται. ύπαρξη σατανικών πολυεθνικών μπορούν να ισοδυναμούν πλέον με τους αρνητές των εμβολίων.
-
Καβαλάρης
- Phorum.gr user: Doc McCoy
από Καβαλάρης » 05 Σεπ 2024, 21:05
Polaris3 έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 18:03
Ο Δίας το γυάλιζε το πόμολο. Είναι γνωστό ότι έκανε ''παρέα'' με τον Γανυμήδη, ένα μικρό όμορφο αγοράκι.
Γνωστό είναι ότι ο Δίας δεν άφηνε ούτε θηλυκιά γάτα. Τον Γανυμήδη (ο οποίος δεν ήταν φυσικά αγοράκι) τον έκανε οινοχόο των θεών.
Polaris3 έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 18:03
Οι αρχαίοι τον έπαιρναν γενικώς.
Οι κίναιδοι καρβέλια ονειρεύεστε γενικώς.

-
Αρίστος
από Αρίστος » 05 Σεπ 2024, 21:14
Ελπιζω να μην θεωρειτε θεωρια συνωμοσιας οτι η Woke εχει προβλημα με τη λευκοτητα και το στρειτ.

Γιατι εχω δει καθε ειδους αρνησης πραγματικοτητας, ακομη και αρνηση σ' αυτο.
Λεμε λοιπον οτι εδω στο πχορουμ τουλαχιστον αυτο δεν θεωρειται (πια) θεωρια συνωμοσιας.
Ελα ομως που θεωρουνται θεωριες συνωμοσιας οι πιο απλες συνεπαγωγες του.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Αρίστος την 05 Σεπ 2024, 21:19, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
-
- 402 Απαντήσεις
- 7143 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
28 Φεβ 2024, 20:04
-
-
- 226 Απαντήσεις
- 4645 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria
28 Απρ 2025, 13:50
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 469 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
02 Ιούλ 2023, 10:51
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 277 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο
19 Ιαν 2024, 16:07
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.