Είπα κάποιον κωλόπαιδο;nostromos έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 20:02το οποίο σπίτι είτε με δάνειο είτε με κασέρι κάποιος το έφτιαξε ... όταν εσύ λες τον άλλο κορόιδο πο πήρε με δάνειο αλλά και κωλοπαιδο που σου ζητάει όσο ενοίκιο γουστάρει κάτι δεν πάει καλά...Ερμής έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 19:37Ποιος σου ζήτησε να βάλεις κουμανταδορο ποιον στο τσαρδί σου ρε μορτη;nostromos έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 19:25
να το βουλήσεις εσύ καλύτερα...ούτε τυχερός είμαι ούτε κληρονόμος για αυτό και μιλάω...και εφόσων δεν μπαίνεις στο ρίσκο του δανείου για να μην σε πιάσουν κορόιδο δεν έχεις δικαίωμα να κρίνεις αυτούς που πήραν ...πλήρωνε ενοίκιο και μη μιλάς για το αν ακριβυναν...δεν θα δε βάλουμε κουμανταδορο στην περιουσία μας
Αν πήρες δάνειο σχεδόν όλη την αξία του ακινήτου τότε εγώ σου φταίω που θα δουλεύεις μια ζωή σα σκυλί για να μη πλήρωνεις ενοίκιο αλλά να πληρώνεις δόση;
Νοίκια στο Θεό
Re: Νοίκια στο Θεό
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Πρόσφατα άκουσα κριτήριο από ιδιοκτήτη: "ο ενοικιαστής να είναι δημόσιος υπάλληλος".

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Το ενοίκιο καθορίζεται από την αγορά ενοικίων, που σημαίνει πόσα μπορεί να βρει να πάρει και πόσα επιτρέπει ο νόμος, σε όσα κράτη έχουν τέτοιους νόμους. Το παραπάνω παράδειγμα δείχνει μια ίσως όχι και τόσο επιτυχημένη επένδυση.nostromos έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 20:09που το διάβασες αυτό...? εγώ γράφω πως αν πληρώνει κάποιος σε δάνειο 600 ευρώ + ΕΝΦΙΑ + αυτοτελή φορολόγηση εσύ περιμένεις να πληρώνεις ενοίκιο 500 επειδή τόσα μπορείς...?Cecily Anne έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 20:04Μισό γιατί κάπου το χάνουμε. Περιμένεις ο ενοικιαστής να σου ξεπληρώσει το σπίτι που αγόρασες με μηδέν κεφάλαιο αποκλειστικά με δάνειο ;
μπορείς να πάρεις εσύ δάνειο για το σπίτι που σου αξίζει και να το ξεπληρώσεις μόνη σου ...και να το νοικιάσεις σε εμένα με 300 ευρώ ...Cecily Anne έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 20:15Φυσικά αν το σπίτι αξίζει τόσο. Εγώ θα του ξεπληρώσω το σπίτι ;nostromos έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 20:09που το διάβασες αυτό...? εγώ γράφω πως αν πληρώνει κάποιος σε δάνειο 600 ευρώ + ΕΝΦΙΑ + αυτοτελή φορολόγηση εσύ περιμένεις να πληρώνεις ενοίκιο 500 επειδή τόσα μπορείς...?Cecily Anne έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 20:04
Μισό γιατί κάπου το χάνουμε. Περιμένεις ο ενοικιαστής να σου ξεπληρώσει το σπίτι που αγόρασες με μηδέν κεφάλαιο αποκλειστικά με δάνειο ;
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
δεν υπάρχει αγορά ενοικίων στην Ελλάδα οπότε αποτυχημένη η παρατήρηση σου...sharp έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 20:21Το ενοίκιο καθορίζεται από την αγορά ενοικίων, που σημαίνει πόσα μπορεί να βρει να πάρει και πόσα επιτρέπει ο νόμος, σε όσα κράτη έχουν τέτοιους νόμους. Το παραπάνω παράδειγμα δείχνει μια ίσως όχι και τόσο επιτυχημένη επένδυση.nostromos έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 20:09που το διάβασες αυτό...? εγώ γράφω πως αν πληρώνει κάποιος σε δάνειο 600 ευρώ + ΕΝΦΙΑ + αυτοτελή φορολόγηση εσύ περιμένεις να πληρώνεις ενοίκιο 500 επειδή τόσα μπορείς...?Cecily Anne έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 20:04
Μισό γιατί κάπου το χάνουμε. Περιμένεις ο ενοικιαστής να σου ξεπληρώσει το σπίτι που αγόρασες με μηδέν κεφάλαιο αποκλειστικά με δάνειο ;
- Cecily Anne
Καθρεφτάκιnostromos έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 20:23μπορείς να πάρεις εσύ δάνειο για το σπίτι που σου αξίζει και να το ξεπληρώσεις μόνη σου ...και να το νοικιάσεις σε εμένα με 300 ευρώ ...Cecily Anne έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 20:15Φυσικά αν το σπίτι αξίζει τόσο. Εγώ θα του ξεπληρώσω το σπίτι ;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
nostromos έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 20:24δεν υπάρχει αγορά ενοικίων στην Ελλάδα οπότε αποτυχημένη η παρατήρηση σου...

Επειδή νοίκιαζα ως εκπαιδευτικός Έβρο και Πτολεμαίδα 4 χρόνια ,ξέρω ότι είναι μια μια πονεμένη ιστορία.Γι' αυτό κι ως ιδιοκτήτης νοικιάζω πάντα σε λογικές τιμές και καμιά φορά κομμουνιστικά "χαλάω την πιάτσα" με πιο χαμηλό ενοίκιο.
Δε με συμπαθούν οι υπόλοιποι ,αλλά δε γαμιέται..
και εγώ το ίδιο κάνω για να μπορεί να με πληρώσει ο άλλος και να μείνει χρόνια...απλά δεν μπορώ να ακούω από άτομα που δεν έχουν μπει στη διαδικασία να φτιάξουν η να αγοράσουν σπίτι να κάνουν τον ξύπνιο ...Στύξ έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 20:26Επειδή νοίκιαζα ως εκπαιδευτικός Έβρο και Πτολεμαίδα 4 χρόνια ,ξέρω ότι είναι μια μια πονεμένη ιστορία.Γι' αυτό κι ως ιδιοκτήτης νοικιάζω πάντα σε λογικές τιμές και καμιά φορά κομμουνιστικά "χαλάω την πιάτσα" με πιο χαμηλό ενοίκιο.
σας φαίνεται ακριβά στην Αθήνα παιδιά...? έχει ένα σωρό χωριά τριγύρω αρκετά φθηνότερα...
- Dwarven Blacksmith
Αυτό ακριβώς το πράγμα, αυτό το υφακι του μάγκα που κρύβεται πίσω από το μονοπώλιο της βίας του κράτους, είναι ο ραντιερισμος.

Γιατί αυτός με τα λεφτά έχει να πληρώσει το δάνειο. Αυτός που του έκοψαν την σύνταξη και του πήραν τον μισθό από 1000+ στα 600, δεν εχει.Ασέβαστος έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 18:55πως ξερουμε οτι το σπιτι κλαπηκε απο την τραπεζα;Polaris3 έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 17:48Να πάρεις. Ο σωστός νεοφιλελεύθερος νεοδημοκράτης γράφει στα αρχίδι@ του την όποια ηθική υπάρχει και αγοράζει κοψοχρονιά το σπίτι ενός που του το έκλεψε η τράπεζα.Otto Weininger έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 17:46
Αλήθεια πρέπει να εξηγήσω γιατί δεν θα έπαιρνα ποτέ σπίτι από πλειστηριασμό;
σεβονται αυτον που πηρε σπιτι με δανειο, δεν πληρωσε ουτε μιση δοση, εμεινε μεσα καμμια 10ετια μεχρι να γινει πληστηριασμος, και σκουζει κιολας οτι τον βγαζουν απο το σπιτι του;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Θα στρώσουν μόλις σκάσει η φούσκα και πάνε οι τιμές των σπιτιών στο φυσιολογικό που είναι το 1/3 από ότι σήμερα.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."