Είδα την εξής γελοιογραφία
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Είδα την εξής γελοιογραφία
4 εικόνες. Οταν πεθαίνουμε αναδύεται από το σώμα μας το φάντασμα μας. Η ψυχή μας. Η ψυχή μας δεν επηρεάζεται από την βαρύτητα. Ετσι αναδύεται στους ουρανούς. Τελικά καταλήγει στο κενό του διαστήματος μαζί με εκατομμύρια άλλες. Οπου η γη τις αφήνει να χαθούν όλες στο διάστημα με την αέναη κίνηση της.
Πως σας φαίνεται;
Πως σας φαίνεται;
Re: Είδα την εξής γελοιογραφία
Εχεις δει το Ghostbusters;20--- έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 09:484 εικόνες. Οταν πεθαίνουμε αναδύεται από το σώμα μας το φάντασμα μας. Η ψυχή μας. Η ψυχή μας δεν επηρεάζεται από την βαρύτητα. Ετσι αναδύεται στους ουρανούς. Τελικά καταλήγει στο κενό του διαστήματος μαζί με εκατομμύρια άλλες. Οπου η γη τις αφήνει να χαθούν όλες στο διάστημα με την αέναη κίνηση της.
Πως σας φαίνεται;
Πλάκα εχει.

''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Εχεις ακούσει για τον περίφημο αριθμό 21; 21 γραμμάρια. Σύμωνα με επιστημονική έρευνα στην οποία έχει ασκηθεί έντονη κριτική τόσο ζυγίζει η ψυχή.Πασιφάη έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 13:58Εχεις δει το Ghostbusters;20--- έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 09:484 εικόνες. Οταν πεθαίνουμε αναδύεται από το σώμα μας το φάντασμα μας. Η ψυχή μας. Η ψυχή μας δεν επηρεάζεται από την βαρύτητα. Ετσι αναδύεται στους ουρανούς. Τελικά καταλήγει στο κενό του διαστήματος μαζί με εκατομμύρια άλλες. Οπου η γη τις αφήνει να χαθούν όλες στο διάστημα με την αέναη κίνηση της.
Πως σας φαίνεται;
Πλάκα εχει.
Δεν υπάρχει τίποτα όταν φεύγουμε. Δεν έχει άλλο κανονάκι. Τα περί γραμμαρίων, κιλών και ό,τι συναφές προκύπτει απο εικασίες, είναι απλά άκυρο και μη τεκμηριωμένο.20--- έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 14:10Εχεις ακούσει για τον περίφημο αριθμό 21; 21 γραμμάρια. Σύμωνα με επιστημονική έρευνα στην οποία έχει ασκηθεί έντονη κριτική τόσο ζυγίζει η ψυχή.Πασιφάη έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 13:58Εχεις δει το Ghostbusters;20--- έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 09:484 εικόνες. Οταν πεθαίνουμε αναδύεται από το σώμα μας το φάντασμα μας. Η ψυχή μας. Η ψυχή μας δεν επηρεάζεται από την βαρύτητα. Ετσι αναδύεται στους ουρανούς. Τελικά καταλήγει στο κενό του διαστήματος μαζί με εκατομμύρια άλλες. Οπου η γη τις αφήνει να χαθούν όλες στο διάστημα με την αέναη κίνηση της.
Πως σας φαίνεται;
Πλάκα εχει.
Αν οποιοσδηποτε το βλεπει απ'την πλευρά της ελπιδας όμως, ότι κάτι μένει πίσω, παω πάσο. Απλά και μόνο για να μην αισθάνεται την απωλεια των ανθρώπων του, έντονα.
Εσύ δεν έχεις πίστη απ' οτι φαίνεται. Δεν εκφράζεις όμως τη γνώμη της πλειοψηφίας να ξέρεις. Nature herself has imprinted in the minds of all the idea of God.Πασιφάη έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 14:19Δεν υπάρχει τίποτα όταν φεύγουμε. Δεν έχει άλλο κανονάκι. Τα περί γραμμαρίων, κιλών και ό,τι συναφές προκύπτει απο εικασίες, είναι απλά άκυρο και μη τεκμηριωμένο.
Αν οποιοσδηποτε το βλεπει απ'την πλευρά της ελπιδας όμως, ότι κάτι μένει πίσω, παω πάσο. Απλά και μόνο για να μην αισθάνεται την απωλεια των ανθρώπων του, έντονα.
Έχω ό,τι στην ευχή θέλω και δεν πρόκειται να δώσω αναφορά σε κανέναν.20--- έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 14:34Εσύ δεν έχεις πίστη απ' οτι φαίνεται. Δεν εκφράζεις όμως τη γνώμη της πλειοψηφίας να ξέρεις.Πασιφάη έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 14:19Δεν υπάρχει τίποτα όταν φεύγουμε. Δεν έχει άλλο κανονάκι. Τα περί γραμμαρίων, κιλών και ό,τι συναφές προκύπτει απο εικασίες, είναι απλά άκυρο και μη τεκμηριωμένο.
Η πλειοψηφία ας κάνει ό,τι επιθυμεί.
Τωρα που το λύσαμε κι αυτό, καλή συνέχεια.

Καλή συνέχεια 

- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Ας επιστρέψουμε όμως στο θέμα του νήματος. Ως διαδικασία πως σου φαίνεται αυτό που περιγράφεται στο πρώτο ποστ?
-
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Την ψυχή του ανθρώπου όταν αυτός πεθάνει την παίρνουν είτε δαίμονες αν ηταν κακη είτε φωτεινοι άγγελοι αν ηταν καλή.
Οι μεν δαίμονες την οδηγούν στην πρόγευση της κολάσεως οι δε φωτεινοι άγγελοι στην πρόγευση του παραδείσου.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Που φαντάζεσαι ότι βρίσκεται ο ουρανός που πάνε οι ψυχές; Μέσα στην εκκλησία είναι. Η κόλαση είναι εκτός των ναών.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- tanipteros
εγώ που θυμάμαι τον θάνατο από την προηγούμενη ζωή μου θέλω να σημειώσω ότι στην περίπτωση μου όταν πέθανα ούτε άγγελοι με πήραν ούτε δαίμονες... απλά έκανα μια δυνατή εκτίναξη και βρέθηκα σε ένα ουράνιο πεδίο με λευκές παρουσίες...τα σώματα τους ήταν λευκά...
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

Ζενίθεδρος έγραψε: ↑06 Σεπ 2024, 02:08Που φαντάζεσαι ότι βρίσκεται ο ουρανός που πάνε οι ψυχές; Μέσα στην εκκλησία είναι. Η κόλαση είναι εκτός των ναών.

- tanipteros
επίσης έχω δει στο πνευματικό ουρανό που καταλήγουν οι ψυχές, αυτές να καταλήγουν σε ένωση με έναν μεγάλο ήλιο που λάμπει...20--- έγραψε: ↑05 Σεπ 2024, 09:484 εικόνες. Οταν πεθαίνουμε αναδύεται από το σώμα μας το φάντασμα μας. Η ψυχή μας. Η ψυχή μας δεν επηρεάζεται από την βαρύτητα. Ετσι αναδύεται στους ουρανούς. Τελικά καταλήγει στο κενό του διαστήματος μαζί με εκατομμύρια άλλες. Οπου η γη τις αφήνει να χαθούν όλες στο διάστημα με την αέναη κίνηση της.
Πως σας φαίνεται;
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Σκυλακάκης: Όλα τα αυθαίρετα που χτίζονται στο εξής θα κατεδαφίζονται
από Ίακχος » 08 Ιαν 2024, 13:45 » σε Κοινωνικά θέματα - 49 Απαντήσεις
- 1354 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dorian
09 Ιαν 2024, 12:22
-
-
- 17 Απαντήσεις
- 1808 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
27 Νοέμ 2023, 19:18
-
- 9 Απαντήσεις
- 815 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
26 Μαρ 2025, 16:50
-
-
Νέα δημοσίευση Είδα phorum και μπήκα...
από taxalata xalasa » 18 Ιαν 2025, 10:40 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 4 Απαντήσεις
- 233 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
18 Ιαν 2025, 11:43
-