Πιο επιδραστικοί χρήστες του phorum
Re: Πιο επιδραστικοί χρήστες του phorum
Ωπα sorry λαθος.

Τι μορφαρα ηταν ο τυπος;
Μια εκλαμψη και μετα τιποτα

Πατησιώτης, Γαλή, Ασέβαστος, Άγις ,George V , Αινείαν, και 1-2 ακόμα..
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Ούτε μια αναφορά για μένα, βρε μαλάκια; Ντροπή σας!
Αρίστος
πατησιωτης
talaipwros
georgebi
Γιαννόπουλος
Για το γέλιο βλέπω τι ποσταρουν ο Μαδαρουραίος και ο Πηζομποτης.
Αρίστος
πατησιωτης
talaipwros
georgebi
Γιαννόπουλος
Για το γέλιο βλέπω τι ποσταρουν ο Μαδαρουραίος και ο Πηζομποτης.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Όχι ρε, καμμιά σχέση. Ο πρώην Σορεντίνο ήταν.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Είπα και γω

Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Ειναι κριμα που ξεχνατε τους παλιους που ηταν μορφες.
Θα βαλω λοιπον τους παλιους που ξεχασαμε να αναφερουμε.
Perseus
alexandroso
Mπακαλης
Ρουντολφ Ες
Υπεριων
Pol-gt
Sui Generis
Tουκιθεμπλομ
Aρχαιο Βρεφος
.
Θα βαλω λοιπον τους παλιους που ξεχασαμε να αναφερουμε.
Perseus
alexandroso
Mπακαλης
Ρουντολφ Ες
Υπεριων
Pol-gt
Sui Generis
Tουκιθεμπλομ
Aρχαιο Βρεφος
.
Από παλιούς θα προσθέσω
Αγγίρε
Επούρ
Μπίγκους ντίκους
Χαλ
Σύνδρομος
Σεξολενιώ
Λαμόγιο
Από ημερήσιους καταδρομείς κατά περιόδους
Ίφιδα
Φρούραρχος
Αγγίρε
Επούρ
Μπίγκους ντίκους
Χαλ
Σύνδρομος
Σεξολενιώ
Λαμόγιο
Από ημερήσιους καταδρομείς κατά περιόδους
Ίφιδα
Φρούραρχος
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τον Γεροξεκούτη ξέχασες ρε...

Επίσης, αφού βάζεις παλαιοντολογικά ευρήματα, ξεχνάς (νομίζω) αρκετούς που ήταν όντως πολύ επιδραστικοί. Όχι αναγκαστικά με θετικό πρόσημο, έτσι; Αλλά "έπαιξαν" πολύ τότε και επηρέασαν κόσμο. Για Χέλη, Αλφόνσο κλπ δεν θα πω επειδή και συνεχίζουν (ως έναν βαθμό), αλλά και ξανα-αναφέρθηκαν, αλλά δεν θα έβαζες μέσα Ταϋγέτη, Δέσποινα, karkatim, Έπουρα, Χαλ, Άλκη, G-point, Αγγίρε κλπ;
Όσο για τον Sui που λες, δεν ξέρω για επιδραστικότητα, αλλά τού είχα τεράστια συμπάθεια. Ήταν ο τύπος που ήθελες να τον ζουλήξεις και να τον ζουζουνίσεις, σαν πασχαλιάτικο κοτοπουλάκι.

Πω πω, ναι ρε συ. Είπα λίγο-πολύ τα ίδια κι εγώ στον Αρίστο, αλλά ξέχασα Σύνδρομο και Μπίγκους...

- Otto Weininger
το νήμα έχει αρχίσει να παίρνει περίεργη τροπή 

με τους περισσότερους έχω τσιμπουκωθεί περισσότερες από μια φορές.
ήθελες να τον ζουλήξεις και να τον ζουζουνίσεις, σαν πασχαλιάτικο κοτοπουλάκι.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Για μενα αποκαλυψη φετος στα νηματα για την Αιγυπτο, την Ατλαντιδα και την προιστορικη Ελλαδα...
ηταν ο Γκουερινο.
Και εμαθα πραγματα απο αυτον που δεν ηξερα και θαυμασα ενα συγκεκριμενο τροπο σκεψης που εχει αναπτυξει και που δεν ειχε παλια.
Καποια χρονια διαβαζα τον Chronicle και επισης εχω μαθει αρκετ απο αυτον.
Για μενα οι χρηστες με το πιο εγκεφαλικο γραψιμο και ταυτοχρονα το καλυτερο χιουμορ ειναι ο Foscilis και ο Ταχαλασας...
κριμα που συνηθως δεν συμφωνω μαζι τους κι αυτοι μαζι μου...
οταν συμφωνει σε κατι ο Φοσυ μαζι μου να σας εξομολογηθω οτι παιρνω πολυ τα πανω μου.
Τελος οι φυσιογνωμιες που επηρεαζουν περισσοτερο το πχορουμ ειναι ο πατησιωτης και η Γαλη...
γιατι και εχουν διεισδυτικη γνωμη και γραφουν καλα.
Για μενα ειναι κριμα που ο πατησιωτης εχει μπλεξει με την σημιτικη αφηγηση. Οταν καποιες φορες του βγαινει ο παλιος καλος του εαυτος, πιχι οταν γραψει κατι εναντιον της Woke, τοτε ειναι απολαυση.
Οσο για τη Γαλη ειναι κριμα που εχει μπλεξει σε ενα αγονο παιχνιδι αντιπαραθεσεων, παλιοτερα ειχε μερικα ποστ κεντηματα και ακομη και τωρα εγω πετυχαινω μερικα αλλα δεν εχει χρονο για τα ποιοτικα γιατι τωρα πολεμαει με χιλιους μυριους εχθρους της.
.
ηταν ο Γκουερινο.
Και εμαθα πραγματα απο αυτον που δεν ηξερα και θαυμασα ενα συγκεκριμενο τροπο σκεψης που εχει αναπτυξει και που δεν ειχε παλια.
Για μενα οι χρηστες με το πιο εγκεφαλικο γραψιμο και ταυτοχρονα το καλυτερο χιουμορ ειναι ο Foscilis και ο Ταχαλασας...
οταν συμφωνει σε κατι ο Φοσυ μαζι μου να σας εξομολογηθω οτι παιρνω πολυ τα πανω μου.
Τελος οι φυσιογνωμιες που επηρεαζουν περισσοτερο το πχορουμ ειναι ο πατησιωτης και η Γαλη...
Για μενα ειναι κριμα που ο πατησιωτης εχει μπλεξει με την σημιτικη αφηγηση. Οταν καποιες φορες του βγαινει ο παλιος καλος του εαυτος, πιχι οταν γραψει κατι εναντιον της Woke, τοτε ειναι απολαυση.
Οσο για τη Γαλη ειναι κριμα που εχει μπλεξει σε ενα αγονο παιχνιδι αντιπαραθεσεων, παλιοτερα ειχε μερικα ποστ κεντηματα και ακομη και τωρα εγω πετυχαινω μερικα αλλα δεν εχει χρονο για τα ποιοτικα γιατι τωρα πολεμαει με χιλιους μυριους εχθρους της.
.
Aναπάντεχη και γενναιόδωρη προσέγγιση. Ευχαριστώ.Αρίστος έγραψε: ↑08 Σεπ 2024, 10:18Για μενα αποκαλυψη φετος στα νηματα για την Αιγυπτο, την Ατλαντιδα και την προιστορικη Ελλαδα...
ηταν ο Γκουερινο.
.

Δεν θα ανταποδώσω εδώ γιατί με εκνευρίζει απίστευτα το πιαρίστικο στυλάκι ( με εκτιμάς - κι εγώ σε εκτιμώ - καρδουλες κλπ) αλλά αν παίξει νήμα για τον ποιοτικό ή μη τρόπο γραφής των χρηστών, θα πω εκεί την άποψη μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Tεκμηριωνας
Κλασσικο πχορουμ.
Αναφερονται ως επιδραστικοτεροι χρηστες μελη τα οποια εγραφαν την περιοδο 2005-2010 στην οποια δεν συνεβαινε απολυτως τιποτα και κυριως μελη τα οποια εγραφαν κυριως για ιστορικα θεματα.
Η Ελλαδα την περιοδο 2010-2020 εζησες δραματικες καταστασεις εφτασε στο χειλος του γκρεμου εζησε χρεοκωπια μνημονια,πανδημια και παγκοσμια οικονομικη και ενεργειακη κριση .Την περιοδο αυτη γραφτηκε ιστορια.Και στο γραψιμο της συνεβαλαν και λιγοστα μελη του πχορουμ με την σταση τους και τα γραπτα τους.
Αυτα τα μελη ειτε δεν μνημονευονται καθολου ως επιδραστικα ειτε μνημονευονται ελαχιστα.
Μιλαμε για αστειο τοπικ.
Συνεχιστε με την μνημονευση μελων που εγραφαν σεντονια για γενονοτα που εχιναν απο 2000 μεχρι και 100 χρονια πριν οταν την ωρα που γραφοταν η ιστορια real time αυτοι πετοθσαν αετο;
Την ιδια στιγμη υπηρξε και κια αλλη ομαδα μελων με πολυ περισσοτερα μελη.Αυτη που προδωσαν την πατριδα τους και προσπαθησαν να την οδηγησουν στην καταστροφη.Και αυτοι πρεπει να μνημονευονται σε μαυρη λιστα καθως προσπαθουν σε κατι παταρια να διαλυσουν την Ελλαδα.
Αναφερονται ως επιδραστικοτεροι χρηστες μελη τα οποια εγραφαν την περιοδο 2005-2010 στην οποια δεν συνεβαινε απολυτως τιποτα και κυριως μελη τα οποια εγραφαν κυριως για ιστορικα θεματα.
Η Ελλαδα την περιοδο 2010-2020 εζησες δραματικες καταστασεις εφτασε στο χειλος του γκρεμου εζησε χρεοκωπια μνημονια,πανδημια και παγκοσμια οικονομικη και ενεργειακη κριση .Την περιοδο αυτη γραφτηκε ιστορια.Και στο γραψιμο της συνεβαλαν και λιγοστα μελη του πχορουμ με την σταση τους και τα γραπτα τους.
Αυτα τα μελη ειτε δεν μνημονευονται καθολου ως επιδραστικα ειτε μνημονευονται ελαχιστα.
Μιλαμε για αστειο τοπικ.
Συνεχιστε με την μνημονευση μελων που εγραφαν σεντονια για γενονοτα που εχιναν απο 2000 μεχρι και 100 χρονια πριν οταν την ωρα που γραφοταν η ιστορια real time αυτοι πετοθσαν αετο;
Την ιδια στιγμη υπηρξε και κια αλλη ομαδα μελων με πολυ περισσοτερα μελη.Αυτη που προδωσαν την πατριδα τους και προσπαθησαν να την οδηγησουν στην καταστροφη.Και αυτοι πρεπει να μνημονευονται σε μαυρη λιστα καθως προσπαθουν σε κατι παταρια να διαλυσουν την Ελλαδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tεκμηριωνας την 08 Σεπ 2024, 10:38, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
δίνω από ένα πενηντάρικο στον καθένα να με ψηφίσει
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι χρήστες του Phorum.com gr
από KRAKEN » 06 Ιαν 2025, 07:00 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 122 Απαντήσεις
- 4541 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από lonelyrider
12 Απρ 2025, 03:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Όταν κυνηγήσει το phorum η Τσαπανίδου για ηλίθιους χρήστες μην κλαίτε μετα
από Μαδουραίος » 21 Μάιος 2023, 09:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 39 Απαντήσεις
- 1828 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
21 Μάιος 2023, 12:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί όλοι οι χρήστες του YouTube βάζουν υδατογραφηματα στα βιντεο τους;
από AsimakisLazarou » 01 Οκτ 2023, 09:55 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 9 Απαντήσεις
- 508 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AsimakisLazarou
01 Οκτ 2023, 16:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μενδώνη: Πρόστιμο (700 ευρώ) και στους χρήστες που βλεπουν πειρατικά ταινίες και σειρές
από georgebi » 18 Φεβ 2025, 14:50 » σε Κοινωνικά θέματα - 679 Απαντήσεις
- 17386 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
Χθες, 12:03
-