...για να σου δώσω να καταλάβεις πόσο άσχετος είσαι...Εμπεδοκλής έγραψε: ↑08 Σεπ 2024, 22:51taxalata xalasa έγραψε: ↑08 Σεπ 2024, 22:33καλώστονε τον Ενκλανιακλέα...Εμπεδοκλής έγραψε: ↑08 Σεπ 2024, 22:24
Φίλε αλβανολάτρη, οι Αλβανοί δεν έχουν τόσο παρελθόν. Το ξέρω ότι θέλουν να πιστεύουν ότι προέρχονται από σπουδαίους αλλά όχι. Οι πρόγονοι τους ήταν κατσαπλιάδες και γιδογάμηδες. Ακόμη και ο αποκαλούμενος ο εθνικός σας ήρωας λεγόταν Γεώργιος Καστριώτης και ήταν ελληνοσέρβος χριστιανός ορθόδοξος. Εκεί να δεις κατάντια...
Δεν μενδιαφέρει τι θένε να πιστεύουν οι σκυπετάροι... ούτε είμαι αλβανολάτρης...
Εδώ εξετάζουμε αντικειμενικά την ιστορία κι όχι με εθνικιστικές παρωπίδες οιουδήποτε χρώματος...
O Castriota ήταν ΝεοΡωμαίος... όχι Έλληνας... κάπου τάχεις μπερδέψει...
Κάτσε δώ στο νήμα και στο τέλος θα σε ξορκίσω απ'τά φαντάσματα πώχεις στο νιονιό σου κι εσύ...
Για να σου δώσω να καταλάβεις πόσο Αλβανός είσαι, κλέβεις. Ξεκινάς ένα νήμα, γράφεις τις παπαριές σου χωρίς μισή επιστημονική τεκμηρίωση. Και όχι η αλβανική βικιπαίδεια, αλλά και η βικιπαίδεια γενικά, δεν αποτελεί τεκμηρίωση. Η τεκμηρίωση δίνεται από επιστήμονες και δεν έφερες μισό κείμενο φίλε μου αλβανέ. Το αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί να σου δημιουργεί ένα κενό το να μην έχεις μισή ελπίδα να έχεις αξιόλογους προγόνους. Αλλά όπως λένε και οι Αμερικάνοι, live with that. Πάρε το παράδειγμα τους. Και αυτοί ως επίσης ένα νέο έθνος προέρχονται από κατσαπλιάδες, εγκληματίες της Ευρώπης, Αφρικανούς δούλους και Ιρλανδούς μεθύστακες και κανείς δεν προσπαθεί να κλέψει την ιστορία και τους προγόνους αλλουνού...
Δεν χρειάζεται ούτε μισό κείμενο... 12 λέξεις είναι αρκετές...
Justinian was a Latin-speaking Illyrian and was born of peasant stock
https://www.britannica.com/biography/Justinian-I
Πάρε τηλέφωνο στην Britannica και πες τους πως είναι Αλβανοί κλέφτες κι αυτοί που ζηλεύουν το Νεοελλαδιάρικο μεγαλείο μαλακίας...

Να γελάσουν κι αυτοί... μην γελώ μονάχος...