Ανθρώπινα σκουπίδια παντού συναντάς, ένα απ' αυτά βρέθηκε στην Τήλο.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Εμπεδοκλής

Re: Ανθρώπινα σκουπίδια παντού συναντάς, ένα απ' αυτά βρέθηκε στην Τήλο.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 08 Σεπ 2024, 22:26

foscilis έγραψε:
08 Σεπ 2024, 19:26
Εμπεδοκλής έγραψε:
08 Σεπ 2024, 15:40
Έχουμε και ασχολούμαστε με δύο σιτεμένα τσόλια που επειδή οι τσιρίδες τους δεν είναι αρκετές ώστε να μας σπάσουν τα νεύρα, έχουν και από ένα κινητό και η μία βιντεοσκοπεί την άλλη.

Δε χρειάζονται πολλά. Ένας λάκκος με λάσπη να τις αφήσουν να ξεμαλλιαστούν. Α, και να τους πάρουν τα κινητά.
Η μια ομως πραγματικα δε λεει απολυτως τιποτα.
Λένε, γράφουν, δεν είναι ότι παρακολούθησα και την τσολιάδα της Τήλου από τα τσόλια που τελειώνει η περίοδος τους και απασφάλισαν...

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 08 Σεπ 2024, 23:13

Jimmy81 έγραψε:
08 Σεπ 2024, 18:06
Sid Vicious έγραψε:
07 Σεπ 2024, 20:23
Jimmy81 έγραψε:
07 Σεπ 2024, 19:14
Σας πονάει @ Ιάσονας ρατσιστάκια. Μπράβο στ@ δήμαρχο της Τήλου που δίδαξε άλλη μια φορά ανθρωπισμό και αντιρατσισμό. Και σας πονάει που εδώ είναι @ αριστερ@ γυναίκα αυτ@ που σας διδάσκει το αυτονόητο.
Fixed, δεν μπορείς να υποθέτεις φύλα διαφόρων ανθρώπων έτσι αυθαίρετα
Δεν τα υιοθετώ αυθαίρετα αγαπητέ σουβλατζή. Την ίδια την προσφωνούν στα βίντεο κυρία τάδε και δεν αντιδρά. Η ίδια χρησιμοποίησε το άρθρο "η" στο βίντεο που έβαλα για τον εαυτό της. Και ο Ιάσονας κάνει τα ίδια σε βίντεο με συνεντεύξεις του.

Πιάσε τώρα ένα με κοτόπουλο, σως, πατάτες.
Σε λάθος μαγαζί μπήκες, δεν έχει πιάσε εδω ούτε και σως. Στην ουρά σου υπομονετικά αφήνεις ήσυχα την παραγγελία σου και έρχεσαι να την παραλάβεις αργότερα σε μια με μιαμιση ωρα, αυτά τα γυφτομεσανατολιτικα που ήξερες να τα ξεχάσεις.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 09 Σεπ 2024, 00:55

Το νήμα είναι πραγματικό μνημείο ξεκάθαρης αποτύπωσης του ...σκεπτικού και της αντίδρασης των ζαίων*.

Δοξαστική φάση.

*Δεν αναφέρομαι στο κόμμα, που ούτως ή άλλως έχει πάψει να υπάρχει ως κάτι στοιχειωδώς συγκεκριμένο :lol: αλλά στο είδος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Pillars
Phorum.gr user: Pillars

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pillars » 09 Σεπ 2024, 10:15

Φορτώστε τους λάθρο σε λεωφορεία και στείλτε τους στις Βρυξέλλες όπως κάνει και η Ουγγρική κυβέρνηση με το "One way free ticket" για να σταματήσουμε να τρωγόμαστε μεταξύ μας.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 09 Σεπ 2024, 10:28

Sid Vicious έγραψε:
08 Σεπ 2024, 23:13
Jimmy81 έγραψε:
08 Σεπ 2024, 18:06
Sid Vicious έγραψε:
07 Σεπ 2024, 20:23

Fixed, δεν μπορείς να υποθέτεις φύλα διαφόρων ανθρώπων έτσι αυθαίρετα
Δεν τα υιοθετώ αυθαίρετα αγαπητέ σουβλατζή. Την ίδια την προσφωνούν στα βίντεο κυρία τάδε και δεν αντιδρά. Η ίδια χρησιμοποίησε το άρθρο "η" στο βίντεο που έβαλα για τον εαυτό της. Και ο Ιάσονας κάνει τα ίδια σε βίντεο με συνεντεύξεις του.

Πιάσε τώρα ένα με κοτόπουλο, σως, πατάτες.
Σε λάθος μαγαζί μπήκες, δεν έχει πιάσε εδω ούτε και σως. Στην ουρά σου υπομονετικά αφήνεις ήσυχα την παραγγελία σου και έρχεσαι να την παραλάβεις αργότερα σε μια με μιαμιση ωρα, αυτά τα γυφτομεσανατολιτικα που ήξερες να τα ξεχάσεις.
Είναι το ίρτζι σου;

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 09 Σεπ 2024, 10:28

Τελικώς τί έγινε; Επενέβη κάποιος εισαγγελέας απαιτώντας κακουργηματική δίωξη λόγω αυτεπάγγελτου;

Οκ, η δικαιοσύνη είναι τυφλή. Δεκτόν.

Κατά τα φαινόμενα κάποιες φορές εκτός από τυφλή είναι και κουφή και μουγκή.

Εικόνα

Ένεκα ευνομίας υποθέτω. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Jimmy81
Phorum.gr user: Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 » 09 Σεπ 2024, 16:42

Golden Age έγραψε:
08 Σεπ 2024, 19:46
Jimmy81 έγραψε:
08 Σεπ 2024, 18:44
Αυτό που τις λέει η δήμαρχος "έλα μη σου δώσω μία και πας στη θάλασσα" όντως δεν είναι σωστό, αλλά επιβεβαιώνει ότι η τουρίστρια θα είπε πράγματα πέρα από αυτά που παραδέχεται ότι είπε.
Όχι φίλος δεν είναι έτσι. Η Αριστερά έχει καλλιεργήσει εδώ και χρόνια στους δικούς της νοοτροπία τραμπουκισμού. Η τουρίστρια είπε εαν μπορεί το νησί να τους αντέξει όλους αυτούς. Ο θηλυκός Πέτρος Κωνσταντίνου αντέδρασε όπως αρμόζει σε έναν σημερινό αριστεριστή.
Έτσι ισχυρίζεται αυτή στη μετέπειτα δήλωσή της. Προφανώς δεν θα παραδεχόταν ποτέ ότι είπε για ρίψη ανθρώπων στη θάλασσα αν όντως το είπε. Εγώ όμως το πάω με βάση τη λογική. Η οργισμένη αντίδραση προϋποθέτει μια προηγούμενη εξωφρενική στάση ή δήλωση. Έτσι γίνεται παντού. Για να στηρίξω την υπόθεσή μου έβαλα αποσπάσματα της ίδιας της κυρίας Ρίτας που σε 3 γραμμές δείχνει το ποιόν της απέναντι στο ζήτημα των προσφύγων - ρατσισμός και προκατάληψη (μούσια, μαντήλια), αμφισβήτηση της προσφυγικής τους κατάστασης (μιλάει για στεχνά ρούχα, μετακόμιση και εκπλήσσεται από τα υπάρχοντά τους) συνωμοσιολογία (τα παιδιά μας δεν θα μπορούν να κάνουν σχολική προσευχή). Όλο το πακέτο ξενοφοβίας και ισλαμοφοβίας συμπυκνωμένο σε ένα post. Από τέτοιο άτομο αναμένεις να μιλήσει για πέταγμα προσφύγων στη θάλασσα όταν νομίζει ότι δεν το ακούνε. Δεν λέω ότι στάνταρ θα το είπε αλλά ποιο πιθανό είναι να το πει άτομο με αυτές τις αντιλήψεις παρά μια τυχαία, άσχετη με το θέμα τουρίστρια που απλά τη νοιάζει...το χωροταξικό πρόβλημα του πού θα βάλουν το ιλιγγιώδες νούμερο των...100 ατόμων. :8)

Η τύπισσα ξεβρακώθηκε μόνη της ουσιαστικά. Γι' αυτό και τσαντίστηκε η ΓΑΛΗ και μου απάντησε με παρορμητικό αφορισμό, διότι η τύπισσα που ήθελε να υπερασπίσει δεν της άφησε περιθώριο, δείχνοντας από μόνη της το σάπιο ποιόν της (η Ρίτα). Γι' αυτό κι εσύ αναγκάζεσαι να τσουβαλιάσεις ανθρώπους με επίκληση στον Πέτρο Κωνσταντίνου. Γι΄αυτό και ο quotάκιας του τίποτα πέταξε ένα απλοϊκό "φασιστερίτιδα" για να ξεμπερδέψει. Εγώ απλά να επαναλάβω τα συγχαρητήριά μου στην κυρία Ρίτα Λομπάρντο που σας ξεβράκωσε τόσο εύκολα. :003:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 09 Σεπ 2024, 16:45

Jimmy81 έγραψε:
09 Σεπ 2024, 16:42
Golden Age έγραψε:
Jimmy81 έγραψε:
Αυτό που τις λέει η δήμαρχος "έλα μη σου δώσω μία και πας στη θάλασσα" όντως δεν είναι σωστό, αλλά επιβεβαιώνει ότι η τουρίστρια θα είπε πράγματα πέρα από αυτά που παραδέχεται ότι είπε.
Όχι φίλος δεν είναι έτσι. Η Αριστερά έχει καλλιεργήσει εδώ και χρόνια στους δικούς της νοοτροπία τραμπουκισμού. Η τουρίστρια είπε εαν μπορεί το νησί να τους αντέξει όλους αυτούς. Ο θηλυκός Πέτρος Κωνσταντίνου αντέδρασε όπως αρμόζει σε έναν σημερινό αριστεριστή.
Έτσι ισχυρίζεται αυτή στη μετέπειτα δήλωσή της. Προφανώς δεν θα παραδεχόταν ποτέ ότι είπε για ρίψη ανθρώπων στη θάλασσα αν όντως το είπε. Εγώ όμως το πάω με βάση τη λογική. Η οργισμένη αντίδραση προϋποθέτει μια προηγούμενη εξωφρενική στάση ή δήλωση. Έτσι γίνεται παντού. Για να στηρίξω την υπόθεσή μου έβαλα αποσπάσματα της ίδιας της κυρίας Ρίτας που σε 3 γραμμές δείχνει το ποιόν της απέναντι στο ζήτημα των προσφύγων - ρατσισμός και προκατάληψη (μούσια, μαντήλια), αμφισβήτηση της προσφυγικής τους κατάστασης (μιλάει για στεχνά ρούχα, μετακόμιση και εκπλήσσεται από τα υπάρχοντά τους) συνωμοσιολογία (τα παιδιά μας δεν θα μπορούν να κάνουν σχολική προσευχή). Όλο το πακέτο ξενοφοβίας και ισλαμοφοβίας συμπυκνωμένο σε ένα post. Από τέτοιο άτομο αναμένεις να μιλήσει για πέταγμα προσφύγων στη θάλασσα όταν νομίζει ότι δεν το ακούνε. Δεν λέω ότι στάνταρ θα το είπε αλλά ποιο πιθανό είναι να το πει άτομο με αυτές τις αντιλήψεις παρά μια τυχαία, άσχετη με το θέμα τουρίστρια που απλά τη νοιάζει...το χωροταξικό πρόβλημα του πού θα βάλουν το ιλιγγιώδες νούμερο των...100 ατόμων. :8)

Η τύπισσα ξεβρακώθηκε μόνη της ουσιαστικά. Γι' αυτό και τσαντίστηκε η ΓΑΛΗ και μου απάντησε με παρορμητικό αφορισμό, διότι η τύπισσα που ήθελε να υπερασπίσει δεν της άφησε περιθώριο, δείχνοντας από μόνη της το σάπιο ποιόν της (η Ρίτα). Γι' αυτό κι εσύ αναγκάζεσαι να τσουβαλιάσεις ανθρώπους με επίκληση στον Πέτρο Κωνσταντίνου. Γι΄αυτό και ο quotάκιας του τίποτα πέταξε ένα απλοϊκό "φασιστερίτιδα" για να ξεμπερδέψει. Εγώ απλά να επαναλάβω τα συγχαρητήριά μου στην κυρία Ρίτα Λομπάρντο που σας ξεβράκωσε τόσο εύκολα. :003:
Μέγα λάθος. Το καλύτερο μου είναι τόσο οι πρώτες εκτιμήσεις όσο και τα σεντόνια αναλύσεων από εμμονικούς βλάκες. :smt023
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 » 09 Σεπ 2024, 16:51

Ευχαριστώ που με επιβεβαιώνεις κούκλα μου :003:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 09 Σεπ 2024, 16:52

Jimmy81 έγραψε:
09 Σεπ 2024, 16:51
Ευχαριστώ που με επιβεβαιώνεις κούκλα μου :003:
Στη διάθεση σου για επιπλέον επιβεβαίωση, ενιτάιμ γλυκειά μου. :g094:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 09 Σεπ 2024, 17:12

Άλλος συνήγορος της χοντρής Μαρίας της Τήλου, παίζει;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Zundapp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zundapp » 09 Σεπ 2024, 17:14

την μια με τους κοντους, την αλλη με τις χοντρες....
στο τελος κανενας δε θα σε αγαπαει
ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Ιουν 2024, 00:37

Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.

Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age » 09 Σεπ 2024, 17:32

Jimmy81 έγραψε:
09 Σεπ 2024, 16:42
Golden Age έγραψε:
Jimmy81 έγραψε:

Εσύ κάνεις ότι δεν βλέπεις πως πρόκειται για ακροαριστερή δήμαρχο. Άνετα θα μπορούσε να παίζει θέατρο για να στοχοποιήσει μια πολίτη που εξέφρασε προβληματισμό για το αν το νησί μπορεί να αντέξει τόσους λαθρομετανάστες. Άτομα σαν τον Πέτρο Κωνσταντίνου ή την δήμαρχο εκνευρίζονται ακόμη και με την έκφραση τέτοιων απόψεων. Δεν έχουν μάθει να δείχνουν κατανόηση για απόψεις βαθειά αντίθετες με την φιλοσοφία τους και αμφισβήτηση των κοσμοαντιλήψεών τους.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 09 Σεπ 2024, 17:38

Η αλήθεια είναι ότι είχε και κάποιες τέρμα κωμικές σκηνές η φάση.

Η καλύτερη ήταν όταν απείλησε ο κοντόχοντρος μπόγος την ρατσίστρια ότι θα την πετάξει στην θάλασσα. :smt005:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Jimmy81

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jimmy81 » 09 Σεπ 2024, 17:51

Ποιοτικά φτωχά σε περιεχόμενο και επαναλαμβανόμενα τα δύο παραπάνω posts. Πάμε γι'άλλα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών