Εχει αλλαξει η μυρωδια του Ελληνα;
Εχει αλλαξει η μυρωδια του Ελληνα;
Ο Ελληνας των ασπρομαυρων ταινιων με το πουκαμισακι, ο Ελληνας του 2000 και ο μετα κρισης Ελληνας μυριζουν διαφορετικα; Ποιες ειναι οι μνημες σας;
-
Re: Εχει αλλαξει η μυρωδια του Ελληνα;
Που να σφιξουν και οι ζεστες για τα καλα!
Από την εμπειρία μου στα ΜΜΜ της Αθήνας κατά την ετήσια επίσκεψή μου, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Η ίδια μασχαλίλα/βαρβατίλα/σκορδίλα καλοκαίρι και χειμώνα. Έχει προστεθεί η πατσουλίλα/μπαχαρίλα/παστουρμαδίλα των αραβοϊνδοπακιστανών μεταναστών, αλλά αυτή είναι ξεχωριστό layer, επιπρόσθετο και όχι προς αντικατάσταση.
εχει μαλακώσει λίγο, παλιά ήθελε πολύ κοπάνημα και καλο βράσιμο, η μυρωδιά μου μοιάζει η ίδια, αλλά μπορεί να φταίνε τα μπαχαρικά και το κνορ που βάζω.
Tης Ελληνίδας έχει αλλάξει κατά πολύ και προς το καλύτερο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ευχαριστω.Nameless Ghoul έγραψε: ↑25 Απρ 2018, 13:57Από την εμπειρία μου στα ΜΜΜ της Αθήνας κατά την ετήσια επίσκεψή μου, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Η ίδια μασχαλίλα/βαρβατίλα/σκορδίλα καλοκαίρι και χειμώνα. Έχει προστεθεί η πατσουλίλα/μπαχαρίλα/παστουρμαδίλα των αραβοϊνδοπακιστανών μεταναστών, αλλά αυτή είναι ξεχωριστό layer, επιπρόσθετο και όχι προς αντικατάσταση.
Θα αλλαζε αν βγαιναμε απο Ευρωπαικη Ενωση.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Θα ηταν μυρωδια δραχμης.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πως να το ξέρουμε ακόμα και αν μυρίζουν; Πρέπει να έχουμε συνηθίσει στη μυρωδιά πλέον.Μυρίζουν οι Έλληνες
Υγ. Στο Infinity War πεθαίνουν οι Spiderman, Blackpanther, Starlord, Vision, Bucky, Gamora, Drax, Groot, και Mantis.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο εσωτερικός πυρήνας της γης μπορεί να έχει αλλάξει σχημσ
από Ίακχος » 13 Φεβ 2025, 09:11 » σε Θετικές Επιστήμες - 0 Απαντήσεις
- 124 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
13 Φεβ 2025, 09:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο έχει αλλάξει η στάση ζωής σας από νέοι έως τώρα;
από Ανδροπαραδίνομαι » 24 Οκτ 2024, 13:25 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 2 Απαντήσεις
- 181 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Casp
24 Οκτ 2024, 13:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δελτιο ειδησεων 32 χρονια πριν. Τιποτα δεν εχει αλλαξει.
από George_V » 01 Ιουν 2024, 00:17 » σε Κοινωνικά θέματα - 9 Απαντήσεις
- 462 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
01 Ιουν 2024, 09:53
-
-
- 88 Απαντήσεις
- 1781 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
26 Αύγ 2024, 21:33