Σιγά το μυστήριο. Δεν αξίζει να ασχοληθώ για να βρω, αλλά αν μου το κάνεις εύκολο θα ρίξω μια ματιά.
Η σιχαμένη αριστερίλα στα σχολεία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: Η σιχαμένη αριστερίλα στα σχολεία
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

Δεν σου αρκεί η αξιοπιστία του πήζονα;Chilloutbuddy έγραψε: ↑11 Σεπ 2024, 14:08Σιγά το μυστήριο. Δεν αξίζει να ασχοληθώ για να βρω, αλλά αν μου το κάνεις εύκολο θα ρίξω μια ματιά.
Ντροπή και αίσχος.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
δεν μπορω να στο κανω ευκολο, λυπαμαι.Chilloutbuddy έγραψε: ↑11 Σεπ 2024, 14:08Σιγά το μυστήριο. Δεν αξίζει να ασχοληθώ για να βρω, αλλά αν μου το κάνεις εύκολο θα ρίξω μια ματιά.
μου θυμισες ανεκδοτακι ομως με το "μια ματια":
ειστε ο γυναικολογος?
- οχι, αλλα μια ματια θα την εριχνα

- Chilloutbuddy
πήζον bot έγραψε: ↑11 Σεπ 2024, 14:15δεν μπορω να στο κανω ευκολο, λυπαμαι.Chilloutbuddy έγραψε: ↑11 Σεπ 2024, 14:08Σιγά το μυστήριο. Δεν αξίζει να ασχοληθώ για να βρω, αλλά αν μου το κάνεις εύκολο θα ρίξω μια ματιά.
μου θυμισες ανεκδοτακι ομως με το "μια ματια":
ειστε ο γυναικολογος?
- οχι, αλλα μια ματια θα την εριχνα

Το ανέκδοτο με το χαζογκομενάκι που το έπαιζε γυναικολόγος, το ξέρεις;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
αριστερά = έκπτωση υλική, πνευματική και ηθική
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Προς όλα τα αριστερά κατακάθια που είχαν την καλοσύνη να μου επιτεθούν σε αυτο το τοπικ
αγαπητοί σας ευχαριστώ
είχα στο μυαλό μου τι έχω να αντιμετωπίσω στον σύλλογο αλλά ήταν ενδιαφέρον ότι σας εκμεταλλεύτηκα για να μου παραθέσετε όλα τα υποτιθέμενα επιχειρήματα που πιθανόν οι ομοιδεάτες σας θα μου έλεγαν
Και έπεσα μέσα
ειδικές ευχαριστίες στο αριστερό κάθαρμα και συνδικαλισταρά τον πήζον πουστομποτ
γιατί με την συμμετοχή του στο τοπικ μου έδωσε πολύ καλές ιδέες ώστε να αντιμετωπίσω τα σκουλήκια συνδικαλιστές ομοϊδεάτες του
καλή συνέχεια αριστερά καθάρματα
η κοινωνία σας ξεβράζει μαζί με όλη την νεοφιλελεύθερη σιχαμάρα γιατί είσαστε ένα και το αυτό...
λυσσάξτε τώρα αριστερά σκουπίδια
το ευχάριστο είναι ότι πήρα απο εσάς αυτό που ήθελα
και βούλωσα τα στόματα των δικών σας

αγαπητοί σας ευχαριστώ
είχα στο μυαλό μου τι έχω να αντιμετωπίσω στον σύλλογο αλλά ήταν ενδιαφέρον ότι σας εκμεταλλεύτηκα για να μου παραθέσετε όλα τα υποτιθέμενα επιχειρήματα που πιθανόν οι ομοιδεάτες σας θα μου έλεγαν
Και έπεσα μέσα
ειδικές ευχαριστίες στο αριστερό κάθαρμα και συνδικαλισταρά τον πήζον πουστομποτ
γιατί με την συμμετοχή του στο τοπικ μου έδωσε πολύ καλές ιδέες ώστε να αντιμετωπίσω τα σκουλήκια συνδικαλιστές ομοϊδεάτες του
η κοινωνία σας ξεβράζει μαζί με όλη την νεοφιλελεύθερη σιχαμάρα γιατί είσαστε ένα και το αυτό...

“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Chilloutbuddyβοθρατζης έγραψε: ↑11 Σεπ 2024, 14:22Προς όλα τα αριστερά κατακάθια που είχαν την καλοσύνη να μου επιτεθούν σε αυτο το τοπικ
αγαπητοί σας ευχαριστώ
Και έπεσα μέσα
εκπαιδευτικος που σκιζεται για το καλο των παιδιων?
πως τον κοβεις?
δεν απαντησες σε προηγουμενο ερωτημα μου
το μελλον των παιδιων ειναι η εγγραφη στο κκε ...και τιποτα αλλο
- Chilloutbuddy
πήζον bot έγραψε: ↑11 Σεπ 2024, 14:26Chilloutbuddyβοθρατζης έγραψε: ↑11 Σεπ 2024, 14:22Προς όλα τα αριστερά κατακάθια που είχαν την καλοσύνη να μου επιτεθούν σε αυτο το τοπικ
αγαπητοί σας ευχαριστώ
Και έπεσα μέσα
εκπαιδευτικος που σκιζεται για το καλο των παιδιων?
πως τον κοβεις?

Χατζησάββας Παν/της
@Hatzisavvas_Pan
·
18 ώ
Κοινοβουλευτική παρέμβαση του ΚΚΕ με επίκαιρη ερώτηση για να μην πραγματοποιηθούν οι συγχωνεύσεις τμημάτων και να καλυφθούν άμεσα όλα τα κενά σε εκπαιδευτικούς και βοηθητικό προσωπικό.
@Hatzisavvas_Pan
·
18 ώ
Κοινοβουλευτική παρέμβαση του ΚΚΕ με επίκαιρη ερώτηση για να μην πραγματοποιηθούν οι συγχωνεύσεις τμημάτων και να καλυφθούν άμεσα όλα τα κενά σε εκπαιδευτικούς και βοηθητικό προσωπικό.
γιατι δεν απαντας ΓΑΛΗ?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Λέσβος: go back! Σιχαμένη bank
από Sol » 09 Μάιος 2023, 16:22 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 280 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sol
09 Μάιος 2023, 16:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τα σχολεία της κυβέρνησης ΝΔ vol 2
από Ληστοσυμμορίτης » 27 Ιαν 2025, 23:54 » σε Εσωτερική Πολιτική - 97 Απαντήσεις
- 1449 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
Σήμερα, 20:31
-
-
- 12 Απαντήσεις
- 2159 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
01 Μαρ 2025, 15:28
-